Sada je: pon maj 05, 2025 10:51 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet jan 11, 2008 10:46 am 
Član foruma

(15784)

Mnogi tvrde, obično oni samozvano jako pametni da se nikakvo Ponavljanje (''Reinkarnacija'') ljudske populacije... ne ostvaruje.
Na njihovu žalost a na sreću preostale ljudske populacije JEDAN VID Ponavljanja se ipak ostvaruje.
Da se ne ostvaruje - vjerujte mi da bi međuljudska komunikacija govorom još uvijek bila svedena na: Akita, akita... uz mimiku i pokret ruku, tijela ili nogu, a ljudi bi još uvijek živjeli u spiljama ili na drvećima.
Ovako, upravo radi Ponavljanja - znanstveno je dokazano da su već sedmomjesečne bebe (svakako ne sve već VišePonavljane) sposobne za veliki raspon mentalnih aktivnosti te da su u pametnije nego što mislimo.
Uostalom, da nema Monada (odakle stižu do bakterija inteligentni signali u vidu Određenih titraja u Određenom vremenu) ne bi (ovo je znanstveno dokazano) ti mikroorganizmi mogli odlučivati i dogovarati se što da rade i kamo da se kreću.
Šta više, znanstvenici su objavili da se kod bakterija pokazuju altruističke sklonosti.
A lososi i jegulje ne bi ni teoretski mogle otplivati na tisuće kilometra od svog mjesta mriješćenja - da bi se u jednom momentu vratile (one koje prežive smrtonosni povratak) do mjesta gdje su izmriještene...

Dakle bez Monada ne bi živa bića, naročito VišePonovljeni spiriti (duše) ljudi, bili na onoj Spoznajnoj stepenici na kojoj se nalaze.

No ipak moramo priznati samozvano jako pametnim da su u pravu kad kažu da se poslije smrti tijela (u kome je dotad bio) ne ostvaruje seoba spirita u novo tijelo.
Naime po smrti Materijalnog tijela funkcija Spirita se (prema tijelu) gubi u potpunosti.
Zato i možemo u potpunosti prihvatiti Aristotelov opis Spirita kao najtočniji.
Naime on je objavio ovo mišljenje za spirit:
“Spirit se odnosi prema tijelu kao oblik prema materiji, on je živom tijelu uzrok i početak, on mu je svrha, on je i njegova suština.
Spirit imaju svi živi organizmi.
Spirit biljke ima samo snagu hranjenja, dok Spirit životinje ima osim toga i snagu osjećanja, požude i kretanja, dok Spirit čovjeka, pored svega toga, ima još i snagu uma, tako da čovjek pomoću Spirita živi, osjeća i misli.”
Spirit ne može postojati duže od tijela, niti može postojati bez tijela.”

Po mojim informacijama ovo je svakako jedna od najtočnijih definicija za Spirit.
Ipak, moram navesti da su Priroda i Stvoritelj dodijelili Spiritu koji se nalazi U MATERIJALNOM Tijelu ogromnan zadatak da bi čovjek ostvario kampletan životni put od začetka do smrti.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 11, 2008 11:29 pm 
Član foruma

A kako uza sve to ide karma i ide li uopće?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 2:23 pm 
Član foruma

-krivo-....

Zadnja izmjena: V; ned jan 13, 2008 1:05 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 4:24 pm 
Član foruma

V je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:
A sad da vas koji svraćate na ovaj topić pitam: Zar niko od vas nije mogao doći do zaključka da se u donjoj skici, koja je vezana za Sunčev sistem, nalazi riješenje Stvaranja kozmosa - i to PRIJE nego što je došlo do Velikog praska.
Svakako, zanemarite predstavu Sunca, Zemlje i Mjeseca.

slika

(14866)

Pozdrav, Tombolo! (moram priznat da ti ime odlično pristaje)

Prije svega bih napomeno da me tvoji zapisi oduševljavaju, otkrivaju zbilja mnogo, mnogo područja za napredak.
Dao si mi odgovore raznolikih razmatranja.

