Sada je: sub maj 03, 2025 5:39 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 4:08 pm 
Član foruma

Plitki je napisao/la:
Napokon si došao na svoje :lol:

Pozdrav, prijatelju!
Ja eto "žudim" za gripom ili bar nekom prehladom, kako bih isprobao taj recept. Ali neće, pa neće... :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 17, 2009 9:37 pm 
Početnik

Danas sam na 6 kapi ne izlazim iz kupatila a uz to imam uzasne grceve u stomaku,ali sta je dobro,izbacujem sekret iy nosa a kasalj je skoro prestao.Nocas cu uzeti 5 kapi a sutra se vracam na 6 da vidim kako cu da reagujem.Ja mislim da imam puno patogena u sebi jer nekoliko mjeseci se lose osjecam a jedino sto mi ljekari nude su antibiotici,tek da me otkace.VJERUJEM U MMS i ojavicu kako napredujem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 18, 2009 7:04 pm 
Početnik

Nabavio sam ga uz pomoc dezaca koji je iz Zg. Kontaktiraj me na pm o detaljima
Nananana je napisao/la:
nikbar koliko si platio mms,i kako si ga nabavio iz zagreba?

Vrh

Naslov: pomoć
PostPostano: čet mar 19, 2009 9:12 am 
Početnik

Jutros mi je urin bio obojen u crveno a stigao sam na 10 kapi mms, na 7 kapi imao sam jake prolive i mucninu, nisam odustao nego uzimao manje doze cesce puta i tako regulisao hex. Malo sam se prepao pa pitam sta da radim. Ne osjecam nikakve bolove ili peckanje prilikom mokrenja. I da umalo da zaboravim imao sam bradavicu na ruci i makla se :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 9:45 am 
Početnik

pomagajte jutros sam mokrio crven urin pa sam se prepao. Stigao sam na 10 kapi mms, kad sam bio na 7 imao sam ceste prolive i mucninu nisam prekidao nego sam smanjio doze i ucestao sa uzimanjem i tako se se rijesio hex. Ako znate reci te mi sta da radim, nemam nikakve bolove ili peckanje prilikom mokrenja
Alan_SP je napisao/la:
nikbar je napisao/la:
interesuje me kad pocinje da se osjeca karakteristican miris aktiviranja jer sam stigao na na 3 kapi mms i 15 aktivatora a za aktivaciju koristim limuntus ( limunska kiselina) u pakovanju od 10 g sa 90 ml vode. Mislim da nemam problem sa kapaljkom jer sam dobio prave kapaljke.

Miris se moze osjetiti i kod jedne kapi, a sto je vise kapi, to se lakse osjeti i intezivnije. Isto ide i za boju, koja je zuto zelena. Kako raste broj kapi, tako je sve to lakse zapaziti. Ovisi naravno o tvom culu mirisa, koliko je osjetljivo, ali i jednu kap kad aktiviras mozes osjetiti miris klora (ili bar ja mogu).

Sto se tice kapaljke, svakako predlazem bazdarenje, nije odvise tesko, a sigurno je sigurno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 12:45 pm 
Član foruma

nikbar je napisao/la:
pomagajte jutros sam mokrio crven urin ...

Poslao sam PM

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 1:16 pm 
Član foruma

nikbar je napisao/la:
pomagajte jutros sam mokrio crven urin pa sam se prepao. Stigao sam na 10 kapi mms, kad sam bio na 7 imao sam ceste prolive i mucninu nisam prekidao nego sam smanjio doze i ucestao sa uzimanjem i tako se se rijesio hex. Ako znate reci te mi sta da radim, nemam nikakve bolove ili peckanje prilikom mokrenja

I moj odgovor stize s dezacovim (odrzali smo mali savjet).

Ovako javno, postoji mnogo stvari koje mogu obojati mokracu, neke su sasvim prirodne i bezopasne, druge bas i nisu toliko prirodne, ali se bojanje moze smatrati "normalnim", a naravno, neke su i opasne.

U slucaju da problem ne nestane, svakako testirati.

