Sada je: ned maj 04, 2025 5:37 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub apr 26, 2008 10:26 pm 
Administrator

Dario, hvala na izvještajima, nisam znao da si ti "onaj" iz Slavonskog Broda ( stavio sam članak već odavno na portal Znanje u članak "Doživljena iskustva" ), a malo sam sada i updatao s ovim sa index.hr-a

Ne nasjedaj na provokacije sastrane, uvijek će toga biti. Matrica sprečava širenje informacija - klasična, već viđena i doživljena stvar!

I zašto netko nebi išao u penziju tako "rano"?!? Osobno mislim da uopće ni nebi trebali raditi ( za novac... i to sve ), nego samo ono što nas čini ispunjenim... napredak duše... svijesti... to.

Glupi ljudi rade čitav život i umru 1. dan kad dođu u penziju... džaba ti sve pare što si "teško zaradio"... ( koje li životne lekcije, zar ne ?!? )

I zato - svaka čast što "ništa ne radiš" !!! =D>

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 26, 2008 10:54 pm 
Početnik

[quote="Jack987"]Dario, hvala na izvještajima, nisam znao da si ti "onaj" iz Slavonskog Broda ( stavio sam članak već odavno na portal Znanje u članak "Doživljena iskustva" ), a malo sam sada i updatao s ovim sa index.hr-a

Ne nasjedaj na provokacije sastrane, uvijek će toga biti. Matrica sprečava širenje informacija - klasična, već viđena i doživljena stvar!

I zašto netko nebi išao u penziju tako "rano"?!? Osobno mislim da uopće ni nebi trebali raditi ( za novac... i to sve ), nego samo ono što nas čini ispunjenim... napredak duše... svijesti... to.

Glupi ljudi rade čitav život i umru 1. dan kad dođu u penziju... džaba ti sve pare što si "teško zaradio"... ( koje li životne lekcije, zar ne ?!? )

I zato - svaka čast što "ništa ne radiš" !!! =D>

[/quote = dario]
Da prijatelju ,kad pogledaš stvarnost tako je imaš pravo ,cijeli se život patiš da bi na kraju krepao kao pas.
I ja sam tako neboj se sve dok nisam obolio, ne brini nemožeš kod nas tako lako u zasluženu mirovinu.Moraš se napatit i kad oboliš i razboliš se onda svi dižu ruke od tebe cijela zajednica , jednostavno postaneš teret društva i svima smetaš. Sad bi za sve novce da mogu dao za zdravlje ,god.brzo prođu i ne možeš vjerovati da ćeš se jednog dana razboljeti.Stari prošao sam rat i to me sje....Razbolio sam se jako i još mi se dogodi da vidim ono što neki ne žele i jeb... što reći.
Ne bih previše iznosio svoje ,svi imamo probleme neko veće neko manje ,al pomirit se moram s tim kako je tako je.
Eto čujemo se
pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 27, 2008 10:21 am 
Član foruma

E da, sjecam se ovog dogadaja.
Razmisljao sam si šta toj osobi sad prolazi kroz glavu, sigurno mu se cjeli svijet ruši i sl.

Odmah nakon sta se pojavilo sve sam informacije pokupio cak i telefonski razgovor 8)

http://rapidshare.com/files/38075364/ug ... brodom.zip

Jack987, znas kako se to kaze,

Ljudi zive kao da nikada nece umrijeti a onda umru kao da nikada nisu zivjeli.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 27, 2008 10:58 am 
Početnik

[quote="Grunfer"]E da, sjecam se ovog dogadaja.
Razmisljao sam si šta toj osobi sad prolazi kroz glavu, sigurno mu se cjeli svijet ruši i sl.

Odmah nakon sta se pojavilo sve sam informacije pokupio cak i telefonski razgovor 8)

http://rapidshare.com/files/38075364/ug ... brodom.zip

Jack987, znas kako se to kaze,

Ljudi zive kao da nikada nece umrijeti a onda umru kao da nikada nisu zivjeli.

