Sada je: pon maj 05, 2025 7:57 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon jun 26, 2006 6:42 pm 
Administrator

Arja... jao, jao... znači "grmi, sijeva - vrijeme se mijenja"!!!

Hoće modemi riknut kod takvih (ne)prilika. Već sam mijenjao, ne samo sebi, već i mnogim drugima kad su prestali funkcionirati iz sličnih razloga. Sad, sva sreća, prešao sam na adsl, tako da mi treba mrežna kartica ( ali jeftinija je i rijeđe rikne ). Brži internet. Ako imaš priliku - uvedi to. Naravno, ako ti je to dostupno kod operatera telefonije...

Citat:
Jack, molim te da dodas jos neke smajlice, ovi u ponudi uopste ne pokrivaju moje trenutne emotivne potrebe.

Nažalost, ja ti tu ne mogu pomoći... ja sam samo moderator,a admini mogu... zamoli Tinu... ni u "Ostalim smilićima" nema ništa za tebe???

( ah, da... neki s modemom u ruci i suzom na licu... )

:mrgreen:

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 26, 2006 7:29 pm 
Moderator

Citat:
Probaj sa starom dobrom psovkom, ali nemoj previše.

Predlog hvale vredan, fin, ali moram da postujem pravila, ovaj put sajber prostora. Ja sam veoma tradicionalna osoba.

I uostalom kako da uspostavim OPS-OPD harmoniju sa ovim smajlicima? I just need more emotions! :wink:

P.S. imam bezicni internet, ali su stradale druge stvari.
Evo, ovako se osecam: :love12:

Vrh

Naslov: Noćni napadi
PostPostano: čet sep 14, 2006 11:00 pm 
Početnik

Pozdrav svima!
Evo, ovo je moj prvi post no već dugo vremena promatram ovaj forum!

Radi se o sljedećem.
Dva moja prijatelja i jedna prijateljica doživili su vrlo čudne stvari.
Za vrijeme spavanja "napalo" ih je nešto. Kako oni opisuju, krenilo ih je stiskat od nogu, preko stomaka pa sve do vrata. zatim ih je neko vrijeme gušilo i jednostavno nestalo. Prijateljica i prijatelj su se probudili sa ogrebotinama po vratu u prsima. Frend kaže da je vidio duha, da ga je duh napao. Sinoć je imao slično iskustvo, samo kaže da ga je napao neki mali smeđi stvor. Imao je ujutro ogrebotine na prsima!

Može li mi netko objasniti o čemu se tu radi?!

Hvala

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 11:13 pm 
Član foruma

previše tema o napadima u snu. A baš sam se okuražila večeras spavati sama u svojoj sobi, ali kako je krenulo...piši kući propalo je

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 11:17 pm 
Početnik

Pa ne bi bas rekao da je to napad u snu. Oni su bili svjesni napada samo se nisu mogli oduprijeti. Kažu da je osjećaj kao da si paraliziran!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 14, 2006 11:23 pm 
Član foruma

Paraliziran?????!!!!!!!!! Reci im da se ne boje i da su to noćne more. slika Pogledaj malo po forumu, NEKI su ljudi o tome pisali i raspitivali se. Pogledaj pod Čudna dešavanja, zadnja i predzadnja stranica :mrgreen:

Vrh

Naslov: Napadi entiteta za vrijeme spavanja
PostPostano: sub jan 31, 2009 2:52 pm 
Član foruma

Nisam nasla slicnu temu stoga otvaran ovu i molim vas ako slicna tema postojji prebacite me tamo.

Evo da vam prepricam pa da znate o cemu se radi..

