Sada je: ned maj 04, 2025 3:44 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri sep 10, 2008 11:28 pm 
Član foruma

Promatraču, da je moja baba pročitala tvoje postove rekla bi: ˝Mešaj, mešaj, da ne izgori!˝
Podseća me na priču o čoveku koji se vratio iz sveta i priča prijateljima o milionima koje je zaradio. Kraj stola prolazi prosjak i žica mu neku siću, a on mu kaže:˝Stari, švorc sam.˝
Na forumima o Kastanedi postoje dva čoveka koja su opčinjena moći, dvojica onih koji misle da su Naguali. Jedan od njih je nagao i silovit, oštro napadne, ali čim zagusti skrije se. Drugi je majstor traganja, uvek pogura drugog da obavi posao umesto njega. No kada zagusti, ne može da odoli, uvek se među prvima javi, pravi se nevešt i pokušava zamutiti. Organizirali su, svaki svoju, virtualnu državu i međusobno se, poput starih čarobnjaka, bore za, dovraga za što se zapravo bore, neka vide! I oni i svi ostali.Osobni interes je stavljen ispred pravog zadatka u koji se zaklinju (a to je širenje učenja), hranjenje ega ispred sakupljanja energije. I zbog toga (energetskog gubitka i disbalansa), oba imaju određene probleme.
Ajde, neka mi neko objasni, ma može i preko integrala, kada neko novi, zainteresiran za Kastanedu upadne na forum i pročita o prodaji-neisporučivanju, pisanju-brisanju, podelama po forumima-hakiranju ˝konkurentskih˝ foruma, šta će on da pomisli? Možda:˝Ovi će da pomaknu spojnu točku Zemlje u položaj razuma i sve nas spase.˝
Ili možda:˝Bežim ja od ovih egomanijaka.˝
Rekapitulirajte, šta smo ustvari učinili.
Ma ne zato da se sramimo, nego da popravimo šta se može! To je suština.
PS: Ne znam tko sam, ali znam tko nisam. Nisam Nagual, pa neću da stvaram svoju državu (pardon forum). Al, ako ima još koji, samo napred! Evo i ja tebe svodim na pravu meru. Tvojim oružjem. Al ne brini, to je samo igra.
A sada kad smo svi svedeni na pravu meru, a to je ništa ili nula, učinimo ono što treba.
Ćao! Odoh ja rekapitulirati. Svoj prljavi veš. Možda i ima koja Božja zapoved koju nisam prekršio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri sep 10, 2008 11:32 pm 
Član foruma

lud si ludi psu :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 11, 2008 2:19 am 
Moderator

Tebe nešto gadno opržilo! Tko te opržio?
Vidiš zavjere, hakiranja, tko, što, zašto. Bezveze se zamaraš s tim.

Tko se s kim bori? Ja sa Stalkerom? Pa bio sam moderator na njegovom forumu dokle god je radio. A zašto je prestao raditi ja zbilja nemam pojma.
A tek zašto ga se ne popravi? To još više nemam pojma.

A gdje si ti u toj priči ne znam.
Jel ti to tražiš Naguala pa si u žaljenu svega ili što? Ne shvaćam ni tvoje motive pisanja onolikih parolskih postova. Pokušavaš gluhom reći dobro jutro?

Ja sam otvorio slobodniji forum na kojem se ne brišu postovi, na kojem iznad svake teme ne stoje moderatori, ako te smeta igra sa činovima, to je tvoj problem sa samovažnošću i tjeranjuem pravde.

Totleq/uper/under već godinu dana prića kako je cijelo vrijeme u unutarnjoj tišini, tome se je moralo stati na kraj, a tko će? Ja ili netko drugi? I to gdje? Na galaksiji? Nikako! Moderatori bi poludili nakon prve stranice postova. Zato sam otvorio forum.

A ono što ste napravili taman kad sam došao na galaksiju, što ja imam s tim? I što ja imam sa tim što je Stalker brisao postove (i moje)?

Pođi lijepo od sebe, reci jasno tko si i što hoćeš za početak.
Ako hoćeš glumiti duha spasitelja koji će sve uskladiti, to ti neće uspjeti.

