Sada je: sub maj 03, 2025 6:48 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 4:54 pm 
Član foruma

Zockey je napisao/la:
Ko je ispitao taj MMS, da li ima upotrebnu dozvolu piše li na pakovanju itd...?
Ako se prepakiva kako da mi znamo da jto Merck?

Natrijev klorit (a to je MMS) ne moze imati uporabnu dozvolu u smislu koji tebe zanima, jer je to sredstvo koje spada u opasne kemikalije, nije to nesto sto je sluzbeno odobreno za upotrebu u ljudima, iako se koristi u industriji proizvodnje pitke vode.

Da ne duzim, ako je to natrijev klorit u koncentraciji od oko 22.4%, to je MMS. Ne treba tu neki pecat, sto li vec, da bi to bilo ok. I nitko, ama bas nitko od sluzbenih organa kojima bih ja vjerovao nece to potvrditi kao nesto sto se moze koristiti za lijecenje. To je alternativa.

I kad sam rekao ovo gore, to ne znaci da to nije sigurno upotrebljavati u ljudskom tijelu, ali treba znati sto se radi i kako. I svatko to treba znati, bez izuzetka, jer je natrijev klorit u toj koncentraciji jaka luzina pH13. A tako jaka luzina je ekvivalent kiseline. Dakle, trazis ono sto nitko ne moze dati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 6:58 pm 
Početnik

Dajte mi sajt odakle da naručim original MMS?
Ovo Pantelijino mi izgleda na bosansku foru.
ovo sam našao kao zvanični sajt za narudžbinu:
http://www.mmsmiracle.com/information

Tarzan

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 8:03 pm 
Član foruma

Ja to ne prodajem, okrenite telefon
...
pa pitajte za detalje.

Zadnja izmjena: Pantelija; pon apr 27, 2009 7:10 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 8:13 pm 
Početnik

Jesi li ti kupio od njega, odakle ti telefon?
Ozbiljno pitam jer mi treba!

Tarzan

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 9:34 pm 
Član foruma

To nabavlja i prodaje moj prijatelj.
Nisam probao.
Samo onaj bosanski i on mi je bio dobar.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 9:47 pm 
Početnik

Hvala

Tarzan

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 24, 2009 2:21 am 
Član foruma

a sto ne moze da se obrise greskom napisana poruka? :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 26, 2009 4:40 pm 
Član foruma

Mislim da nitko ne bi trebao ,,trositi,, industrijski MMS a pogotovo ne Merckov.
Američki ,,Merck,, je najveća svjetska farmaceutska kompanija.
Svjetski br 1. ,,Pfitzer,, je za njih ,,mala beba,,. Zametak.
Trenutno u svijetu imaju aferu sa cjepivom ,,Gardasil,, za HPV tj. rak grlića maternice. Cjepivo je otrov u pravom smislu rijeci. Djevojcice i zene ostaju paralizirane,oboljevaju od raka,leukemije i hrpe ,,novih,, bolesti kao npr Kawasaki sindrom. Oboljelo 17 000 a cijepljeno 3oo ooo u svijetu. Kazu da je taj postotak nije velik i da su ocekivali veci, s obzirom da je cjepivo novo i nedovoljno istrazeno!!! Mater im jebem. Matora gmazovska ojebina Hilari Clinton je glavni lobist kompanije u svijetu a domaća reptilska kurva Jadranka Kosor odlikovana za zasluge i promicanje u HR. Drugi masonski parazit, Milan Bandić platio iz ZG proračuna cijepljenje za sve zagrebacke djevojcice od 12 god.Bas me zanima koliko u ZG ima takvih djevojcica. To ja zovem masovno ubojstvo i trovanje. Reklame cjepiva ste mogli vidjeti u svim udarnim terminima HTV ali i drugih tv kuca a i svih vrsta medija.
Cijena cjepiva je 3000 kn tako da se ima što za izračunati.
Imam istu takvu djevojčicu kod kuće i jedva čekam da dodjem u situaciju
da mi njen ravnatelj u skorijoj budućnosti bude uvjetovao njeno skolovanje sa doticnim cijepljenjem.
U Americi da bi se dijete upisalo u školu mora primiti 35 vrsta cjepiva!!!
Nema cjepiva, nema skole. Roditelji nemocni. Moraju ako hoce obrazovanje. E ja ne moram ako bude doslo do toga i ovdje. Ako treba dijete ispišem iz škole a ravnatelju izbijem zube.
Cjepiva,općenito su prica za sebe. Puno toga je napisano i objavljeno ali ne dolazi do ljudi iz poznatih razloga. Zna se da je AIDS nastao tj presao sa majmuna na ljude kada su cijepili pedesetih godina afričku djecu od dječije paralize. Takve price su vezane za sve vrste cjepiva i preporucam net istrazivanje na tu temu. Za pocetak na You Tube ,, Ubojice čovječanstva,,.
Mislim da ,,Merck,, nije kompanija kojoj se moze vjerovati sto se tice MMS. Ne samo da mislim da je nedjelotvorno nego mislim da je vrlo otrovno. Vjerovatno hoce ljude potrovat da bi napravili laznu sliku o MMS.
Vrlo me čudi i ,,suradnja,, Humble i Merck. Mislim da bio on morao znati tko je Merck. Osim ako i on nije u njihovom đepu kao Clinton,Kosor i Bandić.
Smatram da tko god se malo potrudi moze sam napraviti kvalitetno i jeftino MMS. Tko ne želi niti to, može nabaviti na forumu. Mislim da Dezaco to vrlo kvalitetno radi. Ovo nije reklama nego pohvala do koje sam došao čitajuci forum.
,,Merckov,, MMS smatram za vise nego otrov i ne bih ga nikome preporučio.
Pozdrav svima!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 26, 2009 4:55 pm 
Član foruma

