Sada je: sub maj 03, 2025 4:22 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet feb 27, 2009 9:25 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Da se nikada ne usudimo tamo jer se jako loše osjećamo. U biti se dešava da treba proživjeti sve ono, loša raspoloženja, traume... što se nalazi na bilo kojem od tih energetskih čvorova, čim se nešto od toga želi vratiti u život.

Hm, po tome bi znacilo da moje cakre dobro svijetle, nisu sive, posto sam 24 h na dan dobre volje i kad se nekaj lose desi nisam lose volje.
Al poznam ljude kojima su cakre gaaadno zacepljene koji su od kad se dignu pa do kad idu spavati lose volje totalna suprotnost od mene.

:-)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 28, 2009 1:49 pm 
Moderator

tolteq je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
Da se nikada ne usudimo tamo jer se jako loše osjećamo. U biti se dešava da treba proživjeti sve ono, loša raspoloženja, traume... što se nalazi na bilo kojem od tih energetskih čvorova, čim se nešto od toga želi vratiti u život.

Hm, po tome bi znacilo da moje cakre dobro svijetle, nisu sive, posto sam 24 h na dan dobre volje i kad se nekaj lose desi nisam lose volje.
Al poznam ljude kojima su cakre gaaadno zacepljene koji su od kad se dignu pa do kad idu spavati lose volje totalna suprotnost od mene.

Ne bi po tome ništa značilo, ti ne znaš ni o čemu pričam. Tebi je glava u pijesku i ne vidiš kako si sav "ugašen", zarobljen i mrtav.
Upravo jer si ugašen i možeš sam sebi glumiti sreću. Oslobodi se malo pa onda budi sretan ako možeš.

To što si dobre volje uvijek, a nisi imao jako bolnu fazu, znači da se kriješ sam od sebe i sve čeka da ti se uruši na glavu.

Robotu je najlakše izrezati smješak na licu, pogotovo ako je i gajba pive blizu da se umrtvi potraga za sobom, koja ne može nego biti bolna većinom puta...
Nismo baš na mjestu na kojem nam netko može pozavidjeti, čim možemo pisati ovdje.
No nije loše opet...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 28, 2009 5:57 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
tolteq je napisao/la:
promatrač je napisao/la:

Ne bi po tome ništa značilo, ti ne znaš ni o čemu pričam. Tebi je glava u pijesku i ne vidiš kako si sav "ugašen", zarobljen i mrtav.
Upravo jer si ugašen i možeš sam sebi glumiti sreću. Oslobodi se malo pa onda budi sretan ako možeš.

To što si dobre volje uvijek, a nisi imao jako bolnu fazu, znači da se kriješ sam od sebe i sve čeka da ti se uruši na glavu.

Robotu je najlakše izrezati smješak na licu, pogotovo ako je i gajba pive blizu da se umrtvi potraga za sobom, koja ne može nego biti bolna većinom puta...
Nismo baš na mjestu na kojem nam netko može pozavidjeti, čim možemo pisati ovdje.
No nije loše opet...

Oh, kako ti vidis samo ono kaj ti zelis vidjeti i preslikavas svoju sliku na druge,...steta,... :D :D :D

:-)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 01, 2009 4:52 pm 
Član foruma

Jedan citat iz jednog drugog učenja koji nekako dobro ''sjeda'' u ovim raspravama:

Citat:
Na sedmoj razini razvijaš znanje da su sva bića neizmjerni multidimenzionalni majstori. Oni mogu biti majstori istraživači božanstvenosti ili majstori istraživači ograničenosti. No u svakom slućaju su majstori. Svaka osoba čini upravo ono što ona želi činiti. Za jednog čovjeka, koji provodi život i gdje svakog pojedinca oko sebe štiti i zbrinjava, može to saznanje biti duboko oslobođenje. Jer zahvaljujući tom saznanju odjednom je u redu dozvoliti drugim ljudima njihove procese.
To je vrijeme u kojem si večina bića dadu neviđenu količinu spiritualnog značenja ili razvijaju spiritualno častohleplje. U fizičkom tijelu su slike realiteta o potpunoj odvojenosti od Boga zarobljene u dubokom osjećaju srama i krivnje. Kada ljudi započinju dobivati pojam o tome tko su oni zapravo na multidimenzionalnoj razini, pokušat će nijekati ove slike realiteta. Ljudi lako usvajaju « spiritualne» oblike i regule. Oni pokušavaju govoriti « prave» spiritualne stvari, nositi ih i raditi, jesti « pravu» hranu i pritom potisnuti sve djelove sebe samih ili drugih koji ne odgovaraju tim idealima. Mentalno tijelo je naučeno održavati forme i regule i vrlo se trudi pronaći formu u kojoj ono može slijediti Duh.
Spiritualna oholost je obrambena reakcija mentalnog tijela na osjećaje srama i nedostojnosti, koji se čvrsto drže u fizičkom tijelu. « Ja sam duhovno napredan (a ti ne). Ja sam jedan od 144.000 ratnika duge (a ti ne). Ja ću slijedeće subote uzaći (a ti ne). Ja ću doći u nebo (a ti ne). Spiritualna oholost, zbog svoje naravi, iskljućuje druge.
Spiritualna častohlepljivost je obrambena reakcija mentalnog tijela na osjećaje krivnje i nesposobnosti koje se čvrsto drže u fizičkom tijelu.Ljudi koji su u to uhvaćeni ćesto se tjeraju u totalnu iscrpljenost i pokušavaju na sličan način utjecati na druge ljude. Sve mora biti « najbolje», « največe» , « najnaprednije». Često takva osoba smatra druga mišljenja i naznačenja kao neznanje i napad na majstorstvo. To izražava s nezadovoljnim prigovaranjem i predbacivanjem: « Ja imam ovu prekrasnu viziju i kada bi me htio poslušati mogao bi provesti božansko određenje. To je samo tvoja krivica da ovdje ne mogu živjeti Nebo na Zemlji.» « Tvoja manjkavost u svijesti blokira moj božanski protok. Samo si ti kriv da sam u gubitku.» « Zašto si to stvorio u svom realitetu? (Nemoj poricati i kaži o čemu se radi, pa ćeš imati mirnu savjest. Dakle samo sebe možeš zato okriviti.)»

Spiritualna oholost i častohlepljivost su snažne reakcije zaštite ega. Kako Duh sve više i više obznanjuje tko si ti, kao božanski i multidimenzionalni Majstor zaista, a mentalno i spiritualno tijelo žele to prigrliti kao osobnu istinu, pa se uhvate za to. Fizičko tijelo pak jedva primjeti ta otkrivenja ili u to ne vjeruje. Svatko se na sedmoj, osmoj ili devetoj razini, neko vrijeme, nalazi u toj reakciji obrane.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 4:59 pm 
Moderator

Evo lijepe poveznice:

LAURA KNIGHT JADCZYK

"The
High Strangeness
of
Dimensions, Densities,
and the
Process of Alien Abduction"

Epilogue

citiram:

Završili smo naše razmatranje, u vezi pitanja oko velike misterioznosti dimenzija,denziteta i procesa otmica od strane vanzemaljaca.
Vidjeli smo da to nije neki izdvojen fenomen, nego se proteže tisućama godina unazad.
Te pojave se bolje mogu opisati kao naša interakcija sa našim pastirima,
tim bićima koja nas uzgajaju kao stoku, ovce ili piliće, s namjerom da se hrane našim negativnim emocijama.
Ta bića pripadaju u, kako bi se u modernoj fizici reklo, u hiperdimenzije,
dimenzije koje mi ne možemo vidjeti ili dodirnuti, no oni svejedno imaju egzistenciju i tu u fizikalnoj stvarnosti.
Postojanje takvih bića, njihova moć nad nama, njihovi eksperimenti, su "tema svih tema", kako tvrdi don Juan Matus.
Prema Kasiopejcima to je ultimativna tajna konzorcija koji vlada našim planetom.
Drugim riječima, mi nismo na vrhu prehrambenog lanca i to je udarac za neke ljude,
koji vjeruju da smo mi centar svemira i napravljeni na sliku božju.
No koliko vidimo taj prastari monoteistički aforizam bi i mogao biti točan.
Samo se naše razumjevanje onog što Bog jest, mora promjeniti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 9:14 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Završili smo naše razmatranje, u vezi pitanja oko velike misterioznosti dimenzija,denziteta i procesa otmica od strane vanzemaljaca.
Vidjeli smo da to nije neki izdvojen fenomen, nego se proteže tisućama godina unazad.