A ogorčenost i paranoja ne vode nikud.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 11, 2008 5:56 am 
Član foruma

Nix:˝ lud si ludi psu ˝
Promatrač:˝A ogorčenost i paranoja ne vode nikud.˝
Vode. Psihijatru.
Dobar grupni rad, momci.
Ludi Pas:˝ Nešto vam, dragi moji prijatelji, želim reći. A strana instalacija, koje su se neki od vas, inače oslobodili, će naći tisuću razloga da me ne čuje. I tako ćete vi ostati ratnici sa svojim forumima, zaslugama i činovima.˝

Usamljen kauboj sam ja, daleko od doma svog ....

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 11, 2008 7:55 am 
Član foruma

:rotfl:

molim naguala da mi se javi na pm!
treba mi netko malo gurnuti ... spojnu :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 11, 2008 11:13 am 
Moderator

Ludi Pas je napisao/la:
Nix:˝ lud si ludi psu ˝
Promatrač:˝A ogorčenost i paranoja ne vode nikud.˝
Vode. Psihijatru.
Dobar grupni rad, momci.
Ludi Pas:˝ Nešto vam, dragi moji prijatelji, želim reći. A strana instalacija, koje su se neki od vas, inače oslobodili, će naći tisuću razloga da me ne čuje. I tako ćete vi ostati ratnici sa svojim forumima, zaslugama i činovima.˝

Usamljen kauboj sam ja, daleko od doma svog ....

Kako li bi tek bio usamljen da vidiš !?

No zaista bi mogao psihijatru na rekapitulaciju, samo nemoj reći sve :).

av-av

Zadnja izmjena: promatrač; čet sep 11, 2008 11:24 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 11, 2008 11:13 am 
Moderator

Zgušnjavanje vremena.

Evo zadnjih godinu dana mi tako sporo prolazi, da mi izgleda ko da se izdešavalo toga za 4 godine.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 11, 2008 8:07 pm 
Član foruma

meni se i dalje vrijeme ubrzava, propudim se i nisam se ni razbudio a ono već ia 3 popodne
e sad ne znam jeli mi tako vrijeme brzo prolazi jer nisam nimalo svijesniji,niti napredovao(jer svi znamo da brzina protoka vremena ovisi o
promatraču(općenito:P), i svijesnosti tog istog promatrača
ili mi se ta čudna pojava dešava zato jer se inače budim iza podne, pa dok protrljam krmeljave oči i skontam đe sam već su neke 2 , 3 ure popodne

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet sep 11, 2008 8:09 pm 
Član foruma

moderatori , ako ste još živi :P , nemojte obrisat moj predhodni post pls
sve ima smisao , pa i šaljivi postovi , a moji su jaako šaljivi :mrgreen:
:mrgreen: :D 8) :) :mrgreen: =D> :twisted: :P :roll: :mrgreen: #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 12, 2008 6:45 pm 
Početnik

Ludi Pas je napisao/la:

Dal´ od vina, kaže on,
al` ovo smešno postaje...˝
Ljubitelji Karlosa Kastanede s ovih prostora (ma šta to značilo), koji govore istim jezikom (ma kako ga nazvali), ili, po drugoj varijanti, različitim jezicima koji su toliko isti da se savršeno razumiju, svoje su druženje i razmjenu iskustva počeli upravo na ovom forumu. U međuvremenu se nezavisno pojavio i forum na Krstarici, Jivanov podforum o Kastanedi na Tantri, Stalkerov, pa Promatračev a evo i EgoDijagnostičarev forum.
Dragi moji prijatelji, zaribali smo i to duboko. A naročito neki od nas.

Mozda nije bas prava rec zaribali ali svakako da mnoge stvari nisu uredu i da se ne drzimo gradiva. Otvaranje sajta i foruma Staza Ratnika je bio potpuno logican jer ovakvo ucenje zasluzije samostalan forum i sajt. Bilo je oko 60 članova na Stazi. Time naravno ne zelim da umanjim znacaj Foruma Galaksija. Ali vidi se po broju učlanjenih da je normalno da imamoizgradjenu svoju hascijendu.

To je solidan broj za odlican forum ali je svakako veoma malo u odnosu na procenat ljudi koji se ozbiljnije bave tematikom. I potpuno je besmisleno da se rastrkavamo na vise mesta. Postavlja se ocigledno pitanje o cemu se tu radi i ko koga tu zajebava i vrbuje i zasto? Ali sta je tu je.

