Sada je: uto maj 06, 2025 1:32 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 12:49 am 
Član foruma

(37544)

kin93 je napisao/la:

A sad, zašto nije vrijeme za "Galaksiju" da izneseš malo više podataka o "Nibiru"? Bar je ovdje dovoljno slobodnog prostora i duha koji to može podnijeti, za razliku od onog "tamo drugog" na kojem se zafrkavaš (jer ionako nije za drugo!)
Uostalom, tema ti je "Igra" pod "manipulacijama". Pa onda - ne vidim razloga da se nešto čeka. Pogotovo ako nam nad glavama vise nuklearne gljive :wink:

Žao mi je ali sve manje imam slobodnog vremena za pisanje na forumu.
Ipak, potrudit ću se da ga nađem, kao i do sada.

kin93,
Nije u pitanju slobodni prostor ''Galaksije'' i duh čitalaca koji prate moja izlaganja, već je u pitanju to što neke, ili bolje reći mnoge popratne informacije, koje su vezane za planet Nibiru, niko neće u potpunosti shvatiti, a to znači da ih neće ni približno moći prihvatiti kao vjerodostojne.
Usput treba da navedem da je vjerodostojnost ovih popratnih informacija nemoguće staviti u područje znanstva - kako bi iste poprimile ozbiljnost u izlaganju mnogih znanstvenih objava.
Napisao sam mnogih iz tog razloga jer postoje ''znanstvene'' objave koje se kose s logikom zdravog razuma, ali se i kao takve ipak objavljuju na stranicama znanstvenih časopisa - prikazanih u formi znanstvene istine.
I mnogi koji pročitaju takve objave bezglavo vjeruju u to što im ti ''znanstvenici'' serviraju.

No, kin93, sad da te pitam, kako npr. shvatiti ''brisanje zapisa iz monada'' kad nisam objavio kompletnu spoznaju o tim magnetskim poljima u kojim se nalaze neke vrste ''Onostranih KARTICA'' u kojima su utisnuti holografski otisci (u vidu brojeva, slova i slika).
I što se tiče tih ''Onostranih KARTICA'', iste u stvari možemo poistovjetiti s karticama PC-a, koje su, po mišljenju ljudi, oni sami ''izmislili''.
Da, to je po mišljenju ljudi - dok po mojim saznanjima ljudi ništa ne izmisle već jedino kopiraju ono koje im se nametne iz Onostranog područja.
No da se razumijemo, to nimalo ne umanjuje vrijednost onog koji je kopirao ono koje mu je bilo nametnuto - što znači da tu osobu u potpunosti možemo smatrati autorom izmišljenog.

Dakle bez kompletnog objašnjenja, već i ovo prethodno objavljeno bi kod mnogih forumaša stvorilo mišljenje da je ovo moje nekompletno izlaganje, najblaže rečeno, bezumno.

I tako, nakon duževremenskog razmišljanja ''došao sam'' do zaključka da moje izlaganje pod naslovom; Kako je Stvoren Sunčev sistem neće dobiti svoju vjerodostojnost u izlaganju ako ne objavim detalje koji su bili veoma važni u Vremenu kada se je ''budila'' Majka priroda.
Prema tome, nastavak mojeg izlaganja će se odnositi na Postanje - koje izlaganje će u krajnjoj liniji biti usko vezano i za stvaranje Sunčevog sistema.

Zadnja izmjena: tombola33; pon mar 09, 2009 1:00 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 12:51 am 
Član foruma

Dupliraan gornji tekst ???

Zadnja izmjena: tombola33; pon mar 09, 2009 12:55 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 12:52 am 
Član foruma

Ponovno dupliran gornji tekst.

Zadnja izmjena: tombola33; pon mar 09, 2009 12:56 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 12:53 am 
Član foruma

opet ?

Vrh

Naslov: Post u 9,31h, 09.03.2009 u 9
PostPostano: pon mar 09, 2009 9:31 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
(37544)
Žao mi je ali sve manje imam slobodnog vremena za pisanje na forumu.
Ipak, potrudit ću se da ga nađem, kao i do sada.

