salecar je napisao/la:
Zabrinjavajuce, by the way, stranica ne radi...
hmm???da,sajt je pao otprilike nakon sto sam stavio post ali se posle nekoliko sati oporavio
Borg je napisao/la:
Vrlo zanimljiv tekst nat.
Dali češ naći volje i vremena da prevedeš i ostatak korespodencije sa te strane?
Bio bi ti zahvalan.
Pozdrav.
sori,nesporazum,prevedeni deo nije moj prevod,skinuo sam ga odavde
http://goldentours.inet.ba/ufos/web/index.htmchovek koji je uradio prevod i uredjuje taj sajt je chlan ovog foruma,samo odavno nije ovde pisao,mozda je preveo ostale delove,Adiseeeeee

djes' ba
inache nema josh mnogo od tog teksta,josh par pasusa,zanimljivo,da,ali toliko tih objava ima na netu i sve imaju neke zajednichke trenutke,ili opshta mesta da to vec bode ochi,i da u svakoj se nadje po par korisnih informacija a ostalo je ljigava manipulacija,ispitivanje pulsa,kondicioniranje,aktiviranje raznoraznih programa,nju ejdz limunada,pojava mesija na svakom jebenom coshku itditd...
promatrač je napisao/la:
Misliš da će sve one koji ostanu vani zadnju godinu prije 2012 loviti i pobiti?
Ili je to još jedan način za širenje straha među mase kako bi se netko najeo?
...
mislim da je ovo pitanje upuceno norveshkom politicharu,mozda si trebao da ga napishesh na engleskom
ako mene pitash
tema 2012 je preshiroka i pretapa se u sve ostale teme,sve je povezano i sve je jedno,tako da je moj odgovor rasut u nekih 50-tak postova uzduz i popreko po ovom forumu,ne sumnjam da cesh naleteti na njih jer znam da vredno chitash forum shto me raduje
sve u svemu galaksija je veoma sazeto izlozio sushtinu problematike u prvom delu posta
galaksija je napisao/la:
Kad razgovaramo o 2012. godini, mislim da ona komponenta neke moguće ‘katastrofe’ u budućnosti koja se veže s tim datumom ne drži vodu u smislu kako nam se to obično prezentira. Nama se kao čovječanstvu oduvijek uz pomoć kojekvih proročanstava pokušavala odvući pažnja na neku određenu ili neodređenu vremensku tačku u BUDUĆNOSTI u kojoj bi mogla nastupiti neka katastrofa. Istovremeno, o kakvoj god ‘katastrofi’ se u budućnosti moglo raditi, ona nije mnogo manja od ove koja već odavno traje na ovoj planeti, uključujući SADA i OVDJE ali ljudi nisu u stanju da je percipiraju. Čovjekova svijest i percepcija su modifikovani ili zamagljeni tako da on ne bude svjestan situacije u realnosti u kojoj trenutno živi a istovremeno ga se nagoni da se brine o nekim potencijalnim problemima iz budućnosti. Kao da je nekome veoma stalo do toga da budemo permanentno izbačeni iz SADAŠNJEG momenta?! S tim u vezi, trebali bi se zapitati - šta bi se to moglo kriti u njemu?
to je to
mozda je sigmina misija,
/sigma,sori shto vec drugi put tvoje postove koristim kao primer,ali su savrsheno pogodni/
upravo to da veoma plastichno pokaze kako funkcionira ceo mehanizam manipulacije,
umesto biti SADA i OVDE i podizati svest,i otklanjati prepreke

i raditi na sebi,ooogromna energija se usmerava na strepnje o kataklizmi u jednoj od mogucih buducnosti,
gde cesh boljeg primera
sigma je napisao/la:
Mnogi su se pojedinci vec udruzili u "grupe za prezivljavanje" i Nasli odgovarajuce lokacije.
E sad, zaista bih bila veoma zahvalna, ako bi neko sa solidnim znanjem engleskog, pomogao u prevodu, i izneo nam koje su preporucene lokacije. Ovaj Norvezanin preporucuje pecine u visokim planinama...A sta ostali preporucuju? Volela bih da malo razradimo tu tematiku.
Pozdrav
formice
potpuno se razumemo,es juzual