Nemam nameru da kazem da je iko otvorio svoj forum blog ili bilo sta iz losih razloga jer zaista ne mislim da je tako. Svako je hteo nesto bolje za sve nas. Kako to uvek biva u zaru napretka naprave se i propusti pa se mozda i sada polako otvaraju mane postojecih foruma.

Forum Staza Ratnika je definitivno oborena i verovatno je vise nece biti. Posto se kao administrator toga foruma osecam odgovoran za veliki broj vasih postova i 60 ljudi kojih sada vise nema ni na jednoj adresi resio sam da samostalno otvorim novo mesto za sve nas. Jednostavno mi je omoguceno da sve u potpunosti uradim samostalno pa sam to i iskoristio.

Pazljivo sam posmatrao energiju raznih foruma i uvideo neke nedostatke koji se mogu otkloniti samo drugacijom strukturom-koncepcijom foruma.

Pokrenuo sam i web sajt i forum sa ciljem konačnog okupljanja svih virtuelnih mesta koje govore o ovoj tematici u jednu jedinstvenu virtuelnu celinu.

Jedini tehnički odgovorni za strukukturu foruma /silom prilika sam ja / pa i na temu brisanja postova.

Forum ima potpuno drugačiju strukturu od svih do sada.

Uveden je pojam virtualnog ratnika koji će nadam se podići nivo kreativnosti svakoga od vas i njega će mo činiti svi mi. Da bi ste videli o čemu se radi potrebno je da se registrujete jer je taj deo vidljiv samo za članove foruma.

Znači nema brisanja postova nema nikakvih činova, ni modrelatora ničega... Svojim angazovanjem će svako i odredjivati svoje mesto i jasno ce se sve videti cim se otvori forum.

Na forumu je otvorena i mogućnost arhiviranja radova na željene teme i svako ko želi da to uradi je dobrodošao i rado ću mu otvoriti njegovu arhivu u kojoj samo on ima pristup. Pozvam jos jednom sve zainteresovane da svoje davne i buduće radove arhiviraju i time ih učine preglednim i lako dostupnim.

Trenutno IamQuetzalcoatl ima svojih petnestak tematskih radova na njemu zeljene teme. I postavio sam neke radove Stalkera koga nema nigde i ja ga ovim putem pozivam kao coveka koji je zaista puno toga uradio za sve nas, da se pojavi i krene da uredjuje svaju arhivu radova.

Pozivam i vas ostale koji ste zaista imali divne radove Na Stazi i jos uvek ovde na Galaksiji, pozivam vas da se učlanite i sa copy paste napravimo vrednu arhivu svih nas. Rado bih vas pozvao po nickovima ali se vi vesto skrivate pa vise nemam pojma ko je ko.

Svi oni koji žele da postave link ka nekom svom blogu, forumu sajtu ... koji govori o ovoj priči mogu to zatražiti i ja ću to uraditi na naj vidljivijem delu foruma.

Samo svi zajedno mozemo učiniti nesto i podići nivo ovog učenja koje nam je dato u zaostavštinu.
:D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 1:35 pm 
Član foruma

Ludi psu, ne možeš ti znati da je nešto podbacilo, ni zašto se u stvari nešto dogodilo.
Imaš pravo, ali ponešto i znam. Evo, na primer, znam za poruku koju je jednom Upper poslao Stalkeru u kojoj ga obaveštava da je pronašao vođu ratnika na forumu, pravog naguala. To si naravno bio ti. Stalkeru je zasmetala konkurencija jer je on želeo da bude vođa i kada si se pojavio na forumu i predstavio se kao ˝ponosni kročitelj stazom ratnika˝ iskoristio je priliku i okefao te. Nakon toga si majstorki gurnuo Uppera u sukob. I tako je počelo. Za sve što se događalo pre, a i posle, najodgovorniji je Stalker, ali ni ti nisi bez putra na glavi. Iako te nisam imenovao, prepoznao si se i javio, jednostavno, ne možeš da odoliš, rutinski si.

