Pozdrav svima!
S vremena na vreme obidjem ovaj sajt za mene izuzetno neobican ali pozitivno neobican. Neke stvari koje se ovde iznose sam i sama uvidela tako da mi dodju samo kao potvrda, saznajem nove, dok nazalost neke apsolutno ne razumem.
Na forumu nisam do sad ucestvovala jer mislim da bas i nisam imala sta da kazem, a snovi.... hm ... oduvek imam vise manje neobicne snove.Cisto par primera
Prvi, ne znam gde se nalazim ali puno ljudi je oko mene.Posmatram ih i nesto mi se ucini cudnim, i uvidjam da postoje dve vrste ljudi. Prvi medju koje bih i sebe svrstala nisu svesni postojanja ovih drugih ljudi.Nije mi jasno kako se ne sudare, kad ih uopste i ne vide, to mi je jako cudno.Ta druga vrsta ljudi nije ni obracala paznju na nas, nekim svojim razgovorima su uglavnom bili okupirani. U tom momentu dvojica od te druge vrste ljudi krenu ka meni, ja se izmaknem da ih propustim, i onda shvate da ih ja vidim..... instiktivno se povlacim i shvatam da mi paralelno postojimo kao da su se dve dimenzije poklopile, samo sto to oni znaju a mi ne.......krecu za mnom,bezim i budim se. Kako sam videla da su to dve vrste ljudi , ovi drugi su bili za nijansu svetliji ili prozirniji od obicnih ljudi.
Drugi poput horora, sanjam nesto nebitno, san se prekida i sve postaje tamno , osecam da me neko ili nesto vuce negde, cudan osecaj , niti sam budna niti sanjam, to nesto me vuce cuju se glasovi, kao neko vristanje, svetlost na momente, treperava... hocu da se probudim ne mogu, pokusavam da zovem nekog, ne mogu da izgovorim, da pomerim ruku nogu, nista.... pocnem da se molim Bogu , a ono sve jace i jace... uspevam da se probudim nekako, a sva sam ukocena, trnu mi i zubi cak.
Ako odmah zaspem to se ponovo desava.... uvek ustanem, setam... i spavam sa upaljenim svetlom.I tako su mi se ti snovi ponavljali bar 1-2 godine sa vremena na vreme... i ja uspem jednom da se pomolim do kraja.... i bila sam mirna jedno vreme... onda sam srecom nasla jos neke stvari koje su mi pomogle i od tada ovo vise ne sanjam. Vanzemaljce ne sanjam, ali snovi o kraju sveta s vremena na vreme...
U svakom slucaju otupila sam vec na neobicne snove i uglavnom se trudim da ih zaboravim,ali ono sto me
zabrinjava jeste da pre nego sto zaspem cesto vidim neke slike koje mi ni same nisu jasne... znaci budna sam, legla u krevet i zatvorila oci.... i krecu nezavisno od mojih misli.Nekad apsolutno konfuzne... nekad .. veoma jasne.. hm moram napisati bar nesto da bi me razumeli...zatvorila oci, vidim zemlju , planetu zemlju od gore... kao na filmu , lociras odredjenu teritoriju, i zumiras i ona se priblizava...naravno da me ovo uplasi apsolutno, u momentu otvorim oci,...
drugo, tog dana sam bila u manastiru i svestenik je docekao neke ljude... po odelima rekla bih imucnije.... manastir se gradi, pa sam i pomislila neki donatori sigurno.... dolazim kuci , zatvorim oci i vidim svestenika sa tim ljudima , obucenim u crno sa kapuljacama, bakljama, poredjanim u krug....
.....Posto sam sam samu sebe proglasila ludom na neki nacin,a da kazem za to nekom iz mog okruzenja onda bih bila i zvanicno luda...ovde vidim da ima raznih iskustava, pa me zanima da li neko ima neku ideju koji mi je v....,
em sto me sve ovo plasi , i sto ne mogu da shvatim, sta je to , ili na koji nacin se to moj mozak poigrava samnom. Inace meditacija, joga, vizualizacija....i slicno me jednostavno, ne zanima, cak imam neku odbojnost prema svemu tome. Hocu da kazem da ja ne prizivam svesno ove slike nego se one same javljaju, ovih konfuznih slika mislim da sam skontala kako da se otarasim... ove jasne me poprilicno iznenade. Nemam predstavu sta je to ali mi se uopste ne dopada.Ne pijem, ne drogiram se , nikakve tablete.....ali nesto ....nije u redu definitivno. Zahvalna za bilo koju teoriju ili putokaz , koji bi mi pomogli da shvatim sta mi se to desava.