Nadalje, ovaj prikaz kojeg si dao gore me snažno podsjetio na jedno razmišljane kojeg sam postao na isti dan kada je posta navedeni prikaz.

http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... ght=#44863
Citat:
pre nekih 2mj. sam vozio bicikl oko jednog stabla, onako hipnotično kružio,
sviđalo mi se kako se prolazim kroz jednu malu lokvu i radim krug. tako sam počeo formirati 2d spiralu, možete zamisliti? ok.

pala mi je misao na mozak koja je bila toliko jednostavna i banalna i smješno divna jer to nisam prije primjetio. spirala se sastoji od krugova.

imamo krug, ako na njemu stavimo jednu točku, imamo početak i kraj kruga. mi neidemo a-b,a-b,a-b... već a-b,a1-b1,a2-b2..., time mi gradimo spiralu, istovremeno smo ciklični i istovremeno napredujemo "u ravnini"...

O:Što je ciklička ravnina?

a što je to spirala?

Ta slika koja se pojavila je gotovo identična tvom prikazu.

Dali je tvoj prikaz dedukcijski?

Pozdrav, V.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 13, 2008 12:12 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
A kako uza sve to ide karma i ide li uopće?

(16114)

Karma i te kako ide.
Uostalom, upravo nam karma dokazuje da Monade, u kojima stoje Zapisi iz "ODRAĐENIH života" postoje.
Svakako, za dobro se naplaćuje dobrim, dakle pozitivnom karmom,a za loše lošim, dakle negativnom karmom.

Tako se već dugi niz godina u ovom životu kod mene ispoljava pozitivna karma koju su moj Spirit, automatski i moje Tjelesno, "zaradili" iz perioda 16-tog vijeka, i to od Spirita Thomas Moore-a.
Ta karma je vezana za pisanje - koje se je pokazivalo od mojih malih nogu.

Druga pozitivna karma datira iz XVII. vijeka.
Ta je karma vezana za slikarstvo, i to od Spirita Jan Brueghel-a mlađeg.
Ta karma se je također kod mene ispoljevala od moje najranije mladosti,

Treća karma je vezana za 18-ti vijek i vezana je za liječanje ljudi - i to od Spirita meni nepoznatog talijanskog liječnika iz Firenze(Gjuzepe ?).
Kažem meni nepoznatog jer u prvoj informaciji koju sam primio o tom liječniku sam saznao njegovo ime i prezime ali ga po primanju informacije nisam zapisao - nakon čega sam zaboravio prezime.
Ponovnim pokušajem nisam uspio saznati prezime tog liječnika
Interesantno je da sam tokom meditacije doživio Spiritualno viđenje kuće u kojoj je taj liječnik živio i radio (u podrumskim prostorijama), i da mi je nametnuta djelomična Memorija njegovog znanja medicine i anatomije.
Još je interesantnije da sam putem meditacije “upoznao” njegovu sestru - čiji Spirit sam prepoznao u sarajevskoj režiserki LJ. Vesni.
Kad sam ispričao Vesni o karakteru te djevojke ona me je zabezeknuto posmatrala, jer se je ustanovilo da se je kod nje u mnogome pokazivao karakter od te Ranije živuće osobe.

Imao bih još dosta toga iznijeti, ali je i ovo dovoljno da mnogi od vas shvatite prenos karme iz Ranijih života.

A što se tiče negativne karme koju čovjek “zaradi” u svom životu - navest ću neke primjere.
Ja sam u mladosti bio veoma nekorektan prema mojoj majci, a dosta godina i prama mojoj prvoj supruzi.
Danas znam iz kog razloga već dosta dugo “plaćam karmičku naplatu”.
I vjerujte da mi nije lako.
Ali...

Moja je kčerka je prije 20 godina uradila ISTO ONO koje se kod nje sada odražava kao karma.

Eto theodores, mislim da sam ti dao dovoljno razumljiv odgovor, na tvoje pitanje - iz kojeg možeš dalje i sam u potpunosti objasniti Naplatu putem karme.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 13, 2008 1:24 pm 
Član foruma

Hvala tombolo na odgovoru... znači li to da ipak postoji kontinuitet inkarnacija kod svakog spirita? Jer, rekao si da smrću tijela spirit prestaje postojati, pa me zanima, što se zapravo događa? Ako nije spirit, što onda preživljava smrt i ponovno se inkarnira?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 13, 2008 3:26 pm 
Član foruma

ne bih želio ispasti bezobrazan ali s nestrpljenjm očekujem post o Stvaranju svijeta. :read: Plizzzzzz

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 13, 2008 6:46 pm 
Administrator

Citat:
Ako nije spirit, što onda preživljava smrt i ponovno se inkarnira?

