Sada je: uto maj 06, 2025 8:36 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub dec 27, 2008 6:02 pm 
Hahhaa... Ma meni ta cudna desavanja sweet xD

U kuci mi svako toliko zna nesto lupit pa onda odem pogledat sta je pa recimo osjetim hladnocu kako samo prodje kroz mene.

Vani kad sam stalno me jebeno nest PRATI... Kogod da je.... Neka otpizdi.
U zadnje vrijeme se okrenem i pocnem kesit i smijat. Izazivam ga da se pojavi tkogod da je da mu glavu odvrnem ako je los.

O zvukovima da ne pricam, kao sto svako toliko vidim nekakve transparentne sjene....

No sve je to za ljude :) I'll figure out tko je to pa makar se na glavu morao postavit lol.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 27, 2008 7:17 pm 
Administrator

Katrin, izgleda de se OPS 4D "ekipa" malo poigrava s tobom... da, dobro si rekla - NE ODAZIVAJ se na te provokacije.

Samo odlučno, ali zbilja odlučno, zapovijedi im da te ne smetaju. ne generiraj strah, već se tome nasmij ( koliko je god moguće ). Smijeh je totalno suprotna energija koju oni žele dobiti od tebe strahom!

Još da svi budemo svjesni... kako je i Laura u Val seriji opisala, jedan prijatelj je išao kod jednog terapeuta koji mu je isto rekao da još nije doživio da je vidio čovjeka koji nije imao u sebi bar jedan "privjesak"!!!

Razni bestjelesni entiteti "lutaju" unaokolo, a privlače ih naše aure. Čak je ovaj prijatelj jako pozitivan i svjestan, a imao je 2 komada, doduše ne toliko jako negativnih, ali više bi ih mogli smatrati "pijavicama" energije. Lako ih mu je skinuo i ovi se nisu baš puno opirali tome. Vjerojatno će ubrzo naći nekog drugog za "popiti koje piće"...

Tako da našim vibracijama ili odbijamo ili privlačimo te bestjelesne entitete koji ionako borave u okolini, prebivajući u 4. denzitetu.

Već svijest o tome donekle štiti, a što je svijest veća - to je i zaštita veća!

:mrgreen: :wink:

Citat:
Vani kad sam stalno me jebeno nest PRATI... Kogod da je.... Neka otpizdi.
U zadnje vrijeme se okrenem i pocnem kesit i smijat. Izazivam ga da se pojavi tkogod da je da mu glavu odvrnem ako je los.

TO je stav! =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 27, 2008 7:30 pm 
Joj da se meni samo kao Katrin desi...

Ocu kafe popit sa tim spodobama, ofc. nadam se da su OPD al ... Hmm... Tesko no svejedno, aj would like to speak with them haha :)

Mozda mi kazu za neke "tajne" koje neznam xD

Znas ono, sa prijateljom budi prijatelj, sa neprijateljom jos veci xD

No da, tako i ja brijem Jack. Ak imas svijest da su oko tebe, ak znas koji je tvoj put. Nemogu ti nista. Budu li zahebavali mogu samo palicu po zubima popit ako i nju mogu u 4ti Denzitet prebacit lol xD :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 27, 2008 11:17 pm 
Administrator

Citat:
Ocu kafe popit sa tim spodobama, ofc. nadam se da su OPD

Nisu, čim se javljaju bez tvog zahtjeva. Ne poštuju tuđu slobodnu volju. Tako ćeš ih vrlo lako prepoznati. Mogu reći da su "dobri", ali baš i nisu...

Citat:
Budu li zahebavali mogu samo palicu po zubima popit ako i nju mogu u 4ti Denzitet prebacit

Energetsku da. Materijalnu - možda. Ali onda više nije tako "tvrda" kao ovdje u 3D.

