Sada je: ned maj 04, 2025 12:02 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 68  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 10:51 pm 
Član foruma

Dobro došla Suzy :love12:
Zanimljivi su ti zaključci iz tuđih snova,možda su točni a možda i ne.
Ponekad i mene potegne slabost pa idem pisati mišljenje o nečijim snovima.
Mislim da ako već ideš pojašnjavati nekome nečije snove,(ovo već vjerojatno znaš :oops: ) ti ili ja zapravo narušavamo nečiju slobodnu volju.
Što baš i nije mala stvar.
Nadam se da shvaćaš što želim reći.Ljudi imamo snove koje ne razumijemo i tad postavim pitanje tipa:"Što bi to moglo značiti".Sad se javi neki guru ili neznam tko i kaže :"..aha tračnica ti znači put,.....".Ako stanemo na tren i razmislimo što smo učinili:možda čovjek radi na željeznici onda njemu tračnica,vjerojatno,ne znači put nego posao.

Ili jimmyev san kako si rekla da ga nešto ganja,a kaže "u toj potjeri stanem i pocnem se smijati , okrenem se prema njemu , on stoji i gleda u mene... obzirom da sam bio svjestan da sanjam odlucim malo ja njega da ganjam, da bi on pobjegao na balkon i lagano kao pauk pentrajuci se po zidu pobjegao u potkrovlje koje tad nije bilo zavrseno..."
što najvjeroatnije pokazuje da se suočava,rješava ili nešto slično sa sitaciom(psihičkom,fizičkom,...) i tad opet pitanje što njemu znači pauk...#-o

U biti želim reči da je to nezahvalan posao i takvi kakvi jesmo(slijepi),nemožemo bez predrasuda donositi prave zaključke čime djelujemo na nečije svjesno ili nesvjesno zaključivanje.Ovo nebi trebalo biti važno samo nekome tko komentira san nego za onog koji pita.Naravno snovi koji se iznose na forumu bez pitanja(retorički) se niti ne trebaju kometirati,već je sanjaču tokom pisanja ili kasnije kad ga pročita,možda lakše percipiranja sna.

Ako se već nemožemo suzdržati(kao sada moja malekost),kod snova kao što je npr. Cezarov,mogli bi mu poručiti neka obrati pozornost na detalje poput mjesta u koje je upucan,kakve je boje bila košulja,itd....pa ako želi nek istraži što označava dio tjela kamo je pogođen,boja,miris...

Ako sam te uvrijedio što sam to napisao,nije mi bila namjera već da imaš na umu moguće posljedice tvojeg djelovanja.

Još jedanput dobro došla :love5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 11:22 pm 
Član foruma

SUZY je napisao/la:
SAN NE MORA DA ZNACI DA JE POVEZAN SA DOGADJAJIMA ZADNJIH DANA. POTSVEST JE VELIKA. AKO SI ZAINTERESOVAN MOZDA BI MOGLI DA ZAJEDNICKI ANALIZIRAMO SAN. ANALIZA SNA ZADIRE MNOGO DUBLJE. JAVI SE. POZDRAV

SUZY, hoces li molim te da smanjis slova u postovima. S obzirom da je pisana, internet komunikacija podrazumeva da kada celu rec napisemo velikim slovima znaci da je posebno naglasavamo, sto bi bilo jednako povisenom tonu u verbalnoj komunikaciji. Ovako ispada da ti sve vreme "vices" u svojim postovima.

Sa druge strane mislim da nema potrebe "isticati" svoje postove pisuci ih cele velikim slovima.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 11:22 pm 
Član foruma

kolos je napisao/la:
Dobro došla Suzy :love12:
Zanimljivi su ti zaključci iz tuđih snova,možda su točni a možda i ne.
Ponekad i mene potegne slabost pa idem pisati mišljenje o nečijim snovima.
Mislim da ako već ideš pojašnjavati nekome nečije snove,(ovo već vjerojatno znaš :oops: ) ti ili ja zapravo narušavamo nečiju slobodnu volju.
Što baš i nije mala stvar.
Nadam se da shvaćaš što želim reći.Ljudi imamo snove koje ne razumijemo i tad postavim pitanje tipa:"Što bi to moglo značiti".Sad se javi neki guru ili neznam tko i kaže :"..aha tračnica ti znači put,.....".Ako stanemo na tren i razmislimo što smo učinili:možda čovjek radi na željeznici onda njemu tračnica,vjerojatno,ne znači put nego posao.

