Sada je: čet jul 17, 2025 10:35 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned jun 15, 2008 9:06 pm 
Član foruma

Ramayana je napisao/la:
Nije ovo slučajno nikako.

Izgleda da se sprema invazija ,pa žele natuknuti da ipak ima nešto oko toga i da vanzemaljci postoje.

Bit ce ovoga jos.

:|

http://uk.youtube.com/watch?v=5LF30KnyP ... oguide.com :mrgreen:

...nisam čita ove članke od Vatikana!... no' snimki je sve više i više u zadnje vreme!! ....ili ljudi imaju uza se fotiće i kamere, pa se sve više i više toga "uhvati, i snimi ;)

evo još jedna zanimljiva snimka...
http://www.liveleak.com/view?i=c72_1211133164

....možda nam donesu jeftiniji benzin ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 15, 2008 11:09 pm 
Član foruma

Ono prvo su ptice a ono drugo iz Turske ne znam što je.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 15, 2008 11:38 pm 
Član foruma

Vidio sam nekidan sljedeće: četiri siva kružića, na nebu, uvečer, pravilna formacija, jedan za drugim, pravocrtno kretanje. Dva su se pomicala u sredini lijevo desno, pa su se vratili u formaciju, napravili jedan manevar sva četiri, i produžili naprijed, nestali u oblacima.

Jedino je objašnjenje da su NLOi...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 17, 2008 7:44 pm 
Član foruma

...."davno" sam naletia na jedan snimak(na Net_u), sa početka prošlog stoljeća!!!

....di je snimljeno bukvalno borba NLOa i ratne mornarice!!! mislim da se radi o prvom svjetskom ratu!!! i to se dešavalo negdi na Juznom polu!!!

spremia sam ga na CD....ali (ko će to više nać! :(

probaću ponovo prosurfat netom! ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 17, 2008 9:39 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:

"KOJE PTICE!! :wink:
...NIJE ISTA SNIMKA! pogledaj ovaj filmić ;)
http://2.pizdec.biz/assets/videos/bde8e ... 476.vk.flv

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 17, 2008 10:17 pm 
Član foruma

gloginjaR je napisao/la:
...."davno" sam naletia na jedan snimak(na Net_u), sa početka prošlog stoljeća!!!

....di je snimljeno bukvalno borba NLOa i ratne mornarice!!! mislim da se radi o prvom svjetskom ratu!!! i to se dešavalo negdi na Juznom polu!!!

evo ovdi ima cijeli dokumentarac (na ruskom) 45min.....
pa probaj/te/ skinit(mislim da netreba registracija?!
http://flv.rutube.ru/87ab91c7136d0d205d ... 820f5a.flv
.ustvari govori se o trećem rajhu i nlo-projektima!, te Antartici!(zanimljivo)

Apolo 20 na mjesecu! ...... :)
http://flv.rutube.ru/f172087532e093f7fa ... de8d6e.flv

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 19, 2008 9:43 pm 
Član foruma

gloginjaR je napisao/la:
FORMICA je napisao/la:

Ne znam koja vrsta ali i dalje neodoljivo podsjeća na jato ptica.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 19, 2008 10:00 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
gloginjaR je napisao/la:
FORMICA je napisao/la:

Ne znam koja vrsta ali i dalje neodoljivo podsjeća na jato ptica.

Neznam!? možda po kretanju i formaciji!?
ali po obliku mi nikako neliči na ptice? :?

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 19, 2008 11:00 pm 
Član foruma

To su leteći objekti? Četiri kružića su bila upravo takva...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 21, 2008 8:27 pm 
Član foruma