[/quote=dario]
Da prijatelju u tome sam stalno ,i možeš si samo zamislit kako mi je ,stalno objašnjavaj.Zato sam i izbjegavao kontakte.
Pa sam opet prihvatio jer smatram da je veća većina ljudi koji žele znati istinu,a ne razmišljanje onih koji to pobijaju,i negiraju.
Iz dana u dan mi se slike vračaju i o tome razmišljam.
Svaki dan pogledam u nebo i po nekoliko puta nebi li vidio opet.
Zapitajmo se svi koliko puta dnevno pogledamo u nebo i koliko dugo.
Vjeruj mi prijatelju postoji nešto.
Pozdrav i čujemo se opet.
Hvala na podršci...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 27, 2008 1:23 pm 
Član foruma

Dario pa nećeš sad popuštiti poslije svega? Jesi li lud? Ko njih j***.
Svoj poso, ti si VIDIO a oni ne smiju ni viđet :D :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 27, 2008 2:27 pm 
Administrator

Citat:
Stari prošao sam rat i to me sje....Razbolio sam se jako i još mi se dogodi da vidim ono što neki ne žele i jeb... što reći.
Ne bih previše iznosio svoje ,svi imamo probleme neko veće neko manje ,al pomirit se moram s tim kako je tako je.

Heh stari - i ja... ali sve to sam ostavio iza sebe, sve te negativnosti sam OTPUSTIO !!! Prošlo, bilo, naučio lekcije iz toga - sad ne želim od države niti lipe, boli me ona stvar, neću medalje, neću dionice - neću više imati posla s tim vrstama energije !!! Otpusti to i vidi - VOILA !!! Kako je život lijep... priroda, vožnje, internet, prijatelji, forum, stranice... radiš što hoćeš, otpustiš sve "državne" misli...

Pročitaj si ( ako već nisi ) Moć sadašnjeg trenutka, Tolle... definitivno prava knjiga za pozitivnost u životu.

Naravno, sve su ovo samo lekcije... a izbor je na pojedincu.

Ali - ima NLO-a kolko god hoćeš... ako baš želiš snimiti kojeg... nabavi IR kameru, usmjeri u nebo u pol bijela dana... možda se zaprepastiš koliko ih ima stalno u orbiti iznad Zemlje... jes da je kamera skupa...
Ili imaš na tone dokumentaraca na internetu... sa snimljenim NLO-ima...

Ali, bitnija je "šira slika". Zašto mo mi ovdje gdje jesmo, zašto nas neki od "njih" "jedu", odnosno uzimaju energiju, mi to isto radimo životinjama... dakle, shema već postoji, drugi entiteti samo sudjeluju... no dobro... vidim da već istražuješ, pa ćeš ubrzo i složiti sliku prilično dobro.

Eh, još nešto... nema te bolesti koja se nemože izlječiti !!! Snaga misli je ključ, a i moraš malo prije toga SAZNATI kako se sve može lječiti i iscjeliti... poslije ti je smiješno kad netko kaže "imam neizlječivu bolest"... hahaha!
Svaka stanica u fizičkom tijelu je najstarija oko 7 godina, a tvoja SVIJEST ( koja se sastoji od 4 vrste svijesti ) oblikuje i održava tvoje fizičko vozilo kojim se trenutno služiš u "ovom životu"... Svijest je kao "program" ( software ) koji održava tvoj hardware ( tijelo ) i određuje kako ono funkcionira... dakle... otpusti "prošlost", počni sa sadašnjim trenutkom...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 27, 2008 10:50 pm 
Član foruma

Izgleda da smo svi preturili ista s**** preko glave. Jack svaka ti je sveta. :D :D
Puno pozdrava wsvima koji su istom s****. :D :D :D Nijesmo sami :thumbup: :occasion5: :angel4:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 27, 2008 11:00 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Citat:
Stari prošao sam rat i to me sje....Razbolio sam se jako i još mi se dogodi da vidim ono što neki ne žele i jeb... što reći.

Heh stari - i ja... ali sve to sam ostavio iza sebe, sve te negativnosti sam OTPUSTIO !!! Prošlo, bilo, naučio lekcije iz toga - sad ne želim od države niti lipe, boli me ona stvar, neću medalje, neću dionice - neću više imati posla s tim vrstama energije !!! Otpusti to i vidi - VOILA !!! Kako je život lijep... priroda, vožnje, internet, prijatelji, forum, stranice... radiš što hoćeš, otpustiš sve "državne" misli...