kin93,
Nije u pitanju slobodni prostor ''Galaksije'' i duh čitalaca koji prate moja izlaganja, već je u pitanju to što neke, ili bolje reći mnoge popratne informacije, koje su vezane za planet Nibiru, niko neće u potpunosti shvatiti, a to znači da ih neće ni približno moći prihvatiti kao vjerodostojne.
....
No, kin93, sad da te pitam, kako npr. shvatiti ''brisanje zapisa iz monada'' kad nisam objavio kompletnu spoznaju o tim magnetskim poljima u kojim se nalaze neke vrste ''Onostranih KARTICA'' u kojima su utisnuti holografski otisci (u vidu brojeva, slova i slika).
I što se tiče tih ''Onostranih KARTICA'', iste u stvari možemo poistovjetiti s karticama PC-a, koje su, po mišljenju ljudi, oni sami ''izmislili''.
Da, to je po mišljenju ljudi - dok po mojim saznanjima ljudi ništa ne izmisle već jedino kopiraju ono koje im se nametne iz Onostranog područja.
No da se razumijemo, to nimalo ne umanjuje vrijednost onog koji je kopirao ono koje mu je bilo nametnuto - što znači da tu osobu u potpunosti možemo smatrati autorom izmišljenog.

Dakle bez kompletnog objašnjenja, već i ovo prethodno objavljeno bi kod mnogih forumaša stvorilo mišljenje da je ovo moje nekompletno izlaganje, najblaže rečeno, bezumno.

I tako, nakon duževremenskog razmišljanja ''došao sam'' do zaključka da moje izlaganje pod naslovom; Kako je Stvoren Sunčev sistem neće dobiti svoju vjerodostojnost u izlaganju ako ne objavim detalje koji su bili veoma važni u Vremenu kada se je ''budila'' Majka priroda.
Prema tome, nastavak mojeg izlaganja će se odnositi na Postanje - koje izlaganje će u krajnjoj liniji biti usko vezano i za stvaranje Sunčevog sistema.

Dragi tombola33, potpuno sam svjestan da ne stigneš zbog drugih (i važnijih) obaveza baviti se ovom temom. No, isto tako ne prihvaćam ono podebljano, jer to zaista nije problem oko čega bi trebalo razbijati glavu. Bar je tako bilo do sada. :wink: A ja, da sam se htio gubiti, mogao sam ostati i na onom smiješnom tzv. forumu alternative.
I opet, ovdje smo na "pravoj" Alternativi, (i prema tvojoj želji) na "Manipulacijama", Igri ... Te i dalje ne vidim razloga da se nešto krije (ako se naslućuje) jer, uostalom, o tome i o svemu ostalom, bez pardona ima diljem lijepog našeg interneta :)
Pa tako,... upravo jutros, dana 09.03. 2009 (=23)
dok sam čitao ovaj tvoj post u poštanski mi "sandučić", od moje ekipe s dark-star-planet-x@... uleti ovo:
(u 8.19h, u savršenom - 9. - broju vremena!)

Well the Dark Star does exists and is much bigger than we could comprehend. i post below some images to show you the actual size in comparison.
(svakako pogledati sve slike, radi potpunog dojma)
http://i425.photobucket.com/albums/pp33 ... age001.jpg
http://i425.photobucket.com/albums/pp33 ... age002.jpg
http://i425.photobucket.com/albums/pp33 ... age003.jpg
http://i425.photobucket.com/albums/pp33 ... age004.jpg
http://i425.photobucket.com/albums/pp33 ... age005.jpg

There is evidence in this solar system that show what happens when this planet (Nibiru) comes around.

Electrical vortex jumping from Niburu to Mars left thousands of miles
of gouges on the surfice. When this planet comes close to any other
object eg planet then it effect's that objects magnetic field. Which
can in turn stop the planet from actually moving, there is also a
asteroid belt between Jupiter and Mars (what is it the remains of )

Let me also point out that when a living object has a traumatic event
happen to it then the consciousness of that object which has been
traumatized loses memory of the entire event to maintain its own
survival, This is why we don't remember much about history, because
in the past the whole entire consciousness went through a traumatic
event and blocked out the knowledge. over time the knowledge would
come back and this is what the 2012 scenario is about. We will soon
know who we really are and not a moment to late.

I to bi zapravo bio moj odgovor na tvoj upit. (Bolje ga ni sam ne bih sastavio) u 9,31h (u 13), 09.03.2009, opet jasno sve - u 9 :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 2:50 pm 
Član foruma

(37643)

kin93,
Što se tiče video snimaka sudara Nibiru planete s planetom Zemljom - po mojoj informaciji neće doći do direktnog već do INDIREKTNOG sudara.
Pa već nam i alternativna spoznaja - da se Nibiru periodično VRAĆA u blizinu Sunca, odnosno Zemlje - nudi opciju da je njegova putanja, od STVARALACA Sunčevog sistema, zacrtana - da bi se po toj zacrtanoj putanji ta Planeta i kretala.
Uostalom, već nam je i apostol Johannes (Ivan, Jovan), čije Vizionarske poruke veoma cijenim, ''dao do znanja'' da se neće desiti Indirektni sudar, jer po direktnom sudaru bi sve što živi na Zemlji bilo potpuno uništeno.
No da će doći do Brisanja memorija u Monadama koje su ''ugrađene'' u svim Astralima (njih SEDAM) - to je najavio.
A to se je zadnji puta desilo u vrijeme kada je postojala Atlantida.