Čudni su putevi gospodnji, ups, ovaj, duha.
Putevi ega nisu čudni nego predvidljivi. Na primer, čim sam napisao prvi post na generalnoj diskusiji i čim si se javio, kao nevezano za temu, sa ˝integralima˝, znao sam da ćeš da se javiš i na podforumu Izgubljeni raj, pa sam ti već pre namestio pitanje. Takva ti je rutina, kada se osetiš napadnutim, napadaš gde god stigneš. I to odmah. Srljaš. Nemaš samokontrole.

Svatko zna samo djelić cjeline, što se i zašto desilo, nitko od nas ne zna sve... i ne mora znati, okolo je beskonačnost i prsti te beskonačnosti koji prebiru po našim životima (duh).
Prebire. A prebireš i ti. Sećaš se onog posta u kojem nećeš ˝iz tave u vatru˝, odnosno sa Galaksije na Stazu ratnika? Pa jesi li otišao?

Na mojem forumu je to poslužilo samo kao igra za svođenje par "ratnika" na stvarnu mjeru.
Mislio sam da je forum o kojem pišeš, zajednički projekt nekoliko ljudi. Neki od njih zaista odlično promišljaju i rade. Postovi im imaju glavu i rep, znaju šta pišu, logični su. Al eto, kako si napisao, forum je ˝tvoj˝. Uppera ti ne možeš svesti na pravu meru, pošto je moćniji od tebe. Ti si doduše prepredeniji od njega, ali on stalno i dobro uči. Ne pišem ovo da bi uneo razdor među vas. Samo da se Upper ne istopi kao čokolada.

Ako ti stremiš tome da budeš otvorena duha, izbaci svoj prljavi veš tu na forum i reci tko si.
Ušao si u igru traganja sa mnom, a onda bi mi, kao, određivao strategiju. Bolje pripazi na svoju. Reći ću tko sam kada mi to bude odgovaralo. Prljavog veša nemam, sve sam mnogo puta rekapitulirao. A ti?

Tebe nešto gadno opržilo! Tko te opržio?
Pržilo me sve živo dok nisam počeo sa radom na sebi. Sad me oprži nešto, tu i tamo, ali u pravom svetu, ne na forumu. I dalje se trudim da učim. I čeličim se.

Vidiš zavjere, hakiranja, tko, što, zašto.
Stalkerov forum je rušen više puta. To su činjenice. I konačno je srušen, u pravi trenutak za tebe i ˝tvoj˝forum.

Bezveze se zamaraš s tim.
Ne zamaram se, nego se igram i uživam. A što se ti zamaraš sa mnom i mojim tobožnjim zamaranjem? Ako mi zatreba savet i ako budem smatrao da mi ga ti možeš dati, zamolit ću te. Bavi se sobom.

Tko se s kim bori? Ja sa Stalkerom? Pa bio sam moderator na njegovom forumu dokle god je radio.
A Brut je bio Cezarov naslednik, sve dok nije postao nestrpljiv. Međutim, iako ga je hakirao, Brut nikada nije postao kao Cezar. Zato jer je Cezar bio nagual, a Brut čovek iz tame. Ista je stvar i stobom. Ma koliko se trudio, nikada nećeš biti istinski vođa. Kao ni ja. Zato se i ne trudim.

A zašto je prestao raditi ja zbilja nemam pojma.
A tek zašto ga se ne popravi? To još više nemam pojma.

A kako si postao moderator na Stalkerovom forumu to znaš. Stalker je za moderatora postavio Nixa, a ti si ga ubedio da je Stalker lažni nagual, a da si ti pravi. Da bi on to, kao, proverio, rekao si mu da kaže Stalkeru da postavi tebe za moderatora. Čoveče iz tame.

A gdje si ti u toj priči ne znam.
Na periferiji.

Jel ti to tražiš Naguala pa si u žaljenu svega ili što?
U solidnoj sam ravnoteži. Trudim se da postignem i bolju. Šta će mi nagual? Nagualka može. Muškom ratniku treba ženska energija da se uravnoteži. Ti bi to kao vidovnjak koji se kreće od ˝minus do plus beskonačnosti˝ trebao znati. I družiti se više sa ratnicama, a manje s Tolteqom.