Pročitaj si ( ako već nisi ) Moć sadašnjeg trenutka, Tolle... definitivno prava knjiga za pozitivnost u životu.

Naravno, sve su ovo samo lekcije... a izbor je na pojedincu.

Ali - ima NLO-a kolko god hoćeš... ako baš želiš snimiti kojeg... nabavi IR kameru, usmjeri u nebo u pol bijela dana... možda se zaprepastiš koliko ih ima stalno u orbiti iznad Zemlje... jes da je kamera skupa...
Ili imaš na tone dokumentaraca na internetu... sa snimljenim NLO-ima...

Ali, bitnija je "šira slika". Zašto mo mi ovdje gdje jesmo, zašto nas neki od "njih" "jedu", odnosno uzimaju energiju, mi to isto radimo životinjama... dakle, shema već postoji, drugi entiteti samo sudjeluju... no dobro... vidim da već istražuješ, pa ćeš ubrzo i složiti sliku prilično dobro.

Eh, još nešto... nema te bolesti koja se nemože izlječiti !!! Snaga misli je ključ, a i moraš malo prije toga SAZNATI kako se sve može lječiti i iscjeliti... poslije ti je smiješno kad netko kaže "imam neizlječivu bolest"... hahaha!
Svaka stanica u fizičkom tijelu je najstarija oko 7 godina, a tvoja SVIJEST ( koja se sastoji od 4 vrste svijesti ) oblikuje i održava tvoje fizičko vozilo kojim se trenutno služiš u "ovom životu"... Svijest je kao "program" ( software ) koji održava tvoj hardware ( tijelo ) i određuje kako ono funkcionira... dakle... otpusti "prošlost", počni sa sadašnjim trenutkom...

[/quote=dario]
Ok hvala ti prijatelju ,na utješnim riječima evo sad sam bio vani ispred u dvorištu slavili smo susjedov rođendan i stalno gledam u nebo nebili nešto vidio i jesam opet sam vidio nešto čudno,ne znamo što je.
Pričali smo vani nešto ne bitno i gledao sam u nebo inače susjedi me već poznaju da svako malo pogledam gore, i vidio sam nešto veliko bijelo kako je velikom brzinom proletilo iznad nas nije bilo nikakve svijetlosti. Kao poluokruglog oblika,kao debela potkova .Vidio je i susjed i samo smo se pogledali ,obadvojica smo u isti mah reagirali jel vidiš ono upirući prstima u nebo.Definitivno si u pravu oko nas su stalno.Tko god želi dovoljno je da svaku veće gleda i promatra,u nebo ,i vidjet će dosta toga ne objašnjivog.

Više me je strah čisto gledati gore opet ću vidjeti nešto i ne bih želio,opet prolaziti kroz to.
Pa jel se to meni samo događa Ali sad imam i svjedoka.
Sjeli smo i otvorili temu što smo vidjeli ne znamo pa smo si rekli nek bude velika bijela ptica koja leti brzo i visoko.
Što drugo i kako si objasniti opet sam držao mobitel u ruci al se nisam uspio snaći isnimiti i sumnjam da bi se moglo vidjeti jer je mrak.

Eto zahvaljujem se još jednom na utješnim riječima i pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 27, 2008 11:17 pm 
Početnik

[quote="FORMICA"]Dario pa nećeš sad popuštiti poslije svega? Jesi li lud? Ko njih j***.
Svoj poso, ti si VIDIO a oni ne smiju ni viđet :

D :D[/quote =dario]
Nisam rekao da ću popušiti nego postao sam osjetljiv na ovu temu više nego prije.
Kupio sam novu kameru evo i sad čujem da postoji IR kamera neznam baš ali predpostavljam da je za osjetljive teme.Znam da je IC za noćno ,ali ovo je za snimanje po danu.Tako da se ne dam i nastojat ću i dalje biti isti onaj stari,i vjerovati u ono što sam vidio.Ništa me neće moći odgovoriti od toga.
Hvala na podršci !!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 12:08 am 
Administrator

Samo naprijed!

Heh, imaš na internetu podosta dokumentaraca koje su snimili razni ljudi, fino se vide NLO-i i sve to... Ali, sad je pitanje što dalje? Kome ćeš to pokazati? Ja sam pokazao svima, prijateljima, poznanicima... a većina njih i dalje gleda Big Brother ili neku glupu Farmu likova... znaš i sam.