No da se sve ovo Ivanovo shvati potrebno je ljudima iznijeti informaciju Kako je STVOREN Sunčev sistem, svakako i Zemlja.
No shvatiti Stvaranje tog Sistema je veoma teško ako se ne objavi kako su Stvorene Galaksije, koja je objava opet nepotpuno razumljiva ako se ne navede Kako je Sve POSTALO.
Konačno, kako objasniti pametnim ljudima da svemir, onakav kakvog ga znanstvena elita prikazuje, NE POSTOJI!
Ali ''obraniti'' tu Objavu je moguće jedino tako da se saznaju detalji; šta je sve preduslovilo da dođe do Postanka.
Eto, to ja moram objaviti kako bi pametni ljudi shvatili Igru Majke prirode, konačno, i Stvoritelja.

No da ne ostanem samo na priči bez pokazatelja to ću objaviti NEDOVRŠENI prikaz, koji je vezan za Ponavljanje (''reinkarnaciju'').
Svakako, pametnima će i ovo biti dovoljno da shvate Ponavljanje.

slika
Primjedba: Crvene kockice su iz mojih djelomično-spiritualnih sijećanja (ostvarenih regresijom pomoću kristala).

No da bude još malo jasniji ovaj prikaz - isti je vezan za slijedeću shemu (koja je nastala kao odgovor jednom forumašu ''s onog smiješnog tzv. foruma alternative''. :mrgreen:
slika

(izvršena ispravka riječi kretala)

Zadnja izmjena: tombola33; čet mar 26, 2009 11:53 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 20, 2009 12:07 am 
Član foruma

(38080)

OBJAVA - U KOJOJ ĆE BITI IZNEŠENA (JOŠ JEDNA) POTPUNO NOVA TEORIJA POSTANKA

Znajte, da bi uspješno mogli pratiti ovu Objavu to vam moram skrenuti pažnju na to da će u istoj biti ponavljanja informacija, shema, crteža, definicija, a svakako i brojeva, koje sam dosad objavljivao u svojim tekstovima koji su objavljeni u nekim časopisima, mojim štampanim knjigama, na forumima, blogu...
Možda će to nekog smetati, ali tema je takve naravi da će, po mom mišljenju, ponavljanje imati svoju dobru stranu - naročito meni kako bih eventualno dotjerao neku od prethodno objavljenih informacija.
Ipak mogu napomenuti da tih ponavljanja neće biti mnogo.

Ponavljam: shvatiti Stvaranje Sunčevog sistema je veoma teško ako se ne objavi kako su Stvorene Galaksije, koja je objava opet nepotpuno razumljiva ako se ne navede Kako je Sve POSTALO.
Konačno, kako objasniti pametnim ljudima da svemir, onakav kakvog ga znanstvena elita prikazuje, NE POSTOJI!
No ''obraniti'' tu Objavu je moguće jedino tako da se saznaju detalji; šta je sve prethodilo da dođe do Postanka.
Eto, to ja treba da objavim kako bi inteligentni ljudi shvatili Igru Majke prirode, konačno, i Oca stvoritelja.

Kao prvo, treba da shvatite pojam trojstva, koji pojam se ne smije zanemariti od strane onog koji želi da dođe do saznanja kako je došlo do Postanja.
Svakako da pojam trojstva ne možemo ni u kom slučaju posmatrati kroz prizmu Svetog trojstva, jer Sveto trojstvo datira od momenta kada je, taj pojam, službeno ustanovljen u Nikeji 325. godine - dok ću vam ja iznijeti informacije iz kojih se vidi da se trojstvo ''pojavljuje'' od vremena koje zadire u sve tokove vječne prošlosti.

Zatim treba da shvatite pojam vječnost.
Vječnost MORA postojati - i to u vidu kao Vječna prošlost, a dabome i kao Vječna budućnost - koja dva pojma razdvaja Sadašnjost.
Dakle: Vječna prošlost < > Sadašnjost < > Vječna budućnost.
Na taj način je dobiveno trojstvo, koje bezuslovno daje i drugim pojmovima (u ovom slučaju pojmu Vječnost) oblik STVARNOSTI.
Dakle vječnost je stvarnost.
I ta vječnost se odvija u vidu vječnih ciklusa, ili možemo još reći da se odvija u vidu hiperfizičkog beskrajnog ponavljanja četverokarakternih priroda - koje se vječno smjenjuju u Majci prirodi (koju mnogi nazivaju Iskonska priroda).

