Sada je: pon maj 05, 2025 6:16 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet jan 25, 2008 2:57 pm 
Moderator

Ma sve ok i ništ nije ok, iz prve pažnje pokušavaš/mo pričati shvatiti drugu pažnju koja je nepojmljiva i varijabilna na nezamisliv način uvrnut u sebe.... A još je tu i prva pažnja kao "shvaćeni" dio druge pažnje, a čak i ona nas gleda na uvrnut način.

Uostalom kasnije sam pročitao post u miru i ulovio što je to bilo šte te nagnalo da napišeš ono, eto svejedno hvala, dobro je... zaista ti ne mora biti žao što pišeš.
Zaplet mozga je neminovna pojava za onog ko proba razmišljati o drugoj pažnji.
A zaplet crijeva ionako dođe sa drugom pažnjom :)... naježili smo kako god okreneš, no nije nimalo bitno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 29, 2008 2:47 pm 
Član foruma

Zna li netko kako se zove nasljednjik Castanede,tko je novi Nagual?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 29, 2008 2:48 pm 
Početnik

Citat:
Našao si to mesto! Ima i jedan magičan pokret koji započinje s tim "prebiranjem harfe", kao načinom za ulazak u drugu pažnju, ali zaboravio sam koji.

vjezba koja pocinje ovim pokretom se zove "tracking the energy"

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 29, 2008 6:17 pm 
Član foruma

Anonimus je napisao/la:
Zna li netko kako se zove nasljednjik Castanede,tko je novi Nagual?

Huanova loza je završena sa Castanedom kao nagualom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 29, 2008 7:06 pm 
Član foruma

A šta je s onim vračarskim grupama?
Tip tvrdi da je rođen na Božić, da je zadnji...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 29, 2008 7:26 pm 
Član foruma

Anonimus je napisao/la:
A šta je s onim vračarskim grupama?
Tip tvrdi da je rođen na Božić, da je zadnji...

To za tvrdnju "tipa" me podseća na:

"Oči su mi sijale nedvosmislenim oduševljenjem dok mi je govorio da je Esperancin veliki crni pas čuvar uvek napolju.
"On nije ljubazan prema nepoznatim ljudima koji noću lutaju po dvorištu."
Kao na znak, u tom trenutku se začu glasan lavež.

"Ja nisam nepoznata osoba," rekoh neobavezno, pokušavajući da ignorišem zlu notu u psećem lavežu. "Bila sam ovde ranije. Poznajem tog psa."

Čuvar iznenađeno izvi obrve i upita, "A poznaje li pas tebe?"
:mrgreen:

Može tip da tvrdi štagod ali pita se druga strana, a oni kažu da je Huanova loza završena sa Karlosom.

No, kanda, taj završetak je seme novih loza....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 29, 2008 8:17 pm 
Član foruma

Antoan, ma piši ti pjesmice ako te to zabavlja -al ipak više volim kada se odgovara na pitanja ,a ne hrani svoju egocentričnost. Nemam namjeru ovdije se s ikim svađati ili nešto tome slično, nemam ja šta da branim.
No imam još jedno pitanje,budući da nisam pročitao sve Carlosove knjige.
Što je Carlosu dalo bestijelesno biće(mislim da je nazvano Izazivač Smrti), pročitao sam što je dalo njegovim predhodnicima, no ne i njemu.
Molim da odgovore samo oni koji znaju ili koji imaju neku konstruktivnu misao, ostale ću nastojati igrnorirati.

Hvala!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 29, 2008 9:19 pm 
Član foruma

Anonimus je napisao/la:
Antoan, ma piši ti pjesmice ako te to zabavlja -al ipak više volim kada se odgovara na pitanja ,a ne hrani svoju egocentričnost. Nemam namjeru ovdije se s ikim svađati ili nešto tome slično, nemam ja šta da branim.
No imam još jedno pitanje,budući da nisam pročitao sve Carlosove knjige.
Što je Carlosu dalo bestijelesno biće(mislim da je nazvano Izazivač Smrti), pročitao sam što je dalo njegovim predhodnicima, no ne i njemu.
Molim da odgovore samo oni koji znaju ili koji imaju neku konstruktivnu misao, ostale ću nastojati igrnorirati.

