Sada je: pet maj 02, 2025 6:09 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet feb 06, 2009 11:05 am 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
Humble navodi da je klorit u prahu 80% klorita, 19% klorida (kuhinjska sol), te 1% drugih necistoca, koje su tu zbog tehnickog postupka, a dovoljno su male da se ignoriraju

Evo, ja zvao firmu ponovno, da provjerim. Ta otopina (konkretno 24,9%-tna) se radi od 80%-tnog klorita (napomenuli su mi da po njihovim spoznajama ne postoji klorit u prahu 100%-tne čistoće, kao što su mi rekli iz one druge firme pokraj Zagreba). Na certifikatu ne piše od koje vode se otopina radi, to neznamo. No, moja je pretpostavka da se možda može raditi i sa običnom vodom, samo je Humble radio sa destiliranom, obzirom da je bio u krajevima gdje je obična voda bila jako zagađena i kao takva neupotrebljiva. Talijanska voda ipak nije tako loša. Dalje, ipak sam gotovo siguran da se radi sa destiliranom. Zašto? Kao što sam prije naveo (a to su mi danas i potvrdili), ta otopina se radi u jednom jedinom pogonu, u istim higijensko-sigurnosnim uvjetima. Nakon toga se na izlazu ili priključi cisterna za tehnički klorit (čišćenje bazena, praonice rublja itd.) ili se pune baloni za PA klorit (prehrambena industrija, vodovod, bolnice...). Iako ne možemo u ništa biti potpuno sigurni, ja sam poprilično uvjeren da je distributer posjetio taj pogon u Italiji da provjeri u kakvim se uvjetima proizvodi ta otopina, jer je na kraju krajeva on zakonski odgovoran za kvalitetu iste, kada stigne u Hrvatsku.

Ako želite nabaviti MMS (natrij klorit), kontaktirajte me na PM.

Ukoliko pak niste sigurni u kvalitetu ove otopine i želite je sami raditi, pošaljite mi PM i ja ću vam poslati naziv, adresu i broj telefona tvrtke gdje u maloprodaji možete kupiti 80%-tni klorit u prahu, po cijeni od 260kn za 250 grama.
Pozdrav!

Zadnja izmjena: dezaco; uto feb 17, 2009 12:28 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 06, 2009 10:18 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Evo, ja zvao firmu ponovno, da provjerim. Ta otopina (konkretno 24,9%-tna) se radi od 80%-tnog klorita (napomenuli su mi da po njihovim spoznajama ne postoji klorit u prahu 100%-tne čistoće, kao što su mi rekli iz one druge firme pokraj Zagreba). Na certifikatu ne piše od koje vode se otopina radi, to neznamo. No, moja je pretpostavka da se možda može raditi i sa običnom vodom, samo je Humble radio sa destiliranom, obzirom da je bio u krajevima gdje je obična voda bila jako zagađena i kao takva neupotrebljiva. Talijanska voda ipak nije tako loša. Dalje, ipak sam gotovo siguran da se radi sa destiliranom. Zašto? Kao što sam prije naveo (a to su mi danas i potvrdili), ta otopina se radi u jednom jedinom pogonu, u istim higijensko-sigurnosnim uvjetima. Nakon toga se na izlazu ili priključi cisterna za tehnički klorit (čišćenje bazena, praonice rublja itd.) ili se pune baloni za PA klorit (prehrambena industrija, vodovod, bolnice...). Iako ne možemo u ništa biti potpuno sigurni, ja sam poprilično uvjeren da je distributer posjetio taj pogon u Italiji da provjeri u kakvim se uvjetima proizvodi ta otopina, jer je na kraju krajeva on zakonski odgovoran za kvalitetu iste, kada stigne u Hrvatsku.
Dalje, pitao sam ih da li mogu dati ljudima broj telefona, pa da sami dođu kupiti. Zamolili su me neka to ipak ide samo preko mene, jer oni inače prodaju samo na veliko, pa ne žele kolone ljudi pred uredom. Nadam se da razumijete... Ja ne bih volio da njih izgubimo jer neznam gdje drugdje nabaviti klorit. Vi samo trebate javiti na PM da ćete uzeti, te nekako doći do mene u Zagreb sa posudama. Obzirom da mrzim pljačkanje ljudi (naročito kad je zdravlje u pitanju), cijena po litri će biti ona po kojoj i ja kupujem, a to je 12 kuna po litri. Da na neki način pokušam spriječiti eventualnu preprodaju sa vaše strane, po jednom dolasku ću vam prepustiti "samo" dvije litre. Smatram da je to sasvim dovoljna količina za vaše potrebe, a sa tim možete opskrbiti i dovoljan broj vama dragih ljudi (otopina je postojana do 3 godine).
Ukoliko pak niste sigurni u kvalitetu ove otopine i želite je sami raditi, pošaljite mi PM i ja ću vam poslati naziv, adresu i broj telefona tvrtke gdje u maloprodaji možete kupiti 80%-tni klorit u prahu, po cijeni od 260kn za 250 grama.
Pozdrav!

