Sada je: uto maj 06, 2025 10:40 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 64  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto jun 24, 2008 2:35 pm 
Član foruma

Evo sta se meni desilo pre nekih dve godine i moram da priznam da je to jedan od dogadjaja koji je na mene ostavio najdublji trag , da bi nekoliko meseci nakon toga ja nasla vas...
Te noci sam bila sama u stanu u kome sam od nedavno zivela i sanjala jako upecatljivo da sam u podzemlju i da su oko mene tri siluete koje imaju preko sebe crne ogrtace sa kapuljacama preko glave ( kao Lord Sit 8) ) i kako jedan od njih drzi noz kojim planira da me probode dok ja vezana lezim na nekom betonskom stolu, i znam da kad bi me proboo, ja bih momentalno tim samim cinom presla na tamnu stranu, a to nikako ne zelim... ja se u tom trenutku bas kad je on krenuo da me probode budim dok mi se trese krevet, i ne samo krevet vec i cela soba ( pomislila sam da je neki zesci zemljotres) i osetila sam takvo zlo ljudi moji, da je proslo kroz celu sobu, kao da se vrtelo u krug za trenutak, nista materijalno samo neka strasna zla energija, ako to u opste moze tako da se nazove, sa tolikom silinom da sam se paralisala od straha :shock: , sada mislim da mi je to nesto zatreslo sobu, posto zemljotresa zasigurno te noci nije bilo... eto jedno neobicno iskustvo ali jako poucno....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 24, 2008 4:47 pm 
Član foruma

Fairy je napisao/la:
Evo sta se meni desilo pre nekih dve godine i moram da priznam da je to jedan od dogadjaja koji je na mene ostavio najdublji trag , da bi nekoliko meseci nakon toga ja nasla vas...
Te noci sam bila sama u stanu u kome sam od nedavno zivela i sanjala jako upecatljivo da sam u podzemlju i da su oko mene tri siluete koje imaju preko sebe crne ogrtace sa kapuljacama preko glave ( kao Lord Sit 8) ) i kako jedan od njih drzi noz kojim planira da me probode dok ja vezana lezim na nekom betonskom stolu, i znam da kad bi me proboo, ja bih momentalno tim samim cinom presla na tamnu stranu, a to nikako ne zelim... ja se u tom trenutku bas kad je on krenuo da me probode budim dok mi se trese krevet, i ne samo krevet vec i cela soba ( pomislila sam da je neki zesci zemljotres) i osetila sam takvo zlo ljudi moji, da je proslo kroz celu sobu, kao da se vrtelo u krug za trenutak, nista materijalno samo neka strasna zla energija, ako to u opste moze tako da se nazove, sa tolikom silinom da sam se paralisala od straha :shock: , sada mislim da mi je to nesto zatreslo sobu, posto zemljotresa zasigurno te noci nije bilo... eto jedno neobicno iskustvo ali jako poucno....

Gotovo identičan slučaj je imao/la gloginjaR:

http://galaksija.info/forum/viewtopic.p ... &start=200

http://www.4shared.com/dir/12497247/299 ... cija_.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 24, 2008 6:12 pm 
Član foruma

Nate a da probas da ga ponovo slikas?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 24, 2008 10:58 pm 
Član foruma

pa jeste slicno, mozda se radi i o istim entitetima, samo sto sam ja za razliku od njega imala osecaj straha umesto blazenstva, u svakom slucaju hvala na sugestiji, pozzz

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 25, 2008 6:01 pm 
Član foruma

agno je napisao/la:
Nate a da probas da ga ponovo slikas?

:)
nameravao sam josh kad sam stavio slike,ali sam sutradan otishao na pet dana u jednu drugu shumu,malo podalje,da se nadishem prane i dobro prochistim :D
sada sam opet tu,i svakako cu ponovo otici do tog drveta,samo da malo prodju vrucine i ovih 40 st.C :twisted:

/

Fairy je napisao/la:
pa jeste slicno, mozda se radi i o istim entitetima, samo sto sam ja za razliku od njega imala osecaj straha umesto blazenstva, u svakom slucaju hvala na sugestiji, pozzz

razlika izmedju osecaja straha i osecaja "chistog blazenstva" postoji samo ako na ovako slozene multidimenzionalne stvari gledamo samo povrshinski,3D percepcijom i osecajima
ako zagrebemo ispod povrshine i pogledamo malo dublje vidi se da je ta razlika nishtavna ili da sushtinski ne menja nishta u sagledavanju stanja
ako svojski zasuchemo rukave i kopamo ne-pristrasno,ne-milosrdno i ne-pokolebljivo mozda obuhvatimo shiru sliku multidimenzionalnih manipulacija :twisted:

