Sada je: sub maj 03, 2025 4:17 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon nov 10, 2008 11:16 pm 
Član foruma

Secam se nekoliko ljudi koji su letovali na prespanskom jezeru u Makedoniji.Imali su psorijazu a posle desetak dana su se vratili bez tragova bolesti na kozi.Jezero je puno kvarca i prirodan je homeopatska ''silica'',koja moze izleciti mnoge kozne bolesti.Veoma je mogiuce da se radi o parazitima koje zive ,dakle i metaboliraju u nama ispustajuci amonjak i slicne otrove koje nas organizam izbacuje kroz kozu a ona se onda regenerira i nastaje psorijaza.

Srebrena voda ubija parazite i sigurno pomaze na duze staze i u vecim kolicinama a pomogla bi homeop. silica i Rife program:psorijaza i parazite general i antiseptic general . Dodao bih pivski kvasac i sodu bikarbonu uz obrok.
Tek onda bih trazio uzrok,te.zbog cega je imunitet izgubio u borbi sa bilo kojeg mikroorganizma.
pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 14, 2008 3:05 pm 
Administrator

Dobio sam link od prijatelja, pa svi koji se ne žele zamarati sa izradom koloidnog srebra - mogu gotovo naručiti unutar Hrvatske:

http://www.aquaargenta.com/kontakt.php

Cijene:
0.5 litara = 90,00 kn
0.75 litara = 125,00 kn
1 litra = 160,00 kn
Sprej = 15,00 kn
(bočica je za višekratnu upotrebu)
0.5 litara koncentrat = 150,00 kn
(samo površinska primjena)
0.75 litara koncentrat = 210,00 kn
1 litra koncentrat = 270,00 kn

Navesti točnu adresu i željenu količinu, kao i broj telefona zbog provjere narudžbe. Plaćanje preuzećem.

Cijena dostave iznosi do 25,00 kn (paket do 5 kg) za područje RH

slika

Za narudžbu kliknite ovdje srvoda@gmail.com .
Molimo Vas da navedete broj telefona za provjeru narudžbe, ime i prezime, adresu sa poštanskim brojem i željenu količinu proizvoda.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 14, 2008 3:36 pm 
Administrator

Još jedan:

http://www.skysparks.com

Naše proizvode možete naručiti:

1. putem e-maila: feniks.hr@gmail.com
2. na tel: 098 9202 131

Dostava je putem Hrvatske pošte, a plaćanje otkupninom uvećanom za trošak poštarine
za pakete do 5 kg težine:

1. za Zagreb – 18,00 kn
2. za ostala mjesta – 23,00 kn

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 21, 2008 1:45 am 
Početnik

Evo moram da se pozalim na srebrnu vodu. Pazljivo sam mesecima proucavao sva upustva koja sam mogao da nadjem o pravljenju srebrne vode. Nasao sam da ona u nekim stvarima dijametralno razlikuju.

U nekim upustvima se odredjene stvari pisu kao neophodne za dobijanje kvalitetne srebrne vode, a u drugima se te stvari demantuju ili sta vise napominju kao opasne(stvaraju otrovna srebrna jedinjenja).

Ne postoji potpuni recept za pravljenje kolidnog srebra. To je zato sto ne postoji jedistvena utvrdjena metodologija za kojom se pravi. A to je posledica toga sto u istrazivanju ne ucestvuju pravi naucnici, vec ljudi koji
koji sa manje vise znanja pokusavaju da dodju do leka. Slicno kao sto su to stotinama godina pokusavali alhemicari... U pitanju je nenaucni put dolazenja do rezulata, koji su stoga nepouzdani i naucno nevalidni.

Ono sto me najvise motivise da pricam na racun koloidne vode, to je sto sam je isprobao i video da ne radi. Napravio sam je 100% onako kako je to ovde receno. Imam vec oko 2 godine infekciju urinarnog trakta. Takdoje i kandidu u ustima. Po svakom nagovestaju srebna voda bi trebala pomoci medjutim, nema bilo kakvog zdravstvenog poboljsanja. Sta vise kada je popijem dobijem glavobolju, a s vremena na vreme me pocne boleti grlo od nje.

