Sada je: uto maj 06, 2025 8:50 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 5:19 pm 
Član foruma

astralwalker je napisao/la:
Ipak nisu sve otmice negativne…

Na zalost jesu. Sam termin "otmica" podrazumeva nesto sto je nasilno i upereno protiv slobodne volje zarad licnih interesa otimaca, i ni u kom smislu se ne moze tumaciti kao nesto "pozitivno".

A cinjenica je da ne postoje "otmice" od strane vanzemaljaca kada su ljudi bili pri "redovnom" stanju svesti, odmorni i naspavani i da su dali svoj pristanak na "otmicu". To redovno stanje svesti je, nazalost, jedina racionalna stvar koju imamo, ma koliko ogranicena bila, kojom mozemo dati svoj pristanak na neku "otmicu" a cini se da "dobri" vanzemaljci bas to vesto zaobilaze. Nas "svesni" pristanak na to.

Drugim recima, nema dobrih vanzemaljaca koji nas otimaju i tretiraju kao trecerazredna bica, a toboze nam pomazu. I oni rade iskljucivo u svom interesu kao sto se mi brinemo o nasim farmama zivotinja.

Citat:
…Iako je protiv nase volje…iako je tesko poverovati…neki nam istinski ne zele zlo…pa postavljaju implante za zastitu od otmice drugih…i monitoriranja DNA promene…

Mislim da je ovo jedna od standardnih New Age zabluda, koliko vidim siroko rasprostranjena medju pobornicima "sirenja ljubavi i pozitive" i "dobrih vanzemaljaca". Postavljanje implanata, monitoring dna promene, mentalno programiranje i slicno - sve, samo ne dobronamerno. Sta vise, mislim da je krajnje naivno verovati da vanzemaljci koji takve stvari rade nad ljudima nemaju svoje skrivene interese nego da eto pomazu ljudima. To je mozda jedna od "najopasnijih" new age Cointelpro prevara, usmerena iskljucivo na to da ljudi sami sebi daju opravdanje za "otmice" i pritome daju pristanak na te otmice, bar podsvesno ako ne svesno. To se savrseno dopunjuje sa pricom koja se vec hiljadama godina programira u ljude, a to je da se neko "brine" o nama i da nam pomaze i da ce nas spasiti. Ranije je to bio Bog a sada su to dobri vanzemaljci koji nas eto programiraju, stavljaju implante, menjaju DNK i stite od zlih vanzemaljaca i to bez ikakve koristi za sebe.

Da bi se najbolje shvatio princip "otmica" od strane vanzemaljaca i njihovih motiva, odnosno da li "otmice" mogu biti pozitivne, mozda je dobro detaljno razmisliti o smislu tj. sustini koncepta OPD/OPS.

Citat:
Velike Grupne meditacije treba praktikovati ljudi. U ovom momentu je neki vid softver aktivan na celom planetu. Razliciti ljudi sa razlicitih zemalja dolaze do istih zakljucaka i istih nacina traganja za ona sta nam se desava?

Citat:
U svakoj zemji ljudi treba da se povezu i da organizuju grupne meditacije. To je veoma bitno. Prenesite informacije i do drugih ljudi i pomognite onima koji nisu toliko svesni promena.

Citat:
Znaci...Ljudi se moraju obuciti da se zadrze u doboko meditativno stanje barem punih 6 sati dok ne prestane delovanje Venere...ispit na koji ne smemo pasti...jer po meni ovo je presudno...21 Dec 2012 je vec prekasno a nasa uloga je sada i do tada a osobito Earth venus alignment 6 june 2012.

Citat:
Svako treba biti u miru u periodu dok traje ovo poramnjivanje. Traje oko sest sati. Meditacija mora prerasti u jedan kanalizovani ritam sklada. Ako ljudi nisu obuceni u tim vestinama, dovoljno ce biti da svi pevaju neku pjesmu u jednom glasu. Pjesma mora da bude veoma plemenita i koja budi snazne emocije u nama.

