Citat:
Pa zar neko treba da nam ovde soli pamet ko kaze za blazeno gledanje u sunce da je buljenje u njega???
Evo, izvinjavam se, prevescu GAZING malo bolje: "zurenje u sunce". Inace ne znam dal primecujes da zvucis kao i "klasicni" vernici?
Citat:
i samo da znas da sisam ratluk sad jel sma ranije po ceo dan jeo i grickao slatkise, sad mi je dovoljno SAMO ratluk !!!
Sisaj komotno. Svejedno je dal ratluk dal nesto drugo (a u smislu slatkisa kako kazes).
Hteo sam samo da naglasim da glukozu ipak ne dobijas niti proizvodis iskljucivo zurenjem u sunce. Kao i masti. Mada koliko vidim vuces i znacajne kolicine masti iz organizma. Ipak sa 110 na 90 kilograma, nije mala razlika, pogotovo sto vuces ubrzano, pazi bubrege. Ako nastavis tako ipak cemo do juna imati mrsavka koji "zuri" u voljeno sunce (halal, halal, hare, hare i ostalo)
Citat:
To ti je i kod cele alternative, postoji praksa a teorijski jos nije potvrdjena praksa. Aj Arbitrium Liberum, verujem da i ti mozes da postavis hipotezu. Napr. za proteine i masti, pa da delimo nobelovu nagradu
Mislim da bismo za to ipak morali da to i dokazemo. Kao onaj sto se zarazio helikobakterom da bi se izlecio i tako dokazao da to izaziva cireve i slicno.
A zasto da se "zuraci" ne pokriju dok "zure"? Pa zar nije u tome ideja? Zasto da dopustimo da sunce radi svoje preko koze, kao sto je davno dokazano i objasnjeno? Zar nije bas u tome stvar da eto "zurenjem" upijamo tu energiju? Da to bas ocima radimo. Zasto onda da se otkrivamo celi suncu? Mislim nema potrebe ako cemo da "gazingujemo" i da tako upijamo to blazenstvo (veliki ga manitu blagosiljao sa tri orlova pera)
A sad ozbiljno, ne shvatam fiksaciju za gledanjem u sunce kada sunce radi svoj posao i indirektno i preko koze? Odakle dolazi ta fiksacija? Zasto? Moja teorija je da to zavisi od psihologije "zuraca", sto se svodi na to da ako je zuracu milo, e onda se to zuracu i snilo. Nema potrebe jednostavno za tim.
Iako mislim da bi cybermikan jako lepo prosao i u crkvi, samo treba dovoljno jako da se koncentrise na popa i njegove oci