Buduci da nisam dosao do ocekivanog rezultata, mogu samo da kazem da srebrna voda nije lek. Mozda su oni koji je piju jednostavno zdravi sami po sebi. To je jedino logicno objasnjenje koje sam zakljucio.

Bilo kako bilo, covek moze da slusa svakakve price, logicne, nelogicne, besmislene, da veruje u njih, da ne veruje... Ali kada prihvati, isproba na sebi i utvrdi da ne radi, tu se zavrsava sva prica, i on vise nema dilemu.

Moze ko svako sada da misli o s.v. sta god hoce, da kaze na ovo sta god misli, da pokusava da objasni zasto srebrna voda nije radila u mom slucaju. Ali za coveka je prava istina ono sto je on sam utvrdio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 21, 2008 8:37 pm 
Početnik

OK Boki, napravio si vodu prema ovim ili onim uputama. Ja ti mogu pomoći ako hoćeš jer ja sam napravio srebrnu vodu koja je pomogla meni i mnogim drugim ljudima. Postupak pravljenja kvalitetne srebrne vode je poznat već više od sto godina (od izuma elektronskih cijevi odnosno od početka razvoja elektronike), ali ipak je potrebno osnovno znanje iz elektrotehnike i kemije da bi sigurno napravio kvalitetnu srebrnu vodu. Kao student elektrotehnike to vjerojatno imaš, prema tome ne vidim zašto bi sad odustao.

1.) Jesi li analizirao konačni produkt? Pogledaj moje prethodne postove, one kad sam razgovarao s Luletom, tamo ti je detaljno opisano kako se to radi.

2.) Jesi li mjerio struju za vrijeme elektrolize? Iznos struje, dimenzije elektroda i količina destilirane vode su ti detaljno opisani, točno onakve kakve sam koristio. Elektronički multimetar možes kupiti za 20-ak eura.

3.) Jesi li siguran da su elektrode bile od srebra, i to 99.9% srebra? Ja sam svoje srebrne šipke kupio u tvornici RPK u Zagrebu, oni su OK, ali bilo je slučajeva da su ljudi od određenih "prodavača" kupovali "srebrne žice" u kojima nije bilo ni traga srebra. Prisutnost olova, bakra ili cinka u vodi ukazuje na lošu kvalitetu srebrnih elektroda (o tome sam isto pisao).

4.) Jesi li probao najjednostavnije testove? Evo da te malo podsjetim:

-Boja bi trebala biti vidljivo žuta ili čak smeđa, koloidi ne mogu
biti potpuno prozirni. Trag džepnog lasera se ne smije vidjeti u
destiliranoj vodi koju koristiš (to znači da je loša kvaliteta
destilirane vode), ali mora biti vidljiv u gotovom produktu.

-Ako poliješ znojnu prljavu čarapu sa srebrnom vodom, ona
mora izgubiti "miris" nakon nekog vremena.

-Ostavi nekoliko kapi srebrne vode na čistom tanjuru. Kada potpuno ishlape , mora ostati vidljiv sivkasti trag (ostatak koloidne komponente) pomješan sa smeđim tragom (srebrni oksid, ostatak ionske komponente).

Bilo bi glupo da sada odustaneš, kao što vidiš u postupku pravljenja srebrne vode imaš dosta prostora za greške, od toga da ti netko prodaje aluminij pod srebro pa nadalje.

Prošlu zimu sam počeo redovito koristiti srebrnu vodu i sada mi je prva zima nakon desetak godina da se nisam nijednom razbolio. Prije mi je imunitet bio tako slab da sam praktički cijele zime provodio u polubolesnom stanju. Vjeruj mi, nije istina da srebrnu vodu koriste ljudi koji su sami po sebi zdravi.