Mislim da je ovo jedan od lepih primera New Age Cointelpro sistema: Radosno, ruzicasto, leprsavo, misticno, tralaala, bez dubljeg smisla i znacenja. Kao i uvek new age skrece paznju sa znacajnih pitanja kao sto je rad na sebi i razumevanje delica nase rascepkane licnosti pri svesnom stanju i objektivnije realnosti oko nas, na nesto sto je neuporedivo lakse i na sta su ljudi daleko prijemciviji: meditaciju, snove, astral, mistiku. Na sve sporedno samo ne na rad na sopstvenim mentalnim programima, odnosno na "rad na sebi". I naravno da bi iluzija duhovnog napredka bila potpuna, tu su "dobri" vanzemaljci koji ce nam pomoci da se "spasimo" i koji "brinu" o nama.

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 5:28 pm 
Moderator

Podržavam ovakav stav, najmanje je kompromitiran i usmjeren onom što svakako moramo -> raditi na sebi, non stop kristalizirati svoje spoznaje onkraj dobra i zla.

Mislim da svejedno treba i vjerovati kako bi se ostavila mogučnost neočekivanom bez nekog strašnog šoka. Ili?

Zadnja izmjena: promatrač; sub dec 22, 2007 8:45 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 8:31 pm 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
Mislim da je ovo jedan od lepih primera New Age Cointelpro sistema: Radosno, ruzicasto, leprsavo, misticno, tralaala, bez dubljeg smisla i znacenja. Kao i uvek new age skrece paznju sa znacajnih pitanja kao sto je rad na sebi i razumevanje delica nase rascepkane licnosti pri svesnom stanju i objektivnije realnosti oko nas, na nesto sto je neuporedivo lakse i na sta su ljudi daleko prijemciviji: meditaciju, snove, astral, mistiku. Na sve sporedno samo ne na rad na sopstvenim mentalnim programima, odnosno na "rad na sebi". I naravno da bi iluzija duhovnog napredka bila potpuna, tu su "dobri" vanzemaljci koji ce nam pomoci da se "spasimo" i koji "brinu" o nama.

Pozdrav

Da, bitno je tko si i sta vidis oko sebe, tj. cega si svjestan. I kako i koliko djelujes na osnovu toga sta vidis / cega si svjestan. Koliko SVJESNO unosis sebe u ovaj svijet na ovom nivou i u interakciju sa drugima. Primjena ZNANJA, tj. aktivno djelovanje na osnovu toga cega si svjestan, stvara svjetlost. ( Alexandra )

Citat:
Knowledge Protects! But knowledge only protects if it is utilized.

Q: Acquiring knowledge is akin to acquiring energy? Or light? Light energy?
A: Not exactly. That would be like saying that "filling up" at the gas station is akin to acquiring speed.
Q: So, knowledge and light are like the gas for the car, but speed comes from utilization?
A: Yes.
Q: And utilization means...
A: Knowledge application which generates energy, which, in turn, generates light.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 9:27 pm 
Član foruma

…Poramljivanje Sunce-Venera-Zemja je presudan momenat…Glavni TEST je tada…

slika

…Kada stvari krenu ekstremno jako…ako vam se ponudi ulaz u podzemna sklonista…bolje ostati vani…bolje izgubiti fizicko…nego postati zrtva NWO koji ce da sledi unutra…

…Osim toga…doci ce i drugi koji nece imati lose namere…i koji cene mnogo vise sam zivot u vasioni nego sto je covecanstvo sposobno u ovom trenutku da shvati…

Zadnja izmjena: astralwalker; pon dec 24, 2007 10:46 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 9:42 pm 
Moderator

Pozdrav, astralwalker, i hvala za zanimljive materijale o 2012. Da, i nauka i mnogo toga sto mozemo opaziti oko sebe potvrdjuju da se nesto desava.

Ovaj kosmicki dogadjaj se pominje i u velikom broju drugih materijala: zavrsetak Kali Juge, Val iz Kasiopejskih transkripti, Zetva, kako ga zove Ra, Majanski kraj ciklusa, najzad i biblijsko Otkrovenje, odn. Apokalipsa.