Ili jimmyev san kako si rekla da ga nešto ganja,a kaže "u toj potjeri stanem i pocnem se smijati , okrenem se prema njemu , on stoji i gleda u mene... obzirom da sam bio svjestan da sanjam odlucim malo ja njega da ganjam, da bi on pobjegao na balkon i lagano kao pauk pentrajuci se po zidu pobjegao u potkrovlje koje tad nije bilo zavrseno..."
što najvjeroatnije pokazuje da se suočava,rješava ili nešto slično sa sitaciom(psihičkom,fizičkom,...) i tad opet pitanje što njemu znači pauk...#-o

U biti želim reči da je to nezahvalan posao i takvi kakvi jesmo(slijepi),nemožemo bez predrasuda donositi prave zaključke čime djelujemo na nečije svjesno ili nesvjesno zaključivanje.Ovo nebi trebalo biti važno samo nekome tko komentira san nego za onog koji pita.Naravno snovi koji se iznose na forumu bez pitanja(retorički) se niti ne trebaju kometirati,već je sanjaču tokom pisanja ili kasnije kad ga pročita,možda lakše percipiranja sna.

Ako se već nemožemo suzdržati(kao sada moja malekost),kod snova kao što je npr. Cezarov,mogli bi mu poručiti neka obrati pozornost na detalje poput mjesta u koje je upucan,kakve je boje bila košulja,itd....pa ako želi nek istraži što označava dio tjela kamo je pogođen,boja,miris...

Ako sam te uvrijedio što sam to napisao,nije mi bila namjera već da imaš na umu moguće posljedice tvojeg djelovanja.

Još jedanput dobro došla :love5:

ZAHVALJUJEM SE NA KOMENTARU I SUGESTIJI. POTPUNO SI U PRAVU. PRVI PUT UCESTVUJEM NA NEKOM FORUMU I VEROVATNO SAM POMISLILA DA LJUDI IZNOSE SVOJE SNOVE DA BI IH PODELILI SA DRUGIMA I NA TAJ NECIN NESVESNO TRAZILI OBJASNJENJE. UZELA SAM PREVISE SLOBODE DA OVLAS UPUTIM NA PRAVAC. NAZALOST, TO JE SUVISE DUBOKA I INTIMNA TEMA DA BI SE NA FORUMU IZNOSILA. NARAVNO SVAKO SE NADJE PECNUT TAMO GDE GA ZASVRBI. AKO JE CILJ FORUMA DA MALO PROSIRIMO SOPSTVENA ZNANJA O SEBI, UZ PRETPOSTAVKU DA POSETIOCI IMAJU NEKA VISA OBRAZOVANJA, ONDA SVAKO TREBA DA RAZMISLI STA MU TO SMETA. JA BAR TAKO CINIM. A SMETA EGU. ANALIZE SNOVA SU MNOGO KOMPLEKSNIJE OD ONOGA STO SAM IZNELA, A I MOJE KRAJNJE PAUSALNE ASPIRACIJE NA TU TEMU NE SPADAJU U DOMEN OZBILJNOG BAVLJENJA TOM TEMOM. A TO ZAHTEVA DOPUST, PA CAK I KAD BI TO NEKO TRAZIO OD MENE, NE BIH SE U TO UPUSTALA. POGOTOVU STO TO NIJE MOJA PROFESIONALNA ORJENTACIJA. JA VISE DELIM NEKA SVOJA ISKUSTVA SA SVIMA VAMA. VEROVATNO SAM SE ZAIGRALA, ZA PRVI PUT. NADAM SE DA CETE MI OPROSTITI. VELIKI POZDRAV. I HVALA ZA DOBRODOSLICU

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 11:25 pm 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
SUZY je napisao/la:
SAN NE MORA DA ZNACI DA JE POVEZAN SA DOGADJAJIMA ZADNJIH DANA. POTSVEST JE VELIKA. AKO SI ZAINTERESOVAN MOZDA BI MOGLI DA ZAJEDNICKI ANALIZIRAMO SAN. ANALIZA SNA ZADIRE MNOGO DUBLJE. JAVI SE. POZDRAV

SUZY, hoces li molim te da smanjis slova u postovima. S obzirom da je pisana, internet komunikacija podrazumeva da kada celu rec napisemo velikim slovima znaci da je posebno naglasavamo, sto bi bilo jednako povisenom tonu u verbalnoj komunikaciji. Ovako ispada da ti sve vreme "vices" u svojim postovima.