Khm, da citiram sam sebe iz drugog threada;

Za početak htio bi reć da su neki postovi ovdje mrvicu pre maštoviti za moj ukus. Nisam dovoljno upućen u temu da mogu prozivati ikog no "instalacija stranog virusa sa zadatkom da nas uništi ako postanemo pre svijesni" bi mogao bit dobar primjer onog na što mislim. Dovođenje greyeva, gušterolikih bića i kasiopejskih transkripata je drugi. Vrlo sam skeptičan i vrlo oprezan u uvođenje ovakvog tipa literature u nešto što ćemo shvaćat ozbiljno. Nemojte krivo shvatit, ja (i ne samo ja) nisam u poziciji da bilo čije viđenje odbacim kao budalaštinu, no još sam manje i u poziciji da ga prihvatim. U nekim segmentima sve te stvari smisleno i logično zvuče no treba imat na umu ljudske slabosti i želju da se vjeruje, koja će nać pozitivne strane i logiku u doslovce svačemu. Zato je najbolje pravit se da takvo znanje ne postoji (jer ga nisam u poziciji ni prihvatit a ni odbacit, pa je logično) a prihvaćat stvari samo koje sam iskusio i probao na vlastitoj koži i toga se držat, a takav stav i preporučujem svima, ako smijem.

Nemoj mislit da te prozivam ovdje, iako je tema offtopic ni to ne smeta previše no zalaziš u vrlo kontroverzo područje koje usudio bi se reći nema puno veze sa temema na ovom forumu. Recimo, nije li dokazano da su većinu alien obduction scenarija nesvjesno izmislile same žrtve, u još nerazjašnjenom fenomenu. Dobro, netko će sad reći da su i sama CC djela vrlo kontroverzna, no ona to postaju samo ako ih gledaš sa teoretske strane (ja bi rekao, ako im dodjeliš vlastito mišljenje, što je u suštini nepotreban proces, znate moju teoriju o tome, već sam je više puta spominjao) no ako ih gledaš kao praktičan sustav vještina i metoda samospoznaje (jedini ispravan i jedini ratnički način, usudio bi se reći) onda djeluju besprijekorno i nikakvih kontroverzi tu nema. Samo iskustvo, a to je jedino bitno. Osim toga sva ta chanelling scena je puna raznih međusobno oprečnih mišljenja i učenja koje jedan drugog optužuju za manipulacije i slično. Voladores se na podudaraju sa vanzemaljcima iz druge dimenzije koji nas posjećuju sa razvijenom tehnologijom, laserskim puškama i letećim tanjurima. Svijet anorganskih bića je svijet koji je sastavljen od malo materije a puno svijesti, po lijepim riječima nekih indijskih jogina. Tehnologija je nama potrebna koji zavaravamo sami sebe i koji se koncentriramo na materijalnu sliku svijeta, šta će tehologija anorgancima kad u njihovom svijetu funkcionira namjera u vidu da je možeš samo viknuti pa da se ostvaruje?