Ne shvaćam ni tvoje motive pisanja onolikih parolskih postova.
Ako misliš na postove u Izgubljenom raju pišem:
1) Iz čistog zadovoljstva. Uživam u stalnom učenju, čitanju, meditiranju na temu i pisanju. Tko bez znanja dođe u područje moći lako se izgubi. Pa mora psihijatru.
2) Vraćanje duga, zatvaranje kruga.
Tko želi neka čita, a tko ne želi, opet dobro. Nikoga ne podvodim, neka ljudi sami vide.
Postove na Generalnoj diskusiji sam napisao:
1) Jer mislim da stvari idu u pogrešnom smeru. Sve lepo piše. Samo za promišljanje. Nisam čak ni naveo nikakav predlog.
2) Da izazovem reakciju i okušam se u sukobu.
3) Pisanje o lošim stvarima pročišćava i pomaže pri rekapitulaciji.

Pokušavaš gluhom reći dobro jutro?
I ja sam bio gluh kada mi je Kastaneda rekao dobro jutro. Kada si čist, veseo i ne tražiš ništa zauzvrat, neki čuju. Neki ne. Ja ne vičem.

Ja sam otvorio slobodniji forum na kojem se ne brišu postovi, na kojem iznad svake teme ne stoje moderatori, ako te smeta igra sa činovima, to je tvoj problem sa samovažnošću i tjeranjuem pravde.
Tvoj forum jest slobodniji od Stalkerovog i to daleko. No razlog koji si naveo nije glavni. Glavni razlog je to što želiš biti glavni, po svaku cenu, pa se svugde guraš i namećeš i želiš da tvoja bude zadnja. To tvrdi i Upper. Ne možeš odoliti da se ne nakitiš zvezdicama i zvanjem.
Jezidi priznaju postojanje vrhovnog boga, ali štuju Letača. Njemu se mole. Jer znaju pod čijom su vlašću. Zovu ga anđeo-paun. Jer je tašt kao paun, voli da se kiti.
I u čemu je tu problem koji je, kao, moj?

Totleq/uper/under već godinu dana prića kako je cijelo vrijeme u unutarnjoj tišini, tome se je moralo stati na kraj, a tko će? Ja ili netko drugi? I to gdje? Na galaksiji? Nikako! Moderatori bi poludili nakon prve stranice postova. Zato sam otvorio forum.
Odakle ti pravo da Toltequ staješ na kraj? Što si mu ti? Tata ili nagual? Toleq ima pravo biti što god hoće. A što ako on jest već godinu dana u unutrašnjoj tišini, a ti nisi? Da nisi ljubomoran?

A ono što ste napravili taman kad sam došao na galaksiju, što ja imam s tim? I što ja imam sa tim što je Stalker brisao postove (i moje)?
Već komentirano. A što ti imaš sa postovima koje si brisao dok si bio moderator na Stazi ratnika?

Pođi lijepo od sebe, reci jasno tko si i što hoćeš za početak.
Neću ništa. Svega ima i previše. I foruma i ega. Što isto pitanje nisi postavio Underu-Upperu-Marinu Tici-Draganu Pedišiću-Indijancu-Schrederu-Snow Witeu-Indijancu Koji Sedi-Toltequ... ?

Ako hoćeš glumiti duha spasitelja koji će sve uskladiti, to ti neće uspjeti.
Je li to glas dobre volje ili zavisti? Bojiš se konkurencije? Hoćeš područje na kojem ćeš vladati i ˝stajati na kraj˝. Pa makar i bilo veličine WC-a.

A ogorčenost i paranoja ne vode nikud.
Hvali ti prijatelju što se brineš za mene, ali nije potrebno. Usput labilnost je obilježje energetskog tipa čoveka iz tame, dok se ne sredi. Tipa kojemu ti pripadaš. Što se vidi po tvom postu napisanom u Izgubljenom raju. Koji nema, ne zameri mi, pročitaj ponovo, ni glave ni repa. Jedino se slažem sa zadnjom rečenicom. Usput, po tom postu vidim da nemaš pojma o tome što znači pravilo nagula. Pa ću, kada uhvatim vremena i još znanja napisati nekoliko ˝parolskih postova˝ za tebe. Ne mogu da ti obećam kada, dosta toga razumem, ali ne sve. Ako ti brže spoznaš napiši ti. Sve nam lepo, precizno, u podužem nizu podužih postova rastumači. Kao što ti inače radiš. Znam, znam, imaš ti dosta posla i sa ˝stajanjem na kraj˝na ˝tvom˝forumu.

