Sada je: uto maj 06, 2025 7:21 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 12:24 am 
Moderator

Moram da priznam da kopanje podzemnih baza i na ovaj nacin prezentovane informacije na mene ostavljaju neodoljiv utisak „teranja ’lovine’ – odnosno nas - u stampedo“ :mrgreen: (Toper).
Utoliko pre sto se ovo veoma lepo poklapa sa agendom koja kao zajednicki imenitelj pocinje da proviruje iza programa abdukcija a time i vanzemaljaca.

Instinkt odrzanja je najprirodniji moguci instinkt i veoma zdrav – to je potpuno u redu. Medjutim, nase fizicko telo i um su vec sada izlozeni delovanju tako destruktivnih uticaja, da je pravo cudo da smo uopste zivi. Recimo da smo polu-zivi i potpuno zombirani – kao ona skuvana zaba. :?

Medjutim, da li ce nas na primer prave informacije o vakcinama spreciti da sada odvedemo svoju decu na vakcinaciju. Neka se svako zapita. Kako to da nam nije pala na pamet neka udruga za zastitu od obavezne vakcinacije?? Samo jedan primer, pored mnoooogih drugih. To je nesto sto se desava sada, ovde, niti je neizvesno, niti pomereno u buducnosti, niti spada u neproverene informacije. Ali je mozda suvise prizemno, tako nespiritualno da bismo se time bavili :wink: . Postujem, to je odredjeni stav. Medjutim, nekoliko informacija serviranih na pogodan nacin i pismo nekog norveskog politicara i eto nas u planovima za kopanje podzemnih baza. Odjednom smo veoma zabrinuti za svoj opstanak koji je odavno doveden u pitanje. I nista nam tu nije nelogicno.

Sto se mene tice, nekako mislim da sam nabavila kartu za ovu kosmicku utakmicu sa sve 2012. godinom i svim sto bi ona mogla znaciti i ne pada mi ni na kraj pameti da je propustim ili je provedem u nekom mracnom podrumu. :D Niti vidim neki smisao u nekom takvom „opstanku“. :roll:

Mi nismo fizicka bica sa spiritualnim iskustvom, vec smo spiritualna bica sa fizickim iskustvom. Nase duse – ako ih jos imamo – su ovde u igri, ne nasa tela, koja ce propasti pre ili kasnije.

Mislim da nam ono istinsko spiritualno znacenje Vala/Zetve/kraja ciklusa jos uvek izmice. Sto se mene tice, ima jos nesto vremena da se ova praznina ispuni istinskim razumevanjem.

To je moje misljenje. Mozda neko drugi ima drugacije lekcije u trenutnom zivotnom ciklusu u koje spada i kopanje podzemnih baza.
Jer bez razmisljanja sopstvenom glavom nista od veze sa visim centrima i bez slobodne volje nista od uskladjivanja sa Kreativnim silama Svega sto Jeste :wink: .

Sve najzad sve i jesu samo lekcije i igra tokom koje Kreator – mi upoznaje sam sebe.

Zadnja izmjena: Arja; sub jan 12, 2008 12:28 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 12:27 am 
Član foruma

Jack, u pravu si, da znas. Evo, ima nekih mesec dana kako inenzivno citam tekstove na engleskom, i mogu reci da svakim danom, u svakom pogledu, sve vise napredujem...:) mislim na engleski... salim se, ne mislim samo na engleski... :) :) :)
Sutra mi stize i pomoc: ENGLISH CONACT TOOLS 4... tako da nece biti problema...

Scorpio, PUNO TI HVALA na ponudjenoj pomoci i dobroj volji! =D>

Mislim da zaista ne bi bilo na odmet, malo proanalizirati temu oko sklonista, jer najbolje bi bilo, naravno da nam ni ne trebaju, ali onako...ko zna...

Treba biti spreman na sve, izanalizirati, jer koliko vidim, predlazu se razlicite lokacije. Neko kaze visoke planine, neko podzemne ili cak podvodne baze... Sklanjati se iz gradova i okoline. ...