Za kraj jedna mala poslastica; u jednoj fazi mojeg života znalo mi se događat da u, posebnim stanjima, na pitanje postavljeno samom sebi mogu čut relativno jasan odgovor "da" ili "ne" u vidu šuma u ušima (zapravo to mogu izvest bilo kad još uvijek, no skužio sam da nema koristi od savjetnika takve vrste). Normalno naivnog i mladog to me odma oduševilo a i opseg odgovora vezanog uz određene teme zna bit vrlo precizan pa sam odma to pripisivao duhu, moći ili štajaznam već, no pošto nisam pohlepan najčešće bi "savjetnika" koristio kod izbora između dvije vrste hrane u dućanu ( :D :D :D ). Dugo nisam znao što je to sve dok ga nisam počeo čut u snovima kod također pitanja upućena anorganskim bićima. I stvar se počela događati taman kad sam imao prve lucidne snove i prva sretanja sa anorgancima. Jedna labava i neprovjerena pretpostavka; pojedinci koji vježbaju lucidne snove, ali i astralnu projekciju i slične napredne tehnike dobijaju pratitelja iz svijeta anorganskih bića. Njegova korisnost je točno onakva kako je i Don Huan opisuje - mala i nikakva no podrazumjeva se da glas u glavi, makar i bio sposoban za samo da/ne može itekako impresionirat pojedinca. Izaslanik sanjanja, rekao bi DH. Ovo vrlo podsjeća na način komunikacije kod kasiopejskih transkripata - sučajnost? Možda. Pojedinci zatim grade vlastite pretpostavke i šarolike svjetove mašte koristeći svog malog prijatelja koji je i više nego voljan surađivati na opsjenama koje se lako izvedu u njihovim nepreciznim i maštovitim pitanjima. Naravno, pošto nemamo mogućnost provjere ovakva i bilo kakva druga pretpostavka te vrste ne vrijedi ni pet para, da se razumijemo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 10:48 pm 
Moderator

Sad još dubokim glasom reci "JA SAM RAAATNIK" i svi ćemo se slediti, "ako smijemo" i ako se "usudimo".
Pretpostavljam da sam to morao napisati crvenim slovima, da bude opasnije.

Ništa ja tebe ne razumijem, ti si odlučan, no ni sam ne znaš u čemu si odlučan osim u "JAA SAAM RAAATNIK". Naglasak na "JAAA".

Što ti smeta poveznica na neko drugo učenje? Ti si papa Castanedijanski ili što?
Učenje don Huana ne treba braniti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 11:04 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Sad još dubokim glasom reci "JA SAM RAAATNIK" i svi ćemo se slediti, "ako smijemo" i ako se "usudimo".
Pretpostavljam da sam to morao napisati crvenim slovima, da bude opasnije.

Šta je, osjećaš se povređenim, prozvanim, obespravljenim? Nisam bio u redu prema tebi jelda? Lav nema pravo da te slijedi. Ma gad sam pravi, :wink: o znam. Skuliraj se. Nema potrebe za nametanjem takvog tona. Nećemo u samorefleksiju. kad jednom vidiš jednu raspravu i natezanje ovakve vrste, vidio si sve.

promatrač je napisao/la:
Što ti smeta poveznica na neko drugo učenje? Ti si papa Castanedijanski ili što?
Učenje don Huana ne treba braniti.

Ne branim ništa. Nisam policajac foruma niti sam se imao namjeru tako postavit. Htio sam ti reć da je uvođenje povezanica sa drugim topicima i temema nekad ima smisla i u duhu je ovog foruma a nekad ne. Možda sam se nadao da ćeš uvidjet da je razglabanje literature takvog tipa sa točke gledišta čovjeka koji teži putu ratništva krajnje beskorisno. Pa čak i da je sve istina. Ako ne misliš tako upoznaj nas s temom više, obrazloži i iznesi svoje mišljenje. Ja ću te rado poslušati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 11:11 pm 
Moderator

Ma ok, bezličnost bi trebala dozvoljavati da se povezuje sve, nikad ne znaš iz kojeg će grma iskočiti zec.

Prouči sam kasiopejce, ne mogu ja umjesto tebe.
Tamo sam našao neke stvari koje ne pišu nigdje u CC, a desile su se baš tako, provjereno. I o tome sam pisao.

