Nananana je napisao/la:
nikbar prestravio si me jutros i dobro je da ti je bolje jer sam ja uzasan panicar a pogotovo sto o koriscenju MMS i eventualnim tegobama mogu jedino pricati na forumu jer da kazem nekome iz okruzenja proglasili bi me ya lujku.Kad ce proci ova mucnina.danas sam na 6 kapi dva puta,sjutra cu ici na tri puta po 6 i povecavati do 30 kapi po danu.Moze li tako jer tesko da mogu popiti vise kapi uzasan je ukus.Ocajno tipkam ne radi znak pitanja ali nema veze bitno da se razumijemo .Gdje mogu naci knjigu da procitam. Zelim vam dobro zdravlje i budite aktivni na forumu cao
Predlazem alternativu, kad se uzima sto cesce, ako moze i svaki sat, ali manje doze. Tako se smanjuje herxheimer, ali se na kraju moze ubiti i vise patogena nego uobicajenom metodom od 2 ili 3x dnevno.
Kad je mucnina, trebali bi smanjiti, ne dizati doze. Recimo, u vasem slucaju, 2 kapi sto cesce bi dalo bolje rezultate. Herxheimer jeste neugodan, ali nema trajnih posljedica (osim sto ogadi MMS). Ustvari, ovo oko toga sto se MMS ogadi jeste jedan problem, ali ne toliko gadan. Ja znam da mi MMS pomaze, ali kao sto sam rekao vise puta, znam da je za zdravlje, znam koliko mi je sad bolje, pa stisnem i popijem.
No, svakako smanjiti broj kapi (recimo na 2), i onda uzimati sto cesce. Ako uspijete popiti 10x dnevno, to bi znacilo da ste popili 20 kapi. A bilo bi garant bez herxheimera, ili bi pred kraj dana (nikako na pocetku) bilo malo mucnine. Proljev je vjerojatniji, ipak se lesevi patogena trebaju izbaciti. No, i proljev prestane, kad se stvari dovedu u red, kad vise nema patogena.