Hvala!

"Žudim da pobegne
Od sikataja potrošene laži
I napasti starih neprestane vike
Što sve strašnija postaje
Ukolko se dan, iza obronaka,
Spušta u dubine morske

Žudim da pobegnem,
Al strepim
Neki još nepotrošen život
Mogo bi da pukne
Iz stare laži što na zemlji gori
I da me prašteći kroz vazduh
gotovo oslepi...."

Nije se lako razumeti a? :mrgreen: Pogotovo ne preko žice....No, nevažno.... :?

Izazivač smrti nije bestelesno biće. On/ona je ljudsko biće, drevni vidovnjak iz starog doba (pre više od 7.000 godina) koji je našao način, samo njemu znan, da manipulišući skupnom tačkom, preživi sve do danas.

Karlos od Izazivača smrti nije tražio ništa konkretno, nije hteo nikakav dar, no Izazivač Smrti mu je ipak dao apstraktan dar. Poklonio mu je - krila namere, beskrajne mogućnosti sanjanja, letenja na krilima namere. Pored toga on/ona je spojio svoju energiju sa Karlosovom energijom i energijom Karlosove grupe i tako svoju sudbinu vezao za njihovu... Na krilima namere Karlos je mogao leteti napred nazad i susretati se sa nadolazećim vremenom...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 29, 2008 9:34 pm 
Član foruma

Hvala na odgovoru Antoan!
Proradi malo na svome egu, ipak je još prisutan. Nema se što shavatiti u pjesmi, svatko je shvati na svoj način.
Što se tiče same definicije Izazivača Smrti, ja sam ipak ostao u dojmu da nema fizičkog tijela i da je time beztijelesan, no i nije sada previše važno, još jednom hvala na odgovoru!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 12:45 am 
Član foruma

Pozdrav ratnicima! 1. Zna li netko gdje se nalazi skupna točka Zemlje-bi li to možda moglo biti Sunce? 2. Ako sam dobro razumjela, cilj je osloboditi se magnetske privlačnosti Orla i otići u Duh,vječnost-nekako imam dojam da se ova tri pojma izjednačavaju: ORAO=NAGUAL=DUH Da li je to sve jedno te isto ili...? 3.Bijela kupola-gdje se nalazi....i sve što znate o toj temi. 4.Kako se Dona Soledad uklapa u cijelu tu priču, kojoj grupi ratnika pripada-rečeno je da je rekapitulacijom ojačala svoj ego toliko da vjerojatno neće moći umaći Orlu-čudno,mislila sam da se rekapituliranjem oslabljuje ego...

Zadnja izmjena: OMEN; sri mar 18, 2009 1:05 am; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 1:16 am 
Moderator

OMEN je napisao/la:
1. Zna li netko gdje se nalazi skupna točka Zemlje-bi li to možda moglo biti Sunce?

Ne znam baš, ne čini mi se tako, valjda se skupna točka zemlje nalazi u energetskom tijelu zemlje... van prve pažnje gdje bi mi to mogli očima gledati.
Citat:
2. Ako sam dobro razumjela, cilj je osloboditi se magnetske privlačnosti Orla i otići u Duh,vječnost-nekako imam dojam da se ova tri pojma izjednačavaju: ORAO=NAGUAL=DUH Da li je to sve jedno te isto ili...?

Mislim da nisi dobro razumjela i ne kažem da ja dobro razumjem, ali kako ja ovo vidim:
Nema se što bježati od orla, niti kamo, orao nije naš neprijatelj niti išta takvo, orao je izvor svega što jesmo, osjećamo, primamo... usudio bih se reći da je u orlu i naša svijest.
On nas svojim servisima kao što su prebacivač održava na životu i ujedno poslije, ako se ko normalni ljudi raspadnemo, počisti i vrati k izvoru, sebi, a ako smo materijal za treću pažnju, putem istog servisa napuni sva vlakna koja su bila u čahuri energijom da se spozna sve što se može spoznati, da se sagori u znanju i vine u neizrecivi vid postojanja bez čahure u "svugdjezemsku".
A ovo ORAO=NAGUAL=DUH isto nije tako nego redom jedno spada u drugo ORAO sadrži u sebi NAGUAL sadrži u sebi DUH, tako nekako (neka me netko ispravi ako je izvorno krivo!)
Citat:
3.Bijela kupola-gdje se nalazi....i sve što znate o toj temi.