20:15 večeras: Ležim na krevetu, gledam u nebo u jednu točku, u glavi propuh. Odjednom primjetim 6 svjetlih točaka koje gube intenzitet svjetla.
Svaka od njih se polako gasi pa onda pali. Izađem na balkon da se približim tim točkama. Čitava 3 metra sam bio bliže :) Promatram 10-ak sekundi i onda neke od njih nestanu pa se pojave na drugom mjestu tvoreći neki drugi oblik. Trokut na šipki je prvi oblik. Kvadrat na kuki je drugi oblik. Nakon tih par minuta nekoliko točaka više uopće nisam vidio.
Ostale su malo 2 malo 3 svijetle točke. Poslije pola sata više se niti jedna nije vidjela. Prvo sam otišao do kompa i pokrenuo stellarium. Pokušao sam naći nešto na karti neba, ali sve je ostalo na pokušaju. Te točke su mogle biti bilo koje zvijezde. Ali...malo sam se okrenuo oko sebe i pogledao po nebu da vidim još koju svijetlu točku pa da zaključim da se radi o nekoj zvijezdi ili možda o planeti u našem sunčevom sustavu. Nisam vidio niti jednu. Sada (prošlo je već 21:15) na tom dijelu neba, niti malo lijevo/desno/gore/dole nema niti jedne svijetle točke, da bih zaključio da se radi o nekoj od zvijezda. Čudno mi je i zato što je oko 20:15 još uvijek bio dobrano dan. A sada kad bi već trebao vidjeti i koju zvijezdu...nema ničega. A vedrina je. A tamo gdje sam ja nema baš previše zagađenja
atmosfere što se tiče i umjetnog svjetla i smoga i...
Uvijek sam znao kasno navečer stajati na balkonu u mraku, gledati u nebo i očekivati...nešto. Nešto neobično. Sada mi se to neobično dogodilo kad nisam očekivao ništa.
Niti znam niti mogu objasniti ovo što sam vidio, ali eto da podijelim to sa Vama. Možda je netko nešto slično primjetio nekada.

Teachers leave the kids alone

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 22, 2008 3:32 am 
Član foruma

gloginjaR je napisao/la:
gloginjaR je napisao/la:

evo ovdi ima cijeli dokumentarac (na ruskom) 45min.....
pa probaj/te/ skinit(mislim da netreba registracija?!
http://flv.rutube.ru/87ab91c7136d0d205d ... 820f5a.flv
.ustvari govori se o trećem rajhu i nlo-projektima!, te Antartici!(zanimljivo)

Apolo 20 na mjesecu! ...... :)
http://flv.rutube.ru/f172087532e093f7fa ... de8d6e.flv

c/p jedan mail-

prvo najbitnije: www.youtube.com/watch?v=5IBHyUCw-vg&feature=related

ufo base in brasil: www.youtube.com/watch?v=EdMO-yRHzPg

sao paolo baza: www.youtube.com/watch?v=lUnMJHlku1w&feature=related

und der Fuhrer sprach: www.youtube.com/watch?v=A9y1OSUHLYc&feature=related
literatura:
http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal ... ziUFO2.htm

V.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 22, 2008 11:44 am 
Član foruma

Uopšte mi nije jasno kako Njemci ne pobjediše u IIWW pored svih tih letećih tanjira nego pustiše glibave Ruse i glupe Amerikance da im j*** mjku.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 22, 2008 12:46 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Uopšte mi nije jasno kako Njemci ne pobjediše u IIWW pored svih tih letećih tanjira nego pustiše glibave Ruse i glupe Amerikance da im j*** mjku.

Kaže u filmu da nisu uspijeli do kraja razvit tu tehnologiju. Tek nakon rata su ju malo "usavršili" i dodali te neke "topove". Navodno da zbog te neke energije koja obavija takve Vril letjelice nisu mogli bacati bombe jer bi bombe eksplodirale pa su trebali čekati da razviju nešto što bi moglo napraviti štetu. Nasreću, napravili su to tek nakon rata. Navodno ;)

Više o Vril-ovima: http://www.bibliotecapleyades.net/ufo_a ... eman_6.htm

Mislim da su Nijemci mogli imati veze s nečim takvim. Ali mi nije jasno odakle im takva tehnologija i kako su se oni uopće mogli početi baviti takvim stvarima. Znamo da su Saveznici ( konkretnije Britanci ) prvi konstuirali tenk što im je omogućilo pobjedu u 1. svjetskom ratu ( do tada se cijeli rat uglavnom odvijao u rovovima ). Kako su oni uspijeli "preskočiti" tenkove i krenuti odmah na Vrilove je jedno vrlo kompleksno pitanje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 22, 2008 1:01 pm 
Administrator

FORMICA je napisao/la:

He, he, ili su im napumpali tehnologiju naknadno, kako bi se napravilo što više konfuzije kad su NLO-i u pitanju?!