Kako li bi tek bio usamljen da vidiš !?
To bi imalo značiti da ti vidiš? A imaš li kontrolu, možeš li otići kamo želiš? Npr. negde jako blizu? U stranu instalaciju na tvom temenu? Pa hajde opiši nam kako ona izgleda, što vidiš na tom mestu?

Prijatelju, strpljivo sam odgovorio na svaku tvoju rečenicu. To je diskusija, a ne ono tvoje ˝mešanje˝, kao odgovaraš mi, a pišeš o svemu osim o onome što sam ja napisao. A to je da je podela upravo suština instalacije i da je ona u našem malom viruelnom društvu očigledna. Evo na primer, pogledaj Egodijagnostičarev post koji je odmeren, odgovoran i razuman, baš kao što bi trebalo pisati. Ja razumem zašto je otvoren i ovaj i onaj forum, sve ima svoje opravdanje, ali je konačan rezultat loš. I ide u prilog onome protiv čega se borimo. A ako čovek utvrdi da će ga protivnik nadvladati, nije li razumno povući se, preispitati i promeniti strategiju? To je ono na što sam hteo upozoriti. Neodgovorni smo i delujemo kao hrpa ludaka.

No zaista bi mogao psihijatru na rekapitulaciju, samo nemoj reći sve.
Bez veze mi daješ priliku da te poklopim. Jer, kao što si napisao na ˝tvom˝ forumu, upravo ti imaš problema i rešavaš ih posetama psihijatru. Želim ti brz i uspešan oporavak.

Promatraču, a sada malo on onome što si hteo, o meni. Za koji dan, da vežbaš strpljenje. Koje ti nedostaje. Ostavi tastaturu, ne piši dok ne vidiš sledeći post. Evo da nećeš moći da odoliš!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 1:41 pm 
Član foruma