Zavisi i OD CEGA se covek sklanja (naravno, onaj koji zeli da se skloni).
Vremenom, videcemo i sami u kojem ce se pravcu dogadjaji odvijati, pa cemo, ipak, lakse i brze odluciti u datom momentu, kako da postupimo, ukoliko smo predhodno, i na vreme pravilno razmotrili sve opcije.

Sto kaze Jack, uvek dobro dodje znanje, pa makar .... (i ne ustrebalo....) :)

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 12:48 am 
Član foruma

Citat:
Mozda neko drugi ima drugacije lekcije u trenutnom zivotnom ciklusu u koje spada i kopanje baza.

:) Malo ostro, ali ne zameram... nekako si presekla nit eventualne rasprave..

Ima vas koji ste ovde na forumu veoma dugo. I znate da je ovaj nacin komunikacije pomalo "suv". Ne poznajemo se licno, mnogo toga bi covek rekao samo da ne mora toliko da kucka po tastaturi... Tada bi smo se i bolje upoznali, a samim tim i bolje razumeli... :)
Licno, zaista se trudim da budem konstruktivna, i znam zbog cega sam na ovom forumu. U vezi tudjeg zivota necu nista da predpostavljam, niti da donosim sudove... Ako me nesto bas jako zanima, lepo kulturno, pitam... Jer, ko pita ne skita, a ko nema dovoljno informacija, moze i da donese pogresan zakljucak. O nekome ili necemu....

pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 1:24 am 
Moderator

Citat:
Licno, zaista se trudim da budem konstruktivna,

sigma, ti i jesi konstruktivna a tvoje ukljucenje na forum veoma lepo osvezenje. Iskreno.

Moje drugacije misljenje o podzemnim bazama ni na koji nacin nije povezano sa tom licnom dimenzijom. Kakva je to diskusija izmedju potpunih istomisljenika i bez nesto provokativnijih postova 8)

A to za lekcije u ovom zivotnom ciklusu u koje spada i kopanje baza je receno najozbiljnije i ni najmanje ironicno niti ostro. Ja upravo tako mislim: da svako ima svoje lekcije i potpuno sam bira nacin na koji ce se odrediti prema nekim dogadjajima.

pozdrav i tebi :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 2:19 am 
Član foruma

salecar je napisao/la:
Zabrinjavajuce, by the way, stranica ne radi...

hmm???da,sajt je pao otprilike nakon sto sam stavio post ali se posle nekoliko sati oporavio

Borg je napisao/la:
Vrlo zanimljiv tekst nat.

Dali češ naći volje i vremena da prevedeš i ostatak korespodencije sa te strane?
Bio bi ti zahvalan.

Pozdrav.

sori,nesporazum,prevedeni deo nije moj prevod,skinuo sam ga odavde
http://goldentours.inet.ba/ufos/web/index.htmchovek koji je uradio prevod i uredjuje taj sajt je chlan ovog foruma,samo odavno nije ovde pisao,mozda je preveo ostale delove,Adiseeeeee :hello2: djes' ba :D
inache nema josh mnogo od tog teksta,josh par pasusa,zanimljivo,da,ali toliko tih objava ima na netu i sve imaju neke zajednichke trenutke,ili opshta mesta da to vec bode ochi,i da u svakoj se nadje po par korisnih informacija a ostalo je ljigava manipulacija,ispitivanje pulsa,kondicioniranje,aktiviranje raznoraznih programa,nju ejdz limunada,pojava mesija na svakom jebenom coshku itditd...

promatrač je napisao/la:
Misliš da će sve one koji ostanu vani zadnju godinu prije 2012 loviti i pobiti?
Ili je to još jedan način za širenje straha među mase kako bi se netko najeo?