Svakako, interesantno je znati i to da odvijanje hiperfizičkog beskrajnog ponavljanja četverokarakternih priroda nudi čovjeku da shvati vrijeme, koje vječno prati ponavljanje.

A upravo nam trojstvo nudi spoznaju da je Majka priroda fikcija, ali samo do momenta shvaćanja da je u stvari imaginabilna, jer njeno postojanje je neophodno.
Naime njeno postojanje je neophodno iz tog razloga, jer negiranjem njenog postojanja ne bi ni u kom slučaju mogli odgovoriti - u čemu bi se mogle smjenjivati četverokarakterne prirode?
Svakako u Bogu ne, osim ako niste pristalica onih koji izjednačuju Majku prirodu s Bogom.
Inače, što se tiče četverokarakternih priroda - one se, garantirano, vječno smjenjuju.

Uz to, u čemu bi se mogla nalaziti pratvar ili pramaterija, koja jest, kao i Majka priroda, fikcija - ali samo do momenta shvaćanja da je u stvari imaginabilna, jer postojanje pratvari ili pramaterije je neophodno.

Konačno, gdje bi se mogle smjenjivati dvije vrste Težnji (Tažnja za mirovanjem i Težnja za kretanjem) koje se u Majci prirodi vječno ''pokazuju'' kao jedna vrsta fiktivnog naprezanja.
(Informacija o ovom naprezanju slijedi kasnije).

Dakle već na samom početku ove Objave mogu da iznesem informaciju da VJEČNO postoje:
1. Majka priroda - čija beskonačnost može jedino da se uviđa
2. Pratvar ili pramaterija - čija beskonačnost se također može jedino uviđati
3. Težnja za mirovanjem - koja je striktno vezana za ''nepokretnu'' beskonačnost Majke prirode
4. Težnja za pokretom - koja je striktno vezana za ''pokretnu'' pratvar ili pramateriju
5. Priroda čija narav se pokazuje u svoj-svojoj pozitivnoj formi
6. Priroda čija narav se pokazuje u svoj-svojoj pozitivno/negativnoj formi
7. Priroda čija narav se pokazuje u svoj-svojoj negativnoj formi
8. Priroda čija narav se pokazuje u svoj-svojoj negativno/pozitivnoj formi

No jeste li primjetili da nisam napisao, odnosno spominjao beskonačan prostor.
Naime, po mojim informacijama, svi koji koriste ovaj pojam ''padaju na ispitu iz predmeta'' koji nam nudi spoznaje i saznanja o nematerijalnom.
Već sama činjenica; da se kod ispitivanja u psihologiji djeteta pokazuje da doživljaj prostora nije urođen, kaže nam da je pojam prostora nastao od starijih osoba, kod kojih moć spoznaje nije izašla iz okvira materijalnog.
Jer, Majku prirodu (ili Iskonsku prirodu) stavljati u bilo koje okvire bilo kojeg prostora (čak i praznog prostora) je promašaj.
Uostalom, poznata nam je definicija koja kaže da je prostor objektivno postojeći oblik realnosti; i jedan od osnovnih uvjeta postojanja cjelokupnog materijalnog svijeta.
Konačno, pručavajući objave mnogih poznatih mislioca, koji su, naizgled, objavljivali teze prostora kao nematerijalnu vrijednost, iz suštine teze se može zaključiti da se i oni nisu mogli ''otrgnuti'' od materijalnog.

No da ''uđemo''malo dublje u suštinu Majke prirode.
Naveo sam da je Majka priroda fikcija.
Također da se ona, kao fikcija, ''pokazuje'' u postavci da; SVE SE NALAZI U NJOJ, dok se ONA NALAZI U SVEMU.
No ja sam već objavio i to da za Majku prirodu ne postoji fikcija.
Upravo iz tog razloga mi možemo prihvatiti postavku da pamaterija ili pratvar postoji.
Naime ako ove tri ''fikcije''- Majka priroda u kojoj se sve nalazi <> pratvar ili pramaterija <> Majka priroda koja se nalazi u svemu - posmatramo kroz prizmu trojstva to daje nam za pravo da prihvatimo uviđaj (postavku) da je pratvar ili pramaterija STVARNA.