Sa druge strane mislim da nema potrebe "isticati" svoje postove pisuci ih cele velikim slovima.

Pozdrav

Hvala na upozorenju. Nisam ni slutila da to moze nekom da zasmeta. To je zbog toga sto imam veliku dioptriju i lakse se snalazim sa velikim slovima. lakse pratim sta pisem, uostalom izgleda da je svuda i na svakom mestu potrebno prilagodjavati se sredini. individualnost se ne podnosi lako. Uostalom ovo mi je prvi put, pa se nadam da ni tebe ni ostale nisam suvse iziritirala drugacijim pristupu ovoj vrsti komunikacije. pozdrav

Vrh

Naslov: s
PostPostano: ned mar 22, 2009 2:22 am 
Član foruma

huh ukenjo sam se od straha sad. evo ovako oso sam spavati i cijelo vrjeme sam izmedu sna i jave malo tamo malo vamo postajem svjestan da sanjam. i to najmanje mi se dogodilo 5 puta u 30min i odjednom osjecam da sam umoran i da cu zaspati ali sam sebi govorim nemoj zaspati nesto nije uredu pokusavam da se pomaknem i pomicem se lagano ali opet blizu sam da cu zaspati znam da nesto nije u redu i na kraju skuzim da spavam i probudim se trci mi od leda do glave dva puta zaredom prolaze. i nista opet lagano krenem toniti u san ali opet trnci mi prolaze ledima i to 2 puta i na kraju ulazim u san i sanjam i budim se opet u snu i vidim neko cudovise iznda mene i kako me pokusava valjda oteti kod sam malo lebdio iznad kreveta i panika me probudio sam se i derem se aaaaa aaaaaaa palim mobitel odmah da osvjetlim sobu i pc isto i krecem pisati ovaj post ali osjecam kako me glava boli iza i strah me u pm!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 2:36 am 
Član foruma

u zadnje vrijeme mi se cesto pojavljuje u snu osoba koja je nedavno umrla...bliski clan obitelji....zbunjen sam

Vrh

Naslov: Re: Snovi
PostPostano: ned mar 22, 2009 6:31 am 
Moderator

SUZY je napisao/la:
ZANIMLJIV SAN. DA LI TI JE PALO NA PAMET DA JE TO SPONTANA ASTRALNA PROJEKCIJA. VELICANSTVENA SIMBOLIKA. MORAS JE ODGONETNUTI SAMA. JA VEC DUZE VREME VODIM DNEVNIK SOPSTVENIH SNOVA I OTKRILA SAM DA SU VECINA NJIH PREKOGNITIVNI. OTKRIJEM TEK KAD SE OSTVARE. PROSTO NEVEROVATNO. DANAS MI VISE NIJE NISTA CUDNO. U SVOJIM SNOVIMA NALAZIM ODGOVORE NA MNOGA SOPSTVENA PITANJA. CAK STA VISE, RESAVAM I NEKE KRAJNJE EGZAKTNE STVARI. NPR. BAVIM SE PROJEKTOVANJEM I SKORO SAM FORMU KROVA JEDNE KUCE VIDELA U SNU, PROBUDILA SE I U SRED NOCI USTALA, SELA ZA KOMPJUTER I RESILA KROV KUCE KOJU SAM TIH DANA RADILA. VELICANSTVENO.....SAMO NAPRED....SNOVI SU REALNIJI OD OVE STVARNOSTI KOJU SAMO MISLIMO DA SVESNO ZIVIMO. POZDRAV. SUZY

SUZY jel ti to meni pričaš?
Ako da, :) u tom snu sam bio muško, mada u nekim snovima nisam.
Na javi sam muško.
To vrlo vjerovatno je astralna projekcija, ali možda ju je netko drugi izazvao da mu posluži.

