Sada je: sub maj 10, 2025 11:51 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet feb 28, 2008 12:22 am 
Član foruma

Da,potpuno neverovatno koliko su ignorantni i preplašeni.Ne mislim ni sam da sam superiorniji jer sam svestan-čak štaviše,osećam se kao frik ponekad.Znam šta vidim na nebu,nisam lud.Vidim tragove koji se šire i spajaju u nesrećnu maglu koja verovbatno uveče ili kad već pada dole.Konstantno je neka magličica prisutna.Znači,nešto kao zagadjenje ali ne baš.kadf pogledate uveče ka banderama sa svetlom-jasno se vidi magli,mala.Meni to deluje kao da je od zaprašivenja.
Najviše mi nedostaju zvezde koje sam obožavao da gledam noću :(
Postoji li nekakva zaštita a da nisu one cevi sa metalnim opiljcima?Ipak,nemogu da pravim to i nemam ni gde da postavim...:(

Vrh

Naslov: Pozdrav
PostPostano: pon apr 21, 2008 3:02 pm 
Član foruma

Pozdrav forumaši,

več neko vrijeme pratim ovaj forum,i mislim da ima dosta dobrih tema za raspravu ovdje.

Da se nadovežem na ovo evo baš sam danas snimio chemtrailove iznad svojeg naselja(živim uz samu Slo granicu), blizu sam one baze NATA u Sloveniji.

Ovo sam poslikao oko 9.30 danas,krasan sunčani dan ,oblačka ni najmanjeg.

http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/4/21/f_21042008615m_a9c1e98.jpg&srv=img26

Oko 12.00 uslikano vrijeme se pogoršalo,grmljavina kiša iznenada.

[img=http://img29.picoodle.com/img/img29/4/4/21/f_21042008616m_13d7853.jpg]

Skoro sam 100% siguran da je ova promjena uzrokovana chemtrailsima,jer nema šanse da bi oblaci takvi došli odnikuda.

Razmišljam napravit orgonski top,pa cemo vidjet tko je jaci.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 21, 2008 8:01 pm 
Početnik

[quote]Da,potpuno neverovatno koliko su ignorantni i preplašeni.Ne mislim ni sam da sam superiorniji jer sam svestan-čak štaviše,osećam se kao frik ponekad.Znam šta vidim na nebu,nisam lud.Vidim tragove koji se šire i spajaju u nesrećnu maglu koja verovbatno uveče ili kad već pada dole.Konstantno je neka magličica prisutna.Znači,nešto kao zagadjenje ali ne baš.kadf pogledate uveče ka banderama sa svetlom-jasno se vidi magli,mala.Meni to deluje kao da je od zaprašivenja.
Najviše mi nedostaju zvezde koje sam obožavao da gledam noću
Postoji li nekakva zaštita a da nisu one cevi sa metalnim opiljcima?Ipak,nemogu da pravim to i nemam ni gde da postavim...[/quote]

savetujem ti da nekako skupiš tu magličicu i prodaš nekome da daš na daljnju analizu, da znamo šta ima unutra (da se dobije čvrste dokaze9. trebam da priznam kod nas u sloveniji (barem tamo gde ja živim) prošlog proleća i leta bilo je puno, puno, puno manje tog sr#nja sa tim šaranjem po nebu, bolje rčeno skoro ništa ali predprošle godine nenormalno mnogo.

ali treba razlikovati između običnih trailsova, kojih isto ima puno i kemtraisova, najbolje si je nabaviti naki dvogled ili manji teleskop i motriti odakle (kod aviona) dolaze mlazovi.- moj mali savet.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 07, 2008 10:53 pm 
Član foruma

Evo još sam primjetio chemtrailsa na mome području,ali samo su dvije linije koje se križaju.

Primjetio sam zadnjih tjedana da se nekakvi čudni ogromni oblak pojavi i vrijeme se na brzinu pogorša.

A jeste znali da NATO ima bazu u Cerklju u Sloveniji,nekih 100km zračne linije.