Sve je to tačno ali ovde se ne radi o vakcini ni o leku, već o otopini jednog elementa i može se lako proveriti da li je ispravna ili nije.
Nije Merck samo to što pričaš, najveći trovač lekovima, već je i veliki snabdevač hemijskih elemenata drugih kompanija.
Dakle, veličina kompanije bi trebala da bude garant da je element čist.

Mada ja i pored toga od njih ne bih uzeo ni vitamin C.

Samo sam zamoljen da ovde postavim obaveštenje, pa ko voli nek izvoli.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 02, 2009 5:55 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Nije kućna radinost, firma je Merck, nabavljena je veća količina spremljenog MMS-a u dogovoru sa Hamblom, i to se pakuje u ambalaži koja za sada ima 20 mml MMS-a i 100 mml aktivatora, ali samo zbog problema nabavke ambalaže jer veća nije imala kapaljku. Radi se o kvalitetnoj ambalaži od zatamljenog stakla i zato ju je teže naći.
Dok to ne bude rešeno za sada se prodaje ovako.
Dakle, nije škrtarenje na količini već problem pakovanja.
Biće promenjeno sa većim pakovanjem i cena će biti ista.
Količina je ograničena i ne bi trebalo čekati.
I ovakvo pakovanje je dovoljno za svako izlečenje.

Zbog količine i cijene, mene ova ponuda ipak neodoljivo podsjeća na bosanski (braća Pendić) MMS. Mislim da to veze nema sa Humbleom jer je on i u svojoj knjizi napisao da su njegova pakiranja od 4oz (112ml), a to se može vidjeti i na njegovim web stranicama. Dalje, priča da Merck prodaje MMS, jednostavno ne može biti istinita jer bi to bilo isto kao da Pliva objavi prodaju MMS-a i kaže ljudima da im recimo Sumamed, više nije potreban. Osim toga, Merck bi to i objavio na svojim stranicama http://www.merck.com/product/. Druga je stvar ako netko kupuje natrij klorit od Merck-a. To je također u najmanju ruku čudno. Zašto kupovati od Merck-a, kad klorita ima u svim susjednim zemljama oko Srbije, a siguran sam da se može naći i u samoj Srbiji. Isto tako, priča o nedostatku odgovarajuće ambalaže za MMS je također poprilično čudna. Pitam se zašto nisu MMS stavili u istu bočicu od 100ml, u koju su stavili aktivator ( nije bitno da u isporučenom pakiranju, odnos MMS-a i aktivatora bude 1 naprama 5 jer aktivator može svatko sam napraviti kod kuće). I MMS i aktivator, moraju imati iste kapaljke. Na slici vidite jedan komplet MMS-a. Takvu ambalažu stvarno nije teško nabaviti...
slika
I za kraj, ovdje http://miraclemineral.org/suppliers.php su navedeni distributeri Jima Humblea, a ja tamo ne vidim Merck.
O čemu god se ovdje radilo, hvala Panteliji za informaciju. Pomoglo je da i ljudi u Srbiji prođu puno jeftinije, ako trebaju MMS.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 04, 2009 8:15 am 
Član foruma