Nedaju se izvaditi iz sna, matrica je još prejaka da bi joj se bar malo počeli otimati...

Dokazivanje prijateljima, rodbini ili mjesnom župniku nema nikakve svrhe, gubljenje energije, jer svatko ima neki svoj program u glavi i vjerojatno će svi oni zablokirati dok stigneš do trenutka kad im sa srećom i veseljem pokazuješ neku svoju snimku na kojoj se vrlo lijepo vidi neki NLO. Obično će reć nešto u stilu: "Ma to ti je balon, sine!" Ili neku sličnu racionalizaciju. Znaš već valjda da kad ljude suočiš s nečime čega nisu svjesni uopće - da će izmisliti racionalan odgovor koji se uklapa u njihov način shvaćanja trenutnog realiteta ili neke njihove filozofije? Nema tu kruha prijatelju, bitno je da si TI shvatio da postoje i da si toga svjestan. Ti ideš dalje svojim putem, a drugi imaju neke svoje druge lekcije...

Ali, možeš probati ako baš želiš... hehe!

Ili se manje mučiti ako skineš koji video clip sa youtube-a ili nekog drugog mjesta gdje ih možeš naći. Tak je svejedno gdje su snimljeni, ionako je kugla Zemaljska okrugla... danas tamo, sutra tu... hehe!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 10:15 am 
Član foruma

jack987
Citat:
Dokazivanje prijateljima, rodbini ili mjesnom župniku nema nikakve svrhe, gubljenje energije, jer svatko ima neki svoj program u glavi i vjerojatno će svi oni zablokirati dok stigneš do trenutka kad im sa srećom i veseljem pokazuješ neku svoju snimku na kojoj se vrlo lijepo vidi neki NLO. Obično će reć nešto u stilu: "Ma to ti je balon, sine!" Ili neku sličnu racionalizaciju. Znaš već valjda da kad ljude suočiš s nečime čega nisu svjesni uopće - da će izmisliti racionalan odgovor koji se uklapa u njihov način shvaćanja trenutnog realiteta ili neke njihove filozofije? Nema tu kruha prijatelju, bitno je da si TI shvatio da postoje i da si toga svjestan. Ti ideš dalje svojim putem, a drugi imaju neke svoje druge lekcije...

Aaahhhh, melem za oči, uši i dušu :)

Boli glava kad lupiš njom o zid racionalizacije što se meni jučer dogodilo (di mi vrag nosi jezik) :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 4:05 pm 
Član foruma

Na nekoliko foruma sam registrovan (tematski i po sadržaju različitih) i na svakom se trudim da ponekad napišem barem nešto, inače ne vidim smisao registracije. Ako mi je već odobrena registracija osjećam se i obaveznim da pišem, u skladu sa pravilima i načelima foruma.

Oko zadnjeg NLO svjedočenja došlo je do nerazumijevanja, te mi se spočitava da ne vjerujem u postojanje vanzemaljskih bića ili kako god "entiteta".

Na ovom Forumu sam spoznao razliku između vjerovanja i znanja, tako da je, istina je da ne vjerujem. Znam da postoje! Isto tako znam da nisu dobronamjerni, jer znam ko se "šunja" i krije nema dobre namjere.

Ono što ne znam pitam - pitam zašto koriste rasvjetu, zašto nešto što vidimo a ne znamo šta je nazivamo NLO podrazumijevajući pod "NLO" vanzemaljski NLO? Nagađanja samo dodatno odvraćaju od prave istine i zbunjuju u razvoju.

Dalje, navodim fino Google satelitske snimke koje su nam svima putem Interneta dostupne - ako mi možemu čemu onda potreba NLO da se toliko spuštaju.

Na sva ova pitanja ću naći vremenom odgovor.

Jack, nije mi jasno zašto hvališ nerad i pasivnost? Učenje i njegovo korištenje su za mene rad. I ovo što sada pišem je rad (korištenje umnih i fizičkih sposobnosti). I Tesla je mukotrpno radio, računar koji sada koristim je djelo nečijeg rada. U radu ne vidim ništa loše, niti u svakodnevnim radnim obavezama nužnim za preživljavanje porodice niti u znanstvenom radu.