Legla sam negdje oko pola 3 i barem pola sata sam se vrtila u krevetu i nisam mogla zaspati. Kad sam napokon zaspala pocela sam sanjati. Oko mene je bila hrpa ljudi, odjednom me je jedan decko poceo zafrkavati i pipkati i bilo mi je nesto cudno u tom snu. Sama sebi sam rekla kako mi je san cudan i kako ima previse muske energije u snu. Nikada mi se jos nije dogodilo da sam u snu postala svjesna da sanjam.
Ta spoznaja me je probudila. Otvorila sam oci ali se nisam mogla pomaknuti. Vidjela sam svoju sobu, pogledala kroz prozor i bila sam budna 100 % !!! U jednom trenutku cula sam kako neke sicusne noge tapkaju po krevetu i trce prema meni kao da je neki mali covjeculjak na mom krevetu. Pocela sam vikati neee neee ali glas nije izlazio iz mojih usta, moje rijeci su odzvanjale u mojoj glavi. Pokusavala sam se pomaknuti ali nije mi uspjevalo, i dalje sam vikala ali glas nije izlazio iz mene. U sebi sam pocela govoriti: u ime isusa krista makni se od mene, u ime isusa krista probudi se, te rijeci sam instinktivno izgovarala (naravno u sebi), pocela sam zamisljati kako snop svjetlost ulazi u mene samo da se obranim.
U jednom trenutku osjetila sam kako je nesto sjelo na moja leda u podrucju stomaka (lezala sam na boku), pogledala sam prema sebi ali nisam mogla puno vidjeti iz tog polozaja, kako nisam nista vidjela obuzeo me neki smirujuci osjecaj i umor i pomislila sam: sve je u redu mogu zaspati ali moj zdrav razum se odupro tom osjecaju i pomislila sam: ne nije sve u redu i nastavila govoriti u sebi isusovo ime. Za nekoliko sekundi sam se uspjela pomaknuti i uspjela sam pricati. Odmah sam pocela buditi decka koji je lezao pokraj mene.
Ispricala sam mu sto se dogodilo i nije me bio strah toga samo sam bila strasno ljuta sto netko ima muda mene dolazit napadat.
Nakon toga cijelu noc sam gledala filmove, kada je svanulo mislila sam kako je sigurno da odem spavati a i bila sam strasno umorna.
Kako sam tonula u san ponovno me uhvatila neka praraliza ali sam se oduprjela, nedugo nakon toga sam zaspala.
Iskusila sam astralnu projekciju i dobro znam kako ona izgleda, a ovo nije bilo ni priblizno slicno.
Iskreno mislim da nam se takvi napadi dogadaju svake noci samo sto nismo toga svjesni. Drago mi je sto sam podigla svoju svijest do te mjere da se probudim kada sam napadnuta.

Ako itko ima saznanja kako se rjesiti tih spodoba molim vas podjelite to znanje s nama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 5:03 pm 
Član foruma

Vjerovatno su u pitanju neki neljudski stanovnici astrala . :shock:

Vrh

Naslov: s
PostPostano: sub jan 31, 2009 8:07 pm 
Član foruma

Katrin e vidim da se i tebi to isto dogada i ko meni meni se to dogada vec 4-5godina
evo kopirat cu zadnji post sta sam ga ostavio pod temom vatjelesna iskustva.
e da i super sta si otvorila novu temu :D

evo malo sam "istrazivo" i malo skuzio cudne dogadaje koji mi se dogadaju.
Evo mali opis.
Oso sam spavati i probudim se uvjek cujem neki zvuk neko da prica ili da vristi ili da neka glazba svira. Uvjek se uplasim i pokusavam da se pomaknem ali nemogu tjelo mi bude paralizirano i nikad nisam mogo skuziti dali sam se probudio u snu ili je to stvarno, npr kad mi se to dogodi ja se nemogu micati nemogu se derati a mogu zatvoriti oci. I Sve je normalno kolutam ocima i gledam svoju sobu ideticna je. I tako sam odlucio kad mi se to dogodi da se necu opirati da vidim polozaj tjela dali ce tocno biti tu kad se probudim ili sanjam ili sta vec.
I tako jednom kad sam oso spavati opet sam se probudio nisam se mogo micati lezim bocno i vidim svoju ruku malo ispod plahte i tada stiscem plahtu da vidim kad se "probudim" dali ce biti tu i poceo sam se opirati i kad sam se probudio vidio sam da mi ruka nije bila tu. Koda sam u nekom drugom svijetu samo sta se nemogu micati hmmm mozda se neznam kretati u tom svijetu? I ovo me nekako uvjekl plasi kad cujem da neko prica ili vristi ili neka glazba.

e da ovo sam zaboravio staviti to sta si rekla kad mislis da je gotovo ali zapravo nije, kod izgubis nekako energiju i kod ces zaspati ali onda nakon 2-3 sec odjednom ti se vrati i opet se krenem opirati.
zapravo to nemogu ni opisati kako treba. znam jedino da je cudno i da se userem od straha

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 10:06 pm 
Član foruma

tom neshto pishe o tome na 92. strani...

http://montalk.net/files/fringeknowledgeWEB.pdf

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 31, 2009 11:19 pm 
Član foruma

Uapjela sam naci nesto poucno...

http://www.youtube.com/watch?v=uNSCob-_i3E

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 2:09 pm 
Član foruma

Kako me je onaj dogadjaj isprepadao pocela sam istrazivati kako se obraniti od duhova, psihickih vampira i kojekakvih spodoba iz drugih dimenzija.
Postoji nekoliko vrlo korisnih savjeta koje nisam nazalost nasla nigdje na ovom forumu a vrlo su vazni.
Naime, nemaju svi sposobnost da si pregledaju auru ili mesto tome slicno.