Sushtinska razlika je jedino u jednoj sitnici:
ANESTETIKU/iliti trankvilizatoru :twisted:

o ovome sam vec pisao,ali mi se chini da je sve uchestalije uletanje astralnih kamikaza na forum dovoljan znak da o tome pisati nikad nije dovoljno

sigurno si gledala filmove u kojima se,kad odesh kod zubara da recimo izvadish zivac/nerv,umesto one injekcije sa lokalnim anestetikom koji samo umrtvi zub i prostor oko zuba,pacijent udishe takozvani "gas smejavac",tako da zubar moze slobodno da kopa po kanalima sa onim iglama,dok pacijent sanja ruzichaste slonove na ljubichastoj livadi,ili goli piknik utroje sa Andzelinom i Bred Pitom(ovo umnogome zavisi chemu mashta datog pacijenta gravitira :mrgreen: )
preneseno u ovu nashu prichu o astralnim dozivljajima,to bi znachilo da je prvi pacijent proshao kroz intervenciju svestan da "chika zuba" radi neshto veoma bolno,i iako ne oseca bol strepi da ce dejstvo injekcije proci a bol stupiti na scenu
dok ovaj drugi,nece ni biti svestan kroz shta prolazi jer je njegov um omamljen blazenom Andzelinom,tek kad se iz blazene omamljenosti vrati,osetice sav teret kopanja po vilici,a mozda i nece :wink:

zashto se ovo tako radi u astralu se vec toliko puta pisalo na forumu da mi je stvarno muka sve to opet ponavljati :twisted:

dakle,vadjenje zivca je vadjenje zivca,
bez razlike
da li je neko dobio samo lokalnu anesteziju,pa mu je mesto intervencije umrtvljeno ali oseca da mu se neshto strahovito bolno deshava :evil:
ili mu je dato da udishe chisto blazenstvo i prolazi kroz lazna iskustva orgijanja sa Andzelinom i Bredom dok ga turpijaju na zubarskoj stolici :twisted:

btw,
sakupljena iskustva govore,
a ima ih mnogo i ovde na forumu a i svuda po netu,
da se osobe koje su proshle kroz iskustva otmice,bez razlike da li ih se secaju ili josh uvek ne ,
strahovito i neobjashnjivo boje zubarske stolice :twisted:

po-zdrav
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 29, 2008 12:18 pm 
Administrator

nat je napisao/la:
Sushtinska razlika je jedino u jednoj sitnici:
ANESTETIKU/iliti trankvilizatoru

Mnogi istraživači NLO fenomena jednim od glavnih simptoma otmica smatraju upravo "astralne projekcije". Naravno, to ne znači da one ne mogu biti i spontano inducirane, odnosno, uz pomoć vježbi. Međutim, čini se da je ipak veći dio njih induciran uz pomoć "trankvilizatora"!?

nat je napisao/la:
a ima ih mnogo i ovde na forumu a i svuda po netu,
da se osobe koje su proshle kroz iskustva otmice,bez razlike da li ih se secaju ili josh uvek ne ,
strahovito i neobjashnjivo boje zubarske stolice :twisted:

Možda i nije toliko "neobjašnjivo"?!

Citat:
Intervju sa Karen:

Prošle godine sam doživjela jedan užasan slučaj. Postavili su me na nešto što je ličilo na zubarsku stolicu. Na glavu su mi stavili neki uređaj koji je išao od jednog uha, zadnjom stranom glave, pa skoro do drugog uha. Kad sam pogledala prema dole, mogla sam vidjeti jedan električni luk koji je išao preko mog tijela, međutim, nisam bila u stanju da se pomjerim kako bih to izbjegla. Usred tog mog bola i straha, jedan od visokih greysa je počeo da zuri u mene. Sjećam se kako sam pokušavala da mu se oduprem, ali je on bio daleko snažniji od mene tako da je zakopao moj ego duboko unutar mene. Nisam nikako bila u stanju da mu se suprostavim. Kako se taj proces odvijao, osjećala sam kako to biće s lakoćom manipuliše moj um. Kad se to završilo, dobila sam osjećaj da me ništa više u životu ne interesuje. Kao da sam bila emocionalno ‘utrnula’, da tako kažem. Kada sam se probudila sljedećeg dana, imala sam isti osjećaj i on traje sve do danas, mada sada nije više toliko intezivan. Prije toga sam se mogla odlučno boriti protiv njih, a poslije mi je bilo svejedno da li ću im pružati neki otpor ili ne. Osjećam kao da sam prilikom tog doživljaja izgubila dio svoje duše. Sada živim u stalnom strahu da me ne stave ponovo na tu stolicu.

http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=143

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 30, 2008 1:51 pm 
Član foruma