˝I Brut beše Cezarov moderator,
al´ požele da postane administrator ...˝

Jesam te, a?
Ja sam nina. Sećaš se Promatraču, nina, administrator na Stazi ratnika? Onaj koji je na taj forum došao posle tebe i otišao pre tebe. Onaj koji ni na otvorenom ni na zatvorenom delu foruma (za adimne i modere) nije, ni napisao, ni obrisao, ni jedan post. Za razliku od tebe. Mislim na brisanje. Na forumu sam pisao pod nickom igrač. Vidiš, ja ne govorim jedno a radim drugo, imam jasnu strategiju koje se držim. Ne trošim vreme na lutanje po forumima i pisanje gluposti, već radije vežbam i učim. Sve što napišem, objasnio sam već, je usputno i bez očekivanja. Želim nadživeti fizičku smrt i to je sve. Na ovom svetu me ništa ne zanima. Samo ga upotrebljavam kao poligon za vežbu.
Zašto si ti ostao na forumu do kraja ti to najbolje znaš. A znam i ja.
A zašto je nina otišao s foruma?
U komunikaciji sa Stalkerom i Marijom vidio sam da idu u pogrešnom smeru i da će sve otići u PM. Tako je i bilo. Sve se raspalo. Ti to znaš preko svog dvojnika, pardon dvostrukog igrača. Nije bilo nikakvih osobnih razloga, konflikta, ni sukoba interesa. Samo stvar energije. Pokušavao sam ih izvući, uravnotežiti, opametiti, Stalkera naročito, nije u Mariji problem, ali nisam imao dovoljno moći. A zašto da i ja potonem s njima? Nema milosti. To je iz mog ugla. Ako netko drugi ima svoju verziju, samo napred.
A sada, zašto smo došli na forum. Kad ste ti i Upper, torpedirali Stalkera (usput i tu je bilo hakiranja, pisanja- brisanja, a?) učinili ste strašnu pogrešku. Umesto da situaciju odmah rekapitulirate i očistite se od svega (veš Promatraču), vi ste se radovali i trijumfirali. Opet umišljam, a? Provrti malo generalnu diskusiju. I tim činom ste isprepleli svoju energiju sa Stalkerovom. I on je učinio istu pogrešku. Pošto je vaša udružena energija bila viša od njegove, on se morao, i ne znajući zašto, vratiti na forum. Nadvladali ste ga i povukli i ne znajući to.
Nato sam se i ja uključio. Iz čiste znatiželje. Pozdravljajući stalno Stalkera, dizao sam vam živce, a njega ohrabrivao, i time preplitanje energije učinio još većim. Naravno, brižno sam rekapitulirao i pazio da se i sam ne upletem. Nakon nekog vremena sam stupio u komunikaciju sa Marijom i Stalkerom i time dodao svoju energiju na njihovu stranu. I otvoren je novi forum, bez da sam rekao a, čistim namjeravanjem. I tko je poput dva leptirića privučena svetlom aterirao među prvima na forum, ha? Trijumfatori, oni koji su jedva čekali da se reše Stalkera. Eto ti ih, prvi za njim! Govorim gluposti, a? Upleli ste se kao mušice u mrežu. I niste mogli iz nje, dok kod se pauk nije povukao, a mreža propala. Kao što vidiš, Promatraču i ja sam manipulator. Nisam. Ti si manipulator. Ja sam nameravator. A izmedu mog i tvog postupka su velike razlike. Ti radiš, ja se igram (ne-radim). I u cilju: ja eksperimentiram, ti želiš moć.
Isto je bilo i sa gužvom pre ove, koju je inicirao Charmer koji je uočio da stvari idu u krivom smeru. On je nastojao poljuljati postignuto stanje, a ja sam se trudio da se usled toga forum ne raspadne, već samo da se dođe u novo, kvalitetnije stanje. Što je većina protumačila kao da ja branim Stalkera.
Međutim nismo uspeli. Na kraju svega, kada je Stalker, tj. Filip Dik najuren, molio sam Galaksiju da postavi Charmera za moderatora foruma o Kastanedi, ne bi li tako spasio forum. Opet, sve je bilo u dobroj nameri, ali nisam uspeo. Tek nakon toga, a kada je bilo jasno da forum zamire, počeo sam komunicirati sa S i M.
Naravno sve ovo što pišem je, reći ćeš, čista glupost. Poludio sam, zastranio. Pošto si ti dobra dušica preporučit ćeš mi psihijatra. Svog.
Ali, ne možeš poreći da se ono što se događalo podudara s mojom pričom. Kao što vidiš, planiram, jasna mi je strategija i cilj. U vreme kada postam prvi post na neku temu (npr. izgubljeni raj), ja već imam sve do kraja napisano. Za razliku od tebe. Koji drugom rečenicom tučeš svoju prvu.
Al sam se nahvalio. Idem brzo rekapitulirati da se i ja ne zapletem. Kao što vidiš, pokušavao sam, bilo je više poraza nego pobeda, ali tako to ide. Preuzimam odgovornost za sve što sam radio, ako sam govno, govno sam i gotovo. Neću da spominjem omiljeni ratnički izgovor, Duha. Nekada prevlada Duh, nekada ego i to je kupus.
I još nešto: za ratnika nema zakona, pravila, ni morala. To je letačev izum. To su ograde u kojima smo zarobljeni i frustrirani. Ratnik oseća sve i sukladno svom osećaju ne-deluje. Svom svojom moći. A hoće li postići cilj, to je druga stvar.
Možeš raditi bilo šta ako si svestan. I to bude ono najbolje što se može.
Ako nisi svestan, onda deluješ sukladno svojim željama, a ne stvarnosti. To je samovažnost. I to bude ono najgore što se može dogoditi.
Ovim sam se oslobodio, svih vas. I vi mene.
Moja naklonost svima, a naročito S., M. i P.-u. Njima je to sada najpotrebnije. Nema druge, nakon ovoga opet moram promeniti nick (kad ne mogu di..).
Sve što si tražio, ovim ti je dano.
Intent!
lud si ludi psu
nina= nort-ist-nort akces.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 2:00 pm 
Moderator

Vidim te, bez brige, poslužio sam se i tvojom energijom jednom prilikom kad sam u zanosu počupao implante osobama koje su naletile kao nerazuman izbor same od sebe. I te osobe su zaista imale privremeni preokret....

Vidio sam te nina iako nisi napisao ni jedan post, izdali su te logovi moderatora, ispravljao si postove običnog člana - sebe. I Stalker se izdao sa time...