Prvo: redovno blagoslovite (posvetite) kucu, stan. Voda s kojom svetite svoj prostor moze biti posvecena voda ili izvorska voda. Glavno je da je cista stoga iszvorska voda moze posluziti.

Drugo: ako vas za vrijeme sna nesto napadne i paralizira vas ponavljajte u sebi: U ime Isusa Krista odlazi od mene ili nesto slicno, energija koja stoji iza imena Isus Krist je snazna pozitivna energija koja tjera sve sto je negativno.

Trece: Nakon sto posvetite kucu pospite na sve prozore i vrata soli ili maka, ako vas neke spodobe zele napasti prvo ce morati pokupiti sva zrnja prije nego dodju do vas.

Ako netko ima jos ideja koje funkcioniraju obrazujte nas.

Jos nesto, nakon sto sam posvetila stan, vise neprimam nikakve telepatske poruku, nikakve slike a vjerujte bile su gadne i vise nisam umorna po cijele dane. Onaj tko je crpio moju energiju vise nemoze.
Iskreno nisam vjerovala u sve ovo dok ni se nije dogodio onaj dogadjaj sto sam ga opisala. Al svejedno dogodio se s razlogom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 2:40 pm 
Član foruma

Citat:
Postoji nekoliko vrlo korisnih savjeta koje nisam nazalost nasla nigdje na ovom forumu a vrlo su vazni.

Takvih stvari nece ni biti. Rituale i tehnike ne propagiramo.

Vrh

PostPostano: uto feb 03, 2009 4:39 pm 
Član foruma

Ja mislim da se netreba njih bojati ako se nebojimo nemogu nam nista.
Valjda sam upravu :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 5:37 pm 
Član foruma

Citat:

Arbitrium Liberum svaka ti cast ali pod svakom temom ima i po nekoliko tehnika. (zavisno od teme)

Ako vec netko ne zeli pisati po forumu moze barem poslati poruku. Cini se da velika vecina na forumu nije opredjeljen prema drugima nego samo prema sebi jer se svi prave pametni a nitko u biti nikome nebi pomogao. Vec dugo imam takav dojam al ono, svaka cast iznimkama. Nemojte ovo shvatiti kao neki napad, ja jako volim ovaj forum al u svakom slucaju takva je realnost.

Sorry za :offtopic: !!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 7:59 pm 
Član foruma

Katrin je napisao/la:
Citat:

Arbitrium Liberum svaka ti cast ali pod svakom temom ima i po nekoliko tehnika. (zavisno od teme)

Ako vec netko ne zeli pisati po forumu moze barem poslati poruku. Cini se da velika vecina na forumu nije opredjeljen prema drugima nego samo prema sebi jer se svi prave pametni a nitko u biti nikome nebi pomogao. Vec dugo imam takav dojam al ono, svaka cast iznimkama. Nemojte ovo shvatiti kao neki napad, ja jako volim ovaj forum al u svakom slucaju takva je realnost.

Sorry za :offtopic: !!

Moguce. Provuce se tu i tamo. Zavisi sta podrazumevamo pod "ritual i tehnika", dosta je to rastegljivo.

Moguce i da se svi prave pametni, a moguce je i da samo iznose svoja iskustva i uzdrzavaju se od "saveta i preporuka" jer bi moguce je time remetili slobodnu volju drugih, a sve zavisi i od toga kako se shvata. U svakom slucaju, sve opcije su verovatno u igri :D

Naprimer, tebi niko nije savetovao nista konkretno, ali ti si sama, mozda inspirisana nekim postom, pa cak i nedostatkom konkretnog posta, dosla do nekih zakljucaka. Zar to nije bolje nego da ti je neko rekao "uradi to i to, ovako i ovako, ma nema veze sto ti nemas pojma o tome, ja imam, samo ti slusaj mene i bice ti super". Ovako si ti sve sama uradila i ostala/postala svoj covek :D

Naravno ne mora da znaci da si uradila pravu stvar, ali si svakako ovim nacinom na pravom putu.