Slijedi nastavak

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 25, 2009 12:42 am 
Član foruma

(38327)

Nadam se da ste iz ranijih izlaganja mogli shvatiti da Majka priroda u kojoj se od vječne prošlosti nalazi Sve podliježe pod zakon Nepromjenljive vrijednosti srži; Svog bitka.
Svakako je interesantno to da i Majka priroda koja se nalazi u Svemu također podliježe pod zakon Nepromjenljive vrijednosti srži; Svog bitka.
Prema tome Majka priroda u kojoj se od vječne prošlosti nalazi Sve (dajmo joj oznaku P1) SE RAZLIKUJE od Majke prirode koja se od vječne prošlosti nalazi u Svemu (dajmo joj oznaku P2).
Da pogledamo to kroz crtež.

slika

A sad povežite ovaj crtež sa 8 (osam) pojmova koje sam prethodno (u prošlom izvještaju) iznio.
Kako?
Pa onako kako je to uradio Lao Tse, koji je napisao knjigu Dao De Jing u kojoj govori o principu Tao.
Taj princip je pokazao, uz prikaz, znakom kojeg znamo po nazivu Yin and Yang - koji je po meni Supstancija Postanka.
Evo tog znaka uz prikaz 8 (osam) ''kosmičkih'' fenomena.

slika

No sad vam mogu reći da Lao Tse ipak nije ''došao'' do Nepromjenljive vrijednosti srži bitka Majke prirode.
Naime Lao Tse je iznio principe koji su vezani za Yin i Yang a ne kako se je ''probudila'' Majka priroda i kako se je razvijala Supstancija Postanka.

Slijedi nastavak

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 7:14 pm 
Početnik

dali je moguce reinkarnirati se u "proslo vrijeme" ili se po deafult-u reinkarniras uvijek u "vrijeme poslije" tvoje "smrti", ako netko slucajno zna nek javi, bas me zanima. naravno, ako je koncept reinkarnacije uopce istinit?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 8:29 pm 
Početnik

ispricavam se, bas sam poceo citat temu od pocetka.
tako da mi se cini da je odgovor tu negdje.

nista onda, zaboravite pitanje.

napokon nakon dugo vremena nesto tzanimljivo za citat.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 11:15 pm 
Član foruma

(38669)

Mea culpa!

Tekst - koji sam objavio u petak Mar 20, 2009 12:07 am, a pod brojem 38080 - potrebno je da dotjeram.
Razmišljajući kako je najbolje došao sam do zaključka da ga ponovno objavim - s time da će sve dotjerano biti pisano svijetlo plavom bojom.
Tako će taj dotjerani tekst biti ovakav:

OBJAVA - U KOJOJ ĆE BITI IZNEŠENA (JOŠ JEDNA) POTPUNO NOVA TEORIJA POSTANKA

Znajte, da bi uspješno mogli pratiti ovu Objavu to vam moram skrenuti pažnju na to da će u istoj biti ponavljanja informacija, shema, crteža, definicija, a svakako i brojeva, koje sam dosad objavljivao u svojim tekstovima koji su objavljeni u nekim časopisima, mojim štampanim knjigama, na forumima, blogu...
Možda će to nekog smetati, ali tema je takve naravi da će, po mom mišljenju, ponavljanje imati svoju dobru stranu - naročito meni kako bih eventualno dotjerao neku od prethodno objavljenih informacija.
Ipak mogu napomenuti da tih ponavljanja neće biti mnogo.

Ponavljam: shvatiti Stvaranje Sunčevog sistema je veoma teško ako se ne objavi kako su Stvorene Galaksije, koja je objava opet nepotpuno razumljiva ako se ne navede Kako je Sve POSTALO.
No ''obraniti'' tu Objavu je moguće jedino tako da se saznaju detalji; šta je sve prethodilo da dođe do Postanka.
Eto, to ja treba da objavim kako bi inteligentni ljudi shvatili Igru Majke prirode, konačno, i Oca stvoritelja.

Kao prvo, treba da shvatite pojam trojstva, koji pojam se ne smije zanemariti od strane onog koji želi da dođe do saznanja kako je došlo do Postanja.
Svakako da pojam trojstva ne možemo ni u kom slučaju posmatrati kroz prizmu Svetog trojstva, jer Sveto trojstvo datira od momenta kada je, taj pojam, službeno ustanovljen u Nikeji 325. godine - dok ću vam ja iznijeti informacije iz kojih se vidi da se trojstvo ''pojavljuje'' od vremena koje zadire u sve tokove vječne prošlosti.

Zatim treba da shvatite pojam vječnost.
Vječnost MORA postojati - i to u vidu kao Vječna prošlost, a dabome i kao Vječna budućnost - koja dva pojma razdvaja Sadašnjost.
Dakle: Vječna prošlost < > Sadašnjost < > Vječna budućnost.
Na taj način je dobiveno trojstvo, koje bezuslovno daje i drugim pojmovima (u ovom slučaju pojmu Vječnost) oblik STVARNOSTI.
Dakle vječnost je stvarnost.
I ta vječnost se odvija u vidu vječnih ciklusa, ili možemo još reći da se odvija u vidu hiperfizičkog beskrajnog ponavljanja četverokarakternih priroda - koje se vječno smjenjuju u Majci prirodi (koju mnogi nazivaju Iskonska priroda).

