galaksija
Administrator
Član od: 24 Jan 2004
Komentari: 1241
Upisano: Četvrtak Dec 27, 2007 7:36 am Naslov komentara:
Od svih filmova koje sam gledao, čini mi se da je situacija na terenu najbolje predstavljena u Kusturicinom filmu Podzemlje.
- Dakle, “drug Marko” (predstavlja 4D OPS entitete) je nasamario grupu ljudi i zatvorio ih je “dole” u podrum (3D).
- Ljudi žive u podrumu godinama, troše svoju energiju na rad, čime istovremeno obezbjeđuju drugu Marku ugodan život na “gornjem spratu”.
- Drug Marko je modifikovao svijest podrumaša šireći dezinformacije i uskraćujući im istinske informacije. Uz sve to u podrumu su takođe zastupljene i sve glavne religije (kao pre-rekvizitni mentalni programi). Tu su i mediji (radio i kino), preko kojih se takođe obavlja veliki dio mentalne manipulacije podrumaša.
- Vremenom, u podrumu se rađa nova generacija ljudi koja nikada nije bila u kontaktu sa realnošću gornjeg sprata. Ono što o toj realnosti oni slušaju od starijih podrumaša, to su za njih mitovi i legende. Podrum za njih predstavlja jedinu oblast egzistencije koja im je poznata i u kojoj se bezbjedno osjećaju.
- Drug Marko motri i kontroliše ‘odozgo’ podrumaše i zbivanja u podrumu.
- U podrumu se nalazi i majmun (priroda), koji se jedini prirodno ponaša.
**
...........................................................................................................
...........................................................................................................
... (Na primjer, oni koji su pratili temu Kastaneda na ovom forumu, mogli su primjetiti da se u ovom podrumu međusobno glože čak i oni podrumaši koji su zadojeni jednim te istim učenjem!? Isto tako, vidjećemo da se mentalni profil sljedbenika Kastanede u mnogim slučajevima ne razlikuje mnogo od profila klasičnog vijernika koji tvrdi da se SVE što čovjek treba znati nalazi u Bibliji (ili Kuranu). “Jedino što trebamo, to je da pravilno razumijemo ono što je tu rečeno i da se ponašamo onako kako je naloženo”. Šta tek da kažemo o onima koji pripadaju RAZLIČITIM religijama?!) Nadalje, situaciju komplikuje i to što postoje podrumaši koji sanjaju o – slobodi, a postoje i oni koji sanjaju kako da postanu - robovlasnici. Ovi drugi većinom, svjesno ili nesvjesno, rade za druga Marka.
Znači, zajedno sa životom na nivou podruma ide i određena svijest/svjesnost koja je takođe na nivou podruma, bez obzira na to koliko ona bila izmanipulisana od strane ‘druga Marka’. Tako imamo podrumaše na podrumskom nivou svjesnosti koji su programirani cijelom jednom paletom mentalnih programa, što znači da oni smatraju da je upravo njihovo vjerovanje (tj. mentalni program), jedino ispravno...
.........................................................................................................
.........................................................................................................
Pozdrav

/
mislio sam da bi se naši podrumaši

trebali upoznati sa ovom vrijednom informacijom.
kad smo već kod toga, ono što smo pričali za stan...