A vjerojatno če se i kod nas gradit kad uđemo u savez sa tom gamadi.

:evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 09, 2008 12:59 am 
Član foruma

ovo je prestrasno....di je ono predivno plavo cisto nebo koje sam kao dijete gledao...pa nepamtim vise kako izgleda nebo bez oblaka,a posto sam ja sentimetalan i romantican,jako sam razocaran jer mi ti kreteni s tim glupim chemitrailsima kvare dozivljaj proljetnog neba....i sto je jos gore, toliko su postali napasni i dosadni da je nemoguce kako to sire mase nisu registrirale,i najzanimljivje od svega,da su vijek ukrizeni...zasto...Boga pitaj...al u svakom slucaju....moj dozivljaj prekrasnog plavog neba vise nikad nece biti isti... :(

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 12, 2008 4:11 pm 
Član foruma

Kukate zbog chemtrailsa, saosećam!

A znate li šta je stvarno tužno?

Ja sam na ovoj temi prošle godine ponudio pomoć svakome ko bi hteo da napravi orgonski top i posadi ga u svom gradu kod svoje kuće. Javio mi se samo jedan (1) momak iz Hrvatske, pa vi vidite.

Ovaj forum služi samo za dokono ćaskanje. Čak i teme o čisto praktičnim pitanjima bivaju brzo rasplinute komentarima tipa "a jeste li pročitali ovo... šta mislite... evo šta ja mislim..."

Gde je integritet čoveka koji žuri da uveća znanje ali ne i odgovornost? Pa i ta navodna potraga za saznanjem je najčešće maska onih forumaša koji samo traže komfor među sebi sličnim. Uspešno kastriran forum, da izvinite na izrazu - foteljaši su prevladali.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 12, 2008 11:55 pm 
Član foruma

Mene baš zanima izrada orgonskog topa ,kao što možeš vidjet iz mog prošlog posta. :)

Ovo je prevršilo svaku mjeru,danas ih je bilo barem 5-6,i svaki put ih je sve više.

Čak sam i potpuno CRNI helikopter vidjeo kako ide prema chemtrailsima.

Treba pokazat gamadi. X)

Nego imaš praktičnog iskustva dosta,kakvi su efekti(trenutni ili)?

Ja sam relativno novi u svemu ovome ,a i nisam citao previse o orgonu i tim stvarima.

Meni nebi bio problem uopce izradit jer imam u blizini tvornicu koja radi sa metalom ,a i bakrene cijevi bez problema nabavim.

Unaprijed zahvaljujem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 14, 2008 5:11 am 
Moderator

Citat:
Kukate zbog chemtrailsa, saosećam!

A znate li šta je stvarno tužno?

Ja sam na ovoj temi prošle godine ponudio pomoć svakome ko bi hteo da napravi orgonski top i posadi ga u svom gradu kod svoje kuće. Javio mi se samo jedan (1) momak iz Hrvatske, pa vi vidite.

Ovaj forum služi samo za dokono ćaskanje. Čak i teme o čisto praktičnim pitanjima bivaju brzo rasplinute komentarima tipa "a jeste li pročitali ovo... šta mislite... evo šta ja mislim..."

Gde je integritet čoveka koji žuri da uveća znanje ali ne i odgovornost? Pa i ta navodna potraga za saznanjem je najčešće maska onih forumaša koji samo traže komfor među sebi sličnim. Uspešno kastriran forum, da izvinite na izrazu - foteljaši su prevladali.

Svaka čast za taj top, gorchilo. Lično veoma poštujem konkretno delovanje.