Mislim da uopce nije problem ako voda i nije destilirana, jer sitna zagadenja pitke vode ne smetaju kloritu, a mi i tako pijemo vodu.

Ono sto je dobro, je to sto ne specificiraju da ima ista drugo u toj mjesavini, jer da ima, oni bi to specificirali. Dakle, mislim da mozemo to slobodno proglasiti natrijevim kloritom dovoljno dobrim da se moze koristiti kao MMS (dakle, za lijecenje ljudi).

A sto se tice potreba, meni je za moje ciscenje trebalo nesto vise od pola dcL klorita, recimo 70mL. U slucaju raka, definitivno treba veca kolicina. No, nakon inicijanog ciscenja, ako odrzavate cistocu stalno, 1dcL vam moze trajati od pola do godine dana. Dakle, litra bi trebala biti dosta za cijelu porodicu godinu dana garant. A cak i da nije, mozete si priustiti po ovim cijenama novu litru. :)

Natrijev klorit mozete kupiti od koga god hocete, ali mislim da placati 20mL 18 eura bez postarine je bezocna pljacka. Meni ova solucija izgleda sad ok, jer bi trebali u razgovoru reci da su namjerno nesto drugo dodali, nije to tajna i obicno se i hvale raznim dodacima. Posto se ne hvale, a nemaju razloga to skrivati, onda se najvjerojatnije radi o natrijevom kloritu otopljenom u cistoj vodi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 09, 2009 11:48 am 
Početnik

Od početka februara moguće je i u Srbiji nabaviti MMS. Cena mu je 30€-bosanski proizvođač.

http://mmsserbia.webs.com/index.htm

Danas sam stigao na četiri kapi, bez mučnine ili drugih neprijatnih nuspojava...Ono što primećujem to je povišen nivo energije, uklanjanje umora i sl.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 09, 2009 1:27 pm 
Član foruma

hem i ja je napisao/la:
Od početka februara moguće je i u Srbiji nabaviti MMS. Cena mu je 30€-bosanski proizvođač.

Danas sam stigao na četiri kapi, bez mučnine ili drugih neprijatnih nuspojava...Ono što primećujem to je povišen nivo energije, uklanjanje umora i sl.

Aj nam napisi taj info sa kutije,ko je proizvodjac u BiH..da malo vidimo i da se raspitamo.

pozzz

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 09, 2009 1:30 pm 
Član foruma

Nesto mi jos uvek nije jasno. Sta se moze dodati umesto vode, a da nije sok koji nema C vitamin?

Kupovni sokovi imaju C vitamin, dodat kao konzervans, a cedjeni ga svako imaju.??? Upravo zbog toga ih i cedimo kod kuce, kako bismo uzeli C vit. i ostale minerale i vitamine, u prirodnom, zivom obliku.

Sto se mene tice, popicu ga i sa obicnom vodom, ali kako da detetu olaksam uzimanje?

Mogu li, recimo, da napravim domaci sirup, da ga dooobro ukuvam, kako bi se C vit. eliminisao, razredim ga sa vodom,i dodam otopini?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 09, 2009 2:20 pm 
Početnik

terranet je napisao/la:
hem i ja je napisao/la:

Aj nam napisi taj info sa kutije,ko je proizvodjac u BiH..da malo vidimo i da se raspitamo.

pozzz

ej pa cini mi se da je to onaj mmsdoc nas kolega s foruma iz Bosne točnije Gradiške rekao bih po kutiji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 09, 2009 3:00 pm 
Član foruma

Nasao..jeste da imalo malo iformacija na sajt,ali i pise da je stranica jos u izradi.telefon je iz Banjaluke...

http://www.mms-aktivator.com/

pozzz

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 09, 2009 8:28 pm 
Početnik

..procitala sam sve vase postove o MMS u i sve je to divno i krasno...i mislim da cu i sama isprobati.. i ovim se javljam za kupnju 2 litre od dezaco-a..