Pozdrav prijatelji

s obzirom da sam nov član vašeg društva i da sam po prilično "mlad" istražitelj , ja nisam imala snove koji su me brinuli, ali imala sam susret sa neznam kim i ako je ta osoba bila u ženskom obliku. Pa da pojasnim. Vraćajući se od energetičara odlučila sam da peške odem do autobuske stanice jer i ako je dan bio hladan bilo je sunca. Posmatrajući ljude koji su prolazili pored mene na jedno dvadesetak metara spazim ženu koja stoji na trotoaru ali mi se već u tom trenutku učinilo da nikako ne pripada okruženju. Stajala je mirno ko kip u kaputu i kapi držeći novčanik u rukama poluokrenuto na sred trotoara a pogled užasno leden krupne plave oči bez treptaja. prvo sam pomislila da sam se istripovala ali prilazeći joj počinje da me hvata užasna panika i da mi se ledi krv od hladnoće i straha. Nekako sam znala da ne smem da je pogledam u oči u stvari da nesmeju pogledi da nam se susretnu. Prolazeci je doživela sam sloumoušan kadrova u glavi i uspela sam da je ne pogledam ali nisam smela da se okrenem da vidim da li je još tu. Da li ste vi imali neka takva iskustva i šta vi mislite ko je to mogao da bude ili je to čisto bio "slučajan" doživljaj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 05, 2008 7:56 pm 
Član foruma

Sjecam se jedne scene koju vjerovatno nikada necu zaboraviti. Imao sam samo 5 godina kad sam vidio nesto nalik na gmaza (lizard pretpostavljam) to je bilo negdje poslje ponoci ustao sam i vidio to stvorenje u svojoj sobi i cim sam se malo pomjerio isto to stvorenje je nestalo. Naravno dijete ko dijete otrcao sam svojim roditeljima i oni su me tada ubjedili da je to samo san. Ali zanimljiva situcaija je da nikada nisam zaboravio tu scenu. Jedno vrijeme nisam mislio na to i cinilo se koda sam zaboravio ali onda najednom mi se ta scena iscrta pred ocima.

Ponekad kad vidim pojedine osobe ta scena mi se ponovo provrti u mislima. A te sve osobe su bile na neki nacin lose nastrojene prema meni.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 9:55 pm 
Član foruma

Evo vec dvije noci nekakva energija ili entitet boravi u mojoj sobi. I to se pojavluje pred sami zalazak sunca i smjesta se u sjeveroistocnio dio sobe.

Jednostavno osjetim da se tu nesto nalazi. Kad se priblizim osjetim lagani protok vazduha slicno disanju. Ali kad sam za racunarom taj cosak je bas iza mene pa imam neki cudan ne mogu reci negativan osjecaj. Sve u svemu tu nesto ima i nisam jos nista odlucio da poduzimam. I sad trenutno osjecam da je prisutno tu. Mozda me posmatraju. A taman sam poceo sa kasiopejskim transkriptama moze biti da me matrica hoce prepasti ili nesto ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 07, 2008 10:45 pm 
Moderator

Citat:
Evo vec dvije noci nekakva energija ili entitet boravi u mojoj sobi. I to se pojavluje pred sami zalazak sunca i smjesta se u sjeveroistocnio dio sobe.

Jednostavno osjetim da se tu nesto nalazi. Kad se priblizim osjetim lagani protok vazduha slicno disanju. Ali kad sam za racunarom taj cosak je bas iza mene pa imam neki cudan ne mogu reci negativan osjecaj. Sve u svemu tu nesto ima i nisam jos nista odlucio da poduzimam. I sad trenutno osjecam da je prisutno tu. Mozda me posmatraju. A taman sam poceo sa kasiopejskim transkriptama moze biti da me matrica hoce prepasti ili nesto

Mi smo okruzeni tim „nevidljivim“ stvarima, samo je naša svest na takvim frekvencijama da ih ne uočavamo. A i ono što bismo eventualno mogli da uočimo – posledice delovanje tih entiteta na našem planu – ne primećujemo, jer se ne poklapa sa našim sistemom verovanja. Mozak prosto selektuje informacije.
Kada malo zagrebemo po površini, počinjemo i da primećujemo te neobične događaje ili osećamo nešto čega u našem okruženju do tada nije bilo.
Veće znanje proširuje svest na aspekte realnosti koji ranije nisu uočavani.

pozdrav, fearless :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 08, 2008 8:28 pm 
Član foruma

U zadnjih 2 do 3 tjedna mi se dogadja nesto cudno. kada pricam o nekim stvarima ili razmisljam o nekim stvarima (npr. shadow people, obe, krist...) najezim se. I prije sam slusala citala i razmisljala o tome ali se nikada nisam najezila. Stvar je u tome sto mene to nista ne plasi a ipak se najezim.
Mislim da je to sto sam napokon shvatila povezanost nekih stvari i sto je ustvari istina. Mozda je to neka promjena u tijelu koja mi pokazuje sta trebam prouciti ili na sta se trebam usredotociti.
da li se nest takvo dogodilo i vama???

