OK Boki, napravio si vodu prema ovim ili onim uputama. Ja ti mogu pomoći ako hoćeš jer ja sam napravio srebrnu vodu koja je pomogla meni i mnogim drugim ljudima. Postupak pravljenja kvalitetne srebrne vode je poznat već više od sto godina (od izuma elektronskih cijevi odnosno od početka razvoja elektronike), ali ipak je potrebno osnovno znanje iz elektrotehnike i kemije da bi sigurno napravio kvalitetnu srebrnu vodu. Kao student elektrotehnike to vjerojatno imaš, prema tome ne vidim zašto bi sad odustao.
1.) Jesi li analizirao konačni produkt? Pogledaj moje prethodne postove, one kad sam razgovarao s Luletom, tamo ti je detaljno opisano kako se to radi.
2.) Jesi li mjerio struju za vrijeme elektrolize? Iznos struje, dimenzije elektroda i količina destilirane vode su ti detaljno opisani, točno onakve kakve sam koristio. Elektronički multimetar možes kupiti za 20-ak eura.
3.) Jesi li siguran da su elektrode bile od srebra, i to 99.9% srebra? Ja sam svoje srebrne šipke kupio u tvornici RPK u Zagrebu, oni su OK, ali bilo je slučajeva da su ljudi od određenih "prodavača" kupovali "srebrne žice" u kojima nije bilo ni traga srebra. Prisutnost olova, bakra ili cinka u vodi ukazuje na lošu kvalitetu srebrnih elektroda (o tome sam isto pisao).
4.) Jesi li probao najjednostavnije testove? Evo da te malo podsjetim:
-Boja bi trebala biti vidljivo žuta ili čak smeđa, koloidi ne mogu
biti potpuno prozirni. Trag džepnog lasera se ne smije vidjeti u
destiliranoj vodi koju koristiš (to znači da je loša kvaliteta
destilirane vode), ali mora biti vidljiv u gotovom produktu.
-Ako poliješ znojnu prljavu čarapu sa srebrnom vodom, ona
mora izgubiti "miris" nakon nekog vremena.
-Ostavi nekoliko kapi srebrne vode na čistom tanjuru. Kada potpuno ishlape , mora ostati vidljiv sivkasti trag (ostatak koloidne komponente) pomješan sa smeđim tragom (srebrni oksid, ostatak ionske komponente).
Bilo bi glupo da sada odustaneš, kao što vidiš u postupku pravljenja srebrne vode imaš dosta prostora za greške, od toga da ti netko prodaje aluminij pod srebro pa nadalje.
Prošlu zimu sam počeo redovito koristiti srebrnu vodu i sada mi je prva zima nakon desetak godina da se nisam nijednom razbolio. Prije mi je imunitet bio tako slab da sam praktički cijele zime provodio u polubolesnom stanju. Vjeruj mi, nije istina da srebrnu vodu koriste ljudi koji su sami po sebi zdravi.
Ako živiš u Beogradu, onda ti je možda najjednostavnije da prvo pokušaš sa srebrnom vodom sa
www.srebrnavoda.com . Njihova je pretežno ionska (ne koloidna, jer je dosta prozirna), ali dobro djeluje (neko vrijeme su je ljudi švercali u Hrvatsku jer u Hrvatskoj nije bilo proizvođača) i trebala bi bit dostupna u ljekarnama u Srbiji.