...

mislim da je ovo pitanje upuceno norveshkom politicharu,mozda si trebao da ga napishesh na engleskom :mrgreen:
ako mene pitash #-o
tema 2012 je preshiroka i pretapa se u sve ostale teme,sve je povezano i sve je jedno,tako da je moj odgovor rasut u nekih 50-tak postova uzduz i popreko po ovom forumu,ne sumnjam da cesh naleteti na njih jer znam da vredno chitash forum shto me raduje :D
sve u svemu galaksija je veoma sazeto izlozio sushtinu problematike u prvom delu posta
galaksija je napisao/la:
Kad razgovaramo o 2012. godini, mislim da ona komponenta neke moguće ‘katastrofe’ u budućnosti koja se veže s tim datumom ne drži vodu u smislu kako nam se to obično prezentira. Nama se kao čovječanstvu oduvijek uz pomoć kojekvih proročanstava pokušavala odvući pažnja na neku određenu ili neodređenu vremensku tačku u BUDUĆNOSTI u kojoj bi mogla nastupiti neka katastrofa. Istovremeno, o kakvoj god ‘katastrofi’ se u budućnosti moglo raditi, ona nije mnogo manja od ove koja već odavno traje na ovoj planeti, uključujući SADA i OVDJE ali ljudi nisu u stanju da je percipiraju. Čovjekova svijest i percepcija su modifikovani ili zamagljeni tako da on ne bude svjestan situacije u realnosti u kojoj trenutno živi a istovremeno ga se nagoni da se brine o nekim potencijalnim problemima iz budućnosti. Kao da je nekome veoma stalo do toga da budemo permanentno izbačeni iz SADAŠNJEG momenta?! S tim u vezi, trebali bi se zapitati - šta bi se to moglo kriti u njemu?

to je to
mozda je sigmina misija,
/sigma,sori shto vec drugi put tvoje postove koristim kao primer,ali su savrsheno pogodni/
upravo to da veoma plastichno pokaze kako funkcionira ceo mehanizam manipulacije,
umesto biti SADA i OVDE i podizati svest,i otklanjati prepreke :wink: i raditi na sebi,ooogromna energija se usmerava na strepnje o kataklizmi u jednoj od mogucih buducnosti,
gde cesh boljeg primera
sigma je napisao/la:

Mnogi su se pojedinci vec udruzili u "grupe za prezivljavanje" i Nasli odgovarajuce lokacije.
E sad, zaista bih bila veoma zahvalna, ako bi neko sa solidnim znanjem engleskog, pomogao u prevodu, i izneo nam koje su preporucene lokacije. Ovaj Norvezanin preporucuje pecine u visokim planinama...A sta ostali preporucuju? Volela bih da malo razradimo tu tematiku.

Pozdrav

formice :wink:
potpuno se razumemo,es juzual
:love3:

Vrh

Naslov: ...
PostPostano: sub jan 12, 2008 3:51 pm 
Član foruma

Arja potpuno se slazem sa tobom u tvoja 2 poslednja texta na ovu temu.Dodao bih da sve ide svojim redosledom i mislim da je cista dezinformacija to da se trebamo negde sakrivat.I pod zemljom i na zemlji ce mo preci (ako predjemo) u druge dimenzije a sta ce sa telpm bit to nije bitno.Ko zeli da mu telo ostane i dalje lepo nek se napudermise pre talasa salim se naravno.Ali postujem i drugacija misljenja jer je sve relativno pa tako mogu ja biti u pravu a mozda ne.Ovo je samo moje licno misljenje...Naravno da bi dosli na neki cilj trebamo imat i razlicita misljenja u pravom smeru da bi raspravama izasli na pravi put.Jer informacije se ne trebaju primat samo iz jednog izvora nego iz mnogo njih koliko ih je maksimalno moguce prikupit a zatim razmisljat o njima koji je dobar a koji ne.Da nema toga nebi se nikad doslo do cilja.Naravno cenim i druga misljenja isto toliko koliko i svoja... :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 8:03 pm 
Član foruma

Totalni NESPORAZUM. #-o

Uopste nisam u fazonu "kopanja bunkera", skrivanja i sl.