R. Dolan je u knjizi UFOs and the National Security State prilično dobro predstavio tu dinamiku.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 22, 2008 7:29 pm 
Član foruma

Ma Njemci su uspjeli da od jedne prijezrene nacije i razbijene zemlje u roku od nekoliko godina načinjeti državu koja je cijelom svijetu pljunula u lice. Mnoge stvari su oni učinjeli u to vrijeme koje danas ne izgledaju moguće. Prvi tvprijenos i to u boji su učinjeli Njemci sa otvaranja olimpijade u Berlinu, na što smo mi čekali nekih 40-ak godina. Fantastični tehnološki skok su učinjeli Njemci u pogledu svih tehničkih naprava i uređaja. Takođe i nevjerovatne uspijehe u medicini i drugim djelatnostima. Hitler je napravio autoputeve koje danas samo održavaju. Po svemu tome oni su predstavljali svijetlu budućnost u novom svjetskom poretku. Na žalost nacionalsocijalizam je bio ogrezao u mržnji i zločinu a to tako ne ide i zasluženo su kažnjeni. Ipak što velite sveje to čudno, nepoznato i podložno izmišljanjima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 22, 2008 8:44 pm 
Član foruma

Evo malo činjenica:
Kada je umro Rudolf Hes objavljeni su njegovi memorari u kojima je naveo da su Hitlera pomagali vanzemaljci čiji su predstavnici bili Tibetanci. Ali su mu otkazali pomoć kada je samovoljno napao SSSR pa je zato i izgubio rat.

Nemci su se smejali Hesu na ovoj priči, ali ubrzo zatim Jeljcin je skinuo zabranu KGB dokumentima kojima je istekao rok i tu se našli i dokumenti o upadu Rusa u Berlin i Hitlerov bunker. Tu se kaže da su u bunkeru zatekli nekoliko Tibetanskih lama, ispitivali su ih i ovi su Rusima rekli da predstavljaju vanzemaljce koji u Tibetu imaju podzemne baze. I Rusi ih streljali (valjda zato da to ne bi dalje pričali još nekome).
Onda je nemcima zastala knedla u grlu i više se ne smeju Hesu.

Po nezvaničnoj verziji nacistima su tehnologiju dali u početku Plejađani a zatim Aldebarani. Ali to su iskoristili Iluminati (Rotšildi) da stvar preuzmu u svoje ruke i sve zloupotrebe za svoje ciljeve. Hitler je bio samo njihova marioneta.

Inače motore za leteće tanjire pravio je BMW.
Zato su im posle rata zabranili da proizvode bilo šta u vezi letelica i prešli su na automobile, a logo je kreiran kao propeler od aviona da podseća na slavnu prošlost. Mada i danas njihovi automobili izgledaju kao da su ih vanzemaljci pravili. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 22, 2008 11:30 pm 
Administrator

Citat:
Sada mi se to neobično dogodilo kad nisam očekivao ništa.

Ključno za znati. To TAKO radi. Željom blokiraš to isto.

Hvala Stanks na iskustvu... zanimljivo je...

Citat:
Zato su im posle rata zabranili da proizvode bilo šta u vezi letelica i prešli su na automobile, a logo je kreiran kao propeler od aviona da podseća na slavnu prošlost. Mada i danas njihovi automobili izgledaju kao da su ih vanzemaljci pravili.

Istina. Negdje i imam jednu sliku tog motora, pa ako nađem, stavit ću je ovdje...
Heh, najnoviji model BMW-a, koji neće u proizvodnju, već samo jedan komad za preseravanje - zove se ni više ni manje nego - SHAPESHIFTER! Model kojem možeš s lakoćom mijenjati oblik i izgled. Malo nekog "specijalnog" metala koji se lako može preoblikovati, ali je čvrst i postojan... zanimljivo... s obzirom na 4D tehnologiju i prirodu Lizzarda, jer bi ovo:
Citat:
Zato su im posle rata zabranili da proizvode bilo šta u vezi letelica i prešli su na automobile
mogao biti neki paravan za neke "podzemne" aktivnosti...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 23, 2008 6:52 am 
Administrator

Činjenica jeste da su Njemci eksperimentisali sa izgradnjom letjelica koje su donekle ličile na leteće tanjire ali od toga na kraju nije bilo ništa. Naravno, možemo se pitati odakle su dobili ideju za takve projekte?! Međutim, to je poslužilo kasnije za dezinformativnu kampanju u smislu da su NLO-i isključivo njihov proizvod ili da je ta tehnologija nasljeđena od njih, na šta su se mnogi uhvatili.