DUŠA = MI.

Jer:

Spirit = duh
Soul = duša

Nemojmo brkati ta dva pojma, jer to nije jedno te isto. [-X

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 13, 2008 9:08 pm 
Član foruma

To sam ija mislio, ali reče naš tombola da spirit i duh nisu isto.

U isto vrijeme moguće je da je to samo nesporazum u našim osobnim jezicima... tako da bi bilo dobro nać jedan koncenzus pojmova, jer postoji razlika između definicija i riječi od čovjeka do čovjeka... dobro bi bilo kad bi bar za ove diskusije razliku smanjili na minimum.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 14, 2008 12:37 am 
Član foruma

DUŠA = MI.
Jer:
Spirit = duh
Soul = duša
Nemojmo brkati ta dva pojma, jer to nije jedno te isto. [-X
:mrgreen: :wink:[/quote]

(16290)

Prvo da rasčistimo ovo.
Spirit = duh je PODVALA (SKRETANJE SA Staze ISTINE) "Mudraca novijih datuma".
Pa svaki pametan koji prihvaća učenje Aristotela može da shvati da Spirit NE MOŽE da bude Duh!!!

Pročitajte još jednom ovo uz upotrebu mozga:
“Spirit se odnosi prema tijelu kao oblik prema materiji, on je živom tijelu uzrok i početak, on mu je svrha, on je i njegova suština.
Spirit imaju svi živi organizmi.
Spirit biljke ima samo snagu hranjenja, dok Spirit životinje ima osim toga i snagu osjećanja, požude i kretanja, dok Spirit čovjeka, pored svega toga, ima još i snagu uma, tako da čovjek pomoću Spirita živi, osjeća i misli.”
Spirit ne može postojati duže od tijela, niti može postojati bez tijela.”

Pazite!
DUH posjeduje SVA obilježja MATERIJALNOG!
Dakle ja sam OPISAO, šta više i objavio slike Duha (astralna projekcija), a to znači da DUH ima Sve obilježje Materijalnog, odnosno Materije.
Viđenje DUH-a Božjeg su mnogi ljudi DOŽIVJELI (što sam i ja na svoj način doživio), ili Bogorodice… - a pokažite mi nekog tko je doživio Viđenje energetskih poticaja (dakle Viđenje struje, bioenergije… a naročito etera, najfiniju pramateriju (pratvar) - za koji eter je i Einstein tvrdio da ne postoji).

I sad da vas pitam: Može li se MATERIJALNO (dakle DUH) odnositi prema Materijalnom tijelu tako da mu bude UZROK I POČETAK - da mu je SVRHA I SUŠTINA???
Itd…

I nakon ovog sve čestitke theodoresu koji je napisao:
theodores je napisao/la:
To sam ija mislio, ali reče naš tombola da spirit i duh nisu isto.

U isto vrijeme moguće je da je to samo nesporazum u našim osobnim jezicima... tako da bi bilo dobro nać jedan koncenzus pojmova, jer postoji razlika između definicija i riječi od čovjeka do čovjeka... dobro bi bilo kad bi bar za ove diskusije razliku smanjili na minimum.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 14, 2008 6:43 pm 
Član foruma

Ali ipak... pitanje ostaje...što ti tombolo kažeš, što se ponovno i ponovno rađa?

Opet... pošto je duh materijalan, i on je živ, nije li? A kako može bit živ bez spirita? Ako mi imamo osim fizičkoga astralno tijelo (koje se možda može gledat kao duh, ili je duh dio njega ili nešto slično...opet ovisi o jeziku, ali shvatit ćeš me valjda)... kad fizičko umre, zar znači nužno da spirit nestaje, ili ipak ostaje u astralnome koje se ponovno inkarnira, jer, još nije odslužilo svoj rok tako da kažem... a tad na kraju puta kad se dogodi ono stapanje s Jednim... materijalno nestaje (mislim dakako na astralno tijelo, ili duh nazovi kako hoćeš, na tu stvar mislim), a ostaju spiriti koji se stapaju s jednim? I onda sve počne ispočetka... dakle, Aristotel reče spirit nemože biti duže od tijela... ali, zar i astralno također nije tijelo, osim ako, eto, i to nije kakva podvala?