I nisam mislio da si policajac foruma, nego policajac "ratništva", ko da to netko nekome može uzeti ili dati.
Knjige CC postoje i dostupne su svima. Nek čitaju.

A najbolje što mogu kad dajem poveznice, je dati poveznicu onakavu kakva jest pa nek svatko nađe za sebe, može li što biti u tome, ili pak ne.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 11:20 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Ma ok, bezličnost bi trebala dozvoljavati da se povezuje sve, nikad ne znaš iz kojeg će grma iskočiti zec.

Ma slažem se i neke stvari su interesantne tamo, priznajem (čitao sam nešto nakon nekih tvojih postova ovdje ), posebno dio o stvaranju nove vrste anorganskog bića iz skupine ratnika po principu kako se višestanični organizam sastavlja iz više jednostaničnih u jedno sasvim novo, drugačije biće. Ako se ne varam ovo nikad nije bilo objašnjeno u CC djelima, samo naznačeno. A zvuči jezivo smisleno i poprilično sam bio impresioniran nakon pročitanog. Sve je to OK i super stvar ...ali

(sad će opet ispast da popujem i da se pravim najvećim ratnikom i mudracem, o znam :-))

Ograničeni smo vremenom. Svi mi. Naša smrt je izvjesna. Ona nije u domeni možda. Ona postoji već sad. I nitko od nas joj nikad neće izbjeći. Jednom će nam svima biti žao što smo postupali ovako kako sada postupamo. Ja znam da meni hoće. Nemojte mislit da ovo pišem zbog vas. Pišem to i najviše zbog sebe. Prisiljeni smo vršit selekciju. Mi moramo znat odredit stvari koje su nam bitne. Jednostavno nemamo vremena za sve, pa birajmo stvari koje RADE. I ne, ne moraju (i ne smiju) bit iste za sve nas.

Zadnja izmjena: lone_bird; čet mar 19, 2009 11:27 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 11:24 pm 
Moderator

lone_bird je napisao/la:
Ma slažem se i neke stvari su interesantne tamo, priznajem (čitao sam nešto nakon nekih tvojih postova ovdje ), posebno dio o stvaranju nove vrste anorganskog bića iz skupine ratnika po principu kako se višestanični organizam sastavlja iz više jednostaničnih u jedno sasvim novo, drugačije biće. Ako se ne varam ovo nikad nije bilo objašnjeno u CC djelima, samo naznačeno. A zvuči jezivo smisleno i poprilično sam bio impresioniran nakon pročitanog. Sve je to OK i super stvar ...ali

Pa u pravu si, to nije CC, nego Tores... i kaj bumo sad ?

Ako ti se obrati duh u obliku kojeg nisu očekivao.... što ćeš mu reći?
Ne-ne, nemam ja vremena, tebe nema u knjigama CC, idem ja....?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 11:32 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Pa u pravu si, to nije CC, nego Tores... i kaj bumo sad ?

Tores kažeš (..piše ime u svoj notes), ah koliko me posla još čeka oko svega toga. Već imam hrpu literaure za pročitat. Nisam ni znao donedavno da su i Castanedine učenice pisale knjige. Po onda sam se počeo zanimat za jogu i meditaciju. Mislim da bi to moglo bit korisno. Pa me i tu čeka čitanja. Pa vježbi. Pa forumi. Pa rekapitulacija. Pa tensegrity. Ah damn. A neki moji frendovi provode večeru uz pivu i zajebanciju. Život nije fer za nas 'opičene'. :wink:

promatrač je napisao/la:
Ako ti se obrati duh u obliku kojeg nisu očekivao.... što ćeš mu reći?
Ne-ne, nemam ja vremena, tebe nema u knjigama CC, idem ja....?