Kakvi su rezultati sa hepatitisom b i c ?
Znam da se u uputstvu pominje da lijeci i to, ali da li znate nekog kome je MMS pomogao da resi ovih bolesti?
Ne pitam radi sebe, nego zbog jednog drugara

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 04, 2009 10:32 pm 
Početnik

Pantelija je napisao/la:
Nisam probao.

A ako prodaje tvoj prijatelj i još je jeftinije a ti piješ bosanski koji ti je dobar a ostavljaš broj telefona od prijatelja koji mi uvaljuje neke preparate na bazi meda od 70 evra a kada ga pitam za biljnu apoteku koju ima 26 godina neće da mi kaže koja je?!?!

Koga bre ti foliraš ovde?

Ili si od ovih Pendić bosanaca koji me otrovaše pričom o skupoj nabavci komponenata za MMS.

I gde je taj mmsDoc?

Ide od foruma do foruma i pali narod!

Tarzan

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 11:16 am 
Član foruma

Pozdrav,

Zockey MMS koji se proizvodi u BiH nema veze sa tvojim iskustvom i brojevima koje je ostavio pantelija...
Ako se smatras otrovanim pricama, tj o skupoj nabavci komponenata za proizvodnju MMS-a to je tvoj problem.
Svako ima pravo da nabavlja bilo sto kako hoce,gdje hoce i po kojoj cijeni. Sve je slobodni izbor.
Ja nemam vremena sjediti po forumima, reklamirati se i " paliti narod " !!, suvise sam prezauzet samim poslom oko MMS-a.

MMS se u BiH prodaje zvanicno ! na TV-u i radiu idu reklame i emisije o samom preparatu.
Npr u emisiji " Doktor u kuci " koja je bila na prijedorskoj TV je gostovao i gospodin Vujnovic ( "tornado" forum HR ) koji je preveo knjigu u MMS-u ( HR izdanje ) naravno moja malenkost i jedan pacijent koji vec 2 mijeseca koristi MMS.

Nemas se sta ljutiti na ljude koji rade MMS u BiH.

Lijep pozdrav

Zockey je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Nisam probao.

A ako prodaje tvoj prijatelj i još je jeftinije a ti piješ bosanski koji ti je dobar a ostavljaš broj telefona od prijatelja koji mi uvaljuje neke preparate na bazi meda od 70 evra a kada ga pitam za biljnu apoteku koju ima 26 godina neće da mi kaže koja je?!?!

Koga bre ti foliraš ovde?

Ili si od ovih Pendić bosanaca koji me otrovaše pričom o skupoj nabavci komponenata za MMS.

I gde je taj mmsDoc?

Ide od foruma do foruma i pali narod!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 12:55 pm 
Početnik

OK, pozdrav!

Tarzan

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 05, 2009 2:22 pm 
Član foruma

segrt je napisao/la:
Znam da se u uputstvu pominje da lijeci i to, ali da li znate nekog kome je MMS pomogao da resi ovih bolesti?

Ovako, problem je naci svugdje osobu koja zaista ima neku bolest. Recimo, ja sam slucajno imao Crohna, ali ne smatram da to rijesava samo Crohna. Dakle, ne trazi potvrde (ili tvoj prijatelj) od drugih, kreni sam, pa onda pomogni ostalima s vlastitim (ili prijateljevim) iskustvima. Svima ce biti zbog toga bolje.

A sto se tice konkretnih iskustava, mozda bude i toga, vidjeti cemo. No, znas kako je, nije zgodno govoriti o drugima, ako oni ne daju izricit pristanak, ili jos bolje, i sami se jave i napisu sto je bilo s njima.

A kad smo kod toga, HCV (kao i HBV) su obicni virusi, nista posebno. Drugim rijecima, klor dioksid ih ubija bez imalo muke. :) Ako tako pogledas, problema nema.