Dakako iznosim mogućnosti ništa još ne uzimam kao gotovo i određeno...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 14, 2008 11:26 pm 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Hvala tombolo na odgovoru... znači li to da ipak postoji kontinuitet inkarnacija kod svakog spirita? Jer, rekao si da smrću tijela spirit prestaje postojati, pa me zanima, što se zapravo događa? Ako nije spirit, što onda preživljava smrt i ponovno se inkarnira?

(16405)

Kontinuitet Ponavljanja (“inkarnacija”) nekih MEMORIJSKIH Sekvenci (dakle NE Spirita) koje se nalaze u Monadama odvija se od onog momenta kada se na Zemlji pojavi više od 3,024.000.000 ljudske populacije.
Tada se proces Ponavljanja, ajmo reći “inkarnacije”, odvija nakon 43 dana po smrti jednog čovjeka.
(ovih 43 dana su poznata mnogim parapsiholozima).
Dakle nakon 43 dana (ovaj broj nije slučajan) se stvara DUŠEVNI (NE duhovni) Kontakt na relaciji Monada - Sjemenska stanica (spermatozoid) muškarca koja će Oploditi jajnu stanicu buduće majke.

Dalje, nastavak na tekst pod mojim brojem (15784).

Razmislite, da li je neki od vaših neurona memorirao Aristotelovu misao gdje kaže: Spirit ne može postojati duže od tijela, niti može postojati bez tijela.
I da li je memorirao moju zadnju rečenicu: moram navesti da su Priroda i Stvoritelj dodijelili Spiritu koji se nalazi UMATERIJALNOM Tijelu ogromnan zadatak da bi čovjek ostvario kampletan životni put od začetka do smrti.

Predlažem vam da se dobro zamislite nad rečenicom: Spirit ne može postojati duže od tijela, niti može postojati bez tijela.
Naime iz esencije same rečenice se može zaključiti da je, kako po Aristotelu tako i po mnogim drugim pametnim misliocima, Spirit JEDAN a Tijelo DRUGI entitet - iako je očito da su oba entiteta suživotno vezani.
No upravo zato što Spirit Postoji kao ''ja jesam'', dok je Tijelo za sebe ''ja jesam'' to se Svijest spirita MORA razlikovati od Svijesti tijela (Svijesti materijalnog bića)..
Iako, kad Spirit ''nametne'' svoju Svjesnost Svijesti tijela - tad to postaje Jedinstvena Svjesnost Spirita i Tijela.
Prema tome mi možemo u potpunosti prihvatiti rečenicu gdje se kaže da je Spiritu dodijeljen ogromni zadatak da bi čovjek ostvario kampletan životni put od začetka do smrti.
No sad pazite!
Zadatak nije dodjeljen Materijalnom biću već je dodijeljen Spiritu.
Prema tome nije čovjek (kao Materijalno živo biće) taj koji ''vodi glavnu riječ'' u organiziranju svog života od začetka do smrti.
Uostalom to se naročito pokazuje kod upravljanja svim Vegetativnim funkcijama.
Naime, smatram da to znate, Vegetativni ili Autonomni živčani sustav je obilježen time, što se njegove funkcije vrše mimo čovjekove volje i često puta tako da čovjek o njima nema svjesnih osjeta..
No da se razumijemo - od Prirode i Stvoritelja je ipak DATO čovjeku da upravlja svojim životom ali samo u visini od 33% od ukupnog upravljanja svojeg života.

No da li ste se pitali zašto vas ja toliko ''masiram'' s Monadama i Spiritom.
Pa jedino zato jer nam Monade i Spirit mogu pružiti VAŽNE podatke, odnosno informacije koje nijedan živi stvor ne može da izmisli.
Tako, ja sam došao do podatka, informacije kako je stvoren svijet.
Pazite!
Ja sam napisao da sam došao do podatka, informacije - a ne da ja moja Materijalna svijest SMISLILA podatak, informaciju kako je nastao svijet.
Stoga se trebamo pitati: Odakle je DOŠAO taj podatak, informacija?
Najjednostavniji odgovor može da glasi: Jedino iz nekog Energetskog polja, odnosno ''nebeskog tvrdog diska'', odnosno Monade, gdje se nalazi kompletna informacija (kao Memorija) koja se tiče Stvaranja svijeta.