Ratnik vjeruje ne vjerujući. Knjige nisu bitne. Bitne su tehnike u njima opisane i efekt koji imaju na naš život. Ili, ajmo reć ovako; da se sutra otkrije da je Castaneda sve izmislio, što misliš, dal bi ja odustao od puta ratnika? Bi li ti? Nebitno je koju literaturu i koje tehnike koristiš dok RADE.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 12:21 am 
Moderator

lone_bird je napisao/la:
Ili, ajmo reć ovako; da se sutra otkrije da je Castaneda sve izmislio, što misliš, dal bi ja odustao od puta ratnika? Bi li ti? Nebitno je koju literaturu i koje tehnike koristiš dok RADE.

Pa zato kažem, hebo to "JA RATNIK ! Ratnik ovo, ratnik ono" :) Treba biti fluidan toliko da se moze i nositi suknja ako treba. Što su onda problem Kasiopejci?

Vidi ovo:

»Tvoje odelo me plaši više od svega što si mi do­
sad učinio«, rekoh.
»Navići ćeš se na njega«, reče on. »Ratnik mora
biti fluidan i mora se harmonično prilagođavati svetu
oko sebe, bez obzira na to da li je to svet razuma ili
svet volje

»Najopasniji vid toga prilagođavanja ispoljava se
svaki put kad ratnik utvrdi da svet nije ni jedno ni
drugo.
Meni je bilo rečeno da se u tom suštinskom
prilagođavanju može uspeti jedino na taj način ako se
nastavi s delanjem tako kao da se veruje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 12:51 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Pa zato kažem, hebo to "JA RATNIK ! Ratnik ovo, ratnik ono" :) Treba biti fluidan toliko da se moze i nositi suknja ako treba. Što su onda problem Kasiopejci?

Nisu problem. Ja čak ne mislim ni da je to neka glupost i bezveze. Ne mislim (niti mogu mislit) ništa o tome. U tome i je problem. Ne mogu te istine provjerit u praksi, samim time one za mene postaju nebitne. Mi ne možemo znat isinu. Ako su transkripti i istiniti, kakve to veze s nama može imat? Ako i nisu, šta onda? Nebitno. Osim ako nisu prenjeli neke napredne tehnike meditacije, disanja, ponašanja. Onda da. Onda može.

Samo to sam htio istaknut. Nadam se da razumiješ.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 1:25 am 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:
promatrač je napisao/la:

Nisu problem. Ja čak ne mislim ni da je to neka glupost i bezveze. Ne mislim (niti mogu mislit) ništa o tome. U tome i je problem. Ne mogu te istine provjerit u praksi, samim time one za mene postaju nebitne. Mi ne možemo znat isinu. Ako su transkripti i istiniti, kakve to veze s nama može imat? Ako i nisu, šta onda? Nebitno. Osim ako nisu prenjeli neke napredne tehnike meditacije, disanja, ponašanja. Onda da. Onda može.

Samo to sam htio istaknut. Nadam se da razumiješ.

Ocigledno nije tacno da ne mislis nista o tome, cim toliko pises o tome i cim toliko prstis na pomen toga. Najsmesnije je sto ne shvatas ironiju kada to napises na podforumu foruma koji se bavi kasiopejskim transkriptima :mrgreen: =D> :lol:

Izvinjavam se unapred svim "ratnicima" al' moram da ti uputim poruku na "ratnicki" nacin, elem:

Prijatelju, proseravas se preterano. Zajebao si i ovog tolteqa. I ponekad nije zgoreg popiti navece to pivce sa drugarima umesto tenzegritija, rekapitulacija i ostalih rekreacija.

Ili je tvoja samovaznost toliko velika da mislis da si nesto razlicito od svojih prijatelja? Da si opicen? #-o =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 2:42 am 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
Ocigledno nije tacno da ne mislis nista o tome, cim toliko pises o tome i cim toliko prstis na pomen toga. Najsmesnije je sto ne shvatas ironiju kada to napises na podforumu foruma koji se bavi kasiopejskim transkriptima :mrgreen: =D> :lol:

Opširno sam objasnio što o tome mislim i zašto sam reagirao i nema se smisla ponavljat. Ironiju koju spominješ ne uspijevam vidjet.

Prijatelju, proseravas se preterano.

Pa si ti došao da me malo pameti poučiš?