Necu siriti pricu, ima je na raznim topicima. Ukratko, po ovim materijalima, Zemlja stvara svoje 4d-telo, ubrzava vibracije i to je i prilika i za 3. denzitet da napravi kvantni skok u etericniji vid postojanja, odnosno predje na 4d. Naravno, nista od ove promene, ako ne budemo uspeli da se uskladimo sa ulaznim zracima i sami podignemo svoje frekvencije i kapacitete.
Ponovo, nista strasno – 5 d a zatim ponavljanje ciklusa. Sve su ionako lekcije. :wink:

(Ipak, prethodna kristalizacija individualne duse je apsolutni preduslov za stivcanje ove mogucnosti. Nismo svi na istoj tacki u ovom velikom ciklusu i zato, samo mirno, bez preteranog forsiranja stvari, prosto, neka svako uci svoje lekcije.)

Medjutim, postoji nesto sto ponekad zaboravljamo. Val/Zetva je prilika i za negativne entitete da naprave ovaj kvantni skok. Oni koji sakupe dovoljno energije ops-polariteta i usklade svoje vibracije takodje prelaze na 4d, na neku drugu ravan, ali ok. Doduse, ops-kandidati za 4d (dakle, visok ops polaritet - elita) cini se dobijaju znatno preciznija uputstva, uglavnom znaju sta se desava, dok opd-kandidati odgovore dobijaju kada postave pitanja (postovanje slobodne volje) uz remecenje radio-prijema na sve moguce nacine i proturanje dezinformacija u najrazlicitijem vidu.

Okupljanje sledbenika od strane velikih new age gurua, kao npr. Maitreja, pomatram kao jednu od ovih aktivnosti: sakupljanje velikih kolicina energije od pristalica/obozavalaca/"ucenika" i njeno akumuliranje. Jer sustina ops-polariteta jeste piramida: protok energije od dole na gore, naspram njenog kruzenja i slobodne razmene kod opd-a. Gurui, politicari, rok-pevaci – mislim da ih ima medju svim tim kategorijama. Da li ce uspeti da zadrze tu energiju za sebe, ili ce morati da je delegiraju dalje uz piramidu, je dodatno pitanje, i negde njihova stvar.
’Nasa’ stvar je da se ne upecamo. 8)

Po mom misljenju, sva masovna okupljanja, ukljucujuci i masovne meditacije, sluze upravo ovoj svrsi: fokusiranju energije velikog broja obozavalaca ili sledbenika – to pojacava ops-polaritet ovih kandidata za 4d. Neki znaju, neki ne – prosto uzivaju u slavi i popularnosti - i sluze kao baterija, kao akumulator za sakupljanje ove vrste energije. Igraju svoju ulogu.

Citat:
Re: Prema nekim izvorima takodje i znak nasilne otmice vaseg etericnog tela/svesti. Treba biti oprezan…

Tacno prijatelju…prvo ti podignu kundalini energiju…zatim ti izvade svest u astralnom tjelu napolje…Odrzavaju svest zaspanu, nedozvoljavaju da se pojavi budnost u njoj…nedozvoljavaju da se svest vrati u fizicko tjelo…

Dok je to u teku…

…Oni vrse genetske provere…ekstrakt odredjenog niza gena koji njima treba…ponekad hirurske zahvate…implantiranje microcipa…i jos puno toga…

Ja sam mnogo puta bio podvrgnut tome ali ne zelim da pricam o tome…ljudi nisu spremni da znaju istinu o tim scenarijama…lakse se spava kad neznas sta se dogadja…

Upravo tako: po pravilu etericne/astralne otmice.
Mene ova tema veoma zanima, te, ako tebi samom nije bed da pricas, sve su informacije i licna iskustva dobro dosla. (A mozda je i vreme da ja ispricam nesto o svom nedavnom missing time-u :wink: .) Slicna iskustva su vec opisana, objavljena, Ted-story (Maskarada andjela) na primer obuhvata neka od najpotresnijih izvestaja u analima vanzemaljskih otmica. Dakle, sto se mirnog sna tice, pricaj slobodno :wink: .