Ili ja ne znam da se izrazavam... ili... nemam pojma, a nije ni bitno. Ko zaista PAZLJIVO cita tudje postove, ako treba i par puta, pre nego sto donese svoj sud o nekome,tada ce mozda biti i manje rasipanja energije. Ja licno nisam ovde zbog karakterisanja drugih, vec zbog prikupljanja sto veceg broja informacija, koje cu, naravno dobro profiltrirati.

Dakle, ako dam predlog za nekakvu raspravu, ko zeli, neka se u nju ukljuci na pravi nacin, jer ovo karakterisanje mene kao izmanipulirane osobe,koja vrlo plasticno pokazuje na svom primeru kako taj ceo mehanizam funkcionise,i umesto da budem SADA i OVDE, i podizem svoju svest i otklanjam prepreke, i radim na sebi, ja oooogromnu energiju usmeravam na strepnje o kataklizmi u jednoj od mogucih buducnosti...itd...

Dragi moji, ovo postaje zamorno. Previse bukvalno shvatate, nema sirine... Konverzacija se moze voditi na vise nacina, a jedan od najboljih je "hladne glave"... Ako ces dati odgovor ili svoje misljenje, onda ga daj, ali ne razapinji odmah na krst nekoga ko je samo dao predlog za razmatranje, jer to NE ZNACI DA ON TIM SVOJIM PREDLOGOM AUTOMATSKI ZASTUPA SVOJE SKLONOSTI ...

Necu dalje ucestvovati u forumu i rasipatu svoju energiju.

Umete vi i bolje, samo vam jos treba vremena.

Budite mi pozdravljeni, svako ide svojim putem. Zelim vam svima, od srca da uspete u najvaznijoj borbi i da pobedite svoje lazno ja. Da se iscupate iz raznih kalupa kojima ste okovani. Ne mislim time da sam ja oslobodjena, ali... ovo vise nema nikakvog smisla.

SVIMA SVE NAJBOLJE ZELIM
Pozdrav :hello2:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 8:08 pm 
Moderator

Reci sebi da je sve u redu i pusti emocije, forum te podržava.
Ti doživljavaš napad iz sebe sada pretežno.
Vrati se, piši.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 9:33 pm 
Član foruma

Ja se stvarno izvinjavam ali mislim da sam bio jasan rekavsi da je suproto misljenje tacno koliko je i moje jer smo na istom putu.Samo sam zeleo da kazem svoje misljenje izvini ako te nisam dobro razumeo.VRATI SE NA FORUM JEL OCIGLEDNO SU MRACNE SILE SHVATILE DA IM MOZES BITI VELIKA PRETNJA OKO ISTINE TAKO NAM SVIMA RADE SAMO NEKO SHVATI PRE NEKO KASNIJE NEMOJ DA ME SHVACAS POGRESNO I DA SE TAKO LAKO PREDAJES PROCENAT TACNOSTI INFORMACIJA JE I TEBI I MENI ISTI TAKO DA NE VIDIM RAZLOG ODLASKA SA FORUMA.Izgleda da ti mene ili ja tebe nisam dobro razumeo sve u sve pozdrav i zelim ti povratak u forum...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 9:39 pm 
Član foruma

Svaka tvoja poruka i svacija ci je cilj otkrivanje pravog puta je korisna za forum i za buducnost nas kao ljudi.Narvno da nam svaka informacija u pravom smeru donosi korist zato nemoj da odustajes i shvati da sve sto te muci jesu sile koje stvaraju zabludu zlo,i licnu korist...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 13, 2008 12:06 am 
Moderator

Citat:
Ili ja ne znam da se izrazavam... ili... nemam pojma, a nije ni bitno. Ko zaista PAZLJIVO cita tudje postove, ako treba i par puta, pre nego sto donese svoj sud o nekome,tada ce mozda biti i manje rasipanja energije. Ja licno nisam ovde zbog karakterisanja drugih, vec zbog prikupljanja sto veceg broja informacija, koje cu, naravno dobro profiltrirati.