Ali vidiš, ti si napravio top, a neko drugi na primer uložio dosta znanja, energije i novca u istraživanje koloidnog srebra, zainteresovao druge i učinio im eksperimente lakšim. Neko treći je skenirao gomilu knjiga i podigao ih na net, neko se bavio istraživanjem zdravlja ili homeopatskih metoda i podelio to sa drugima, neko nam je učinio dan lepšim nekim stihom, rečenicom ili prosto svojim dobrim raspoloženjem, neko eksperimentiše sa orgonskim uređajima, neko sa psihologijom, neko je preveo neke tekstove ili titlove i učinio ih dostupnijim, neko je podelio svoja iskustva, koja su drugima važna, neko informacije do kojih je došao, neko je sjajno objasnio načine delovanja ove stvarnosti, neko je prosto tu.

Mea se neće ljutiti ako neko zaobiđe njene informacije o nutricionizmu. Jack se neće ljutiti ako neko ne čita Kasiopejce. Misliš da nije isto? Pa, ono što jest’ jest’, kako se na primer istraživanje čovekove psihe uopšte i može uporediti sa pravljenjem orgonskih topova :wink: ?! Misliš da to niko ne koristi? Svako onako kako želi i kako najbolje ume i može. I mislim da je to upravo ono što i treba da radimo – sledimo svoje prioritete i svoju intuiciju, podelimo plodove te potrage sa drugima i ne tražimo od njih da slede naše izbore. Samo tako prestajemo da budemo čuvari stada, koliko god se nama činilo da je naša opcija pozitivna i da bi drugi trebalo da nam se pridruže.

Mnogi uspavanost definišu potpuno drugačije od tebe, mnogi na isti način kao ti. I koliko god da to vajkanje o tuđoj uspavanosti i/ili izmanipulisanosti može izgledati opravdano onome ko se vajka, ono ima potpuno drugačiju dimenziju i predstavlja deo naše problematične ishrane: jedna od ukusnijih vrsta negativne energije.
Ili unutrašnje pridavanje značaja, kako to definiše istočna gnostika. Predložila bih drugačiju vrstu dijete.

Mi pojedinačno nemamo dovoljno energije za sve aspekte stvarnosti, ali ako ti napraviš top, a neko drugi napiše stih, onda smo napravili korak napred. Ono što bi bilo loše je da neko kaže da je besmisleno baviti se pravljenjem orgonskih topova, a onaj drugi da je pisanje stihova nebitna odnosno ne-odgovorna :wink: delatnost.
Jer došli smo na ovaj plan sa veoma različitim talentima a i još važnije, veoma različitim interesovanjima. Sigurno ne slučajno.

To je princip ovog foruma. A taj te forum zaista ne sprečava da budeš na drugim forumima koji se bave konkretnijim stvarima ili ih sam pokreneš.

Dakle, svaka čast što si učinio deo neba čistijim. Svaka čast nekim drugima koji su me svojim postovima inspirisali ili učinili da bolje razumem stvarnost oko sebe. Molim da se ne osećaju uzaludno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 14, 2008 10:07 am 
Član foruma

Arja, hvala što si spasila moju poruku balansirajući je blagim rečima i sa puno dobre volje, jedan poljubac je odmah odleteo ka tebi pre nego što sam bilo šta pomislio. Ja međutim i dalje neću pisati balansirane poruke, shvatićeš valjda zašto.
Primećujem ja teorijski i praktični doprinos članova foruma itekako. Ja sam se ovde obratio ovoj grupi što kuka i postavlja fotografije neba kakvo ja nisam u Beogradu video skoro dve godine, sa izuzetkom perioda kada sam morao da demontiram top, kao nedavno zbog preseljavanja. Veruj da ja smatram da je saznanje primarno, i njime sam se maša'Allah bavio, a kroz mrvicu prakse sam uvideo da ona daje neophodan balans demonstrirajući koliko smo razvili onaj kvalitet bez kojeg se ne može spasiti svet - odgovornost. Možeš se baviti spoznajom ceo život ali ako uvek ostaneš po strani, neutralan, bez doticanja odgovornosti prema svetu oko sebe, nećeš ni znati šta si propustio. U tom kontekstu ja svoje pravljenje orgonskog topa shvatam kao simbolički gest pre svega. A to što imamo plavetnilo i oblačke, pa milion ljudi možda neće biti utučeno nego oraspoloženo, takve efekte će bolje izbrojati neki sa objektivnijih pozicija. Ja se samo čudim toj ružnoj jeftinoj kanti sa zabodenim zarđalim cevčugama, kako bi uopšte mogla da stvori sunčan dan kilometrima unaokolo, i poprilično ne verujem. Čoveče kad pogledam svoju zgradu iz daljine, i sa terase štrči ta mikroskopska sprava, jedna jedina u tolikom prostoru iglica božja, pa nije li to neko čudo? A ovaj ovde kuka i traži rešenje za chemtrails a da ne bude orgonski top, jer ne voli da se bakće sa piljevinom i cevima... Vidiš moja je dužnost da tu budem pomalo ozlojeđen. I sad ti suptilno daješ prednost takvim likovima a meni predlažeš da potražim forum koji je više orijentisan na praktično delovanje. Čudim ti se kao čoveku i kao komunisti, a drugo koji to forum još postoji na srpskohrvatskom a da ima bilo kakav potencijal? Daj mi link i ja ću da odem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 14, 2008 10:18 am 
Član foruma