I sad sam došao do točke koja je veoma važna da od nje iznesem svoja izlaganja koja se tiču Stvaranja svijeta.
Naime ja sam prije 20 godina počeo Raditi s kristalima preko kojih sam ostvario nevjerojatne spiritualne kontakte, a preko kojih su mi i Stizale informacije koje sam dosad objavljivao i koje ću objaviti.
Svakako, od ManjePonovljenih ne očekujem da će vjerovati u sve ovo.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 14, 2008 11:54 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
ne bih želio ispasti bezobrazan ali s nestrpljenjm očekujem post o Stvaranju svijeta. :read: Plizzzzzz

Žao mi je ali ćeš trebati još dosta da čekaš taj post.
Naime, prije objave tog posta treba da objavim jedan test iz kojeg će mnogi koji prate ovaj topik moći shvatiti da li su ManjePonavljani ili VišePonavljani - odnosno neki će moći shvatiti da se nalaze u društvo onih za koje se kaže da su Kristalna ili Indigo djeca.
Svakako već sad mogu napomenuti da odgovore u tom testu nećete davati meni već sami SEBI.
I da li će vaši odgovori biti takvi da Sami SEBI lažete to će samo Vama dati na znanje da li je vaš Spirit ostvario Manje ili Više Ponavljanja.

Pa do testiranja.

Napomena.
Ovo testiranje sam svojevremeno proveo na forumu Monitor hr. no prekinuo sam ga jer sam spoznao neozbiljnost onih koji svraćaju na taj forum.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 15, 2008 5:38 am 
Član foruma

Pozdrav!

Čitao sam tvoje tekstove još na forum.hr, al još niti sad ne znam od kud ti vadiš sve te informacije :) Od kud tolika..kreativnost u izražavanju kroz obične brojeve? Tu mora postojati neka dobra baza iz koje se sve te interpretacje vade.
Jesu li to knjige? Koje? Pokušavao sam shvatiti tehniku računanja no nisam zapravo ništa shvatio. Kad se koji brojevi uzimaju u obzir, kako se interpretiraju, to je velika zagonetka.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 15, 2008 4:07 pm 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:

Ipak, kako si nestrpljiv tad te mogu uputiti na moj blog: http://delija.blog.com/ ili http://dhschultz.blog.hr/

Ako hoćeš o meni saznati više tad upiši u prozorčić Google-a tombola33 - ili hrnjak dubravko... dakle ima još ali i navedeno je dosta da ti se zavrti u glavi.

No najavljeno testiranje je obavezno - svakako za one koji žele da saznaju iz kojeg astrala im stiže inteligencija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 15, 2008 4:29 pm 
Član foruma

gocat je napisao/la:
Pozdrav!

Čitao sam tvoje tekstove još na forum.hr, al još niti sad ne znam od kud ti vadiš sve te informacije :) Od kud tolika..kreativnost u izražavanju kroz obične brojeve? Tu mora postojati neka dobra baza iz koje se sve te interpretacje vade.
Jesu li to knjige? Koje? Pokušavao sam shvatiti tehniku računanja no nisam zapravo ništa shvatio. Kad se koji brojevi uzimaju u obzir, kako se interpretiraju, to je velika zagonetka.

I za tebe važi preporuka koju sam dao metuzalemu.

I tad ćeš možda shvatiti da tu nema tehnike računanja već je u pitanju to da sam ja POVEZAN sa galaktičkim Netwerkom.
I kao što ti tražiš informacije sa Google-a... ja se služim s Monadama ("nebeskim tvrdim diskovima") odakle mi stižu odgovori na moja postavljena pitanja.

Znam, u ovo do prije 22 godine ne bih ni ja povjerovao.