Volja je najbitnija. Kad imaš jaku volju, znaš da to može skoro sve. Jasno, kombinacija sa znanjem - dream team!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 28, 2008 12:05 am 
:mrgreen:

Ma to sam rekel onak karikirano lol :) Ma sam nek oni dodju. Uvjek ja imam kave za njih. :D

No sad stvarno... Oni meni :love11: a ja njima :rotfl:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 29, 2008 8:16 pm 
Član foruma

Ljudi moji ja bas nemam osjecaj da samnom komunicira netko los, al buduci da mogu utjecati i na to sto mislite tko zna.. Al kad vam netko ude u glavu tek onda vidite koliko se na vas moze utjecati!!!!!!! Neznate da li su to vase misli ili ne!!!! Zato NEVJERUJTE SVEMU STO VAM UDE U GLAVU!!! Ja i dalje preispitujem sto mi se dogodilo i tko je to potaknuo.
Al sto mi je zanimljivo sve vise mogu znati sto drugi misle kao da mi se telepatija sve vise razvija a bome i predvidjanje dogadjaja. Sve vise znam bez da sam to naucila ili negdje cula. Te rijeci koje mi je netko "rekao" su doprinjele mom "razvoju" (a moram priznati to mi nekako jako glupo zvuci). Ne mogu objasnit sto se dogadja samnom al jako je zanimljivo i sve vazno sto mi se dogodilo da bih shvatila sto mi je svrha i u kojem smjeru moram ici pokazano mi je kroz snove, spontanu astralnu projekciju i upravo ove telepatske poruke. Upravo zato mi nije jasno zasto bi netko kome nije u interesu da se razvijem doprinjeo tome. A mozda ja jos uvijek nevidim siru sliku svega toga.

Neznam bas koliko itko zeli piti kavu s nekim za koga nezna kakve su mu namjere!! :D Svaka cast svima koji imaju hrabrosti zvati Hannibala na veceru!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 29, 2008 10:17 pm 
Moderator

Istina je, Katrin, naše misli zaista nisu baš uvek naše. :wink:

I po svemu sudeći imamo posla sa raznim oblicima komunikacije, nekim pozitivnim, a nekim baš i ne.

Postoje situacije kada odjednom shvatiš da nešto znaš a da to prosto nisi saznala, čak i kod oblasti koje nisu tvoj fah i gde je usputno sakupljanje informacija isključeno. Situacije kada razmišljaš/kontempliraš o nečemu i u jednom trenutku tišine ko da se odjednom spusti misao, nekako blago. Ima sinhroniciteta kada ti dopadaju pod ruku tekstovi koji objašnjavaju baš ono što sada opažaš. Ima pravih omena i znakova pored puta.
Ima i komunikacije - pitaš i dobiješ odgovore. Ili jednostavno imaš onaj osećaj da si prihvaćena i voljena.
Mi povlačimo informacije i iz tzv. Akaše, i od višeg ja, da to tako nazovem, sigurno jedni od drugih. A možda i od nekih bića koja su raspoložena da ćaskaju sa nama :wink: .

Ima i negativne komunikacije, koja obično pokazuje određenu dozu nametljivosti – ne možemo da se otresemo tih misli - ili nas vezuje za određene ideje, koje su nam isto tako „pale na pamet. Prihvatanje pogleda na svet koji uspavljuju i čine nemoćnim. Potreba da se ti pogledi na svet šire. Često deluju veoma pozitivno, ali nisu.
Ima i takvih kada nešto što je važno, što je dobro za nas, gle, „zaboravljamo“ da uradimo, ili nas uhvati pospanost.
Ima i negativnih sinhroniciteta. To nisu pravi sinhroniciteti, već pre serija „slučajnosti“, ali ih nije baš lako razlikovati.

I po pravilu smo izloženi i jednoj i drugoj "komunikaciji".

Zato, ovo je veoma dobro opažanje, koje ti može pružiti ogromnu zaštitu. Mi po pravilu ne samo da sve misli koje nam prođu kroz glavu prihvatamo kao svoje, već se i temeljno identifikujemo sa tim „mišljenjima“. Mišljenja su tu da bismo radili sa njima, ne da bismo preko njih definisali svoj identitet.

