agno je napisao/la:
Nate a da probas da ga ponovo slikas?
nameravao sam josh kad sam stavio slike,ali sam sutradan otishao na pet dana u jednu drugu shumu,malo podalje,da se nadishem prane i dobro prochistim
sada sam opet tu,i svakako cu ponovo otici do tog drveta,samo da malo prodju vrucine i ovih 40 st.C
/
Fairy je napisao/la:
pa jeste slicno, mozda se radi i o istim entitetima, samo sto sam ja za razliku od njega imala osecaj straha umesto blazenstva, u svakom slucaju hvala na sugestiji, pozzz
razlika izmedju osecaja straha i osecaja "chistog blazenstva" postoji samo ako na ovako slozene multidimenzionalne stvari gledamo samo povrshinski,3D percepcijom i osecajima
ako zagrebemo ispod povrshine i pogledamo malo dublje vidi se da je ta razlika nishtavna ili da sushtinski ne menja nishta u sagledavanju stanja
ako svojski zasuchemo rukave i kopamo ne-pristrasno,ne-milosrdno i ne-pokolebljivo mozda obuhvatimo shiru sliku multidimenzionalnih manipulacija
Sushtinska razlika je jedino u jednoj sitnici:
ANESTETIKU/iliti trankvilizatoru
o ovome sam vec pisao,ali mi se chini da je sve uchestalije uletanje
astralnih kamikaza na forum dovoljan znak da o tome pisati nikad nije dovoljno
sigurno si gledala filmove u kojima se,kad odesh kod zubara da recimo izvadish zivac/nerv,umesto one injekcije sa lokalnim anestetikom koji samo umrtvi zub i prostor oko zuba,pacijent udishe takozvani "gas smejavac",tako da zubar moze slobodno da kopa po kanalima sa onim iglama,dok pacijent sanja ruzichaste slonove na ljubichastoj livadi,ili goli piknik utroje sa Andzelinom i Bred Pitom(ovo umnogome zavisi chemu mashta datog pacijenta gravitira

)
preneseno u ovu nashu prichu o astralnim dozivljajima,to bi znachilo da je prvi pacijent proshao kroz intervenciju svestan da "chika zuba" radi neshto veoma bolno,i iako ne oseca bol strepi da ce dejstvo injekcije proci a bol stupiti na scenu
dok ovaj drugi,nece ni biti svestan kroz shta prolazi jer je njegov um omamljen blazenom Andzelinom,tek kad se iz blazene omamljenosti vrati,osetice sav teret kopanja po vilici,a mozda i nece
zashto se ovo tako radi u astralu se vec toliko puta pisalo na forumu da mi je stvarno muka sve to opet ponavljati
dakle,vadjenje zivca je vadjenje zivca,
bez razlike
da li je neko dobio samo lokalnu anesteziju,pa mu je mesto intervencije umrtvljeno ali oseca da mu se neshto strahovito bolno deshava
ili mu je dato da udishe chisto blazenstvo i prolazi kroz lazna iskustva orgijanja sa Andzelinom i Bredom dok ga turpijaju na zubarskoj stolici
btw,
sakupljena iskustva govore,
a ima ih mnogo i ovde na forumu a i svuda po netu,
da se osobe koje su proshle kroz iskustva otmice,bez razlike da li ih se secaju ili josh uvek ne ,
strahovito i neobjashnjivo boje
zubarske stolice
po-zdrav