Ovaj post nije nikakva provokacija ili replika - mislim sopstvenom glavom i samostalno zaključujem. Nigdje, nikada i nikome neću dozvoliti da mi to zabrani - da kažem dobronamjerno i iskreno šta mislim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 4:09 pm 
Član foruma

Hm, samo je često vrlo tužno što ljudima koje voliš i cijeniš ne možeš otvoriti oči i što često se nakon otvaranja prema njima stvari tako poslože da se na kraju i raziđete. Kao da između bića postoji koprena ili zavjesa nečega neobjašnjivog koja djeluje da se ljudi nikako ne razumiju.
Stvarno ponekad treba smoći snage iz najskrivenijih dijelova našega bića da bi nekako progurali dalje. Stari ljudi kažu: ''nema nauke bez muke'' ili ''svaka škola košta'', a iskreno vjerujem da je svaka patnja vrijedna toga što naučimo. Kada nam sve izgleda crno, možda bi trebali malo zastati i reći samome sebi ''ali ipak....''
Ovaj živoj je vrijedna stvar i vjerujem da ga nebi smjeli samo tako olako ''potrošiti'' bivajući spojeni na hrpu laži, manipulacije i negativnim misli/stavova. Jest, ima ružnih stvari, ali ima i onih koje ovaj život čine vrijednim!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 5:19 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
]- sad ne želim od države niti lipe, boli me ona stvar, neću medalje, neću dionice - neću više imati posla s tim vrstama energije !!! Otpusti to i vidi - VOILA !!! Kako je život lijep... priroda, vožnje, internet, prijatelji, forum, stranice... radiš što hoćeš, otpustiš sve "državne" misli...

Hame je napisao/la:
Jack, nije mi jasno zašto hvališ nerad i pasivnost? Učenje i njegovo korištenje su za mene rad. I ovo što sada pišem je rad (korištenje umnih i fizičkih sposobnosti). I Tesla je mukotrpno radio, računar koji sada koristim je djelo nečijeg rada. U radu ne vidim ništa loše, niti u svakodnevnim radnim obavezama nužnim za preživljavanje porodice niti u znanstvenom radu.

Mislim da si malo fulao metu #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 9:49 pm 
Administrator

Ma Hame je valjda mislio na ovo:

Citat:

Citat:
Jack, nije mi jasno zašto hvališ nerad i pasivnost?

Pa ne hvalim nerad i pasivnost. Gdje to piše?

"Rad" je relativan pojam, ovisi što sve podrazumijevaš pod radom. Uvijek nešto radiš, ukoliko podrazumijevaš umne procese, a ne samo fizički rad.

Da li se netko odluči "teško raditi" - to je njegova volja i (ne)sposobnost. Zašto bi netko teško radio? Zato što NEZNA raditi nešto što je "lakše"... zar ne? Dakle, u ZNANJU je bit.

Imaš kamen od 50 kg kojeg trebaš pomaknuti za 1 metar. Netko teškom mukom podigne kamen i prebaci ga. Drugi ZNA koristiti polugu i relativno lagano pomakne taj isti kamen... a netko treći miče 10-tonsko kamenje i sagradi dvorac sam samcat... snagom svojih misli i ZNANJEM o manipulaciji svijesti i gravitacije ( Kristalni dvorac, ima tu na forumu kako ga je čovjek sam sagradio preko noći... ).

Dakle, koliko se "mučiš" je obrnuto proporcionalno količini znanja kojeg znaš. Izbor je na nama samima...

Pod onim gore mislio sam raditi za drugoga za mizernu plaću, uobičajena "životna shema" većine ljudi... to.

A i karma ti je najmanja ako si svugdje samo pasivni promatrač... no to su lekcije kad postaneš svjestan tih stvari... sve u svoje "vrijeme".