Možda je najbolje učiti da se zauzme položaj nepristrasnog posmatrača i neidentifikovati se. Obrađivati dobijene podatke, preispitivati ih, upoređivati, razmišljati, uočavati da li te vode ka napretku ili ne, da li poseduju unutrašnju koherentnost ili ne. Povećavati znanje, jer nam ono omogućava širi okvir za interakciju sa svetom.
Taj pristup te neće zatvoriti za pozitivnu komunikaciju, naprotiv, veoma će povećati tvoj kapacitet za nju, ali te istovremeno može veoma dobro zaštititi od one druge.

Srećno! :wink:

Zadnja izmjena: Arja; pon dec 29, 2008 11:07 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 29, 2008 10:52 pm 
Administrator

"Kako prepoznati vlastite misli":

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=139

Možda pomogne nešto iz ove teme... Dobro je imati svijest o tome...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 30, 2008 11:11 pm 
Strah kao takav je nebitan. Poanta svega je ta da ti strah nece ni dolazit ako ga ne trazis. Sve u zivotu sto ti zapravo trazis to ti se i vrati. Treba se opustit, duboko udahnut, mislit pozitivno te ne ocekivat nesto ili brzat u nesto. Go with the flow. Stvari postanu jednostavnije, puno bolje i mirnije.

To oko slusanja nekoga. Intuicija je bitna stavka. Treba slusat sebe a ne druge i zapamtit da tebi nikad nitko nece prvi pristupit u koliko je ta osoba dobra. Pristupit ce ako si je ti trazio a ne obrnuto.

Zivimo u svijetu punog losih dusa. Jednostavno, ne mislit na njih kao takve. Odvojt se od toga treba :)

Eto tako ja na strah vidim barem. "Moja teorija" oko dobrog i loseg. Kad nista ne ocekujes, kad nista ne trazis. Kad nemas ega i stvari koje te inace sputavaju. Znatizelju je dobro imat ali zelja je vec, kriva stvar. Treba jednostavno sve pustit, spojit se sa svojim ja, ne mislit o buducnosti ili proslosti vec o sada. Sada i ovaj momenat je bitan. Sta je bilo ili sta ce biti su nebitne stvari.

Ima jedna dobra:
Vecina ljudi zive zivot smrti. Treba zivjet zivot a ne smrt :)

Ovako se ja navodim i tako mislim barem.

Vrh

Naslov: Cudni zvukovi koji mi se desavaju
PostPostano: čet jan 01, 2009 6:56 pm 
Član foruma

S vremena na vrijeme osjetim piskav zvuk koji dolazi sa straznje strane glave.Zvuk je kratak i piskav ,kao zvuk nekog elektricnog uredjaja.Trebam napomenuti da mi se desavaju cudne stvari pri intenyivnim emotivnim stanjima kao sto su gnjev,strah,itd.Npr. pritisnem prekidac za svjetlo a ono sijalica pukne,razni uredjaji se kvare kada ih dotaknem u takvom stanju i slicno.U vecini slucajeva se cuje onaj isti zvuk.Da li neko ima objasnjenje za ovo...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 01, 2009 7:33 pm 
Član foruma

pražnjenje nakupljene negativne energije možda.
na neki način uspiješ energiju provesti kroz sebe preko prekidača do žarulje i usput čuješ takav zvuk.... moguče da je tako nešto

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 01, 2009 8:15 pm 
isključen/a

Ja sam recimo negde procitao da negativna energija uopste ne postoji, kao ni pozitivna. Samo energija. Postoje samo nasa vidjenja neke situacije, i onda tu istu situaciju posmatramo kroz emotivno stanje i po uzoru na obrazce koje smo kod drugih videli u mladosti, da se ponasaju u tim situacijama. Onda se i m itako ponasamo, umesto da razmislimo sta iz toga treba da naucimo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 01, 2009 8:19 pm 
Član foruma