Činjenica da se oni pojavljuju na ovoj planeti već hiljadama godina se pri svemu tome ignoriše!?

Tokom i kratko nakon Drugog svjetskog rata, NLO-i su od strane Amerikanaca bili većinom nazivani “foo fighters”. U jednom kratkom periodu nakon rata neki krugovi američke armije su sumnjali da se tu radi o ruskim letjelicama jer im je bilo veoma dobro poznato dokle su Njemci bili stigli i da oni s tim nemaju veze osim možda nekih početnih projekata (u međuvremenu su okupirali veliki dio Njemačke a operacijom “paperclip” prebacili su većinu njemačkih naučnika koji su se bavili aeronautikom u SAD). Tako su oni nakratko smatrali da su Rusi usavršili njemačke projekte. Međutim, problem je bio u tome što nisu bili viđani samo “leteći tanjiri,” nego i drugi oblici letjelica, kao npr. u obliku cigare, lopte ili trokuta. U sukobima s njima život je izgubilo više od 50 američkih pilota (J. Keel; Our Haunted Planet).

R. Dolan je skupio dosta dokumentacije iz tog perioda naše istorije. Tako, u knjizi UFOs and the National Security State, na strani 50, 51 i 52, možemo naći sljedeće:

Citat:
Krajem jeseni 1947. godine, za analitičare ATIC-a, to - “da li NLO-i postoje,” nije više bilo nikakvo pitanje. Takođe su bili načisto i s tim da uz pomoć prirodnih fenomena neće biti u stanju da objasne tu misteriju. Jasno je bilo to da su ti objekti viđani, da su izvanredno tehnološki napredni i da je njihovo kretanje indiciralo da njima upravlja neka inteligencija. Pitanje je bilo, - “kome oni pripadaju”?(…)

Dvadesetosmog oktobra, brigadni general Schulgen, komandant odjeljenja ‘Air Intelligence Requirements Division’, napisao je jedan izvještaj od pet strana baziran na podacima o karakteristikama letećih tanjira koje mu je prethodnog mjeseca dostavio Twining. Schulgenov izvještaj je imao naslov “Draft of Collection Memorandum” i u njemu je naveo ono što je on smatrao “trenutno dostupnim obavještajnim podacima o letjelicama tipa letećih tanjira”. Kad se to uzme zajedno sa Twiningovim pismom i ostalom dokumentacijom koja potiče iz te godine, onda nam to kazuje na činjenicu da je američko vojno rukovodstvo smatralo NLO-e jednim izvanrednim problemom koji je bio od velike važnosti za nacionalnu bezbjednost.

Taj dokument je otkrivao mnoge detalje o NLO-ima, onako kako su oni viđeni od strane vojnog personala. Tu je takođe bilo primjećeno da su letjelice tipa “letećih tanjira” bile viđane od strane mnogih lica na različitim mjestima kao što su SAD, Aljaska, Kanada, Mađarska, ostrvo Guam, Japan itd. Izvještaji o viđenju tih objekata stizali su od kompetentnih posmatrača od kojih su neki bili oficiri američkog vazduhoplovstva. Opservacije NLO-a obavljane su sa zemlje i iz vazduha. Njihove sposobnosti su takođe tu bile opisane s nešto više detalja nego u Twiningovom septembarskom pismu:

“a) relativno pljosnato dno sa ekstremno velikom sposobnošću reflekcije svjetlosti;
b) nedostatak zvuka osim u slučajevima prelaska u super-manevarski modalitet;
c) ekstremne manevarske sposobnosti i mogućnost lebdenja u mjestu;
d) ovalan oblik sličan disku sa kupolom na vrhu;
e) nedostatak tragova izduvnih gasova, osim u nekoliko slučajeva kada su bili plavičaste boje kao kod pogona na dizel gorivo i koji su se zadržavali u zraku oko jedan sat. U nekim izvještajima pominje se smeđi trag koji može biti rezultat dodavanja specijalnog katalizatora za ostvarenje veće snage ili ubrzanja;
f) sposobnost da iznenada nestanu, bilo uz pomoć velike brzine ili potpune dezintegracije; g) sposobnost da se iznenada pojave bez najave;
h) njihova najčešće primjećivana velićina odgovarala je našim avionima tipa C-54 ili ‘Constellation’;
i) sposobnost da se veoma brzo grupišu u zgusnute formacije;
j) njihova sposobnost izmicanja potjeri sugeriše mogućnost manuelnog upravljanja, a možda se kontrolišu i uz pomoć elektronskih uređaja, daljinskom kontrolom;
k) kod nekih operativnih stanja, te letjelice imaju sposobnost da naprave jedan čist put kroz oblake – širine od nekih pola do jedne milje. Taj fenomen je do sada bio primjećen samo u jednom slučaju.”

U ovom Schulgenovom memorandumu bio je i jedan paragraf koji je indicirao postojanje i jedne vanzemaljske hipoteze:

“Dok postoji mogućnost da su ti objekti proizvedeni od strane Rusa, što bi bilo zasnovano na planovima i projektima koje su prethodno ostvarili Njemci, kod nekih elemenata preovladava mišljenje da ti objekti mogu da predstavljaju neku vrstu inter-planetarnih letjelica.”

Schulgen je smatrao da i Rusi takođe mogu da stoje iza tog fenomena. On je duboko proanalizirao mogućnost da Rusi proizvode njemačko “leteće krilo” koje je dizajnirano za vrijeme prošlog rata, a posebno radove braće Horten, koji su imali ugovor sa Luftwaffe. Odmah nakon ovog memoranduma, američki vojni isljednici otputovali su za Evropu kako bi ispitali braću Horten, kao i druge tragove koje mogu ukazivati na to da su Rusi ti koji stoje iza proizvodnje letećih tanjira. Do decembra, obadva brata su bila pronađena zajedno sa većim brojem vodećih njemačkih eksperata za avijaciju. Nakon jednog dužeg njihovog ispitivanja, Amerikanci nisu našli ništa što bi moglo povezati Ruse, - ili bilo koga drugog, sa fenomenom letećih tanjira. Tako su Schulgenove špekulacije doživjele svoj kraj.

Isto se desilo i sa ATIC-om, koji je proučavao poslednja zbivanja na području njemačke aeronautike, pri čemu su im uveliko pomagali njemački naučnici, eksperti za avijaciju koji su bili dovedeni u bazu Wright Field. Aerodinamičari u ATIC-u, avionske laboratorije i aero-medicinske laboratorije vazduhoplovnih snaga, zaključili su da:

1. nijedna poznata letjelica ne može da uradi ono što je viđeno da NLO-i mogu
2. čak i kada bi takva letjelica mogla da bude sagrađena, ljudsko tijelo ne bi moglo podnjeti silovite manevre koji su primjećeni
3. nijedan do sada poznati materijal ne bi mogao da podnese naprezanja do kojih dolazi kod takvih manevara, niti toplotu koja se razvija kod takvih brzina.

Iz tih razloga, određen broj tih naučnika (mi ne znamo koliko njih tačno) je vjerovao da su leteći tanjiri inter-planetarne letjelice. Sami dokazi su isključivali svaki drugu mogućnost.(…)

**

Na osnovu ovoga se može jasno vidjeti da je teorija o njemačkom porijeklu NLO-a davno bila odbačena, mada se ona kasnije uposljavala u dezinformativne svrhe. Ljudi su prijemčivi za “ovozemaljska objašnjenja” fenomena koje izazivaju entiteti iz drugih oblasti postojanja. Prilikom toga, nekako čudno uspješno se ignorišu i druge prateće pojave koje idu zajedno sa NLO-ima, kao što su abdukcije ljudi, mutilacija stoke itd!? (Ovo čovjekovo iracionalno rezonovanje Kastaneda je objašnjavao posljedicom njegovog osjećaja bespomoćnosti kad se o ‘predatoru’ radi a koji mu je poznat na jednom dubokom, podsvjesnom nivou.)