..Sve ovo me je podsjetilo na jedan stari indijski recept za momentalno dizanje energije i momentalno izljecenje prehlade,gripe,temperature..a recept ide ovako

1 jušna žlica soli morske
1 sok od cijelog limuna...pomiješati da se sol otopi..ostaviti cca 5 min i dodati 1 dl vode i to popiti...
..nije loše za popiti ..i moje dijete radje popije nego da ide doktoru..i stvarno djeluje u roku sat dva..samo mi je poslije još dva dana slina jako slana..

..ima li ovo kakve veze ili slicnosti sa MMS-om.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 10, 2009 2:37 am 
Član foruma

element je napisao/la:
..procitala sam sve vase postove o MMS u i sve je to divno i krasno...i mislim da cu i sama isprobati.. i ovim se javljam za kupnju 2 litre od dezaco-a..

..Sve ovo me je podsjetilo na jedan stari indijski recept za momentalno dizanje energije i momentalno izljecenje prehlade,gripe,temperature..a recept ide ovako

1 jušna žlica soli morske
1 sok od cijelog limuna...pomiješati da se sol otopi..ostaviti cca 5 min i dodati 1 dl vode i to popiti...
..nije loše za popiti ..i moje dijete radje popije nego da ide doktoru..i stvarno djeluje u roku sat dva..samo mi je poslije još dva dana slina jako slana..

..ima li ovo kakve veze ili slicnosti sa MMS-om.

Mozda. Sol (morska i obicna kuhinjska) se uglavnom sastoje od natrijevog klorida (NaCl), a natrijev klorit je NaClO2. Sad, koliko znam, ne bi trebalo doci do raspada klorida na natrij i klor, ali tko zna. Trebalo bi biti smrada klora, ako dolazi. A klor dioksid definitivno smrdi po kloru.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 10, 2009 2:41 am 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Nesto mi jos uvek nije jasno. Sta se moze dodati umesto vode, a da nije sok koji nema C vitamin?

Kupovni sokovi imaju C vitamin, dodat kao konzervans, a cedjeni ga svako imaju.??? Upravo zbog toga ih i cedimo kod kuce, kako bismo uzeli C vit. i ostale minerale i vitamine, u prirodnom, zivom obliku.

Sto se mene tice, popicu ga i sa obicnom vodom, ali kako da detetu olaksam uzimanje?

Mogu li, recimo, da napravim domaci sirup, da ga dooobro ukuvam, kako bi se C vit. eliminisao, razredim ga sa vodom,i dodam otopini?

Ovako, sto se tice djece, oni i tako uzimaju manje doze nego odrasle osobe (3 kapi (ali onih kojih 17 treba za 1mL) na svakih 11kg tezine je maksimalna doza). A samim time je i smrad slabiji. Jednostavno dodas malo vise vode i to bi trebalo dovoljno. No, ako bas nesto trebas dodavati, preveo sam (ako je engleski problem, a ako nije www.miraclemineral.org) i stavio na forum.hr sto Humble kaze kako uzimati MMS s dodacima za smanjenje gadnog okusa.

S druge strane, veci je problem (po mom misljenju) asocijacija MMSa kao pica i povracanja uzrokovanog herxheimerom, nego sam okus. Iako i on nije lijep, ipak vec razmisljanje da trebamo piti nesto sto izaziva herxheimera moze biti dovoljno za tjeranje na povracanje. Naravno, ja znam da meni koristi, pa "stisnem" i popijem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 10, 2009 12:31 pm 
Član foruma

Alane, hvala ti na odgovoru.

Mozda je bolje piti sa vodom, jer u protivnom, moze se stvoriti averzija na ukus soka koji se dodaje. To sam licno iskusila mesajuci aloju sa sokom od pomorandze.

Porucila sam danas mms, pa sta nam bog da. Mama ima herpes zoster koji dugo traje, nadam se, verujem da ce lecenje biti uspesno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 10, 2009 2:18 pm 
Član foruma

Alane, obzirom da dobro stojis sa engleskim jezikom i da si iscitao gomilu tekstova u vezi mms-a, mozes li da mi kazes, ako si se sreo sa tom informacijom, na koji nacin se organizam resava velikih parazita- crva? Oni se obicno uvuku u neki organ. Predpostavljam da se razgradjuju vremenom, ali nisam sigurna.

Nadam se da ih niko sa nasih prostora nema, osim ako su posecivali egzoticne zemlje i tamo jeli nedovoljno termicki obradjeno meso reptila.