Ako zaista pazljivo procitas postove, videces da ovde niko nije doneo sud o TEBI, vec o KOPANJU PODZEMNIH BAZA.

Medjutim, drugacije misljenje o nekoj temi je sasvim dovoljan ‚trigger’ da sama doneses sud o drugima (mada nisi zbog toga ovde :wink: ) i veoma uvredjeno napustis forum:

Citat:
Dragi moji, ovo postaje zamorno. Previse bukvalno shvatate, nema sirine...
Zelim vam svima, od srca da uspete u najvaznijoj borbi i da pobedite svoje lazno ja. Da se iscupate iz raznih kalupa kojima ste okovani. Ne mislim time da sam ja oslobodjena, ali... ovo vise nema nikakvog smisla.

A razlog za to je sto smo (‚mi’ - naglasavam da je rec o svima nama, jer je pojava univerzalna) do kraja identifikovani sa svojim misaonim procesima. Mi preko svog misljenja definisemo svoj identitet. I to je problem. Ako neko dovede u pitanje nase misljenje, istog trenutka je presao nase „veoma siroko i tolerantno“ postavljene granice 8) .

Medjutim, onaj ko je ulozio malo truda da prati svoj misaoni tok video je da:
“Tvoj um će neprekidno lutati, jureći okolo kao pijani bumbar, brujeći i iznenadno mijenjajući pravac.“

To je stanje u kome se ono sto nazivamo nasim JA nalazi #-o . Uz napomenu da dobar deo misli koje nam prolazi kroz glavu uopste nisu nase. #-o
Dobro je znati da to nismo mi.

A da stvar bude jos gora, ne-identifikovanje sa misaonim procesima vecina (dakle, nikoga ne izdvajam) shvati kao njihovo uklanjanje, odnosno ne-razmisljanje i oslobadjanje od racija. Sto u praksi znaci da um i dalje neuznemireno bruji samo mi vise ne-razmisljamo, odnosno povodimo se za prvom idejom koja nam padne na pamet, na pamteci sebe i pri tome to nazivajuci valjda vezom sa visim centrima ili vec nesto slicno. (do tog stepena je put dugacak, veoma dugacak.)
Bivajuci i dalje uvredjeni kada neko dovede u pitanje neku od tih nasih misli. :?

Bez uvidjanja ovog problema kao prvog koraka, nismo cak ni blizu staze koja vodi ka Putu. Nikakve tehnike ne pomazu.

Ukoliko ucesce na forumu smatras korisnim i/ili zanimljivim, to je dobro, ako ga smatras rasipanjem energije, takodje dobro. To je slobodna volja. :wink:

Jedino moram da zamolim za uzdrzavanje od postova koji sadrze karakterizacije i veoma proizvoljno donosenje sudova o drugim clanovima foruma.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 13, 2008 1:55 am 
Član foruma

Arja je napisala:"nismo cak ni blizu staze koja vodi ka Putu"Sve sto se desava je na pravom putu jer svi putevi koji su lazni jednom ce dovest do pravog bar je tako Bog kreirao...I ako nismo odvsce nas pravim putem sile svetlosti a ako oni to ne urade opet ce mo na pravi put ...Oni su tu samo da ubrzaju proces.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 13, 2008 9:07 pm 
Član foruma

Semjase je napisao/la:
FORMICA, kako si tako siguran ?
Pozdrav, Semjase.