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 10:45 pm 
Član foruma

Citat:
Ma Hame je valjda mislio na ovo:

My bad, izgleda da sam ja fulao metu :mrgreen:

@hame
Sto se tice rada... pod "rad" podrazumjevaš posao, nesto sto covjek radi ne jer je njegova volja da to radi nego jer ocekuje (zagarantiranu) placu, novac. Kojom ce kupovat i osigurat si egzistenciju... Zasto je bitan takav rad? Dali to znaci da covjek mora postupat (u odredenom smislu) protiv svoje volje da bi prezivio? Ja prezirem takav "rad". Prije, dok sam kao klinac razmisljao o svojoj buducnosti, posao u kojem sam se vidio je bio nesto sto me vraški zanima i sto ce mi biti itekako drago raditi (moja volja je da to radim).

//

Tako u skoli prepisem 10 stranica "dnevnika rada" pod radionickim vjezbama ili neki povrsni racun koji uopce negrebe u samu problematiku stvari pod laboratorijskim vjezbama i imam 5 a ako nenapravim isto jer to smatram laznim, taštim, dvolicnim znanjem ja dobim 1. Koje ocjene!
Zato Nietzsche kaze : "Ta pogledajte te suvišne! Kradu djela pronalazaca i blaga mudraca i tu krađu nazivaju - obrazovanjem! "
Svi moji profesori (ČAST iznimkama) suhoparno prenose tuđe znanje bez stvarnog uvida u stanje svijesti koje je do njega dovelo!

Poanta je, cini mi se da je "rad" u tvom kontekstu "nije moja volja radit, ali mora se-" ... ako ipak smatraš radom kad netko radi sto voli (i uziva u tome vise nego da doma besposlicari) onda obozavam rad ! :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 02, 2008 10:19 pm 
Početnik

Kao sto navedoh u prvom postu u slicnoj temi - forum je extra ali mislim da bi morali malo manje davati masti na volju (da ne koristim neke nezgodne izraze). Naravno da vanzemljaci postoje, nema tu sta da se vjeruje i ne vjeruje jer je to tako. Ko procita Bibliju (kao i mnoge druge stare zapise i knjige) i ne skonta te stvari nije zasluzio da komentarise u fazonu - ja u to ne vjerujem isl. Neki od njih su definitivno ostali da zive s nama ali me prilicno nerviraju price o channelingu i bliskim kontaktima o kojima se pise, kao i o otmicama jer su to ipak u vecini slucajeva izmisljotine. Sto vanzemljaci nikad ne otmu nekog Rusa, nego uvijek Amerikance? Zato sto tajne laboratorije u Americi to rade iz vise razloga, koje ne vrijedi obrazlagati. Ona storija o Area 51 je ko zna sta, kakvo rusenje NLO-a. Da ne pricam o tome kako se prezentuju neke vrste vanzemljaka i ko kako izgleda, hahaha. Pa, to je sprdnja, bez ljutnje. Mnogo se polaze na neke ljude poput Davida Ickea i slicne. Na forumu se o tome pise kao da je to odlazak do kioska, a po meni to je jako neozbiljno. Greys-i, Lizardi i ekipa.... A jos zive u nekom "denzitetu" pa putuju kroz vrijeme?!?!? Kako putuju kroz vrijeme kad vrijeme ne postoji i nikad nije ni postojalo?! Dobro, nije tema kvantna fizika ali... Jos vidjeh neke slike na kojima nemaju palac!!!!!!! Pa, sta ce im onda uopste ruke, kad se zna koliko je bitan taj palac na ruci?! Inace, definitivno sam ubijedjen da postoji neka teorija zavjere vezana za njih i vlade velikih zemalja ali ne na ovaj/ove nacin-e kako se to opisuje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 03, 2008 7:51 am 
Moderator

Citat:
Neki od njih su definitivno ostali da zive s nama ali me prilicno nerviraju price o channelingu i bliskim kontaktima o kojima se pise, kao i o otmicama jer su to ipak u vecini slucajeva izmisljotine.

Pazi, vecina tih vanzemaljaca, „koji su definitivno ostali sa nama“, ‚kao sto ce znati svako ko procita pouzdane izvore kao Biblije’, je u stvari locirana negde u blizini Holivuda i nastupa u Spilbergovim i Lukasovim filmovima :mrgreen: . Pa, sta bi zaboga drugo radili? Ne bi valjda obavljali abdukcije i slicno? Doduse, dokazi o abdukcijama i NLO-ima su dovoljno jaki i za svaku mainstream organizaciju, ali sta su dokazi, kada svi veoma dobro znaju sta je istina a sta nije u ovom nepoznatom podrucju :wink: .
Sve su filmove pogledali.
Bez ljutnje. :wink:

Citat:
Inace, definitivno sam ubijedjen da postoji neka teorija zavjere vezana za njih i vlade velikih zemalja ali ne na ovaj/ove nacin-e kako se to opisuje.