I ja projektiram, ali na čeliku i često se sjetim gdje su greške u polusnu, a nikad ih ne bi našao da ih idem tražiti.

#-o Joj, sad više nisam siguran jesam li muško i u tom snu. :mrgreen:

Vrh

Naslov: Re: Snovi
PostPostano: ned mar 22, 2009 2:04 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
SUZY je napisao/la:
ZANIMLJIV SAN. DA LI TI JE PALO NA PAMET DA JE TO SPONTANA ASTRALNA PROJEKCIJA. VELICANSTVENA SIMBOLIKA. MORAS JE ODGONETNUTI SAMA. JA VEC DUZE VREME VODIM DNEVNIK SOPSTVENIH SNOVA I OTKRILA SAM DA SU VECINA NJIH PREKOGNITIVNI. OTKRIJEM TEK KAD SE OSTVARE. PROSTO NEVEROVATNO. DANAS MI VISE NIJE NISTA CUDNO. U SVOJIM SNOVIMA NALAZIM ODGOVORE NA MNOGA SOPSTVENA PITANJA. CAK STA VISE, RESAVAM I NEKE KRAJNJE EGZAKTNE STVARI. NPR. BAVIM SE PROJEKTOVANJEM I SKORO SAM FORMU KROVA JEDNE KUCE VIDELA U SNU, PROBUDILA SE I U SRED NOCI USTALA, SELA ZA KOMPJUTER I RESILA KROV KUCE KOJU SAM TIH DANA RADILA. VELICANSTVENO.....SAMO NAPRED....SNOVI SU REALNIJI OD OVE STVARNOSTI KOJU SAMO MISLIMO DA SVESNO ZIVIMO. POZDRAV. SUZY

SUZY jel ti to meni pričaš?
Ako da, :) u tom snu sam bio muško, mada u nekim snovima nisam.
Na javi sam muško.
To vrlo vjerovatno je astralna projekcija, ali možda ju je netko drugi izazvao da mu posluži.

I ja projektiram, ali na čeliku i često se sjetim gdje su greške u polusnu, a nikad ih ne bi našao da ih idem tražiti.

#-o Joj, sad više nisam siguran jesam li muško i u tom snu. :mrgreen:

Kao prvo, moracu da razjasnim neke nesporazume koji su se dogodile mojim prisustvom na ovom forumu. Uclanila sam se tek sinoc, i ovo je moje prvo iskustvo na bilo kom forumu, pa shodno tome malo sam izgubljena u ovom net prostoru. Prvo, ne znam tehnicki kako ovo funkcionise (ali ucenje mi nije slaba strana), drugo tek sad sam shvatila da sam pocetnik ne samo na forumu, nego i po pitanju stepena prosvecenosti na ove teme, moje znanje je uglavnom iskustveno, i ono me je i dovelo dovde. Trece, napravila sam kiks sto sam uzela preveliku slobodu da komentarisem tudje snove, jer vec sam dobila packu po nosicu, jer ocigledno treba da se prilagodim novom obliku komunikacije (ovde govorim o net komunikaciji, prvenstveno, a da ne govorim o nivou komunikacije pojedinih ucesnika). U tom smislu, prokomentarisala sam san jedne zene, pa se stoga izvinjavam i tebi i njoj, i svim ostalim ucesnicima, zbog svoje brljivosti. Znas, kad sam bila mala, pre nego sto sam naucila da vozim bicikl, morala sam da padnem vise puta. hahaha. Zar ne? Nadam se da ces mi oprostili. Nije bilo sa predumisljajem.

Srdacan pozdrav, i sve najbolje u daljim istrazivanjima. Suzy

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 26, 2009 2:42 pm 
Početnik

Neda mi se baš listati ovih 40 str unatrag iako vjerujem da je bilo rasprave o tome.
Zanima me što mislite o paralelnim snovima dva različita uma.. Da li je moguće da se s nekim nađete u snovima i pritom da ta osoba sanja istu radnju koju i vi sanjate samo iz svoje perspektive?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 26, 2009 3:37 pm 
Član foruma

Naravno da jeste,i to je dosta cesto!