Ne bih znao ništa o tome, molim i ja nekog da pojasni ako se što treba pojasniti.
Citat:
4.Kako se Dona Soledad uklapa u cijelu tu priču, kojoj grupi ratnika pripada-rečeno je da je rekapitulacijom ojačala svoj ego toliko da vjerojatno neće moći umaći Orlu-čudno,mislila sam da se rekapituliranjem oslabljuje ego. Hvala,bok!

Baš me briga za Donu Soledad, neka radi što hoće :) ali mislim da se sve na svijetu može iskoristiti da se ojača ego, treba biti uvijek zapitan i uvijek sve gledati ispočetka kao da se ništa ne zna (što je i točno :)). Ponavljam opet, nema mi smisla koncept bježanja Orlu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 4:25 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
OMEN je napisao/la:
1. Zna li netko gdje se nalazi skupna točka Zemlje-bi li to možda moglo biti Sunce?

Ne znam baš, ne čini mi se tako, valjda se skupna točka zemlje nalazi u energetskom tijelu zemlje... van prve pažnje gdje bi mi to mogli očima gledati.
Citat:
2. Ako sam dobro razumjela, cilj je osloboditi se magnetske privlačnosti Orla i otići u Duh,vječnost-nekako imam dojam da se ova tri pojma izjednačavaju: ORAO=NAGUAL=DUH Da li je to sve jedno te isto ili...?

Mislim da nisi dobro razumjela i ne kažem da ja dobro razumjem, ali kako ja ovo vidim:
Nema se što bježati od orla, niti kamo, orao nije naš neprijatelj niti išta takvo, orao je izvor svega što jesmo, osjećamo, primamo... usudio bih se reći da je u orlu i naša svijest.
On nas svojim servisima kao što su prebacivač održava na životu i ujedno poslije, ako se ko normalni ljudi raspadnemo, počisti i vrati k izvoru, sebi, a ako smo materijal za treću pažnju, putem istog servisa napuni sva vlakna koja su bila u čahuri energijom da se spozna sve što se može spoznati, da se sagori u znanju i vine u neizrecivi vid postojanja bez čahure u "svugdjezemsku".
A ovo ORAO=NAGUAL=DUH isto nije tako nego redom jedno spada u drugo ORAO sadrži u sebi NAGUAL sadrži u sebi DUH, tako nekako (neka me netko ispravi ako je izvorno krivo!)
Citat:
3.Bijela kupola-gdje se nalazi....i sve što znate o toj temi.

Ne bih znao ništa o tome, molim i ja nekog da pojasni ako se što treba pojasniti.
Citat:
4.Kako se Dona Soledad uklapa u cijelu tu priču, kojoj grupi ratnika pripada-rečeno je da je rekapitulacijom ojačala svoj ego toliko da vjerojatno neće moći umaći Orlu-čudno,mislila sam da se rekapituliranjem oslabljuje ego. Hvala,bok!

Baš me briga za Donu Soledad, neka radi što hoće :) ali mislim da se sve na svijetu može iskoristiti da se ojača ego, treba biti uvijek zapitan i uvijek sve gledati ispočetka kao da se ništa ne zna (što je i točno :)). Ponavljam opet, nema mi smisla koncept bježanja Orlu.
:P Haj! Po pitanju Orla,koncept bježanja dolazi upravo od Don Huana- Ovo 'pobjeći Orlu' u vezi Soledad je njegov izraz-pa i ovo 'iskrasti se na vršcima prstiju pored Orla' - sjećaš se stiha iz one pjesme...:'Izdvojen i miran,projurit ću pored orla i biti slobodan' -Neznam...imam filing da je taj orao sila koja zarobljava,a te njegove emanacije i vlakna su vrlo suptilne materijalne energije po kojima skupna točka svira dok se ne osvijesti i shvati da može i izaći iz tog začaranog kruga - Nije mi jasna jedna stvar u vezi Plavog izvidnika: Carlos i Carol su udružili svoje energije kako bi se manifestirala u ovom svijetu-s druge strane, njezini 'zemaljski' roditelji ju jos uvijek traže,tvrde da je to njihova kćer koja je naprasno napustila obitelj - Moja teorija: Carlos je energiju plavog izvidnika ubacio u najpogodnijeg domaćina, tj. u tijelo te djevojke po imenu Patricia Partyin. Ha,ha,bas sam maštovita :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 11:32 am 
Početnik