Ramayana, efekti orgonskog topa su prvih par sati bili spektakularni, prvih par meseci trijumfalni, ali kasnije nisam baš bio sasvim zadovoljan. Početna zapažanja sam dao na stranici http://ether.hostrocket.com. Izgleda da chemtrails tehnologija napreduje, ali nebo se svejedno relativno dobro drži i mislim da bi više topova jednostavno stavilo tačku na čitavu problematiku. Ti ćeš taj top Raminom voljom napraviti ili nećeš napraviti (misao prethodi akciji) i imaćeš svoja zapažanja. Ja sam kritikovao ove lelekukavce, ne shvatam kakav je njihov doprinos forumu ili bilo čemu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 14, 2008 2:47 pm 
Član foruma

samo da znas da se nerviram jer mesecima nemam vremena da se posteno ni naspavam, malo mi je ovih laznih 24h
(tj ovih 16h sati sto nam je preostalo zbog ubrzanja vremena o cemu se retko govori ali otom potom)
i jos da znas da cemo se cuti i da cemo da napravimo te kante 8)
samo jos treba da nadjemo gde cemo da ih stavimo tj. kome cemo da ih uvalimo 8)
a neki put mi se cini da sam jedan od retkih na ovom forumu koji nesto radi i prakticno... i zao mi je sto nema vise takvih... donekle delim tvoj stav
ali da bih te demantovao javicu ti se da nesto smuckamo
poz 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 15, 2008 5:08 pm 
Član foruma

Jao sta su danas kod mene zaprasivali.

Proslo je barem 15 aviona ,i od toga je bilo nekih 10 chemtrailova.

I to se sve dogodilo u roku od 1-2 sata maximalno.

Opet crni helikopter odmah nakon chemova.

WTF is going on?

Moram napravit taj orgonski top konačno.

[img=http://img29.picoodle.com/img/img29/4/5/15/f_15052008669m_49e6d41.jpg]

[img=http://img29.picoodle.com/img/img29/4/5/15/f_15052008671m_c13b0f3.jpg]

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 15, 2008 5:47 pm 
Član foruma

daj slikaj taj helikopter

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 15, 2008 9:24 pm 
Moderator

Citat:
Arja, hvala što si spasila moju poruku balansirajući je blagim rečima i sa puno dobre volje, jedan poljubac je odmah odleteo ka tebi pre nego što sam bilo šta pomislio. Ja međutim i dalje neću pisati balansirane poruke, shvatićeš valjda zašto.

Nisam spašavala tvoju poruku, već sam iznela svoju viziju, zasnovanu na realističnoj proceni.

Ta procena kaže da u optimalnom stanju, koje odgovara našim realnim potencijalima, između znanja i njegove primene ne postoji nikakva diskrepanca. U tom optimalnom stanju naše delovanje proizilazi iz našeg znanja bez ikakvog trenja i predstavlja neraskidivu celinu.

