Tatanka:
Zdravo svima!
Moj skroman intelekt mi nakon pazljivog čitanja svih 45 stranica foruma govori da je zabrana AstralWalkera preradikalna i neopravdana.
Zabranjen je dva puta.
Nikoga nije vrijeđao. Vrijeđali su njega, veoma pogrdnim nazivima npr ,,izadji iz svoje rupe,, različiti maloumnici bez posljedica, čak i bez upozorenja za ponasanje. Istim tim maloumnicima on bi mogao biti vjerovatno otac.
Koliko vidim čovjek je daleko najvise doprineo ovom forumu svojim pisanjem. Pisao je daleko najduže postove. Vjerovatno je rekorder cjelokupne ,,Galaksije,,, svih foruma što se tiče dužine postova.
Takodjer je napisao i najviše postova na ovom forumu.
Mogu slobodno reći da je sam napisao više od pola ovoga foruma. On sam.
Pisao je na tri jezika što nešto govori.
Pisanje je ,,pokrivalo,, dvadesetak znanosti i oblasti. Možda i više.
Broj informacija koje je on uneo u ovaj forum je ogroman. Mogao bih se izraziti u mega tonama.
Količine informacija su bile abnormalne. I ponavljam, ,,pokrivale,, su desetine znanosti,vjerovanja i naukovanja.
Problemima je pristupao detaljno, istraživački i sa puno zanosa.
Oni isti maloumnici sa početka priče ne mogu niti zamisliti koliko taj rad zahtjeva, prije svega vremena a tek onda truda,živaca,odricanja pa čak i zdravlja.
O takvim stvarima oni nemaju pojma a i da imaju, ne bih ih zanimalo.
Koliko vidim bez AstralWalkera ovaj forum se svodi na ,, mlaćenje prazne slame,,.
Samo ,, ja mislim,, različitih ego triperaša koji nemaju pametnija posla od sabotiranja ovoga foruma, a i sebe samoga raznovrsnim trivijalnostima koje su opet odlike nekih drugih jednostaničnih organizama.
2012 je super ozbiljna tema a svela se na ,, meni prababa došla u snove,, i na ,, sve ce biti kao prije, cvijeće, trava bla bla,,.
Koji vam je kurac? Ili niste odrasli ili ste krivo odrastali?
Takodjer sam primijetio da kukavičke amebe sa foruma iritira spominjanje 2012 u kontekstu katastrofe. Šta je pice, pale gaće ili su se napunile? Sve će biti lijepo i krasno kao što su zamislili. Hoće,hoće. ,,Kad na kurcu nokat naraste,, kako bi rekli u mome kraju.
Mislim da AstralWalker ,, nosio,, ovaj forum svojim tekstovima sa ogromnim brojem informacija.
Smatram da njegov new age nije bio ,,preopasan,, za forum.
Nije bio fundamentalan i mogao je biti selektiran. Ionako svi pričaju o ,,filtriranju,, informacija. Naw age je zauzimao niti 10 posto njegovog pisanja a sve ostalo je bilo informacijski vrlo vrijedno a pokrivalo je desetine znanosti i učenja. Ponavljam po treći puta.
Poticao je istraživanje ove oblasti koja je prevelika.
Pisao je o nekim iskustvima, nama stranim kao npr. otmice,asrtalna putovanja i sl. Mislio sam da su iskustva takvih ljudi od značajne vrijednosti ovom forumu.
Nikada nije bio off topic za razliku od mnogih.
Bio je vrijedjan i omalovažavan od istih maloumnika samo zato što je malo ,,drugačiji,,.
Opet predrasude,različitosti,klasiranja i diskriminacija. NWO.
Kao i dosada. Na istoku stare priče, na zapadu nista novo.
Takodjer sam mislio da su zabrane iskonsko oružje i oruđe NWO a.
Mislim da je znanje AstralWolkera bilo veoma širokog spektra.
Veličina njegovog znanja je ogromna. Ne usporediva sa nijednim članom ovoga foruma.
Njegovo neprisustvo je osiromašilo ovaj forum u pravom smislu riječi.
Najviše informacijski. Šteta je ogromna a i nenadoknadiva.
Servis tolike količine informacija oko 2012 ne može ponuditi nitko sa foruma što se uostalom i vidi.
Vec duže vrijeme forum stagnira u kvaliteti i kvantiteti informacija što je žalosno.
A tako bih čitao. O Nibiru recimo.
Ali karina. I to crnačka.
Ispričavam se na smetnji.
Pozdrav svima pa i maloumnicima!
Smrt fašizmu.Sloboda narodu.
Pozdrav, dobri ljudi!!
|