Citat:
Citat:

Citat:
Baš me briga za Donu Soledad, neka radi što hoće ali mislim da se sve na svijetu može iskoristiti da se ojača ego, treba biti uvijek zapitan i uvijek sve gledati ispočetka kao da se ništa ne zna (što je i točno ). Ponavljam opet, nema mi smisla koncept bježanja Orl

U pravu kada te bas briga za Donu. Ali mislim da bi trebalo obrtiti paznju da je rekapitulacijom ojacala svoj ego. Nikada necemo biti sigurno iz kojih je ona pozicija krenula i koliko i kako je to revnosno radila rekapitulaciju... Ako prihvatimo da je rekapitulacijom ojacala Ego onda...

I naravno sledi pitanje za sve a moje vecito obnavljano - Sta je to u ucenju Don Huana sto najvise doprinosi gubljenju Samovaznosti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 1:03 pm 
Član foruma

EgoDijagnosticar je napisao/la:

I naravno sledi pitanje za sve a moje vecito obnavljano - Sta je to u ucenju Don Huana sto najvise doprinosi gubljenju Samovaznosti.

to ti je barem lako:

HOD MOĆI-mogućnost da čak i po mraku bezbjedno hodaš ili trčiš

TENZEGRITET- prikupljanje energije i preko preraspodjele iste slijedi :

REKAPITULACIJA- takođe prikupljanje energije a ujedno pomoću nje energiju činiš neukusnom za letače / sitnica prema prolasku pored orla/.

UNUTRAŠNJA TIŠINA- omogućuje kontakt sa znanjima o kojim u "normalnim" stanjima svijesti možeš samo da sanjaaaš. a kad već pomenuh...

SANJANJE- posjeta tamo nekim svjetovima u kojima možeš da činiš razna čuda a ako to poželiš možeš tamo i da ostaneš, jel' ?

a sve to / i ko zna šta sve još / samo sa tačke gledišta naše svakodnevne svijesti. naime, kada razviješ sve te sposobnosti, tebi se otvaraju širi vidici i sama zatečenost pred tim još većim mogućnostima /uvidjevši koliko su tvoje novorazvijene sposobnosti ništavne/ sama od sebe čini da izgubiš SAMOVAŽNOST.

DAKLE, SMO NAPRIJED

:mrgreen: šala, naravno. čovječe, povučem tri linije koje mi se učine da su kako treba, pa mi ego pukne do plafona.

da, šta je to u ucenju Don Huana sto doprinosi gubljenju samovaznosti ?

DIK ? ANTOAN ? ______ for _____ ? možda da nešto vi kažete o ovom zanimljivom pitanju /nije provokacija, niti prozivanje, već ... ma, ego mi neda da to napišem. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 1:08 pm 
Moderator

EgoDijagnosticar je napisao/la:

Rekapitulacija koliko shvaćam služi za povrat energije koja je ostala zarobljena kroz niz događaja u životu i takva tehnika slabo pogađa u smanjivanje samovažnosti, može pomoći ali i odmoći.
Rekapitulacija služi podizanju energetskog nivoa, daje se šansa skupnoj točki da ulovi nešto sa strane mimo normalnog života.
Traganje služi istoj stvari.
Traganje je ono što doprinosi gubljenju samovažnosti (koja nam proždire energiju), a to traganje je jako širok pojam, ko i da nisam ništa rekao, na kraju moramo sami naći načina kako gubiti samovažnost.
Kad smo recimo pod vlašću sitnih mučitelja, mi možemo izaći sami sa sobom i njima na kraj jedino tako da uvidimo da nas u stvari 90% muči naša samovažnosti i tako se i postavimo, to je jedan primjer.
A svaka bitnija situacija u životu se može odigrati tako da se samovažnost veliča ili jednostavno zanemari.
Treba u sebi uočiti što je to uopće samovažnost, kako dolazi do toga, koji su to suptilni putevi ljudske gluposti i nemoći da se uvijek ponovo nađemo u obrani neobranjivog i gubimo sav višak energije....