No, na žalost, stanje u kome se nalazimo je veoma daleko od toga. Mi ne samo da nismo stigli do delatne volje, mi ogromnom većinom ne posedujemo čak ni kontinuitet svesti koja bi tu volju mogla da nosi, jedinstveno Ja bez unutrašnjih kontradiktornosti - niti smo se oslobodili racionalizacija, koje počivaju na čudnoj teoriji da naša verovanja odgovaraju onome što jeste :? . Te racionalizacije, naravno, sa logikom i raciom nemaju apsolutno nikakve veze, kako bi ovaj naziv možda mogao da sugeriše.

Naravno, ovo baš ne odgovara slici koju imamo o sebi.
Kako bi rekao Ajk:
„Ljudi se većinom zavaravaju da su slobodni na način da nikada ne provjeravaju tu teoriju u stvarnosti. Poput muha su uhvaćenih u mrežu, i tako dugo dok se ne pokušavaju pomaknuti mogu sebe uvjeravati da bi to mogle kada bi htjele. Samo što, znate, one to trenutno ne žele (Slika 1). Kad bi pokušale, morale bi se suočiti s činjenicom da im je dupe zalijepljeno za tuđi kontrolni sustav koji će uskoro servirati ručak - njih. Nastavljaju činiti ono što im govori vladina diktatura, bez pitanja ili suprotstavljanja, i održavaju iluziju da imaju slobodu izbora ali je nikada ne koriste. 'To što su mi krila zalijepljena za ovu mrežu uopće mi ne smeta, jer sam odlučila da neću letjeti.'“

Dovoljna je najjednostavnija provera realnosti. Najjednostavnija. Kako u vidu opipavanja spoljnjih granica, tako – u mnogo, mnogo većoj meri - unutrašnjih, putem poštene procene koliko naše delovanje zaista prati naše (proizvoljne) odluke ili je u skladu sa onim što nazivamo znanjem. Rezultat provere je (za većinu) šokantan. Naravno, ukoliko je sprovedu na iole pošten način i ne nastave da se zavaravaju.

Sjajno si opisao ulogu onoga što nazivamo Doing (a ova rečenica nije balansiranje) a moram reći i onoga što nazivamo opd. To je u potpunosti i moje iskustvo. I mrvica prakse – praktičnog, konkretnog delovanja okrenutog prema spoljnom svetu - u smislu primene znanja, odnosno delanja u skladu sa njime, daje potpuno drugačiji kvalitet. Našem biću. Svaki čovek od znanja će reći to isto, svaki zen majstor, ili Don Huan, ili Gurdjijev.
„Ako čovek mašta, umesto da dela, to je kundalini sila koja deluje u njemu.“

Volja – istinska slobodna volja - ne pripada našem trećem energetskom centru - da se poslužim ovim izrazom da bih opisala egoičnu strukturu. Njemu pripadaju mehaničke reakcije na podsticaje iz zone demijurga i naša samovolja. Just do it. Volja zahteva potpuno drugačije stanje bića.
„Po njihovim delima ćete ih prepoznati.“ – Neobično višeslojna rečenica :-k .

Rekla bih, deo naše evolucije, evolucije duha - tako barem gledam na to. Pripomognuto doduše i od strane naših ’prijatelja’ sa gornjeg sprata 8) .

Citat:
I sad ti suptilno daješ prednost takvim likovima a meni predlažeš da potražim forum koji je više orijentisan na praktično delovanje. Čudim ti se kao čoveku i kao komunisti, a drugo koji to forum još postoji na srpskohrvatskom a da ima bilo kakav potencijal? Daj mi link i ja ću da odem.

Ne dajem nikome prednost, suptilno ili direktno, niti ti govorim da ideš. Naprotiv, meni lično je veoma drago što si tu, ne samo zbog orgonskog topa, već i zbog veoma kvalitetnih postova. Samo ukazujem da postoji alternativa. Ako smatraš da je ovaj forum dokono ćaskanje između onih koji traže komfor među sebi sličnima, postoji mogućnost napraviti forum koji će biti potpuno praktično usmeren i oslobođen bilo kakve uzaludne priče.