Odgovor nije urgentan, cisto me zanima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 10, 2009 5:17 pm 
Početnik

..Sto se tiće iskustva sa veliki crvima,parazitima i amebama i drugim raznim nametnicima..kao u ubijenjem mrsa bakterije ..imam nekoliko slučajeva koje sam pomoću Zapera i srebrne vode i terapije čišćenja jetre i bubrega riješila nametnika Jedan ili dva sam opisala detaljno na temema Zapper i srebrna voda prije nekih godinu dana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 1:49 am 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Alane, obzirom da dobro stojis sa engleskim jezikom i da si iscitao gomilu tekstova u vezi mms-a, mozes li da mi kazes, ako si se sreo sa tom informacijom, na koji nacin se organizam resava velikih parazita- crva? Oni se obicno uvuku u neki organ. Predpostavljam da se razgradjuju vremenom, ali nisam sigurna.

Nadam se da ih niko sa nasih prostora nema, osim ako su posecivali egzoticne zemlje i tamo jeli nedovoljno termicki obradjeno meso reptila.

Odgovor nije urgentan, cisto me zanima.

Evo, odgovor si dobila i od elementa. Koliko ja znam, zapper bi trebao sredivati i makronametnike. Bar tako pise gda. Hulda Clark. Sad, mozda bi i MMS mogao pomoci, ali ja nisam naletio na slucaj da netko ima velike nametnike i da je koristio MMS (uspjesno ili neuspjesno).

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 2:07 pm 
Član foruma

Hvala vam, oboma.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 4:36 pm 
Član foruma

ELEMENT,HVALA!
Sin mi ima grip,juce sam mu dala so sa limunom,razmisljam,bolje to nego da ga trujem tabletama.Sa 39,5 smo spali na 38,6,pa 37,3!Doduse,nije za sat,dva,malo duze :D Lepo je spavao,puno se znojio,danas ko nov!36,5!
Jos uvek kasljuca,slini,ali se nadam da ce ga i to pustiti.Eto,sveze iskustvo,pa da da obavestim zainteresovane,mozda pomogne u sezoni gripa.
Da,"pregovori iza zatvorenih vrata" su bili iscrpljujuci,"ne,ja ovo ne pijem!Nema sanse!"ali,eto,potpisasmo!Na kraju je svecano sebi obecao da vise nikad nece biti bolestan"da ne bih morao opet piti ovu gadost"!Drzim ga za rec.
Jos jednom hvala :love12:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 4:58 pm 
Član foruma

hem i ja je napisao/la:

Interesantno da je onaj mmsDoc odjednom nestao.
Pojavljuje se početnik koji sa prvim postom lupa reklamu, pa se pitam da se nije mmsDoc možda reinkarnirao ?

Malo sam si dao truda i prosurfao tražeći:
Laboratorij Pendić ....... no match
Registar 05-324-449/08 ....... no match
Laboratorij, Gradiška ..... no match
Forum Banja Luka (iste stvari) ...... no match....no match ... no match.

Čak niti službeni naziv "Pendić Trade d.o.o." ne nalazim da postoji.
Ili sam ja malo priglup u traženju ili tu očito nešto nije kako treba.

#-o

Pitao sam po BL forumu narod o tome, no svi me čudno gledali i nitko ne zna ništa o tome a blizu su i susjedni gradovi.
I opet nitko nikada čuo za "Pendić Trade d.o.o.".

E sad mi vrag nije dao mira pa sam opet zabio svoj sovasti kljun tamo gdje mu nije mjesto i obratio se direktno farmaceutskom registru BiH.
Pogađate odgovor? hehehe

Kada bih ja osobno imao tako nekakav pogon, logično bi bilo da bih ga prvo ponudio i predstavio na ZG forumu kao potencijalnom tržištu odnosno u mjestu stanovanja a ne 500 km dalje.

Ja ne kažem da je to što nude škart roba ali sve je to malo čudnovato …. da nitko ne zna za tako jak laboratorij. Ipak to nije automehaničarska radionica nego laboratorij !

Prema zakonu BiH ali i Srbije, svaka firma koja je d.o.o. ima pravo na besplatnu web stranicu. Vidim da ovaj iz Srbije koji reklamira Pendićev "laboratorij" ili ne zna za to (što je još čudnovatije) pa koristi besplatne stranice webs-a koje su namijenjene isključivo za neprofitne organizacije ili je isto takav "laboratorij". (sve razmišljam da ukažem webs-u na zlouporabu njihovih stranica).