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 1:27 pm 
Moderator

OMEN je napisao/la:
Po pitanju Orla,koncept bježanja dolazi upravo od Don Huana- Ovo 'pobjeći Orlu' u vezi Soledad je njegov izraz-pa i ovo 'iskrasti se na vršcima prstiju pored Orla' - sjećaš se stiha iz one pjesme...:'Izdvojen i miran,projurit ću pored orla i biti slobodan' -Neznam...imam filing da je taj orao sila koja zarobljava,a te njegove emanacije i vlakna su vrlo suptilne materijalne energije po kojima skupna točka svira dok se ne osvijesti i shvati da može i izaći iz tog začaranog kruga

Mislim da to bježanje Orlu dolazi od pristupa priprostim ljudima kao što su nekad bili indijanci.
Omiljena tehnika podučavanja starih pa izgleda i novih vračeva je VARANJE :). Kako čovjek napreduje, na večini njegovog puta on mora stvarati nove i nove lažne svjetove, svaki daljnji je energetski bolji i bliži namjeri.... moraju biti lažni jer stvarni materijalni svijet ne postoji, on je plod percepcije promatrača.

'Izdvojen i miran,projurit ću pored orla i biti slobodan'

A kud ćeš projuriti? Poezija je poezija i ne shvaća se bukvalno.
"Izdvojen i miran" me podsječaju na stanje svijesti kojeg je potrebno mnogo-mnogo da bi se živjelo ko čovjek od znanja i raširilo "krila percepcije".

Ono čeg ćeš se osloboditi je čahura, a ostat ćeš valjda u orlovim zračenjima na neki nezamisliv način.

'iskrasti se na vršcima prstiju pored Orla'

Ovo me više podsjeća na iskradanje na vršcima prstiju iz svoje osobnosti... pa onda to nazovimo umiranjem, i kartom za treću pažnju koja se kuje... Orao nas "Pusti" iz beskraja ljudske gluposti, pošto simbolično umremo, da više ne budemo skupnom točkom na mjestu koje je "naređeno" do tad..... od Orla.

Oba stiha mi se puno tiću desetljeća života prije samog čina prelaska u treću pažnju ako se izuzme riječ Orao.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 2:20 pm 
Početnik

promatrač je napisao/la:

Rekapitulacija koliko shvaćam služi za povrat energije koja je ostala zarobljena kroz niz događaja u životu i takva tehnika slabo pogađa u smanjivanje samovažnosti, može pomoći ali i odmoći.
Rekapitulacija služi podizanju energetskog nivoa, daje se šansa skupnoj točki da ulovi nešto sa strane mimo normalnog života.
Traganje služi istoj stvari.
A svaka bitnija situacija u životu se može odigrati tako da se samovažnost veliča ili jednostavno zanemari.
Treba u sebi uočiti što je to uopće samovažnost, kako dolazi do toga, koji su to suptilni putevi ljudske gluposti i nemoći da se uvijek ponovo nađemo u obrani neobranjivog i gubimo sav višak energije....

Slazem se sa tobom oko vidjenja rekapitulacije. Ipak malo da rasclanimo...

Ako pretpostavimo da rekapitulacija dovede do povratka ili energetskog uravnotezenja. Zasigurno to mozemo koristiti u smislu samoizlecenja ili dobijanja energije da cinimo ili ne akcije koje smo namerili.

Uglavnom je pokretac nasih akcija Ego ili su nase akcije pokrenute Letacevim umom. Pa se onda nekako vrtimo u krug...

Pokrenemo se u nekom smeru cinjenja - izgubimo energiju - uradimo rekapitulaciju na tu temu - povratimo energiju- I ????