Svakako, interesantno je znati i to da odvijanje hiperfizičkog beskrajnog ponavljanja četverokarakternih priroda nudi čovjeku da shvati vrijeme, koje vječno prati ponavljanje.

A upravo nam trojstvo nudi spoznaju da je Majka priroda fikcija, ali samo do momenta shvaćanja da je u stvari imaginabilna, jer njeno postojanje je neophodno.
Naime njeno postojanje je neophodno iz tog razloga, jer negiranjem njenog postojanja ne bi ni u kom slučaju mogli odgovoriti - u čemu bi se mogle smjenjivati četverokarakterne prirode?
Svakako u Bogu ne, osim ako niste pristalica onih koji izjednačuju Majku prirodu s Bogom.
Inače, što se tiče četverokarakternih priroda - one se, garantirano, vječno smjenjuju.

Uz to, u čemu bi se mogla nalaziti pratvar ili pramaterija, koja jest, kao i Majka priroda, fikcija - ali samo do momenta shvaćanja da je u stvari imaginabilna, jer postojanje pratvari ili pramaterije je neophodno.

Konačno, gdje bi se mogle smjenjivati dvije vrste Težnji (Tažnja za mirovanjem i Težnja za kretanjem) koje se u Majci prirodi vječno ''pokazuju'' kao jedna vrsta fiktivnog naprezanja.
(Informacija o ovom naprezanju slijedi kasnije).

Dakle već na samom početku ove Objave mogu da iznesem informaciju da VJEČNO postoje:
1. Majka priroda u kojoj od vječne prošlosti Sve nalazi.
2. Priroda čija se narav pokazuje u svoj-svojoj pozitivnoj formi
3. Priroda čija se narav pokazuje u svoj-svojoj pozitivno/negativnoj formi
4. Priroda čija se narav pokazuje u svoj-svojoj negativnoj formi
5. Priroda čija se narav pokazuje u svoj-svojoj negativno/pozitivnoj formi
6. Pratvar ili pramaterija - čija beskonačnost se također može jedino uviđati

7. Težnja za mirovanjem - koja je striktno vezana za ''nepokretnu'' beskonačnost Majke prirode
8. Težnja za pokretom - koja je striktno vezana za ''pokretnu'' pratvar ili pramateriju
9. Vrijeme - koje vječno ''prati'' trajanje smjena (jedne u drugu prirodu - koje smjene se vremenski odvijaju kod promjena četverokarakternih priroda).
10. Majka priroda koja se od vječne prošlosti nalazi u Svemu.

Napomena: Mislim da nema potrebe navoditi da se svi ovi tvorbeni pojmovi, od strane čovjeka, mogu jedino uviđati.
Usputna informacija:

Inače, ovih 10 tvorbenih pojmova je uvjetovalo, da u Određenoj galaksiji - kod Stvaranja nekog zvjezdanog sistema u kojem će nalaziti planeta na kojoj će biti formirana živa bića - taj sistem mora da bude vezan za 10 nivoa.
Evo tih nivoa:
1. Energetski centar (Empirej)

2. Silazni energetski kanali pozitivnog karaktera
3. Energetska područja neutralnog karaktera
4. Silazni energetski kanali negativnog karaktera

5. Energetska mreža galaksije
6. Energetska mreža zvjezdanog sistema
7. Energetska mreža planetarnog sistema

8. čestice anorganske materije koje grade atom (u ovaj nivo spadaju i "izgrađeni" atomi)
9. čestice Organske materije (virusi) (u ovaj nivo spadaju i živi mikroorganizmi i stanice)
10. Sistemi koji u ZAJEDNIŠTVU formiraju planetu (molekule, i sistemi formirani od molekula - stanica)...

Napomena u vezi Sistema 10. nivo:
1. Sistemi koji u Zajedništvu formiraju planetu na kojoj od strane Kozmičkog Uma NIJE
PLANIRAN ŽIVOT u obliku živih bića formirani su od anorganske materije.
- DAKLE kao stijene, čvrsti minerali, prašina... i VIRUSI (koji se MOGU razvijati u žive
organizme, ali NIKAKO NE MOGU formirati kompliciraniji oblik živih bića (predstavnika
faune, flore i čovjeka),

2. Sistemi koji u Zajedništvu formiraju planetu na kojoj je od strane Kozmičkog Uma
PLANIRAN ŽIVOT u obliku živih bića formirani su:
- u PRVOJ razvojnoj fazi u obliku anorganskog života,
Dakle kao stijene, minerali, prašina, vodene mase, oblaci... i VIRUSI (koji će se u DRUGOJ i
TREĆOJ razvojnoj fazi razvijati u organski oblik života).
- u DRUGOJ razvojnoj fazi će poprimati oblik živih mikroorganizama,
- u TREĆOJ razvojnoj fazi razvijat će se u predstavnike faune, flore i inteligentno živo biće.