(Primetices da ti zadnjom recenicom koja je maltene savet, remetim slobodnu volju, izvini :| )

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 03, 2009 9:48 pm 
Član foruma

Katrin
Citat:
Trece: Nakon sto posvetite kucu pospite na sve prozore i vrata soli ili maka, ako vas neke spodobe zele napasti prvo ce morati pokupiti sva zrnja prije nego dodju do vas.

:mrgreen: Kako si to saznala?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 5:21 pm 
Član foruma

Citat:
Katrin
Citat:

Mr. Green Kako si to saznala?

Mojoj mami je to rekao jedan svecenik prije nekih 40-ak godina, rekla mi je to kad sam joj ispricala sta mi se dogodilo. Iskreno neznam u kolikoj mjeri djeluje ali nije na odmet.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 04, 2009 10:09 pm 
Član foruma

Citat:
Iskreno neznam u kolikoj mjeri djeluje ali nije na odmet.

Kao klinac sam imao jedan uzastoni san,noćnu moru koja se ponavljala.Pazi,ovo je bio takav san da kad sam se probudio i dalje sam čuo i vidio događaje iz sna te nisam znao sanjam li ili ne.Kad sam bio stariji za vrijeme sna sam se probudio i počeo sam moliti Oče naš,non stop.Pa mogao bih reći da je djelovalo,samo što se san ponavljao opet a moj strah nije jenjavao.
Prije godinu i pol ili dvije sam opet sanjao taj san ali kad sam osjetio strah,nisam počeo moliti nego sa stavom:"E pa neće me to više je***i baš budem odsanjao san do kraja!!!"Pa ispostavilo se da me je zapravo ganjala neka sitnica,koju sam sebi opisujem kao doživljaj prošlog života,to mi objašnjenje najbolje sjeda.
Zašto sam to ispričao?Zbog toga jer mislim da rituali kao takvi djeluju na psihu čovjeka kao ublaživač,oni su ok ali ne zauvijek.A i čudno je to,misliš li da bi ti rituali,pogotovo ovaj drugi,djelovao kod npr. budista?
Sve je to zapravo jako zanimljivo.
A ovaj treći me podsjedio na vic u kojem vrag zaustavlja trojicu i kaže:"Onaj koji mi postavi pitanje na koji neću znati odgovor,može slobodno otiči."
prvi postavlja pitanje-Koliko je ljudi poginulo u Japanu od atomske bombe?
Vrag -74000 i još toliko ranjenih.
Drugi pita-Koliko je danas poznatih planetarnih maglica u svemiru?
Vrag odgovara prije nego je ovaj završio-3000-i kaže-ajde još ti!!!
Kaže treći-Trebam veliko sito za brašno.-vrag mu stvori jedno
Treći stavi sito na stražnjicu i iz sve snage pusti vjetar(prdne) -i pita vraga-Kroz koju je rupicu izašlo???
Vrag s malo razmišljanja odmah pokaže određenu rupicu na situ,a treći kaže-Neeeeeee nego kroz ovu!!!-i pokaže prstom na čmar
:tongue: :love8:
Ne iznenađuje me skoro pa istovremeni post sa tvojim,Jackov i Espiriov prevod ovdje http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 0099#60099

Vrh

PostPostano: pet feb 06, 2009 2:31 pm 
Član foruma

E danas mi se opet to dogodilo.
Probudim se u 7 i malo se okrecu po krevetu i opet zaspem.
I odjednom osjecam neki cudan osijecaj trgnem se ali se nemogu micati paraliziran sam. I kazem sam sebi necu se sad opirati hocu da vidim koji mi se k..... to dogada. Lezim na stomaku i osijecam koda nesto izlazi iz mene i nakon 3-4 odjednom prestan a pocne samo iz glave. A kako to izlazi, glava mi ide unazat nesto je vuce i tu sam se uplaio i krenio opirati i zavrsilo je.

I onda opet je proslo negdje 20-30min opet zaspem.I probudim se ali nekako cudno mi je.Skrenem pogled na svoju ruku i gledam je kako nestaj skroz do lakta i tu se budim. Mada u tom drugom nisam osjeco nikaki strah.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 349 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.