Zajebao si i ovog tolteqa.

Zajebeo sam što?

I ponekad nije zgoreg popiti navece to pivce sa drugarima umesto tenzegritija, rekapitulacija i ostalih rekreacija.

Madaj! Ti mora da se šališ.

Ili je tvoja samovaznost toliko velika da mislis da si nesto razlicito od svojih prijatelja? Da si opicen? #-o =D>

Naravno da sam različito. Svi su ljudi različiti. Nema dva ista. Što volim kad izraz samovažnost počne da koristi svako kad mu se i kako prohtje, posebno u svađalačkom tonu. Ono, došao je nekome reć da se proserava i da bi istaknuo da ovaj drugi ima pre veliku samovažnost. Pa si mi došao primjerom pokazat kako to ide, jeli?

Ah. #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 1:21 pm 
Član foruma

Ti:

Citat:
Nisu problem. Ja čak ne mislim ni da je to neka glupost i bezveze. Ne mislim (niti mogu mislit) ništa o tome.

Ja:

Citat:
Ocigledno nije tacno da ne mislis nista o tome, cim toliko pises o tome i cim toliko prstis na pomen toga.

Sada procitaj tvoju reakciju u postu iznad ovoga i reci mi da li je ovo istina:

Citat:
Nisu problem. Ja čak ne mislim ni da je to neka glupost i bezveze. Ne mislim (niti mogu mislit) ništa o tome.

Da je tako kao sto kazes, ne bi reagovao uopste. Bilo bi jednostavno "neka budala nesto pise, pokusava da me isprovocira, neka ga". Ali ti se cak osecas uvredjeno, a znamo da svaki dobri mali kastanedijanac do sada zna sledece kao pesmicu "ratnik ne moze biti uvredjen, eventualno samo povredjen"

Tako da opet moram da ti kazem:

Prijatelju, preterano se proseravas :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 2:07 pm 
Član foruma

Prijatelju, preterano se proseravas :mrgreen:

:)

Ma nek se proseravam. Pa ljudi smo, to nam je lifestyle :) . Nije točno da se osijećam uvrijeđeno, no razumijem da to s tvoje pozicije može tako izgledat. Ti opet ističeš, ako sam te dobro shvatio, da ja imam neko negativno mišljenje o kasiopejcima i sličnome. A ja ću ti opet odgovorit da sam svoje stavove pokušao obrazložit u nekoliko prilično opširnih postova pa mi se glupo ponavljat. Ako me onda nisi shvatio, nećeš ni sad. Ukratko - istinitost takve literature nije moguće provjeriti pa je to čini relativno beskorisnom. Offtopici su OK ako imaju povezanice na učenje ili praktičnu/korisnu stranu. Inače im ne vidim svrhu. Ako je netko drugi vidi, otvoren sam za sugestije.

Što se tiče tvojih daljnjih komentara, bojim se da nastavljaš u istome stilu. Dakle na tuđu samovažnost može ukazivat samo onaj koji se je oslobodio vlastite, barem u konkretnom slučaju. Nemam ništa protiv da me netko neovisan uputi u "tajne suzdržavanja i ne reagiranja na jeftine provokacije sa foruma (TM)" samo ti jednostavno nisi u toj poziciji, jer nastupaš kao dio problema a ne kao dio riješenja. Sam sebi piliš granu na kojoj sjediš. A to je jeftino i licemjerno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 5:09 pm 
Član foruma

Što reći "ratniku" koji sve zna?
Samo naprijed :mrgreen: =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 22, 2009 6:43 am 
Moderator

@lone_bird, možeš li nam malo ispričati kako je izgledalo kucanje duha u tvom slučaju.
Ili bilo tko drugi?
Mislim da bi bilo lijepo pročitati takve stvari, a i korisno da se ljudi energetski upuste u svoja vlastita iskustva.
Ono, ajmo malo o konkretnim ispoljavanjima duha, valjda postoji tako nešto, ili je to samo za one likove u knjigama.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.