promatrač je napisao/la:
Završili smo naše razmatranje, u vezi pitanja oko velike misterioznosti dimenzija,denziteta i procesa otmica od strane vanzemaljaca.
Vidjeli smo da to nije neki izdvojen fenomen, nego se proteže tisućama godina unazad.
Khm, da citiram sam sebe iz drugog threada;
Za početak htio bi reć da su neki postovi ovdje mrvicu pre maštoviti za moj ukus. Nisam dovoljno upućen u temu da mogu prozivati ikog no "instalacija stranog virusa sa zadatkom da nas uništi ako postanemo pre svijesni" bi mogao bit dobar primjer onog na što mislim. Dovođenje greyeva, gušterolikih bića i kasiopejskih transkripata je drugi. Vrlo sam skeptičan i vrlo oprezan u uvođenje ovakvog tipa literature u nešto što ćemo shvaćat ozbiljno. Nemojte krivo shvatit, ja (i ne samo ja) nisam u poziciji da bilo čije viđenje odbacim kao budalaštinu, no još sam manje i u poziciji da ga prihvatim. U nekim segmentima sve te stvari smisleno i logično zvuče no treba imat na umu ljudske slabosti i želju da se vjeruje, koja će nać pozitivne strane i logiku u doslovce svačemu. Zato je najbolje pravit se da takvo znanje ne postoji (jer ga nisam u poziciji ni prihvatit a ni odbacit, pa je logično) a prihvaćat stvari samo koje sam iskusio i probao na vlastitoj koži i toga se držat, a takav stav i preporučujem svima, ako smijem.
Nemoj mislit da te prozivam ovdje, iako je tema offtopic ni to ne smeta previše no zalaziš u vrlo kontroverzo područje koje usudio bi se reći nema puno veze sa temema na ovom forumu. Recimo, nije li dokazano da su većinu alien obduction scenarija
nesvjesno izmislile same žrtve, u još nerazjašnjenom fenomenu. Dobro, netko će sad reći da su i sama CC djela vrlo kontroverzna, no ona to postaju samo ako ih gledaš sa teoretske strane (ja bi rekao, ako im dodjeliš vlastito mišljenje, što je u suštini nepotreban proces, znate moju teoriju o tome, već sam je više puta spominjao) no ako ih gledaš kao praktičan sustav vještina i metoda samospoznaje (jedini ispravan i jedini
ratnički način, usudio bi se reći) onda djeluju besprijekorno i nikakvih kontroverzi tu nema. Samo iskustvo, a to je jedino bitno. Osim toga sva ta chanelling scena je puna raznih međusobno oprečnih mišljenja i učenja koje jedan drugog optužuju za manipulacije i slično. Voladores se na podudaraju sa vanzemaljcima iz druge dimenzije koji nas posjećuju sa razvijenom tehnologijom, laserskim puškama i letećim tanjurima. Svijet anorganskih bića je svijet koji je sastavljen od malo materije a puno svijesti, po lijepim riječima nekih indijskih jogina. Tehnologija je nama potrebna koji zavaravamo sami sebe i koji se koncentriramo na materijalnu sliku svijeta, šta će tehologija
anorgancima kad u njihovom svijetu funkcionira
namjera u vidu da je možeš samo viknuti pa da se ostvaruje?
Za kraj jedna mala poslastica; u jednoj fazi mojeg života znalo mi se događat da u, posebnim stanjima, na pitanje postavljeno samom sebi mogu čut relativno jasan odgovor "da" ili "ne" u vidu šuma u ušima (zapravo to mogu izvest bilo kad još uvijek, no skužio sam da nema koristi od savjetnika takve vrste). Normalno naivnog i mladog to me odma oduševilo a i opseg odgovora vezanog uz određene teme zna bit vrlo precizan pa sam odma to pripisivao duhu, moći ili štajaznam već, no pošto nisam pohlepan najčešće bi "savjetnika" koristio kod izbora između dvije vrste hrane u dućanu (

). Dugo nisam znao što je to sve dok ga nisam počeo čut u snovima kod također pitanja upućena anorganskim bićima. I stvar se počela događati taman kad sam imao prve lucidne snove i prva sretanja sa anorgancima. Jedna labava i neprovjerena pretpostavka; pojedinci koji vježbaju lucidne snove, ali i astralnu projekciju i slične napredne tehnike dobijaju pratitelja iz svijeta anorganskih bića. Njegova korisnost je točno onakva kako je i Don Huan opisuje - mala i nikakva no podrazumjeva se da glas u glavi, makar i bio sposoban za samo da/ne može itekako impresionirat pojedinca.
Izaslanik sanjanja, rekao bi DH. Ovo vrlo podsjeća na način komunikacije kod kasiopejskih transkripata - sučajnost? Možda. Pojedinci zatim grade vlastite pretpostavke i šarolike svjetove mašte koristeći svog malog prijatelja koji je i više nego voljan surađivati na opsjenama koje se lako izvedu u njihovim nepreciznim i maštovitim pitanjima. Naravno, pošto nemamo mogućnost provjere ovakva i bilo kakva druga pretpostavka te vrste ne vrijedi ni pet para, da se razumijemo.