Vidis, isto mislim. I ja sam prilicno ubedjena da smo jos daleko od toga da slozimo puzle i dodjemo do kompletne slike.

Dakle, dobro ti nama dosao i nemoj mnogo da se nerviras, nema razloga. Istrazi - izvora ima mnogo, od verskih knjiga, starih spisa, do vladinih dokumenata i izvestaja pojedinaca – i podeli sa nama. Lakse cemo sloziti te puzle svi zajedno. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 03, 2008 7:02 pm 
Početnik

Hvala na dobrodoslici :D Daleko od toga da se stvarno nerviram ili da sam htio nekog uvrijediti. Samo bih volio da se malo ozbiljnije pristupi slaganju puzzle. Posto imam utisak da si navela moj citat vezano za Bibliju u malo saljivom tonu moram ti skrenuti paznju da je to jedna od starijih knjiga koja potvrdjuje vecinu onoga o cemu ovdje govorimo. Izvinjavam se ako sam pogresno shvatio citat. Inace, Tesla je rekao jednom prilikom da veliku inspiraciju za svoje izume nalazi upravo u Bibliji, a znamo sta je on sve izumio, patentirao... Nema nikakve veze sa religijom, a Stari zavjet se slabo i dotice religije. Uglavnom se govori o letjelicama, laserskom oruzju, nuklearnoj eksploziji (Sodoma i Gomora) itd. Nazalost, mnogo toga i ne znamo o Teslinom radu. Ne drzim se samo Biblije, svi stari zapisi govore na slican nacin o dolasku bogova i sta vec, tako sam i naveo. Sto se dokaza tice nemamo pristup nekim opipljivim dokazima i ko zna koliko je podmetnutih da bi nam se skrenula paznja. Mislim da ce nam biti veoma tesko proniknuti u samu srz slagalice.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 03, 2008 7:27 pm 
Moderator

Citat:
Hvala na dobrodoslici Daleko od toga da se stvarno nerviram ili da sam htio nekog uvrijediti. Samo bih volio da se malo ozbiljnije pristupi slaganju puzzle. Posto imam utisak da si navela moj citat vezano za Bibliju u malo saljivom tonu moram ti skrenuti paznju da je to jedna od starijih knjiga koja potvrdjuje vecinu onoga o cemu ovdje govorimo. Izvinjavam se ako sam pogresno shvatio citat. Inace, Tesla je rekao jednom prilikom da veliku inspiraciju za svoje izume nalazi upravo u Bibliji, a znamo sta je on sve izumio, patentirao... Nema nikakve veze sa religijom, a Stari zavjet se slabo i dotice religije. Uglavnom se govori o letjelicama, laserskom oruzju, nuklearnoj eksploziji (Sodoma i Gomora) itd. Nazalost, mnogo toga i ne znamo o Teslinom radu. Ne drzim se samo Biblije, svi stari zapisi govore na slican nacin o dolasku bogova i sta vec, tako sam i naveo.

Niko se nije uvredio, a citat jeste bio saljiv. :wink:
Za Bibliju, potpuno tacno – Stari zavet zaista obiluje naznakama o kontaktu sa drugim vrstama. Kao i druge verske knjige.
No, veoma interesantna primedba da je Tesla nalazio inspiraciju za neke od svojih pronalazaka u Bibliji. :-k

Citat:
Sto se dokaza tice nemamo pristup nekim opipljivim dokazima i ko zna koliko je podmetnutih da bi nam se skrenula paznja. Mislim da ce nam biti veoma tesko proniknuti u samu srz slagalice.

Upravo tako, u slagalici nam nedostaju mnoge puzle, a mnoge lazne su podmetnute.
Zbog toga ce dobro doci svako ko je spreman i sposoban da kriticki razmotri stvari i ozbiljno pristupi ‚slaganju puzli’. :wink:
Jos jednom dobrodosao.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.