Nije mi cilj diskreditirati ikoga nego samo potencijalnim korisnicima skrenuti pažnju na neke činjenice.
Znam da ću sada opet dobiti po njuški zbog svoga komentara i čačkanja tamo gdje me nitko ne zove, ali neka. Navikao ja već :roll:

Zadnja izmjena: Sovac; sri feb 11, 2009 5:11 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 5:11 pm 
Početnik

..ne HVALA..Indijcu koji mi je prije dvije godine rekao s cim ih je ljecila njegova baka..
..možeš i ti probati manju količinu gutljaj dva..za dizanje energije..kad si neispavan..mamuran..iscrpljena..i uvijek se sjetim pitanja moje kčerkice..MAMA ZAŠTO su su skoro sve zdrave stvari ili ružnog izgledea ( misli na zelene sokove od miksanog zelenja..sa medom i limunom ili narančom ) ili odvratnog okusa...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 11, 2009 8:38 pm 
Član foruma

Zdravo Sovac !

kao prvo mi smo registrovani.
Firma Pendic trade D.O.O postoji i nije fiktivna kompanija.
Posjedujemo sopstvenu labaratoriju ( ne drzavnu koja je registrovana ) u Novoj Topoli koja ima rijesenje za proizvodnju dijetetskih proizvoda koji se koriste kao dodatak ishrani.
MMS se na zalost ( jos ne ) nemoze priznati kao lijek nego ide pod tom sifrom kao legalan proizvod na trziste.
Poceli smo raditi 10.12.2008 i nije uposte cudno sto neki ljudi na forumu u Banja luci i neznaju za nas.
Danas sam licno bio u biljnoj apoteci koja se nalazi 500 metara od nas i oni nisu znali za nas gdje se nalazimo. Vidjeli su reklamu na TV i culi na radiju a da smo komsije nisu znali.
U bosni zivi oko 4 mil. stanovnika a za sada ih samo oko 1.000 zna za MMS !!! tako da nije ni cudo da narod jos nije upoznat sa time.
Ja preporucujem da guras kljun i dalje i da njuskas onaokolo jer smo mi transparentna kompanija.
Stranica MMS-a je postavljena u Srbiji od strane jednog od nasih distributera za Srbiju.
U HR nazalost MMS nije dobro dosao jer Ministarstvo zdravlja ne zeli da otvorimo predstavnistvo Pendic Trade-a i da distribuiramo MMS. Predstavnistvo smijemo otvoriti ali i prodavati MMS ne. Tako da odavde ide samo postom.
Pogledaj Stranice na kojima se MMS prodaje na zapadu i pokusaj da nadjes i jednu firmu koja stoji iza toga sa kompletnom adresom gdje mozes otici i pokucati na vrata.
Takodje si srdacno pozvan da nas posjetis u nasim prostorijama u Gradisci i Novoj Topoli i da se uvijeris o nasem postojanju.
Naravno i za svakog drugog su vrata otvorena.
Mi proizvodimo i legalno prodajemo MMS. Nije kucna radinost ! mada svako sam moze sam praviti i spremati MMS nije nikakva umijetost u tome smislu. Nabavite potrebne supstance i to je to.

Zasto nisam na forumu to je zato sto samo preletim komentare kada se vratim sa posla a stalno sam i na putu i sirim mrezu distributera MMS-a.

Sovac mogu da ti dam jos jedan prijedlog kako da nas provijeris.
Odes na stranicu poreskih obaveznika tj svak ko je registrovani PDV obaveznik, naravno svaki D.O.O ima svoj jedinstveni pdv broj.
Pokusaj da provijeris nas br :402279970000
Kako da smo ilegalni a imamo pdv broj ?

Lijep pozdrav

P.S svakako pozdravljam zdravu dozu sumnje prema svakome ali netreba pretjerivati u tome

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 12, 2009 11:10 am 
Član foruma

Bogami,nije covjek slagao :mrgreen:

Za one koji neznaju,evo link od poreske uprave BiH:

http://www.uino.gov.ba/h/Porezi/PDV_obv ... fault.aspx

Pa onda tu ukucajte PDV broj,sto g aje covjek naveo u svom postu:

402279970000

I dobijete podatke:

PENDIĆ TRADE d.o.o. 402279970000 Градишка Вука Караџића 13 78400 Градишка

Eto..firma legalana,placaju dnaak drzavi...moglo bi se sta i naruciti od njih... :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.