Ako živiš u Beogradu, onda ti je možda najjednostavnije da prvo pokušaš sa srebrnom vodom sa www.srebrnavoda.com . Njihova je pretežno ionska (ne koloidna, jer je dosta prozirna), ali dobro djeluje (neko vrijeme su je ljudi švercali u Hrvatsku jer u Hrvatskoj nije bilo proizvođača) i trebala bi bit dostupna u ljekarnama u Srbiji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 21, 2008 11:45 pm 
Početnik

Hvala na ohrabrenju. Stvarno ne znam sta sam lose uradio. Voda mi nikada nije postala zuta ni smedja. Skoro da je potpuno prozirna, u njoj se moze videti laserski efekat, pre elektrlize ne... Koristim uvek mutimetar, pocetna struja je dosta mala. popenje se posle jedno 2 sata na max 60mA, tada iskljucim, uvek mesam na svakih 5 minuta... Napon mi je oko 15v.

Jedino sto mi pada na pamet da zice nisu od srebra... Medjutim sijaju se kao srebrne, kada ih operem one imaju taj beo srebrni izgled. Ponekad se otopljene cestce na povrsini grupisu kao tanka mrlja, i ona se sjaji kao ogledalo...
Probacu nesto, videcu da nabavim neku drugu vodu, posto ocigledno ne umem da je napravim.

hvala na savetima

Pozdrav, sve najbolje

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 22, 2008 1:34 pm 
Član foruma

60 mA ???? :shock:
Pobogu pa i nemoj tražiti dalje pogrešku! Počni od tuda.
Ajde još jednom sjedni i rekapituliraj sva uputstva o pravljenju otopine jer s 60mA-skom, dobro da ti se glava i održala a ne da si imao glavobolju !

Ako se i tada zapetljaš u podatke, dođi, pitaj jer ovdje smo svi dobronamjerni prijatelji koji ćemo jedni drugima rado pomoći i pokušati zajedno riješiti svaki problem.
:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 22, 2008 5:22 pm 
Početnik

Ja ću probat sa srebrnim narukvicama (94% čistoća)ništa drugo nisam mogo nać,u terapiji raka,pa vam javim kak je prošlo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 22, 2008 9:31 pm 
Početnik

Hvala jos jednom na pomoci, zaista mi znaci sto ovde ima ljudi dobre volje. Da u pravu si, lose sam se izrazio, sa destilovanom vodom ne bih mogao dobiti tu strju ni sa 220v. Zapravo mislio sam na struju od 0.6mA. Ova struja od 0.6mA je manja od struja koje su drugi koristili, ali ja sa svojim strojem i naponom od 15V mogu dobiti struju od 1mA tek posle jedno 4 sata elektrolize...

Pocetna struja mi je obicno oko 0.09mA,
posle 2 sata se popenje do 0.6mA i tu prekidam.

GAL je napisao/la:
60 mA ???? :shock:
Pobogu pa i nemoj tražiti dalje pogrešku! Počni od tuda.
Ajde još jednom sjedni i rekapituliraj sva uputstva o pravljenju otopine jer s 60mA-skom, dobro da ti se glava i održala a ne da si imao glavobolju !

Ako se i tada zapetljaš u podatke, dođi, pitaj jer ovdje smo svi dobronamjerni prijatelji koji ćemo jedni drugima rado pomoći i pokušati zajedno riješiti svaki problem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 22, 2008 10:55 pm 
Član foruma

hmmm, pa prilično dugotrajan proces.
Ipak je do malo premala struja nakon 4 sata. :shock:

Ono što se meni mota po glavi je:
1. temperatura vode (nije barem sobne - osim ako ne živiš u kamp kućici hehe)
2. elektrode su ti previše udaljene jedna od druge (mislim da većina ekipe prakticira udaljenost između elektrodi oko 3-5 cm)

kakvo je stanje po pitanju toga?
:|

p.s. - ništa ne brini nego samo ti piši, naći ćemo mi gdje je zapelo

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 30, 2008 10:32 pm 
Član foruma

:D Nemojte se uzbudjivati oko duzine trajanja procesa! Ja sam napravio aparaturu kod koje je pocetni napon 28 V, imam konstantnu struju koju drzim na 0,6mA, promena polariteta je na svakih 1 min.