Vrh

Naslov: Izdana knjiga o MMSu
PostPostano: čet mar 19, 2009 2:52 pm 
Član foruma

Napokon je odstampana knjiga o MMSu, pa sad i oni koji ne znaju engleski mogu citati kako je Jim Humble dosao do otkrica MMSa, sudbini koja je sprijecila da se informacija prenese siroj javnosti prije i ono sto je svakako najvaznije, svi protokoli uzimanja MMSa.

Da ne bi bilo odvise reklamiranja ili sto slicno, obavijesti o kupnji knjige cu dati u PM.

Vrh

Naslov: Re: Izdana knjiga o MMSu
PostPostano: čet mar 19, 2009 3:32 pm 
Početnik

stanje je normalizovano, od jutros sam isao dva puta da mokrim i urin je uobicajene boje ni tragu od crvene boje, ja nastavljam da uzimam mms, ne predajem se tako lako :D
Alan_SP je napisao/la:
Napokon je odstampana knjiga o MMSu, pa sad i oni koji ne znaju engleski mogu citati kako je Jim Humble dosao do otkrica MMSa, sudbini koja je sprijecila da se informacija prenese siroj javnosti prije i ono sto je svakako najvaznije, svi protokoli uzimanja MMSa.

Da ne bi bilo odvise reklamiranja ili sto slicno, obavijesti o kupnji knjige cu dati u PM.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 6:46 pm 
Početnik

nikbar prestravio si me jutros i dobro je da ti je bolje jer sam ja uzasan panicar a pogotovo sto o koriscenju MMS i eventualnim tegobama mogu jedino pricati na forumu jer da kazem nekome iz okruzenja proglasili bi me ya lujku.Kad ce proci ova mucnina.danas sam na 6 kapi dva puta,sjutra cu ici na tri puta po 6 i povecavati do 30 kapi po danu.Moze li tako jer tesko da mogu popiti vise kapi uzasan je ukus.Ocajno tipkam ne radi znak pitanja ali nema veze bitno da se razumijemo .Gdje mogu naci knjigu da procitam. Zelim vam dobro zdravlje i budite aktivni na forumu cao

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 2:15 pm 
Početnik

Dobro sam :D , to je bilo od cikle, ja sam imao dosta problema sa prolivom a manje sa mucninom, toga sam se rijesio tako sto sam umjesto 2x po 8 kapi mms pio 4x4 bitno je konacni zbir da bude jednak. I tako me je prosla i mucnina i zestok proliv. Znao sam imati i do 10 proliva dnevno. Sad sam se ogranicio na 2 ili 3 :mrgreen:
Nananana je napisao/la:
nikbar prestravio si me jutros i dobro je da ti je bolje jer sam ja uzasan panicar a pogotovo sto o koriscenju MMS i eventualnim tegobama mogu jedino pricati na forumu jer da kazem nekome iz okruzenja proglasili bi me ya lujku.Kad ce proci ova mucnina.danas sam na 6 kapi dva puta,sjutra cu ici na tri puta po 6 i povecavati do 30 kapi po danu.Moze li tako jer tesko da mogu popiti vise kapi uzasan je ukus.Ocajno tipkam ne radi znak pitanja ali nema veze bitno da se razumijemo .Gdje mogu naci knjigu da procitam. Zelim vam dobro zdravlje i budite aktivni na forumu cao

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 5:01 pm 
Član foruma

Nananana je napisao/la:

Predlazem alternativu, kad se uzima sto cesce, ako moze i svaki sat, ali manje doze. Tako se smanjuje herxheimer, ali se na kraju moze ubiti i vise patogena nego uobicajenom metodom od 2 ili 3x dnevno.

Kad je mucnina, trebali bi smanjiti, ne dizati doze. Recimo, u vasem slucaju, 2 kapi sto cesce bi dalo bolje rezultate. Herxheimer jeste neugodan, ali nema trajnih posljedica (osim sto ogadi MMS). Ustvari, ovo oko toga sto se MMS ogadi jeste jedan problem, ali ne toliko gadan. Ja znam da mi MMS pomaze, ali kao sto sam rekao vise puta, znam da je za zdravlje, znam koliko mi je sad bolje, pa stisnem i popijem.