Mislim da će mnogi shvatiti da je ovih 10 pojmova uvjetovalo Mojsiju da objavi Deset božjih zapovjesti.

No jeste li primjetili da nisam napisao, odnosno spominjao beskonačan prostor.
Naime, po mojim informacijama, svi koji koriste ovaj pojam ''padaju na ispitu iz predmeta'' koji nam nudi spoznaje i saznanja o nematerijalnom.
Već sama činjenica; da se kod ispitivanja u psihologiji djeteta pokazuje da doživljaj prostora nije urođen, kaže nam da je pojam prostora nastao od starijih osoba, kod kojih moć spoznaje nije izašla iz okvira materijalnog.
Jer, Majku prirodu (ili Iskonsku prirodu) stavljati u bilo koje okvire bilo kojeg prostora (čak i praznog prostora) je promašaj.
Uostalom, poznata nam je definicija koja kaže da je prostor objektivno postojeći oblik realnosti; i jedan od osnovnih uvjeta postojanja cjelokupnog materijalnog svijeta.
Konačno, pručavajući objave mnogih poznatih mislioca, koji su, naizgled, objavljivali teze prostora kao nematerijalnu vrijednost, iz suštine teze se može zaključiti da se i oni nisu mogli ''otrgnuti'' od materijalnog.

No da ''uđemo''malo dublje u suštinu Majke prirode.
Naveo sam da je Majka priroda fikcija.
Također da se ona, kao fikcija, ''pokazuje'' u postavci da; SVE SE NALAZI U NJOJ, dok se ONA NALAZI U SVEMU.
No ja sam već objavio i to da za Majku prirodu ne postoji fikcija.
Upravo iz tog razloga mi možemo prihvatiti postavku da pamaterija ili pratvar postoji.
Naime ako ove tri ''fikcije''- Majka priroda u kojoj se sve nalazi <> pratvar ili pramaterija <> Majka priroda koja se nalazi u svemu - posmatramo kroz prizmu trojstva to daje nam za pravo da prihvatimo uviđaj (postavku) da je pratvar ili pramaterija STVARNA.

Slijedi nastavak

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 11:31 pm 
Član foruma

luka313 je napisao/la:
dali je moguce reinkarnirati se u "proslo vrijeme" ili se po deafult-u reinkarniras uvijek u "vrijeme poslije" tvoje "smrti", ako netko slucajno zna nek javi, bas me zanima. naravno, ako je koncept reinkarnacije uopce istinit?

Ne, reinkarnirnacija (za koju ja kažem da je Ponavljanje) nikako se ne može ostvarivati u "prošlo vrijeme".

"Prošlo vrijeme", jedino, Materijalna svijest živog čovjeka može da "doživi" - i to spiritualnom regresijom.

Nadam se da sam bio dovoljno jasan.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 30, 2009 11:36 pm 
Početnik

kristalno.

nego da te pitam ja sam izracunao da mi je zbroj mog datuma rodjendana iznosi 28 kaj to znaci, dali iz toga mogu zakljucit da sam izvrtio od prilike 120-tak ponavljanja ili ne?
dali si to mogu izracunat?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 12:05 am 
Član foruma

luka313 je napisao/la:
kristalno.

nego da te pitam ja sam izracunao da mi je zbroj mog datuma rodjendana iznosi 28 kaj to znaci, dali iz toga mogu zakljucit da sam izvrtio od prilike 120-tak ponavljanja ili ne?

Pa ne mora da se je "izvrtilo" 120 Ponavljanja već je 28 pokazatelj da se tvoje monade (1+1+1) nalaze u astralima 13, 18, 23 - a to znači da se je ukupno "izvrtilo" 90 filmova, ili Ponavljanja tvojih spirita.
Sad, broj 28 može da pokaže da je monada u astralu 28 "aktivirana" kao 91-vo Ponavljanje, a može i 120-to.
Svakako, doći do određenog broja Ponavljanja u tom astralu zahtjeva mnoga ispitivanja - za koja su vezana mnoga tvoja djelovanja u ovom životu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 1:29 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
(34042)

I još poruka ostalim forumašima: Nemojte tražiti da i vama iznosim podatke u vezi vaših Ponavljanja jer stvarno sam izuzetno zauzet s raznim poslovima što vam mogu dokazati.

tombola33 je napisao/la:
luka313 je napisao/la:
kristalno.