Neki oteti imaju svesna secanja kao i secanja na lucidne snove sa abdukcijskim scenarijom. Neki otkrivaju svoja iskustva slucajno, npr. tokom regresije povodom nekih drugih dogadjaja.

Kod prve grupe se kao zajednicki elementi javljaju: genetsko doterivanje, cesto vidjenje NLO-a i crnih helikoptera (ovo je u stvari veoma zanimljiv detalj), informacije o buducim kataklizmama, trening, instrukcije i misija koju treba da obave.
Cesto se javlja porast tzv. psi-sposobnosti - na primer mogucnost da sebe prenesu u san neke druge osobe (zajednicko sanjanje), prenosenje misli na daljinu (po mom misljenju ovo je jedan od najvaznijih razloga ovog ’pojacavanja’ – ovi detalji se dosta jacno provlace kroz veliki broj scenarija). Cesto vidjenje NLO-a i secanja na lucidne snove po mom misljenju stoje takodje u vezi sa ovim ’pojacavanjem’. Mi ne vidimo NLO-e upravo jer nemamo dovoljno razvijene receptore. Isto vazi i za secanja na lucidne snove. Secanja na ranije abdukcije npr. iz detinjstva se javlja samo u slucaju podvrgavanja regresiji.

Ne znam koji su sve razlozi za ova ’pojacavanja’, ali da nesto petljaju, to je sigurno.
Zato budi oprezan, prijatelju. Porast nasih sposobnosti ume da nas ponese, kao i nase dobre namere.

Ja sam naletela samo na jedan jedini slucaj abdukcija, kod kojeg su psi-sposobnosti po svemu sudeci prethodile iskustvima otmica (na osnovu nekog mog zakljucka, moguce da sam pogresno interpretirala) i po svemu sudeci su abdukcije i usledile kao posledica (neopreznog) testiranja na psi-sposobnosti u nekoj ustanovi, koja su dala pozitivne rezultate.

Citat:
Mislis ako "pristanem" na to sto rade, onda nece moci nista ni da urade, jer nam je jasno da smo ih prozreli, ali ih zavaravamo svojim "pristankom", tj. ne opiremo se i nemamo straha, sto je najvaznije, tako da nam onda i ne mogu nista.

Mislim da je nase neznanje jedan od najuspesnih vidova „ davanja pristanka“.

Nat, voma informativan post. :wink:
Pozdrav

Zadnja izmjena: Arja; sub dec 22, 2007 9:47 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 9:42 pm 
Moderator

Astralwalker-u

Odakle si izvukao to da sam protiv tebe?
Ti imaš samo prošireni stav (malo prepun ukrasa, lirike i SEBE za moj ukus) prema svemu, a nigdje se bitno ne kosi sa mojim.
To nije ništa strašno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 9:51 pm 
Član foruma

Astralwalker,nemoj da se ljutiš,i sam znaš - 100 ljudi, 100 ćudi !
Ako ti to nešto znači, ja ti verujem.
Pozdrav, Semjase .

( poslaću ti nešto na private message )

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 10:01 pm 
Moderator

Hm, postala sam pre nego sto sam procitala ovaj poslednji post.
Dakle, ovo vreme se definitivno ubrzava, jedva pratim desavanja #-o

Hej, sve pet, nema mesta ljutnji :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 10:29 pm 
Član foruma

Astralwalker

Pa stvarno mislim da nema razloga za tako burnu reakciju, ipak je ovo forum, svako i treba i zdravo je da ima svoje misljenje i neki svoj stav. pa, zamisli kakav bi to spiritualni razvoj bio da smo svi isti?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 22, 2007 10:57 pm 
Član foruma

Prijatelji,

... Nismo jos spremni za ono sto se treba uraditi...Mozda sledece godine...mozda za dve...kad stvar bude drugacija...Zasad toliko od mene...Imam svoje puteve koje moram proci i stvari koje moram obaviti...Snaci cete se vi mnogo bolje bez mene...