To ces prepoznati po tome sto si dosta dugo pod utiskom tog sna, i sto je san, a pogotovo "izgovorene" reci -kristalno jasan,lak i cist za pamcenje.

Meni i jednom prijatelju se to dva puta dogodilo.. sasvim sigurno je u pitanju telepatska komunikacija tokom sna.

Kasnije mi se to dogadjalo sa ljudima koje ne poznajem.. na primer sanjam neku osobu(koju nikada nisam video) i sa njom radim nesto (nprsetam,razgovaram..ili smo zajedno na nekom "poslu"). Za nekoliko dana odem u drugi grad i vidim tu osobu..naravno, delovao bih kao ludak da pridjem i pitam, ali se da primetiti da ni njoj nije svejedno kad me vidi. A jednu devojku sam upoznao posle otprilike pola godine od sna tog tipa u kojem je i ona bila, ali se ne poznajemo dovoljno dobro da bih je pitao da li joj se nesto takvo dogodilo...

Znam da je tesko za poverovati, nisam siguran sta se to dogodilo.. Mozda je koincidencija.

Ono sto bih hteo da probam je da se sa nekim "konektujem" tokom lucidnog sna. Ne znam da li negde postoje eksperimenti radjeni na tu temu, ako neko zna nesto vise - molim ga da ostavi link!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 26, 2009 4:00 pm 
Moderator

Citat:
Trece, napravila sam kiks sto sam uzela preveliku slobodu da komentarisem tudje snove, jer vec sam dobila packu po nosicu, jer ocigledno treba da se prilagodim novom obliku komunikacije (ovde govorim o net komunikaciji, prvenstveno, a da ne govorim o nivou komunikacije pojedinih ucesnika). U tom smislu, prokomentarisala sam san jedne zene, pa se stoga izvinjavam i tebi i njoj, i svim ostalim ucesnicima, zbog svoje brljivosti. Znas, kad sam bila mala, pre nego sto sam naucila da vozim bicikl, morala sam da padnem vise puta. hahaha. Zar ne? Nadam se da ces mi oprostili. Nije bilo sa predumisljajem.

Znaš šta, promatrač je jedna jako pogodna osoba za tumačenje njegovih i njenih snova. 8) Jako je teško odoleti. A budući da nije sugestibilan/na, to tumačenje ne smeta mnogo. To je više – kao i uvek u snovima - posmatranje manifestacije totalnosti psihe u slikovitim simbolima – hej, vidi šta se ovde pojavilo. :mrgreen:

Dobro došla, Suzi, i prijatna vožnja na tom bajsu. :wink:

Citat:
Neda mi se baš listati ovih 40 str unatrag iako vjerujem da je bilo rasprave o tome.
Zanima me što mislite o paralelnim snovima dva različita uma.. Da li je moguće da se s nekim nađete u snovima i pritom da ta osoba sanja istu radnju koju i vi sanjate samo iz svoje perspektive?

Ima jedna lepa priča o tome: „Fama o biciklistima“ (eto, kada nam se hoće :wink: ), Basara. To je priča o Bibliotekarima – bad gays - koji falsifikuju svetsku istoriju i upravljaju svetom i Biciklistima (Jack :mrgreen: ) – good gays – koji … pa, … voze bicikl. 8)
Obe grupe su istovremeno i Sanjači, bude se i sreću u snovima i preduzimaju različite akcije.

Toliko o beletristici. U RL taj se fenomen na primer pominje u izveštajima o otmicama.

Dakle, sad sam definitivno preterala :-# i zaista mi je žao što remetim lepu temu, ali šta da radim, kada su jednostavno tamo – zajednički snovi, isto mesto, isto okruženje, iste osobe, isto sećanje na „san“ svako iz svoje perspektive…

A paralelno sa ovom pojavom, koja je relativno samoobjašnjiva, se u pojedinim (retkim) izveštajima sreću i opisi neke vrste uticaja na snove drugih ljudi i zajednički snovi, koji po svemu sudeći nisu bili direktno povezani sa kontaktom. Čudan fenomen, u svakom slučaju, mislim, otmice.