Pa ne mora da se je "izvrtilo" 120 Ponavljanja već je 28 pokazatelj da se tvoje monade (1+1+1) nalaze u astralima 13, 18, 23 - a to znači da se je ukupno "izvrtilo" 90 filmova, ili Ponavljanja tvojih spirita.
Sad, broj 28 može da pokaže da je monada u astralu 28 "aktivirana" kao 91-vo Ponavljanje, a može i 120-to.
Svakako, doći do određenog broja Ponavljanja u tom astralu zahtjeva mnoga ispitivanja - za koja su vezana mnoga tvoja djelovanja u ovom životu.

Koji principijelni karakter :D
Još da dočekamo informaciju s onostranog o
Citat:
...Sunčev sistem, Astral 43, za planet Nibiru, za proročanstva kao npr. proročanstvo Maya..., za NLO-e te znakove u žitu.
i udri brigu na veselje ..... :mrgreen:

Slijedi nastavak

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 2:04 pm 
Član foruma

:mrgreen: @metuzalem, ma daj ne ljuti se na našeg tombolu, ja baš krenuo pitati za svoje brojeve jer vidim da je proljeće došlo i Olandiju pa smo opet puni volje 8)
al' neću :mrgreen: nek' ide sve svojim tijekom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 2:29 pm 
Član foruma

kin93 je napisao/la:
:mrgreen: @metuzalem, ma daj ne ljuti se na našeg tombolu, ja baš krenuo pitati za svoje brojeve jer vidim da je proljeće došlo i Olandiju pa smo opet puni volje 8)
al' neću :mrgreen: nek' ide sve svojim tijekom.

ma nema ni trunka ljutnje meni je tombola33 izrazito simpa čiča, ali znanje je vrlo bitno u ovom lažnom svijetu te tko izvuce informacije iz tombole33 o Krugovima u žitu ja mu plaćam čevape i cugu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 2:59 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
ma nema ni trunka ljutnje meni je tombola33 izrazito simpa čiča, ali znanje je vrlo bitno u ovom lažnom svijetu te tko izvuce informacije iz tombole33 o Krugovima u žitu ja mu plaćam čevape i cugu...

Mislim da taj neko sigurno ne jede meso, pa još svinjetinu a tek alkohol ... #-o :mrgreen:

Uostalom, rekao je čovjek lijepo da nam nije vrijeme da saznamo sve što i on zna. Ne još.

Uvjerenja sam da, kad "to" vrijeme dođe, većina nas neće biti ovdje niti u ovom obliku (iza računala i interneta) isčitavajući neke odgovore, već negdje daleko dalje. Ili bliže - spoznaji, svejedno. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 10:46 pm 
Početnik

dobro je onda, tu sam negdje na sredini,
nisam bas početnik, kako mi pise ispod nicka
molim moderatore da mi to promijene!

hvala na odgovoru tombola33.

sad sam se sjetio pa ja imam trenutno 28 godina :shock:
jos samo mjesec dana.

eto ti ga na.

cini mi se kao da mi je ovo godina novog rodenja, uskrs!

...a nije ni on tako daleko.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 01, 2009 11:38 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:
(34042)

I još poruka ostalim forumašima: Nemojte tražiti da i vama iznosim podatke u vezi vaših Ponavljanja jer stvarno sam izuzetno zauzet s raznim poslovima što vam mogu dokazati...

Koji principijelni karakter :D
Još da dočekamo informaciju s onostranog o
Citat:
...Sunčev sistem, Astral 43, za planet Nibiru, za proročanstva kao npr. proročanstvo Maya..., za NLO-e te znakove u žitu.
i udri brigu na veselje ..... :mrgreen:

Šta reći na ovo?
Dal to da se moja supruga nalazi već 7 godina na platnom spisku Socijale "zapadnog svijeta".
Da moja jugo-penzija iznosi 130 eura.
A moja supruga i ja volimo da imamo sve što si zaželimo da imamo - svakako u granicama života kojeg ljudi nazivaju pristojnim životom.
Prema tome, supruga i ja se trebamo pobrinuti da stvorimo dodatna sredstva da bi živjeli tim pristojnim životom.
A šta ja imam od pisanja na ovom, ili nekom drugom forumu.
Ništa, osim provokacija nekih fakinčića.

Stoga, čut' ćemo se u slijedećem Ponavljanju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.