Jack987 je napisao/la:
Citat:
Stari prošao sam rat i to me sje....Razbolio sam se jako i još mi se dogodi da vidim ono što neki ne žele i jeb... što reći.
Ne bih previše iznosio svoje ,svi imamo probleme neko veće neko manje ,al pomirit se moram s tim kako je tako je.
Heh stari - i ja... ali sve to sam ostavio iza sebe, sve te negativnosti sam OTPUSTIO !!! Prošlo, bilo, naučio lekcije iz toga - sad ne želim od države niti lipe, boli me ona stvar, neću medalje, neću dionice - neću više imati posla s tim vrstama energije !!! Otpusti to i vidi - VOILA !!! Kako je život lijep... priroda, vožnje, internet, prijatelji, forum, stranice... radiš što hoćeš, otpustiš sve "državne" misli...
Pročitaj si ( ako već nisi ) Moć sadašnjeg trenutka, Tolle... definitivno prava knjiga za pozitivnost u životu.
Naravno, sve su ovo samo lekcije... a izbor je na pojedincu.
Ali - ima NLO-a kolko god hoćeš... ako baš želiš snimiti kojeg... nabavi IR kameru, usmjeri u nebo u pol bijela dana... možda se zaprepastiš koliko ih ima stalno u orbiti iznad Zemlje... jes da je kamera skupa...
Ili imaš na tone dokumentaraca na internetu... sa snimljenim NLO-ima...
Ali, bitnija je "šira slika". Zašto mo mi ovdje gdje jesmo, zašto nas neki od "njih" "jedu", odnosno uzimaju energiju, mi to isto radimo životinjama... dakle, shema već postoji, drugi entiteti samo sudjeluju... no dobro... vidim da već istražuješ, pa ćeš ubrzo i složiti sliku prilično dobro.
Eh, još nešto... nema te bolesti koja se nemože izlječiti !!! Snaga misli je ključ, a i moraš malo prije toga SAZNATI kako se sve može lječiti i iscjeliti... poslije ti je smiješno kad netko kaže "imam neizlječivu bolest"... hahaha!
Svaka stanica u fizičkom tijelu je najstarija oko 7 godina, a tvoja SVIJEST ( koja se sastoji od 4 vrste svijesti ) oblikuje i održava tvoje fizičko vozilo kojim se trenutno služiš u "ovom životu"... Svijest je kao "program" ( software ) koji održava tvoj hardware ( tijelo ) i određuje kako ono funkcionira... dakle... otpusti "prošlost", počni sa sadašnjim trenutkom...
[/quote=dario]
Ok hvala ti prijatelju ,na utješnim riječima evo sad sam bio vani ispred u dvorištu slavili smo susjedov rođendan i stalno gledam u nebo nebili nešto vidio i jesam opet sam vidio nešto čudno,ne znamo što je.
Pričali smo vani nešto ne bitno i gledao sam u nebo inače susjedi me već poznaju da svako malo pogledam gore, i vidio sam nešto veliko bijelo kako je velikom brzinom proletilo iznad nas nije bilo nikakve svijetlosti. Kao poluokruglog oblika,kao debela potkova .Vidio je i susjed i samo smo se pogledali ,obadvojica smo u isti mah reagirali jel vidiš ono upirući prstima u nebo.Definitivno si u pravu oko nas su stalno.Tko god želi dovoljno je da svaku veće gleda i promatra,u nebo ,i vidjet će dosta toga ne objašnjivog.
Više me je strah čisto gledati gore opet ću vidjeti nešto i ne bih želio,opet prolaziti kroz to.
Pa jel se to meni samo događa Ali sad imam i svjedoka.
Sjeli smo i otvorili temu što smo vidjeli ne znamo pa smo si rekli nek bude velika bijela ptica koja leti brzo i visoko.
Što drugo i kako si objasniti opet sam držao mobitel u ruci al se nisam uspio snaći isnimiti i sumnjam da bi se moglo vidjeti jer je mrak.
Eto zahvaljujem se još jednom na utješnim riječima i pozdrav.