I tebi pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 15, 2008 11:47 pm 
Član foruma

e da..uvjek htjedoh priupitat al smaknem s uma... :mrgreen:
mozda sam propustio taj dio..namjeravam se skoro jos vratit u prijasnje postove i malo si dat vremena citajuci..
no da pitam..da li mi, neki.. imamo sanse jednom se povezati tokom ovog zivota s galaktickim networkom..i na slican nacin spoznavati neke stvari..
posto isto tako ne mozemo tocno pojmiti koliko nam se puta inkarniro spirit i sl...(na taj nacin smo prakticki u jednu ruku zakinuti)
da li smo odma stavljeni pred zid..

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 16, 2008 12:03 am 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Ali ipak... pitanje ostaje...što ti tombolo kažeš, što se ponovno i ponovno rađa?

Opet... pošto je duh materijalan, i on je živ, nije li? A kako može bit živ bez spirita? Ako mi imamo osim fizičkoga astralno tijelo (koje se možda može gledat kao duh, ili je duh dio njega ili nešto slično...opet ovisi o jeziku, ali shvatit ćeš me valjda)... kad fizičko umre, zar znači nužno da spirit nestaje, ili ipak ostaje u astralnome koje se ponovno inkarnira, jer, još nije odslužilo svoj rok tako da kažem... a tad na kraju puta kad se dogodi ono stapanje s Jednim... materijalno nestaje (mislim dakako na astralno tijelo, ili duh nazovi kako hoćeš, na tu stvar mislim), a ostaju spiriti koji se stapaju s jednim? I onda sve počne ispočetka... dakle, Aristotel reče spirit nemože biti duže od tijela... ali, zar i astralno također nije tijelo, osim ako, eto, i to nije kakva podvala?
Dakako iznosim mogućnosti ništa još ne uzimam kao gotovo i određeno...

pošto je duh materijalan, i on je živ,
Momče, možeš li ti shvatiti da likovi glumaca koje gledamo na filmskim platnima..., a koji su već davno mrtvi, imaju Materijalno obilježje, jer mi ih VIDIMO na filmskom platnu - iako nisu živi.
Možemo vidjeti njihovu sliku u knjigama itd.
Dakle u tim likovima na platnu, u knjigama se ne nalazi Spirit već su to MEMORIRANI likovi i kao takvi spremljeni na filmskoj celuoidnoj vrpci ili stranicama knjiga...

kad fizičko umre, zar znači nužno da spirit nestaje, ili ipak ostaje u astralnome koje se ponovno inkarnira

Ovo traži duže objašnjenje, no ja ću ukratko - shvatio ti poruku ili ne.
Dužnost Spirita nekog bića je da u Određenu Monadu UTISNE Memoriju neke životne sekvence, tog bića.
Dakle ne ostaje Spirit u Monadi već MEMORIJA.
Prema tome, kad biće umre - Spirit gubi svoju funkciju jer jednostavno nema šta da Memorira.
Sad, ako neki medij ostvari kontakt sa Monadom tog umrlog bića, on ne komunicira sa Spiritom već sa Memorijom, koja je Utisnuta u Monadi.
I kako ta Memorija ima moć da se prikaže u obliku duha (bez spirita u njemu) to komunikacija na relaciji medij - duh poprima formu Materijalne vrijednosti.

Toliko

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 16, 2008 12:17 am 
Član foruma

beLIEve je napisao/la:
e da..uvjek htjedoh priupitat al smaknem s uma... :mrgreen:
mozda sam propustio taj dio..namjeravam se skoro jos vratit u prijasnje postove i malo si dat vremena citajuci..
no da pitam..da li mi, neki.. imamo sanse jednom se povezati tokom ovog zivota s galaktickim networkom..i na slican nacin spoznavati neke stvari..
posto isto tako ne mozemo tocno pojmiti koliko nam se puta inkarniro spirit i sl...(na taj nacin smo prakticki u jednu ruku zakinuti)
da li smo odma stavljeni pred zid..

Onaj kojem nije Zapisano da se poveže sa galaktičkim netwerkom automatski je stavljen pred zid.

Sad, da li su ti ljudi pred zidom zakinuti radi toga - ne bih baš rekao.
Možda mi nećeš vjerovati ali često bih ja rado stajao pred zidom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 16, 2008 1:23 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:

Toliko

Toliko, i dovoljno je što se toga tiče... zahvaljujem.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.