Ispravljao sam Upperove postove da bi odgodio koji dan promjenu njegovog nicka. Brisao nikad!
Bio sam nategnut ko žvaka između Stalkera i Uppera.
I tu i tamo nesretnike premještao pod teme kamo spadaju uz privat razgovor s njima (tjerali su me u q. redovito).
Kasnije ih je sasjekao Stalker, budući da mu je (razumljivo) pun q. svega svjetovnog.

Htio sam očuvati tvoju tajnu, ali eto sam si se pohvalio. :)

Citat:
(usput i tu je bilo hakiranja, pisanja- brisanja, a?)

Vrlo jasno i glasno NE! Čisto traganje.

Ne stojim iza svojih rečenica i nije mi stalo do toga, moram ti priznati da ni sam sebi ne djelujem nimalo razumno.
Voljan sam ti dati svu podršku koju možeš primiti, bezuvjetno i nerazumno, a čak da to i ne znam.

Na kraju krajeva, ništa ne radim ja !

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 3:59 pm 
Član foruma

ovaj post ne pishe nat,nat je svog kochijasha pezionisao i odavno poslao na lechenje,u banju :mrgreen: ,pa u njegovo ime,
i u chast novom chlanu foruma,loshem dupetu/bed essu,koji je pokrenuo jednu odlichnu temu =D> :
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1908&start=0

o formiranju identiteta,o bezbroj laznih Ja koje u samovaznosti kalupimo,
loshe dupe,oprosti ako sam bio grub u onoj temi o paralelnim svetovima,hteo sam samo da ukazem da bildanjem samovaznosti(shto se i videlo iz tvoje reakcije na moj post) i trazenjem instant prosvetljenja zbog manifestirane lenjosti i nedostatka samodiscipline i chvrste namere nigde necesh stici,zato i bljeskove koje pominjesh u prvom postu,koji je btw,odlichan i svaka chast shto si to iskustvo podelio sa svima nama,u temi koju sam linkao,se vishe ne deshavaju,trebash raditi na sebi istrajno da to stanje postignesh i shto duze zadrzish :wink:

ovaj post pishu Prle i Tihi :wink: 8)
Prle je,normalno- Tragach :blob: ,
a Tihi je,sve-jedno Sanjach :love3:
prle:
gde ste bre Kastenedijanci don huana vam poljubim :hello2: :occasion5:
pa shto ne javljate da je krenula nova sezona Monti Pajtona,
tematika vidim ista,
pitanje od 1.000.000.000.000pezosa je i dalje dosadno isto :
Ko je je ovde pravi nagual :?:
:rofl :rotfl: :notworthy: :mrgreen:
tihi:
Sve je Jedno 8) :love3:

Ludi Psu,lepo pishesh,svaka chast na trudu =D> :
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1852&start=0
uzivam u chitanju :D :thumbup: :occasion5:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 4:11 pm 
Moderator

Hehe, ne znam da li sam više nesretan ili veseo.
Sve bi izmanipulirao kad bi to pojelo moju nesereću! Ali ne djeluje.
Ali sinhronicitet je tu, DUH! :shock:

U očekivanju Nagualaaa. :) Kad će više doći taj, da nas baci u treću pažnju!?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 4:52 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Hehe, ne znam da li sam više nesretan ili veseo.
Sve bi izmanipulirao kad bi to pojelo moju nesereću! Ali ne djeluje.
Ali sinhronicitet je tu, DUH! :shock:

U očekivanju Nagualaaa. :) Kad će više doći taj, da nas baci u treću pažnju!?

nikad!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 5:00 pm 
Član foruma

Citat:
nikad

tamna_shumo , pomalo sa optimizmom :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 5:51 pm 
Član foruma

opet neko takmicenje tko ima veci Qrac! :lol:

Mali vam je svima i neznate sta da radite sa njime get over it!

zasto su muskarci tako opsjednuti sa pojmom moci? :-k :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 6:26 pm 
Član foruma

sjemenko , šta znači Qrac ? Tražio sam po rječnicima , i našim i stranim , nisam pronašao prijevod. hvala

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 13, 2008 7:03 pm 
Član foruma

:lol: :lol: a bas si smjesan Nix :mrgreen:
pogledaj si u gace :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.