Moguće je da je to praznjenje energije.Mislio sam da to mozda ima neke veze sa implantima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 02, 2009 12:41 pm 
Početnik

namaste svima! Iliti "bog u meni pozdravlja boga u tebi" svima!Eto mene ovdje zbog svojih iskustava i nadam se da ću naći nekoga s kim mogu prodiskutirati o njima.Prvo ću objasniti da vjerojatno spontano klizim na razinu koju sam čula da zovu astral odnosno nalazim se van tijela tako da sam svjesna da sam meta privjesaka svih vrsta.Na toj razini susrela sam i vanzemaljca humanoidnog oblika. Ne znam što je htio jer sve što sam ga stigla pitati od navale straha jest tko je na što mi je odgovorio da je vanzemaljac i samo se smiješkao. No uskoro mi je život krenuo nizbrdo, a dobila sam i nekoliko drugih priljepaka.Naravno.u tom periodu života birala sam i potpuno krive partnere,a što je najzanimljivije iako sam znala da tu nešto nije u redu i da to nije to,bila sam na neki način zakačena za njih,a oni me nisu čak i doslovno fizički mogli pustiti na miru.Ono što sam pokušala shvatiti bazirano na mojim iskustvima jest da doživljavam napade bića sa astrala kroz te partnere jer na svakom takvom partneru vidjela sam ono što ja zovem "demonsko lice".Objasnila sam si da sam vjerojatno vrlo osjetljiva na tu razinu iznad pa vidim ono što je iza fizičkog.A u razgovorima s tim partnerima svaki od njih mi je potvrdio da si ne mogu pomoći i da ne mogu kontrolirati ispade koje su imali,a bilo je od opsesije,proganjanja,prijetnji pa do fizčkog napada na mene.Eto,za sad nekoliko naznaka o čemu žeilim diskutirati i zanima me da li postoje ovdje osobe koje imaju slična iskustva

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 11, 2009 3:43 pm 
Član foruma

Citat:
namaste svima! Iliti "bog u meni pozdravlja boga u tebi" svima!Eto mene ovdje zbog svojih iskustava i nadam se da ću naći nekoga s kim mogu prodiskutirati o njima.Prvo ću objasniti da vjerojatno spontano klizim na razinu koju sam čula da zovu astral odnosno nalazim se van tijela tako da sam svjesna da sam meta privjesaka svih vrsta.Na toj razini susrela sam i vanzemaljca humanoidnog oblika. Ne znam što je htio jer sve što sam ga stigla pitati od navale straha jest tko je na što mi je odgovorio da je vanzemaljac i samo se smiješkao. No uskoro mi je život krenuo nizbrdo, a dobila sam i nekoliko drugih priljepaka.Naravno.u tom periodu života birala sam i potpuno krive partnere,a što je najzanimljivije iako sam znala da tu nešto nije u redu i da to nije to,bila sam na neki način zakačena za njih,a oni me nisu čak i doslovno fizički mogli pustiti na miru.Ono što sam pokušala shvatiti bazirano na mojim iskustvima jest da doživljavam napade bića sa astrala kroz te partnere jer na svakom takvom partneru vidjela sam ono što ja zovem "demonsko lice".Objasnila sam si da sam vjerojatno vrlo osjetljiva na tu razinu iznad pa vidim ono što je iza fizičkog.A u razgovorima s tim partnerima svaki od njih mi je potvrdio da si ne mogu pomoći i da ne mogu kontrolirati ispade koje su imali,a bilo je od opsesije,proganjanja,prijetnji pa do fizčkog napada na mene.Eto,za sad nekoliko naznaka o čemu žeilim diskutirati i zanima me da li postoje ovdje osobe koje imaju slična iskustva

