Aragorn je napisao/la:
BlueSpace je napisao/la:
Molim za objasnjenje tj pomoc. Ili je ovo krivo napisano ili neko lazno prenosi Casiopea informacije. Ovdje nemislim biti kriticar nit branitelj.
Mislim da pogresno kapiras transkripte. Oni nisu sveta, sveznajuca, najistinija, najmudrija knjiga. Ima tu dosta nelogicnosti i ne uklapanja, doduse, sve je stvar individualne subjektivne percepcije pa ono sto je nekome nelogicno, drugom je logicno. Ali stvar je u tome da informacije ne treba uzimati kao istinite "tek tako", niti ocekivati tako nesto, nego vise kao ideju koja podstice na razmisljanje.
Citat:
Ne bismo li svi skupa malo otvorili usi i rasirili ocne kapke a ne biti poslusni sljepci kada citam kako se sve ovo tolerira tj sprema kao neku poslasticu i fenomen mudrosti do sad nikad nevidjen ?
Ne znam zasto si toliko siguran da su drugi slepci zato sto uzimaju u ozbiljnije razmatranje kas informacije? Na primer ja nikada ne bih rekao da si ti slepac zato sto mislis tako nesto. Pitam se, kako uopste citas te transkripte sa takvim stavom? Mislim, cemu to? Cak da su i skoro celi istiniti ti to ne bi prepoznao sa takvim pocetnim stavom. Bolje ustedi vreme i citaj nesto sto ce ti vise "pasovati", nesto sto neces citati da bi nasao nelogicnosti i kontradiktornosti, nego suprotno. Cilj je da u moru dezinformacija nadjes informacije, a ne da ispravljas tudje "krive drine".
Citat:
Jel ovo sve sto se plasira uistinu mi je previse naivno da bi u to povjerovao
O tome se i radi, ti izgleda ocekujes da treba da "verujes" u nesto. To nije smisao price. Kasiopejci nikada ne objasnjavaju nista detaljno, nego samo daju "hintove" koji tebi sluze da potrazis i povezes neke druge informacije. Transkripti su samo deset posto onoga sta bi trebalo procitati. Ako u startu na to gledas kao da treba da "verujes" ili ne verujes, onda si na pogresnom putu. Drugim recima, da si umesto "ja ne verujem" rekao "ja verujem", opet bih ti rekao da si na pogresnom putu. Stvar sa Kasiopejcima je takva da ne mozes biti siguran ni da su tacni ni da su ne tacni, i mozda je to ono sto "otvara" percepciju.
Citat:
Potrebno je samo pratiti sve teme i vise ih puta ponovno citati i samo ce se sve pokazati.
Upravo tako! Samo nekome se "pokaze" na jedan, nekome na drugi nacin. To je individualna stvar za svakog pojedinca. Ako neko ne vidi mogucnost primene iznesenih informacija, verovatno bi to znacilo da njegovoj "frekvenciji" odgovaraju druge stvari, jer ipak smo svi razliciti i ne mozemo uvazavati stvari na isti nacin. Ali isto tako ne mozemo tvrditi i biti sigurni da smo 100% u pravu.
Pozdrav
hvala ti shto si me poshtedeo kuckanja po tastaturi
napisao si otprilike sve shto bi i ja napisao
nazalost,iako sam i dalje nepopravljivi i vechiti optimista po pitanju ljudskog roda,
chisto sumnjam da ce ovaj tvoj post uroditi plodom
zemlja ne samo da nije izorana nego je tvrdja od kamena,
a vode nije videla od pamtiveka
sve to shto si gore napisao sam u vishe navrata na vishe mogucih nachina,napisao,isprichao,eto chak sam i slike pocheo da stavljam da bi bilo jasnije,jer slika govori vishe od hiljadu rechi
ali dzaba se gluvom u uvo derati
jer
jedna od kljuchnih osobina
klasichnog
OBM - a,pa i osoba koje prolaze kroz akutnu fazu
OB - sindroma,
je upravo taj fenomen,da vide samo ono shto zele da vide,chuju samo ono shto zele da chuju,za ostalo su potpuno slepi i gluvi,s tim da srazmerno imaginaciji kojom raspolazu neshto od onoga shto ne zele da vide/chuju "transcenduju" u neshto shto bi zeleli da vide/chuju jer im daje razloga da napadaju i pljuvaju,pa se desi da napadaju neshto shto niko nije rekao,napisao ,tvrdio,
i josh se posle chude shto im postovi zavrshe u temi
Vicevi i shale
i zale se na netolerantnost ovog foruma, gde nesmetano obavljaju svoje mentalne masturbacije,izlivaju sve svoje frustracije, od mesijanskog kompleksa do preuranjene ejakulacije,gde vredjaju ljude i trpaju im u usta neshto shto nikad ni izustili nisu;
a dobro znaju da bi postovi pisani onako kako ih oni pishu na svakom katolichkom ili slichnom forumu koji drzi do sebe zavrshili u
risajkl binu josh posle prvog ili drugog posta
nekako su u zadnje vreme ti sluchaji bash uchestali,pa poshto u toj guzvi i nemaju vremena da chitaju teme na forumu,sretnu me na nekoj od tema i onako "po difoltu" me popljuvaju da shirim novu kasiopejsku religiju i slichne gluposti,ne kontajuci koliko je to smeshno jer je moj stav prema CT kudikamo kritichniji od njihovog,a o mom stavu o religijama kao institucionalizovanoj komunikaciji sa Bogom sam toliko postova napisao da je bolje da ne pricham,tako da to vec prevazilazi temu Vicevi i shale
far,far,biond i zadire duboko u teme kao shto su
Psihopatija i
Predatorov Um
o tome koliko je tek moj stav u vezi Laure nemilosrdno kritichan sam vec pisao u temi o Cointelpro-u na netu,tako da bi mogao da se kladim da imam "gore" mishljenje o Lauri nego
goldiboj,air-contakt,Trax,Bluspejs,trazimistinu,terranet,jolo-du,Dzomla mraak,grof drakula,i svi ostali koje nisam pomenuo(izvinjavam se) zajedno pa josh i na kvadrat
ali dzaba,
psi laju,
karavani prolaze....
ako se uzme u obzir da je u ovoj grupi
veselih momaka i
umishljenih Izbavitelja uvek vishe nikova nego likova,pa i nema ih mnogo
neki ljudi koji se bave brojkama kazu da je broj ovih
"savrshenih komunikatora " negde oko 6% ukupne populacije na Zemlji,ostali ih vishe-manje imitiraju,
dakle,solidna mentalna higijena i higijena srca i dekontaminacija je teshka ali vrlo moguca
POzdrav
P.S. ovaj je forum domacinska kuca,
pa mozda bi moglo da se dotichnim likovima omoguci registracija sa univerzalnim nikom
agent Smit,i onda lepo rednim brojem ,agent Smit 001,agent Smit 002, agent Smit 003,....
to bi mnogo olakshalo komunikaciju sa
savrshenim komunikatorima,
nekad mi treba vremena da se setim sa kojim to nikom po redu razgovaram,ovako sa brojkama je lakshe