No, svakako smanjiti broj kapi (recimo na 2), i onda uzimati sto cesce. Ako uspijete popiti 10x dnevno, to bi znacilo da ste popili 20 kapi. A bilo bi garant bez herxheimera, ili bi pred kraj dana (nikako na pocetku) bilo malo mucnine. Proljev je vjerojatniji, ipak se lesevi patogena trebaju izbaciti. No, i proljev prestane, kad se stvari dovedu u red, kad vise nema patogena.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 5:03 pm 
Član foruma

nikbar je napisao/la:
Dobro sam :D , to je bilo od cikle,

Da, cikla jako moze obojati i mokracu i stolicu. Srecom, ja sam to znao kad sam pio sok od cikle, inace bih se sokirao kad sam vidio sto izlazi iz mene. Cikle je zdrava, ali definitivno oboji izlucevine.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 5:44 pm 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
[Cikle je zdrava, ali definitivno oboji izlucevine.

ja sam drukcije citao: ako bubrezi dobro rade urin nebi smeo da promeni boju pa bilo sta da se jede u bilo kojoj kolicini...
znaci kome urin promeni boju nek malo ocisti bubrege...
kod stolice je promena boje normalna stvar

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 10:48 am 
Član foruma

ras je napisao/la:
Alan_SP je napisao/la:
[Cikle je zdrava, ali definitivno oboji izlucevine.

ja sam drukcije citao: ako bubrezi dobro rade urin nebi smeo da promeni boju pa bilo sta da se jede u bilo kojoj kolicini...
znaci kome urin promeni boju nek malo pregleda i ocisti bubrege...
kod stolice je promena boje normalna stvar

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 2:04 pm 
Član foruma

Naručivanje MMS-a u Srbiji od sada i na telefon

...

Nema više.

Zadnja izmjena: Pantelija; pon apr 27, 2009 7:11 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 2:07 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Naručivanje MMS-a u Srbiji od sada i na telefon

063-19 66 852

Cena 27 evra.

Nije Bosanski nego svetski po Hamblu.

ojsa :D =D>

Samo mali info, ako može. Koliko se dobije MMS-a? I jel to kućna radinost ili šta već?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 3:04 pm 
Član foruma

Nije kućna radinost, firma je Merck, nabavljena je veća količina spremljenog MMS-a u dogovoru sa Hamblom, i to se pakuje u ambalaži koja za sada ima 20 mml MMS-a i 100 mml aktivatora, ali samo zbog problema nabavke ambalaže jer veća nije imala kapaljku. Radi se o kvalitetnoj ambalaži od zatamljenog stakla i zato ju je teže naći.
Dok to ne bude rešeno za sada se prodaje ovako.
Dakle, nije škrtarenje na količini već problem pakovanja.
Biće promenjeno sa većim pakovanjem i cena će biti ista.
Količina je ograničena i ne bi trebalo čekati.
I ovakvo pakovanje je dovoljno za svako izlečenje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 3:30 pm 
Početnik

Ko je ispitao taj MMS, da li ima upotrebnu dozvolu piše li na pakovanju itd...?
Ako se prepakiva kako da mi znamo da jto Merck?

Tarzan

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 4:51 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Nije kućna radinost, firma je Merck, nabavljena je veća količina spremljenog MMS-a u dogovoru sa Hamblom, i to se pakuje u ambalaži koja za sada ima 20 mml MMS-a i 100 mml aktivatora,

Pa, ja nemam nista protiv da netko to kupi, ako hoce, iako zasto nije pakirano u 100mL posudu, ako u nju ide aktivator? Aktivator je obicna limunska kiselina, nabavljiva, siguran sam i u svakoj malko vecoj trgovinu u Srbiji, kad je vec dostupna i u Hrvatskoj. Cijena limunske je doslovno zanemariva, a prodavati po toj cijeni je preskupo.

Iz Amerike, ako se nabavlja veca kolicina, 4oz (112mL) kosta $10, sto je po sadasnjem kursu cca 14-15 eura. Naravno, na to ipak treba dodati i postarinu i carinu, ali svejedno, ako pricamo o tome da to treba doci u Hrvatsku (ne znam carinske tarife za Srbiju), to bi onda kostalo nekih 70tak % vise (dakle, $17 sa svime). Ne vjerujem da Srbija ima toliko vece carinske dadzbine.

No, kao sto sam rekao, tko voli, neka izvoli. Meni zvuci jako skupo.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.