Citat:
Iskreno neznam u kolikoj mjeri djeluje ali nije na odmet.
Kao klinac sam imao jedan uzastoni san,noćnu moru koja se ponavljala.Pazi,ovo je bio takav san da kad sam se probudio i dalje sam čuo i vidio događaje iz sna te nisam znao sanjam li ili ne.Kad sam bio stariji za vrijeme sna sam se probudio i počeo sam moliti Oče naš,non stop.Pa mogao bih reći da je djelovalo,samo što se san ponavljao opet a moj strah nije jenjavao.
Prije godinu i pol ili dvije sam opet sanjao taj san ali kad sam osjetio strah,nisam počeo moliti nego sa stavom:"E pa neće me to više je***i baš budem odsanjao san do kraja!!!"Pa ispostavilo se da me je zapravo ganjala neka sitnica,koju sam sebi opisujem kao doživljaj prošlog života,to mi objašnjenje najbolje sjeda.
Zašto sam to ispričao?Zbog toga jer mislim da rituali kao takvi djeluju na psihu čovjeka kao ublaživač,oni su ok ali ne zauvijek.A i čudno je to,misliš li da bi ti rituali,pogotovo ovaj drugi,djelovao kod npr. budista?
Sve je to zapravo jako zanimljivo.
A ovaj treći me podsjedio na vic u kojem vrag zaustavlja trojicu i kaže:"Onaj koji mi postavi pitanje na koji neću znati odgovor,može slobodno otiči."
prvi postavlja pitanje-Koliko je ljudi poginulo u Japanu od atomske bombe?
Vrag -74000 i još toliko ranjenih.
Drugi pita-Koliko je danas poznatih planetarnih maglica u svemiru?
Vrag odgovara prije nego je ovaj završio-3000-i kaže-ajde još ti!!!
Kaže treći-Trebam veliko sito za brašno.-vrag mu stvori jedno
Treći stavi sito na stražnjicu i iz sve snage pusti vjetar(prdne) -i pita vraga-Kroz koju je rupicu izašlo???
Vrag s malo razmišljanja odmah pokaže određenu rupicu na situ,a treći kaže-Neeeeeee nego kroz ovu!!!-i pokaže prstom na čmar
Ne iznenađuje me skoro pa istovremeni post sa tvojim,Jackov i Espiriov prevod ovdje
http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 0099#60099