...Ako nekome hitno treba nesto...moze me dobiti preko SKYPE pod kontaktom Skywalker77 od 18-20 casova...

...Vec raspolazete sa dosta kvalitetnih podataka...Sada je samo pitanje dobre volje...U svakom slucaju...hvala svima na podrsci i sve najbolje...

Astralwalker

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 12:04 am 
Član foruma

Astralwolker, mnogo si truda ulozio...mnogima pomogao, meni- znas koliko :)...

Da, dao si nam bisere. Do kojih si dosao uz srcanu posvecenost.

Sta ce ko sa njima da radi, njegova je stvar, naravno...

Jos treba mnogo vode Dunavom da prodje, dok se osvestimo i shvatimo. Dok se POVEZEMO i budemo JEDNO. A vremena toliko ipak nemamo....

Nek nam je bog u pomoci.

Od srca ti zelim da koracas s mirom. =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 12:31 am 
Član foruma

astralwalker je napisao/la:

Prijatelji,

... Nismo jos spremni za ono sto se treba uraditi...Mozda sledece godine...mozda za dve...kad stvar bude drugacija...Zasad toliko od mene...Imam svoje puteve koje moram proci i stvari koje moram obaviti...Snaci cete se vi mnogo bolje bez mene...

Astralwalker ipak živimo na planetu koji je zadnjih 309000 godina pod kontrolom sila tame, moramo mukotrpno raditi da bi preživjeli u ovom fizičkom tijelu, lažu nam i manipuliraju nas na svakom koraku, hrana i piće koje jedemo i pijemo je prepuno otrova, špricaju nas Chemtrails-ima svaki drugi dan, kontroliraju misli i ponašanje i tako do u nedogled.

Kad se razmotri pod kojim USLOVIMA svi mi živimo mislim da svi na forumu i ostali koje interesiraju bitne stvari radimo prilično dobar posao.

Naravno da može još bolje, uvijek može i stoga ti HVALA na uloženom trudu da nas informiraš.

Pozdrav, Darko

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 1:04 am 
Administrator

Citat:
Astralwalker-u

Ti imaš samo prošireni stav (malo prepun ukrasa, lirike i SEBE za moj ukus) prema svemu, a nigdje se bitno ne kosi sa mojim.
To nije ništa strašno.

Astralwalker, pa i ja to primjetih...

Neznam zašto ti se ego buni, pa vidim da govoriš jedno te isto kao i drugi, samo malo drugačijim riječima i stilom. "Đe je problem?!?"

:mrgreen: :wink:

Thnx na prekrasnim slikama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 2:01 am 
Član foruma

Citat:
Jos treba mnogo vode Dunavom da prodje, dok se osvestimo i shvatimo. Dok se POVEZEMO i budemo JEDNO. A vremena toliko ipak nemamo....

E zato je meni dobar "Ra" jer kaze: "Na trecem denzitetu nema "mi" vi ovde prvo treba da postanete svoji, (kristalisemo dusu, individualizujemo svoju energiju) a tek mnogo kasnije ce biti "mi" naravno ovo vam prepricavam a mozete i sami da procitate ovde:

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1347

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 2:40 am 
Član foruma

Citat:
Arbitrium Liberum je napisao/la:
Citat:

E zato je meni dobar "Ra" jer kaze: "Na trecem denzitetu nema "mi" vi ovde prvo treba da postanete svoji, (kristalisemo dusu, individualizujemo svoju energiju) a tek mnogo kasnije ce biti "mi" ...

O, da! Upravo tako. Nema ni govora o povezivanju i ostalom, dok svako ne izdefinise sebe do kraja. Dok svako od nas ne bude kao izbruseni dijamant.

Zbog toga sam i mislila da nemamo dovoljno vremena.

