Mislim da nitko ne bi trebao ,,trositi,, industrijski MMS a pogotovo ne Merckov.
Američki ,,Merck,, je najveća svjetska farmaceutska kompanija.
Svjetski br 1. ,,Pfitzer,, je za njih ,,mala beba,,. Zametak.
Trenutno u svijetu imaju aferu sa cjepivom ,,Gardasil,, za HPV tj. rak grlića maternice. Cjepivo je otrov u pravom smislu rijeci. Djevojcice i zene ostaju paralizirane,oboljevaju od raka,leukemije i hrpe ,,novih,, bolesti kao npr Kawasaki sindrom. Oboljelo 17 000 a cijepljeno 3oo ooo u svijetu. Kazu da je taj postotak nije velik i da su ocekivali veci, s obzirom da je cjepivo novo i nedovoljno istrazeno!!! Mater im jebem. Matora gmazovska ojebina Hilari Clinton je glavni lobist kompanije u svijetu a domaća reptilska kurva Jadranka Kosor odlikovana za zasluge i promicanje u HR. Drugi masonski parazit, Milan Bandić platio iz ZG proračuna cijepljenje za sve zagrebacke djevojcice od 12 god.Bas me zanima koliko u ZG ima takvih djevojcica. To ja zovem masovno ubojstvo i trovanje. Reklame cjepiva ste mogli vidjeti u svim udarnim terminima HTV ali i drugih tv kuca a i svih vrsta medija.
Cijena cjepiva je 3000 kn tako da se ima što za izračunati.
Imam istu takvu djevojčicu kod kuće i jedva čekam da dodjem u situaciju
da mi njen ravnatelj u skorijoj budućnosti bude uvjetovao njeno skolovanje sa doticnim cijepljenjem.
U Americi da bi se dijete upisalo u školu mora primiti 35 vrsta cjepiva!!!
Nema cjepiva, nema skole. Roditelji nemocni. Moraju ako hoce obrazovanje. E ja ne moram ako bude doslo do toga i ovdje. Ako treba dijete ispišem iz škole a ravnatelju izbijem zube.
Cjepiva,općenito su prica za sebe. Puno toga je napisano i objavljeno ali ne dolazi do ljudi iz poznatih razloga. Zna se da je AIDS nastao tj presao sa majmuna na ljude kada su cijepili pedesetih godina afričku djecu od dječije paralize. Takve price su vezane za sve vrste cjepiva i preporucam net istrazivanje na tu temu. Za pocetak na You Tube ,, Ubojice čovječanstva,,.
Mislim da ,,Merck,, nije kompanija kojoj se moze vjerovati sto se tice MMS. Ne samo da mislim da je nedjelotvorno nego mislim da je vrlo otrovno. Vjerovatno hoce ljude potrovat da bi napravili laznu sliku o MMS.
Vrlo me čudi i ,,suradnja,, Humble i Merck. Mislim da bio on morao znati tko je Merck. Osim ako i on nije u njihovom đepu kao Clinton,Kosor i Bandić.
Smatram da tko god se malo potrudi moze sam napraviti kvalitetno i jeftino MMS. Tko ne želi niti to, može nabaviti na forumu. Mislim da Dezaco to vrlo kvalitetno radi. Ovo nije reklama nego pohvala do koje sam došao čitajuci forum.
,,Merckov,, MMS smatram za vise nego otrov i ne bih ga nikome preporučio.
Pozdrav svima!
_________________ tatanka
|