OMEN je napisao/la:
1. Zna li netko gdje se nalazi skupna točka Zemlje-bi li to možda moglo biti Sunce?
Ne znam baš, ne čini mi se tako, valjda se skupna točka zemlje nalazi u energetskom tijelu zemlje... van prve pažnje gdje bi mi to mogli očima gledati.
Citat:
2. Ako sam dobro razumjela, cilj je osloboditi se magnetske privlačnosti Orla i otići u Duh,vječnost-nekako imam dojam da se ova tri pojma izjednačavaju: ORAO=NAGUAL=DUH Da li je to sve jedno te isto ili...?
Mislim da nisi dobro razumjela i ne kažem da ja dobro razumjem, ali kako ja ovo vidim:
Nema se što bježati od orla, niti kamo, orao nije naš neprijatelj niti išta takvo, orao je izvor svega što jesmo, osjećamo, primamo... usudio bih se reći da je u orlu i naša svijest.
On nas svojim servisima kao što su prebacivač održava na životu i ujedno poslije, ako se ko normalni ljudi raspadnemo, počisti i vrati k izvoru, sebi, a ako smo materijal za treću pažnju, putem istog servisa napuni sva vlakna koja su bila u čahuri energijom da se spozna sve što se može spoznati, da se sagori u znanju i vine u neizrecivi vid postojanja bez čahure u "svugdjezemsku".
A ovo ORAO=NAGUAL=DUH isto nije tako nego redom jedno spada u drugo ORAO sadrži u sebi NAGUAL sadrži u sebi DUH, tako nekako (neka me netko ispravi ako je izvorno krivo!)
Citat:
3.Bijela kupola-gdje se nalazi....i sve što znate o toj temi.
Ne bih znao ništa o tome, molim i ja nekog da pojasni ako se što treba pojasniti.
Citat:
4.Kako se Dona Soledad uklapa u cijelu tu priču, kojoj grupi ratnika pripada-rečeno je da je rekapitulacijom ojačala svoj ego toliko da vjerojatno neće moći umaći Orlu-čudno,mislila sam da se rekapituliranjem oslabljuje ego. Hvala,bok!
Baš me briga za Donu Soledad, neka radi što hoće

ali mislim da se sve na svijetu može iskoristiti da se ojača ego, treba biti uvijek zapitan i uvijek sve gledati ispočetka kao da se ništa ne zna (što je i točno

). Ponavljam opet, nema mi smisla koncept bježanja Orlu.