Ne znam sta jos reci... Da li cemo uspeti toliki posao, koji nismo odradili do sada, da odradimo za par godina.....?
Da, znam da nismo slucajno ovde i to bas sada, i to mi daje nadu da imamo realne sanse za uspeh. Ako budemo uspeli da ih iskoristimo na pravi nacin.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 3:05 am 
Moderator

Trebamo se pripremiti za kolektivnu svijest.

Kako ja to vidim, u kolektivnoj svijesti nismo nimalo bitni kao pojedinci i ne funkcioniramo ko pojedinci, čak ni ne vidimo svrhu ko pojedinci nego nekako nepojmljivo močno drugačije, reklo bi se možda potuno bezbrižno ko u beskonačnoj vjeri prema stvarnosti ukupnog bića.

Ono što je problem uvidjeti je to da nam svrha nije ni potrebna da bi postojali u svoj sojoj radosti.

Uopće ne moramo biti nimalo važni nikome na ovome svijetu (pa ni sebi) da bi lijepo i močno postojali.

Ja nemam niša (nije bitno što piše na tekućem računu :mrgreen:),
ne moram ni ja osobno biti ništa ograđeno defnicijom ljudskosti...
ne moram pred ničim i nikim braniti svoj svijet jer nemam i ne moram imati nikakvu vrijednost...
pa se u moj svijet mogu naseliti nove močne spoznaje (znanje) koje su prije bile u konfliktu sa osnovnim idejama OPS postojanja...

Znanje cijelog svemira samo čeka da se naseli u nas ili nam bude na raspolaganju, čim se maknu fiksne ideje sistema vrijednosti predatorskog uma.

To su neke radosne spoznaje jedne duše koja stremi kolektivnoj svijesti... višem denzitetu...OPD polariteta.... više ili manje uspješno sročene.

Osjetite se slobodnim dopuniti me, ispraviti...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 4:27 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Astralwalker-u

To nije ništa strašno.

isto pitanje,ista nedoumica :shock: :roll: #-o
stvarno astralvoker,koj ti e... :?:
rad na ESP,psi-sposobnosti i ostalo,sve je to ok,ali bi mogao da malo vishe poradish na sebi u vezi Ega,dolazi do disbalansa i suzavanja percepcije u vrlo odredjenim situacijama,vidish samo ono shto zelish da vidish,pa percepirash izmishljenje neprijatelje,protivnike,koji ne trebaju tebi vec tvom goropadnom Egu
ne ti chini toa prijatele
vot a piti :(
it's so faking pridiktbl
ol of it
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 3:27 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Astralwalker-u

Thnx na prekrasnim slikama.

I na ostavljenoj adresi!

Tako se rastaju prijatelji!!! :wink:

Do vidova!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 3:32 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:

Kako ja to vidim, u kolektivnoj svijesti nismo nimalo bitni kao pojedinci i ne funkcioniramo ko pojedinci...

Ono što je problem uvidjeti je to da nam svrha nije ni potrebna da bi postojali u svoj sojoj radosti.

Uopće ne moramo biti nimalo važni nikome na ovome svijetu (pa ni sebi) da bi lijepo i močno postojali.

Znanje cijelog svemira samo čeka da se naseli u nas ili nam bude na raspolaganju, čim se maknu fiksne ideje sistema vrijednosti predatorskog uma.

Sve se događa ionako prema planu.

I dolazi sve brže!

Poput svjetlosti... :D

Val, mislim ! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 23, 2007 4:35 pm 
Moderator

aamon je napisao/la:
promatrač je napisao/la:

Kako ja to vidim, u kolektivnoj svijesti nismo nimalo bitni kao pojedinci i ne funkcioniramo ko pojedinci...

Sve se događa ionako prema planu.

I dolazi sve brže!

Poput svjetlosti... :D

Val, mislim ! :wink:

Misliš da se trebamo postaviti pasivno? Da nemamo ništa sami za obaviti za sebe i kolektiv u vezi toga?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.