Vrh

Naslov: 1. godina s MMSom
PostPostano: ned apr 05, 2009 2:24 pm 
Član foruma

Evo, necu duziti, ja sam godinu dana na MMSu. :)

Poceo sam 5.4.2008 s 2 kapi. O ostalom i tako mozete citati natenane. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 06, 2009 1:14 pm 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
segrt je napisao/la:

Ovako, problem je naci svugdje osobu koja zaista ima neku bolest. Recimo, ja sam slucajno imao Crohna, ali ne smatram da to rijesava samo Crohna. Dakle, ne trazi potvrde (ili tvoj prijatelj) od drugih, kreni sam, pa onda pomogni ostalima s vlastitim (ili prijateljevim) iskustvima. Svima ce biti zbog toga bolje.

A sto se tice konkretnih iskustava, mozda bude i toga, vidjeti cemo. No, znas kako je, nije zgodno govoriti o drugima, ako oni ne daju izricit pristanak, ili jos bolje, i sami se jave i napisu sto je bilo s njima.

A kad smo kod toga, HCV (kao i HBV) su obicni virusi, nista posebno. Drugim rijecima, klor dioksid ih ubija bez imalo muke. :) Ako tako pogledas, problema nema.

Hvala Alan SP
Tvoja iskustva su ovde vise nego dobrodosla...nadajmo se da ce se jos ljudi javljati sa dobrim vijestima.
A za gore pomenut slucaj, radi se tacnije o jednom mladom covjeku koji posjecuje radionice koje radim. Jos mu ne poznajem roditelje, a popricao bih sa njima ako bude prilike...
Jos jednom hvala

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 12, 2009 10:10 am 
Član foruma

Pozdrav svima.Javljam se prvi put na ovom forumu.Imam nekakvih osobnih iskustava sa korištenjem mmsa,pa vjerujem da će vas zanimati.Ja sam koristio mms oko mjesec dana i ovo su moji benefiti,skinuo sam 6 kila sala,riješio sam se jedne ružne navike vezane za nokte,nestala mi je neka vrsta gljivice ispod nokta na ruci,riješio sam se glavobolja,općenito se bolje osjećam.Moj sin je imao jaku hunjavicu iprehladu tako da je jedva gledao ali uz pomoć mmsa za dan su simptomi nestali.Moj prijatelj je imao problema sa venama uz pomoć mmsa,kaže da mu se stanje bitno popravilo,te da od idućeg tjedna počinje sa novom serijom.Inače cijela moja porodica koristi mms.Sve novosti bilo dobre ili loše svakako ću vam svima javiti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 12, 2009 3:54 pm 
Član foruma

Evo me opet.DEZACO,molim te pošalji mi adresu za kontakt na moj pm i cijenu klorita.Hvala unaprijed.

Vrh

Naslov: Re: 1. godina s MMSom
PostPostano: pon apr 13, 2009 6:40 pm 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
Evo, necu duziti, ja sam godinu dana na MMSu. :)

Poceo sam 5.4.2008 s 2 kapi. O ostalom i tako mozete citati natenane. :)

=D> =D> =D> :thumbup:
prochitano :D
tvoja detaljno opisana iskustva upotrebe MMS-a u borbi za zdravlje,kao i informacije i iskustva drugih koje si ovde i na tom drugom forumu izneo su od velike pomoci svakome ko pochinje sa primenom MMS-a
hvala :D

hvala svima =D>
koji svoja iskustva sa MMS-om postavljaju ovde,da svi shto lakshe i preciznije nauchimo sigurnu i efikasnu primenu MMS-a u borbi za imunitet i zdrav zivot bez bolesti
moja iskustva sa MMS-om su josh uvek nepotpuna jer proces josh uvek traje
za sada mogu samo da kazem
MMS radi radnju :thumbup:
pocheo sam sa 2 x 1 kap dnevno
povecavao sam po jednu kap dnevno po uzimanju,dakle
drugi dan - 2x2 kapi,
treci dan - 2x 3 kapi,.....
i tako bez vecih turbulencija stigao do
2 x 10 kapi :D
za dalje,videcemo 8)

svakako, uz MMS,
i dalje nastavljam sa Urinoterapijom :occasion5:
POzdrav
:love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.