Imam jednu slicnost s tvojim iskustvom.
Imam sposobnost razlikovati dobre ljude od zlih. Dobre ljude vidim kao lijepe a zle kao jako ruzne i ogavne. Naravno, njihova ljepota ili ruznoca zapravo nema nikakve veze s njihovim vanjskim izgledom nego sa onim sto se nalazi unutar njih.
Za zle ljude i ja kazem da imaju demonsko lice.
Vjerojatno i ti imas tu osjetljivost da jednostavno osjetis ono sto se krije u nekome. I meni je u neku ruku sve pocelo s partnerima valjda zato sto sam s njima bila najbliskija ali nakon par mjeseci stvar je se pocela prosirivati, sada mogu vidjeti kakav je netko cim ga pogledam i ne bi povjerovala koliko ima tih sa demonskim licem. Meni ta sposobnost traje vec godinama tako da sam imala priliku prouciti malo te ljude za koje sam mislila sa su zli i ispostavilo se da stvarno jesu!! evo jedan primjer: jedan decko izgleda jako lijepo i stvarno je zgodan ali iz njegovih ociju izvire neko zlo i ogorcenje. Jednom prilikom kada smo zajedno cekali bus do mene je odnikud dosao neki pas lutalica i poceo se maziti, taj decko je u sekundi krenu na njega i udario ga nogom u stomak. Kad sam ga pogledala imao je lice kao da zeli ubiti tog jadnog psa. Sad mi reci tko dobar i normalan moze udariti malog psa nogom u stomak.
Pokusaj razvijati tu sposobnost, gledaj malo ljude oko sebe s vremenom ces moci vidjeti ono sto izvire iz njih!!!
A sto se tice napada i tu ima lijeka, zamoli svog andela cuvara ili spirit guide-a da te cuva i da od tebe makne sve zlo koje te napada, i svaki dan reci: u ime isusa krista, kristove energije ili svjetlosti (izaberi si najdraze) neka se sve zlo makne od mene ili tako nesto.
I svakako procitaj neku knjigu o psihickim napadima. Vec ces naci istinu negdje!!
Kad jednom usavrsis tu sposobnost bit ce ti puno ljepse u zivotu, znat ces koga da se klonis a s kime da se druzis. Na taj nacin sam se i ja maknula od onih koji samo crpe energiju i koji mi samo zele zlo i moram prznat da sam puno sretnija!! Takvi ljudi imaju samo jednu svrhu a to je da donesu nasilje na ovaj svijet i da zaustave razvoj onih koji mogu donesti ljubav!!!
Sretno!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 13, 2009 7:50 pm 
Početnik

Pozdrav Katrin!
Mislim da su moja iskustva malo drugačija.Prvo demonsko lice vidjela sam na svom partneru s kojim sam imala duboku i ozbiljnu vezu.Nikako ne bi mogla reći da je zao,baš suprotno,jedan je od boljih ljudi koje znam.Povrijedio me,to stoji ali on u tom trenutku nije imao kontrolu nad samim sobom."Nešto" je preuzelo kontrolu,a kada se slično iskustvo ponovilo i sa sljedećim partnerom počela sam razmišljati o tome.Moja prva teorija o tome je bila da su vjerojatno ta demonska lica koja vidim nečije nakupljene emocionalne traume koje su potisnute u podsvijest,znači osoba ih nije svjesna ali to ne znači da one ne postoje.Ljudsko biće je puno složenije nego što smo mi u stanju trenutno percipirati.Kada sam počela kliziti iz tijela naišla sam na 4 demona u astralu,a onda sam ovdje pročitala da postoje demonski priljepci.Sada razmatram tu teoriju,da nas demonski priljepci mogu izazivati i kroz nekog drugog što bi možda bilo objašnjenje zašto moji partneri nisu imali kontrolu nad svojim ponašanjem.Ne znam,sve su to samo moje pretpostavke i teorije na temelju vlastitog iskustva i onog što sam pročitala u želji da si objasnim svoja iskustva.Možda je to puno složenije nego ja pretpostavljam jer na astralu možeš komunicirati telepatijom npr,ili ne moraš okrenuti glavu da vidiš ono što je iza tebe,ili možeš prolaziti kroz zidove...Želim reći da mi sada razmišljamo u okviru stvarnosti u kojoj živimo, i vidimo sve stvari odvojeno od sebe a možda smo na kraju sve to mi sami i ne postoji razlika između mojeg i tvojeg.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 18, 2009 11:35 am 
Član foruma

Emyenno budi jakoooo sretna sto uopce mozes vidjeti to sto mozes vidjeti. Barem znas u cemu je stvar. Neki nazalost nisu te srece.