Dobijena voda posle 48h ( govorim o 2l vode ) je od 5-7 ppm-a mereno TDS metrom. Tek blago je izrazen Tyndalov efekat.

Dok sam radio bez promene polariteta brze sam dobijao potrebnu koncentraciju ali je Tyndal bio izrazeniji :D !!!

Toliko o tome - bitno je da voda "radi" posao =D>

Pozz svima i Srecna Nova godina

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 03, 2009 4:35 pm 
Član foruma

Evo jednog uređaja za pravljenje koloidne otopine domaće proizvodnje kojeg sam kupio i koristim.
Za sada sam i više nego zadovoljan s njim.
Preporučam ga svima koji su sa elektronikom na Vi, kao i onima koji nisu baš na čisto i sigurni kako se proizvodi otopina jer sve obavlja sam.
Tu ga možete vidjeti na slikama a i malo sam ga na kraju opisao tj prokomentirao.
Ovo NIJE reklama pa stoga nisam htio staviti ikakve podatke a koga zanima - nek mi se slobodno javi na PM pa ću dati broj telefona i kontakt firme koja ga izrađuje.

slika

slika slika

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 04, 2009 8:53 am 
Član foruma

Da li je moguce u kucnoj radinosti napraviti destiliranu vodu? Sa loncima, serpama i ostalim?

Ili ima za kupiti neki "uredaj" pomocu kojeg se moze raditi destilirana voda?

Mislim da je to bolje i jeftinije nego kupovati tko zna kakvu voda koja na kraju i nije destilirana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 04, 2009 11:45 am 
Član foruma

@GAL: Da li imaš shemu uređaja? Ili ako znaš da li je možeš napravit? Ili nešto...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 04, 2009 12:49 pm 
Član foruma

boki je napisao/la:
Da li je moguce u kucnoj radinosti napraviti destiliranu vodu? Sa loncima, serpama i ostalim?

Mislim da je to bolje i jeftinije nego kupovati tko zna kakvu voda koja na kraju i nije destilirana.

Nisi nikad peko rakiju #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 04, 2009 3:46 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
boki je napisao/la:

Nisi nikad peko rakiju #-o

jednog dana ce ova rechenica zvuchati jednako misteriozno kao priche o Lemuriji :mrgreen:
arheolozi ce se chuditi otkopavajuci sjajne kupole i cevi :shock: #-o
shljiva ionako biti nece
ali ce psovke opstati kao i korov
pa se mozda neki arheolog i seti dok otkopava kupolu
da procedi:
"Sunce ti kala'isano .....?!!! " :mrgreen: :wink:
:love3: :occasion5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 05, 2009 8:59 am 
Član foruma

Pekla se rakija kad sam bio klinac, ali se vise ne sjecam kako se radi, niti me je tada zanimalo, samo me zanimao rezultat :oops:

Onda, da li se moze kako napraviti destilirana voda "kod kuce"?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 05, 2009 9:57 am 
Član foruma

Može, uzmeš lampek i potpališ, ali umesto šljiva staviš samo vodu.
Ili kupiš ovo ako imaš dovoljno para
http://www.impexs.hr/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 07, 2009 6:10 pm 
Član foruma

nadam se da ovo moze ovdje. jako zanimljivo

http://www.youtube.com/watch?v=z63MV-X-obo

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 07, 2009 6:39 pm 
Član foruma

GAL je napisao/la:
Evo jednog uređaja za pravljenje koloidne otopine domaće proizvodnje kojeg sam kupio i koristim.

vrlo slican uredjaj: http://tvproko.page.tl/Srebrna.htm
i vrlo jeftin 8)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.