Pratilac mi je pokazao. Prošao sam kroz događaj mnogo puta dok nijesam zapamtio svaki detalj koji je bio potreban. Ima puno sličnosti sa opisima samog događaja koji su dali drugi. Što je tu važno? Najvažnije je ne biti brzopčet i odmah bezglavo reagovati. Mirno se sačeka da se vrati pamćenje i sve postane jasno. Poslije ti bude smiješno kako odmah nijesi prepoznala nešto tamo. Čim se vrati sjećanje odmah se vrati znanje sto treba činjeti. Znaš pravac đe trebaš ići i kako se ponašati. Kad se svi skupe (srešćeš mnogo poznanika iz ovog i drugih života) biće radosti i razgovora što smo se skupili i odmah se prelazi na radove jer se stvara novi svijet i nova civilizacija. Oni koji ne budu mogli preći ostaju u ovome svijetu ali ne baš kao sad i oni se promjene. Takođe su srećni zbog napretka i odmah prelaze na nove zadatke, jer moraju popraviti neke stvari koje smo mi pobrkali. Od svega toga se ne može uteći niđe ni na nebu ni na zemlji niti ispod nje. Možda će trebati pred sami događaj upozoriti sve ljude na promjene da znaju što ih čeka. u toku događaja mnogi će se ljudi prepanuti pa mogu učinjeti pogrešne stvari i onda se oni gube za važne poslove. Ubjeđen sam da je svaki od ljudi već prošao ili prolazi obuku za ponašanje u trenutku prelaza. Svakoga od nas je obučio ili obučava naš pratilac da se umijemeo snaći u tim trenutcima. To je u redu ali ima i ovih okolo koji nijesu samo iz dobrih pobuda i radiznalosti ovđe. Sa njima će biti posebni obračun. I za to svi imamo predviđeno što treba činjeti. Ništa od toga nemamo u ovoj svijesti jer bi nedobronamjerni mogli to iskoristiti. zato se sve zaboravlja a u trenutcima kad sjećanje bude potrebno samo će se javiti. Naša je obaveza ne bojati se promjena nego ih čak očekivati i sigurno se ne bojati za ovaj svijet koji svi napuštamo (možda neki i ostanu za njih ne znam). Srah je naš najveći neprijatelj i nije prirodno stanje nego refleks usađen u tijelo koji nedobronamjerni koriste za manipulaciju nama. Zato hrabro brz straha u novi svijet. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jan 13, 2008 10:11 pm 
Moderator

Citat:
Srah je naš najveći neprijatelj i nije prirodno stanje nego refleks usađen u tijelo koji nedobronamjerni koriste za manipulaciju nama.

Morala sam ovo da izdvojim.
Hvala, Formice. I na opisu i na ovoj recenici. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 15, 2008 6:09 am 
Član foruma

Ne znam jel je bilo već obrađeno u cijelositi (jedan post), postoje li bilo kakvi fizički dokazi da nam dolazi neki val i da se vrti oko 2012 godine?

Ok, globalno zatopljenje kao tvrdnju ostavljam otvorenom, no ona je preopširna, i teško ju je direktno povezati sa valom.

Recimo čitao sam o Schummanovoj frekvenciji, kako ona rapidno raste i to ide u prilog 2012, no kasnije sam doznao da je ta ista frekvencija nepromijenjena desetljećima.

Ako razumijete na što mislim, više takvih dokaza poput Schumanove frekvencije za razmatranje?
Jasno mi je da će se promjene o kojima govorimo desiti u nama, ne svakom, da ne širim temu točka.

Ipak zanima me postoji li više opipljivih stvari ili tema za proučavanje?
Recimo ova slika može ići u prilog, dok je drugi pak objašnjavaju napretkom u tehnologiji. http://s13.photobucket.com/albums/a255/gocat/?action=view&current=meteori-2.png

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 15, 2008 10:52 pm 
Administrator

Da, upravo sam ti htio odgovoriti da si pogledaš temu o kometima, a ti izbaciš ovu zanimljivu sliku koja pokazuje rapidan porast broja meteora.

Dakle, tu negdje na forumu ima tema o meteorima... a neznam jel bi i možda čitanje cjelokupne teme o valu pomoglo... i ona je tu gore...

:mrgreen: :wink:

A dokaz... što bi uopće moglo i biti "dokaz"?! Naime, nekim ljudima nije moguć NLO ( ili bilo što ovakvog, val, meteori, itd... ) pa da im to sve padne na glavu... opet bi osporavali.

Dakle, što je, sam po sebi, dokaz? Mene to asocira na neko UVJERENJE.