E ovog sam se sad bas sjetila. Neka curica od 13 godina je non stop vidjela nekog crnog lika kako je prati. Uvijek bi je iz daljine promatrao. Ona je jadna svima govorila kako vidi vraga i bojala se uopce zaspati. Njoj su dijagnosticirali shizofreniju (nadam se da sam tocno napisala ) :? . Krkaju je ljekovima, drze u umo bolnici a ona ga i dalje vidi cim malo ljekovi popuste. Zasto se do dana danasnjeg netko nije sjetio pogledati tko to nju prati???
E ovo mi je sad palo na pamet, o boze kakva spoznaja. Sorry ljudi ako sam of topic al ovo moram napisati.
Vec je dugo poznato da se u americi u pitkoj vodi nalazi velika kolicina prozaca (vjerojatno i kod nas al nitko to 100% nije testirao) a ako nas takvi ljekovi sprjecavaju da vidimo druge dimenzije i bica u njima ili nam nekako suzavaju vidokrug nije ni cudo sto je toliko rasiren. O boze kakva manipulacija. Da jedemo nezagadenu hranu i da pijemo cistu vodu vise bi vidjeli i znali.. Eto trenutak spoznaje. Cudno, nisam nikada o tome razmisljala! :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 03, 2009 1:14 pm 
Početnik

..hm..raznih zanimljivih iskustava..

Moje iskustvo koje me ostavilo kompletno zbunjeno..dogodilo se samo jednom (nažalost)..ima sada već dosta godina od toga..

Bilo je ljeto..predivna noć..bistra i puna zvjezda..
Hodala sam bosa..po zagrebačkom asfaltu..
U jednom trenutku sam podigla pogled prema nebu..
Kako sam gledala prema gore..odjednom sam doslovno usisala svemir u sebe..kao da se sve odozgo jednostavno spustilo u mene..i nakon toga se ponovo vratilo prema gore..sve oko mene je nestalo..
..bio je to vizualan i osjetilan moment..i trajao je nekoliko sekundi..
..u trenutku dok se to zbivalo..svim svojim bićem sam imala osjećaj kako sam upravo spoznala "tajnu života"..kao da sam u jednom iskustvu dobila odgovore na tisuće postavljenih i još nepostavljenih pitanja..
..fenomenalno..
..što bi to moglo biti? Ima li još netko da je doživio tako nešto?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 03, 2009 2:26 pm 
Član foruma

Natalie je napisao/la:
..hm..raznih zanimljivih iskustava..

Moje iskustvo koje me ostavilo kompletno zbunjeno..dogodilo se samo jednom (nažalost)..ima sada već dosta godina od toga..

Bilo je ljeto..predivna noć..bistra i puna zvjezda..
Hodala sam bosa..po zagrebačkom asfaltu..
U jednom trenutku sam podigla pogled prema nebu..
Kako sam gledala prema gore..odjednom sam doslovno usisala svemir u sebe..kao da se sve odozgo jednostavno spustilo u mene..i nakon toga se ponovo vratilo prema gore..sve oko mene je nestalo..
..bio je to vizualan i osjetilan moment..i trajao je nekoliko sekundi..
..u trenutku dok se to zbivalo..svim svojim bićem sam imala osjećaj kako sam upravo spoznala "tajnu života"..kao da sam u jednom iskustvu dobila odgovore na tisuće postavljenih i još nepostavljenih pitanja..
..fenomenalno..
..što bi to moglo biti? Ima li još netko da je doživio tako nešto?

Dva puta, zasigurno jedan od najlijepših doživljaja u životu, a sad nije lako "dijagnosticirat" o čemu se radi, ali iskreno nije ni potrebno. To stanje jednostvano je, i osjećaj tog posotojanja i te božanske ljepote nije nešto tamo što je, nego je ja mislim jedan od uvida u vlastitu prirodu. Nešto slično se može doživjeti i kroz meditaciju.

U Zagrebu je jako teško vidjeti "bistro nebo puno zvijezda" , ako si ti uspijela, bravo. Inače, zabavno je hodat bos po gradu. :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 03, 2009 2:30 pm 
Početnik

..s obzirom da sam odrasla u Zagrebu..mislim da se još uvijek može vidjeti zvjezdano nebo..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.