Imala sam neka neobična prostorno-vremenska pomeranja u snovima i susrete, ali ne i zajedničke snove, koje bih jednoznačno svrstala u tu kategoriju, kada su obe osobe svesne istog sna.
Verujem da jeste moguće.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 26, 2009 4:11 pm 
Član foruma

Pa i ja sam imao neshto chudno, ali pojma nemam shta je.. a posto su radjenja istrazivanja na sve moguce teme a na ovu nisam bas nista uspeo da pronadjem osim nekih totalnih gluposti koje podrazumevaju klanjanja kojekakvim "bogovima"... Zato pitam, rekoh - mozda neko odavde zna nesto o tome.

Vrh

Naslov: Tražim savjet, mišljenje...
PostPostano: ned mar 29, 2009 5:26 pm 
Početnik

Pred oko godinu dana upoznala sam osobu koju sam počela sanjati pred oko 5 godina... Nisam u snu nikada vidjela kako izgleda, nego sam "znala" neke druge podatke. Iskreno, i meni zvuči nevjerojatno (još uvijek), ali imam dokaze jer zapisujem snove. Naravno, kad sam počela pričati s njim, imala sam osjećaj da ga poznajem cijeli život iako se prije nismo sreli. Čini se da je i njemu bilo tako... Nisam mu rekla ništa o snovima jer se bojim kako će reagirati. Osjećaj je neopisiv... Ali ne znam što da mislim o tome. U snovima on mi je bio nešto kao životni vođa... Na javi mi je učinio nešto loše. Ima li itko ikakvu teoriju zašto se tako nešto dogodilo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 5:39 pm 
Član foruma

Imamo teoriju:

http://www.galaksija.com/metafizika/amorovastrijela.htm

http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... ght=#62191

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 5:58 pm 
Član foruma

Možda bi bilo dobro da mu kažeš da vidiš njegovu reakciju.
Možda to i nije bio običan san nego sjećanje ili pogled u budućnost.
Citat:
U snovima on mi je bio nešto kao životni vođa... Na javi mi je učinio nešto loše.

Životni vođa ne mora biti dobar vođa,a to ne mora biti loša stvar.
Iskoristi priliku jer očito imaš podatke iz snova koje si zapisivala.Probaj ih dešifrirati,možda saznaš nešto veoma bitno.

Evo to je moja teorija 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 6:03 pm 
Početnik

Arbitrium Liberum je napisao/la:

Pomozi mi shvatiti što misliš točno... Da li da sam imala neko izvanosjetilno zapažanje zbog otmica ili da sam on na neki način ima veze s vanzemaljcima? Naime, za to što sam ga na kraju upoznala isto tako imam fizičke dokaze, tako da ne može biti samo lažno sjećanje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 6:06 pm 
Početnik

kolos je napisao/la:

Hvala. Ovaj dio i mene kopka... A i ja kopkam te papire zadnjih malo više od godinu dana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 6:22 pm 
Član foruma

samojedna je napisao/la:
Arbitrium Liberum je napisao/la:

Pomozi mi shvatiti što misliš točno... Da li da sam imala neko izvanosjetilno zapažanje zbog otmica ili da sam on na neki način ima veze s vanzemaljcima? Naime, za to što sam ga na kraju upoznala isto tako imam fizičke dokaze, tako da ne može biti samo lažno sjećanje.

To mozes samo sama. Ali bih preporucio tu Amorovu strijelu za citanje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 6:33 pm 
Početnik

Mom čuđenju nema kraja... Hvala, ovo je stvarno jako zanimljivo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 9:57 pm 
Početnik

kolos je napisao/la:
Možda bi bilo dobro da mu kažeš da vidiš njegovu reakciju.
Možda to i nije bio običan san nego sjećanje ili pogled u budućnost.
Citat:
U snovima on mi je bio nešto kao životni vođa... Na javi mi je učinio nešto loše.

Iskoristi priliku jer očito imaš podatke iz snova koje si zapisivala.Probaj ih dešifrirati,možda saznaš nešto veoma bitno.

Evo to je moja teorija 8)

potpis za ovo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 68  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.