Ali, i uvjerenja mogu biti točna i netočna...

Možda dokaz ovisi o percepciji promatrača... što je jednom dokaz, drugom i nemora... i opet smo na stanju "Može biti, ali i nemora".

A kako ništa nije sigurno, tako ni budućnost, jer se neprestano mijenjaju...

Dakle, možda će 2012. biti velika promjena ( iako se već promjene zbilja vide, razne... dokazane ili ne... jer ljudi dokazuju po principu "Viđenje je vjerovanje" ) Dakle, vidimo zatopljenje, meteore i sve drugo... ali, opet, vidimo i ženu koja pleše ( tu negdje je na forumu bio link kratkog dokumentarca ), pa je to bio samo hologram. A bio je vrlo uvjerljiv za viđenje. :-k

Ono što i vidimo - nemora biti prava istina.

Svejedno, u međuvremenu, možemo postati bolji ljudi. Pomagati drugima. Prestati podržavati stvari koje nisu u redu. Ne davati se manipulirati koliko god možemo. I slično... odluka je na nama.

A kad ( ako ) dođu ti trenuci promjena - ili ćemo se prilagoditi, ili ćemo u 5. denzitet, pa poslije - opet natrag u 3., pa ponovna školica...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jan 16, 2008 11:48 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=U-3RLx_4Y5Y

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 17, 2008 12:22 am 
Član foruma

astralwalkeru, mislis li prezivjeti taj dogadaj..
jer da nas ljude sada takvo sto zadesi, nebi nam bilo spasa...
da li je dovoljno "bjezat u planine" #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 17, 2008 1:38 am 
Član foruma

…Game is over my friend…Sorry to tell you this…

…That is - unless some other then us come to help…I mean to truly help and NOT to enslave human kind again…but are we worthy OF outside intervention?

In theory…if we ménage to survive till 21 Dec 2012…the beam of photon light will came directly from the center of the Milky Way galaxy…It will arrive at the same moment of the alignment between Jupiter, Saturn, Earth, Sun, Center of the Milky Way…Something will happen…something which will move those who are worthy to a higher density…Those who will take a path of a Dark Side will probably be gone…for good…

The government and rest of the scum will go down underground…but they do not know or even realize that that is the path of their slavery for a long, long time…It is better to stay outside and lose the physical body then to go down underground…going underground is a mistake…please remember this words when a time comes…

It is known…that the center of each galaxy is the spot where the consciousness is created…Maybe, there is hope…Maybe the beam will bring the final change in the mutation process of the DNA molecule of all life forms of Earth.

However this is only in theory…much input missing to complete the mosaic…anyway, start to work on yourself immediately, this forum has no meaning anymore…don’t spend too much time on it…now you all know…try to change your ways…harmonize with the planet soul…fix the mistakes that you had done…make friend out of an enemy…awake and start to walk along a spiritual path…make a difference and help in the process…spread this information as much as you can…give this information to the people…at least give them a chance…

What ever happens…peace be with you all always…don’t panic, find the inner balance, find a inner power, use your intelligence, stay alert and focused, make things right as much as possible, change yourself, start to organize and discuss a possible location for shelter…I had also gave you the locations where will be safe in some of the previous posts…but unfortunately they are restricted military zones…hope and most of all … pray and have faith that there is Good somewhere outhere…

Remember this:

There is a ultimate power in us…if we all join in one big rhythm…one voice… one thought…one consciousness…one stream of peace, friendship and harmony…

…that will create a higher vibration which will open a portal to our evolution…there have to be groups of thousands of people…I all ready explained most of this in some of the previous posts.

This link is very close to the truth what is actually going on. It also has some hidden data concerning 2012, so please read it carefully…

http://www.burlingtonnews.net/greysagenda.html

My job is done…I had brought you the data…Now it’s all up to you…

God help us all

Astralwalker
(one of the walk-ins who came to help)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 17, 2008 2:38 am 
Član foruma

Astralwalker, HVALA TI

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.