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 08, 2008 10:18 pm 
Član foruma

Katrin je napisao/la:
U zadnjih 2 do 3 tjedna mi se dogadja nesto cudno. kada pricam o nekim stvarima ili razmisljam o nekim stvarima (npr. shadow people, obe, krist...) najezim se. I prije sam slusala citala i razmisljala o tome ali se nikada nisam najezila. Stvar je u tome sto mene to nista ne plasi a ipak se najezim.
Mislim da je to sto sam napokon shvatila povezanost nekih stvari i sto je ustvari istina. Mozda je to neka promjena u tijelu koja mi pokazuje sta trebam prouciti ili na sta se trebam usredotociti.
da li se nest takvo dogodilo i vama???

Meni se to često dešava kada spoznam nešto. Na primjer, prije sam se pitala zašto je nešto takvo kakvo je i onda u razgovoru ili dok sam sama to shvatim, osjetim da je to istina, onda se naježim :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub aug 09, 2008 12:33 am 
Član foruma

Citat:
Meni se to često dešava kada spoznam nešto. Na primjer, prije sam se pitala zašto je nešto takvo kakvo je i onda u razgovoru ili dok sam sama to shvatim, osjetim da je to istina, onda se naježim Smile

Hm buduci da nisam sama vjerojatno je to onda jedan od znakova da nekim stvarima trebamo posvetiti vise paznje i da ce nam to znanje dobro doci.

ali sto god da je jako je cudno! :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 14, 2008 1:51 am 
Član foruma

ja se naježim kada slušam dobru muziku ili kada me obuzmu emocije. ali mogu se naježiti i po volji i baš je dobro. vjerujem da je to neka vrsta energije ili uravnotažavanje energije jer kada mi je loše bude mi bolje nakon što mi to čudo prostruji tjelom čega je posljedica ježenje :p

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 18, 2008 11:06 pm 
Početnik

..

Zadnja izmjena: Dshadow; pet dec 25, 2009 3:26 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 24, 2008 5:06 pm 
Član foruma

Ja sam se naježila kad sam vidjela u ovom članku ( http://dnevnik.hr/scena/zanimljivosti/v ... ction_id=8 ) da je papa Ivan Pavao 2 bio u nekom od prošlih života Spinoza. Spinoza mi je bio vrlo zanimljiva osoba, imao je zanimljiv život, nije bio vezan za religiju već je bio slobodan u razmišljanju. Imao je malu sobicu u kojoj je provodio vrijeme gdje je život posvetio spoznaji, traženju odgovora na mnoga pitanja. Malo mu je trebalo za život, bio je skroman, čak je i davao ljudima kojima je bilo potrebno premda ni on nije imao puno.
Sad, koju lekciju je ta Spinozina ''duša'' morala naučiti inkarnirajući se u tijelo pape koji je bio vezan za religiju? Ako je Spinoza već tada bio toliko napredan da razmišlja slobodno i napredno za onaj mentalitet, zašto se nije inkarnirao u nekog još razvijenijeg čovjeka?
Sve mi se čini da je to sa Spinozom neki kršćanski trik.
Iako, slični su na ovoj slici. Ipak, možda samo radi kuta gledanja.
slika
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 11:32 am 
Član foruma

Primjećujem..Primjećujem..Primjećujem..
Da životinje "čudno" reagiraju kad im se približim -od par tjedana unazad.. Zečice mi plaze jezik i mašu ušima.. (one koje su umirale od straha kad bi ih prije nenamjerno zaskočila) .. Oni "divlji" psi koji su se prije zaletavali u mene -sad se više niti ne približavaju..
:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 11:57 am 
Član foruma

Bipolarna,a da se za promjenu malo s ljudima druzis? :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 12:01 pm 
Član foruma

dario da sa se ti za promjenu malo ne družiš s ljudima:P

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 31, 2008 1:09 pm 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
dario da sa se ti za promjenu malo ne družiš s ljudima:P

nazalost,nemoguce :twisted:
ogladni se vrlo brzo :evil:
a tu su i oni sa gornjeg sprata :twisted:
koji su takodje veoma gladni i zahtevni gosti ovog planetarnog
restorana :evil:
i svaki im je konobar koji im hranu isporuchuje bitan :twisted:
pogotovo :evil:
ovako "posveceni" do slepila,brzi i ekspeditivni diliveri boj :twisted:

ding-dong...ding-dong...
DILIIIIVERIIIIIIIIIII :!: :!: :!:
///////

srecom,
ima i onih koji poste
i koji
dont giv a shit
abaut d' vejters tips

prevod:
puca im Q...
za konobarski bakshish

:love3: :love5: :love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1264 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 64  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.