Kolika je prakticna verovatnoca da cemo se uopste baviti trazenjem svog egoizma ako smo u energetskom balansu. Pretpostavljam da ce vecina nastaviti u smeru iste akcije mozda u drugom pakovanju.

Sve mi se cini da nam je potreban potsticaj , nezadovoljstvo, i to zestoko da bi ista promenili kod sebe.

Ako uzmemo rekapitulaciju za primer da nas ona resava nezadovoljstva onda je potpuno objasnjivo zasto je Dona bila prepuna samovaznosti.

Da budim realan - nije normalno ni kada vas boli glava do ludila resavati svoju samovaznost i prelistavati licnu istoriju. Treba pribeci prvoj tableti. A posle #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 2:50 pm 
Moderator

Simbolično bih rekao da se svi gibamo u krug nekako.
Normalan čovjek ne širi raspon percepcije pa se giba u krug.
Čovjek kojem raste energetski nivo se onda recimo giba u spiralu, ako radius mjeri energetski nivo. Kružimo izvana blizu svih točaka koje smo prošli no svaki put kad ih prođemo, sa malo širom slikom.

Viši energetski nivo nam dopušta da više tog vidimo, a opet što više vidimo to imamo i više razloga za znatiželju. I tako ispada da vječito idemo putem spirale prema van, pokretanje skupne točke ima kumulativni efekt.

Ne bih se usudio tvrditi da rekapitulacija dovede do energetskog uravnotezenja! Svaki put kad nešto više vidimo o sebi zbog proširene svijesti to otvara novu žudnju za znanjem, neku vrstu nezadovoljstva ako stojimo na mjestu i to nas vječito pokreće.
I rekapitulacija je tu tek jedan od nepobrojivih činbenika, ne zaboravimo da je i tonal na kraju nepojmljiva misterija ako ga se želi razumjeti u dubinu.

Ako se nekome desi da ga rakapitulacija dovede u balans da ne traži dalje , mora da je u preidealnoj okolini koja ga premalo izaziva ili je zapeo u onom jednom neprijatelju koji se zove jasnoća pa je makar privremeno u zabludi da mu je sve jasno i da može tako ostati.
Možda je trenutno samo na platformi koja je mirnija (ništa na njoj ne izaziva)?
No kako god bilo, kad se prijeđe neki energetski nivo, ima previše toga van tonala što nas izaziva da pokušamo spoznati i razvrstati da bi stajali na mjestu. Reklo bi se da nam duh onda više neda mira. Znanje se spušta na nas ma što radili.

Sam povišeni energetski nivo daje efekt da nas nešto čupa iz svijeta ljudi, onako izvana, ko da to nismo mi uradili. Biva sve više manifestacija duha...

A sad Ego, bio je tu i bit će, pitanje je koliko je proziran, neka bude ego ali neka vidimo kroz njega i neka ne krepa kad vidi nagual, to je cilj.
Ego neće krepati ako je svjestan svoj beskonačne beznačajnosti i malenkosti pred nagualom. I zauzvrat kad vidi nagual bit će još skromniji (ako ne krepa) (još manje samovažnosti onda), to je onaj kumulativni efekt pokretanja skupne točke... vrtimo se u nečem nalik na krug, u spiralu, ili više njih, svaki za svoj aspekt života.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned feb 03, 2008 3:51 pm 
Član foruma

ja se isto sjecam da je karlos rekao da je najbolji način rješiti se samovažnosti da ne pridajemo važnost važnosti. prevelikim filozofiranjem i kompliciranjem oko ega i samovažnosti može se postati opsjednut.
pridajete važnost važnosti i zato se vrtite u krug

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 04, 2008 12:46 am 
Član foruma

Don Huan kaže da nema slobode bez intervencije naguala-njegove učenice vještice pak tvrde da je dovoljna informacija,ideja i da dalje Duh vodi-Nagual nije potreban. I da,voljela bih 'cuti' vaša nagađanja,a može i uvide (ha,ha,smajlić mi ne radi) oko 'misterioznog' utjelovljenja plavog izvidnika (oli ti Nury Alexander) na ovom svijetu ....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.