No, ko bi onda obezbedio plave oblake na nebu :wink: ? A zaista ih imamo, mada ovi zujkaju okolo.

Ja, vidiš, smatram da ovaj forum poseduje potencijal. Da ne mislim tako, ne bih pisala na njemu (mišljenje u kontradikciji sa delovanjem). Taj se potencijal može koristiti na različite načine, pa i “ne-izbalansiranim” postovima. Oni su ok, a možda i daju željene rezultate. :wink:

I za mene je ponekad gotovo na nivou čuda kada vidim da ljudi, podeljeni po bezbroj mogućih kriterijuma, uspeju da ostvare nekonfliktnu komunikaciju ili veoma, veoma konkretnu saradnju. I gotovo na nivou čuda kada ponekad kod nekoga uočim promenu vibracija/frekvencija, bukvalno kao da vidim da se veći komadić duše pomalja ispod oklopa u koji smo zaključani, onda, kada se istopi makar komadić registrovanih a potisnutih informacija i laži u koje je umotan ovaj plan postojanja.
A tako je jednostavno.
Ima različitog načina delovanja.

Dakle, ne dajem nikome prednost. Posebno ne onima, koji su puni kritike prema tuđem konkretnom i veoma produktivnom delovanju, … i ...hm, jadikovki.

Samo kažem da treba da sledimo svoju intuiciju, da ne treba da radimo svi isto, niti to od drugih tražimo. Nemamo energije za to. Ali ako galaksija napravi odličan sajt i forum, mnogo ljudi veoma dobrim postovima izgradi njegov potencijal, ti rasteraš kemtrejse topom, ... a neko napiše stih, onda smo nešto napravili.

Od mene definitivno dosta spike, ostavljam vas sa tim kantama :wink: .

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 15, 2008 10:49 pm 
Član foruma

Nisam mogao nač brzo mobitel,al probat cu drugi put slikat helikopter Dario. ;)

Sad su jos popodne barem jos 6-7 chemtrailova napravili ,i blokirali mi sunce sa veštačkim oblakom. :cry:

Stvarno ovakvu aktivnost nisam još vidio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 16, 2008 11:26 am 
Član foruma

Pozdrav dobri ljudi!
Danas su toliko chemovali da je to strašno!
Celo nebo je ubrljavljeno i nikom ništa!Kako to čoveče!!???Gde su stručnjaci,školovani ljudi,slobodnomisleći gradjani?Jesmo li postali zombiji pobogu???
Toliko tragova davno nisam video a čak i dva polukružna(ej-polukružna!?).
Kako je to moguće da avion uradi?Nikako.Biće da i nlo-i to rade.Šta mislite o tome?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 16, 2008 11:55 am 
Član foruma

I kod mene jucer bilo najjace do sada.

Obicni ljudi se tjese da je to od aviona para,odnosno tako su programirani.

Ali para ne stvara spiders web.

:twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 16, 2008 12:15 pm 
Član foruma

@Slobodarskom Trkaču:

Na Galaksiji smo samo mi neugledni marginalci, ne možemo ti pomoći :(

Pozdrav.

P.S. Avioni jesu u stanju da prave relativno male zaokrete, jedno popodne sam proučavao obične putničke u blizini aerodroma. Naravno to ne znači da svi zaprašivači jesu avioni...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 19, 2008 11:40 am 
Član foruma

Opet danas zaprasuju ,a tek je jucer kisa padala i nebo se ocistilo od tih govana nakon 4 dana.

Gorchillo koji si ti napravio top verziju od Don Crofta ili?

Moram krenuti cim prije u izradu ,jer ovo vise nije normal.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 19, 2008 11:44 am 
Član foruma

Da, Don Croft verziju, i potpuno je jasno na osnovu prethodnih par dana da jedan top više nije dovoljan.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.