Nadalje, trebamo se zapitati da li su Njemci imali i ove sposobnosti (koje navodi B. Bartholic u vezi sa NLO-ima):

Citat:
Mi smo ovdje suočeni sa jednom inteligencijom koja ima sposobnost da:
• ‘usisa’ auto sa ceste zajedno sa svima koji se u njemu nalaze a da to niko ne primjeti;
• ulazi u ljudske umove i nastambe danju ili noću;
• interveniše na bebama i za vrijeme dok se još nalaze u materici;
• neprimjetno otima malu djecu direktno iz njihovog kreveta ili sa igrališta;
• mijenja dinamiku u intimnim vezama ili ljubavnim odnosima između ljudi;
• prouzrokuje bolesti;
• stvara psihičke probleme i ovisnost od droga;
• pokreće ratove i mutira ljudske generacije u sklopu njihovog programa “Razmnožavanje kroz ljubav”.

Ukratko rečeno, postoji dosta indikacija da svako teoretiziranje na temu njemačkog porijekla NLO-a, podrazumijeva ništa drugo do – mlaćenje prazne slame.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 23, 2008 9:29 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Evo malo činjenica:
Kada je umro Rudolf Hes objavljeni su njegovi memorari u kojima je naveo da su Hitlera pomagali vanzemaljci čiji su predstavnici bili Tibetanci. Ali su mu otkazali pomoć kada je samovoljno napao SSSR pa je zato i izgubio rat.

Nemci su se smejali Hesu na ovoj priči, ali ubrzo zatim Jeljcin je skinuo zabranu KGB dokumentima kojima je istekao rok i tu se našli i dokumenti o upadu Rusa u Berlin i Hitlerov bunker. Tu se kaže da su u bunkeru zatekli nekoliko Tibetanskih lama, ispitivali su ih i ovi su Rusima rekli da predstavljaju vanzemaljce koji u Tibetu imaju podzemne baze. I Rusi ih streljali (valjda zato da to ne bi dalje pričali još nekome).
Onda je nemcima zastala knedla u grlu i više se ne smeju Hesu.

Po nezvaničnoj verziji nacistima su tehnologiju dali u početku Plejađani a zatim Aldebarani. Ali to su iskoristili Iluminati (Rotšildi) da stvar preuzmu u svoje ruke i sve zloupotrebe za svoje ciljeve. Hitler je bio samo njihova marioneta.

Zato su im posle rata zabranili da proizvode bilo šta u vezi letelica i prešli su na automobile, a logo je kreiran kao propeler od aviona da podseća na slavnu prošlost. Mada i danas njihovi automobili izgledaju kao da su ih vanzemaljci pravili. 8)

Slažem se. Samo da dodam znak BMW (Bavarska industrija vozila) nije nastao od elise nego od grba Bavarske koji predstavlja polje podijeljeno vodoravnim i kosim linijama naizmjenično obojeni lozanži ili rombovi srebrnom i plavom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 23, 2008 9:45 pm 
Član foruma

Citat:
Mi smo ovdje suočeni sa jednom inteligencijom koja ima sposobnost da:
• ‘usisa’ auto sa ceste zajedno sa svima koji se u njemu nalaze a da to niko ne primjeti;
• ulazi u ljudske umove i nastambe danju ili noću;
• interveniše na bebama i za vrijeme dok se još nalaze u materici;
• neprimjetno otima malu djecu direktno iz njihovog kreveta ili sa igrališta;
• mijenja dinamiku u intimnim vezama ili ljubavnim odnosima između ljudi;
• prouzrokuje bolesti;
• stvara psihičke probleme i ovisnost od droga;
• pokreće ratove i mutira ljudske generacije u sklopu njihovog programa “Razmnožavanje kroz ljubav”.

Ovo je m, to se moze osjetiit u zraku, na svakom koraku.
mnogo godina osjecati nesto...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.