Pozdrav, astralwalker, i hvala za zanimljive materijale o 2012. Da, i nauka i mnogo toga sto mozemo opaziti oko sebe potvrdjuju da se nesto desava.
Ovaj kosmicki dogadjaj se pominje i u velikom broju drugih materijala: zavrsetak Kali Juge, Val iz Kasiopejskih transkripti, Zetva, kako ga zove Ra, Majanski kraj ciklusa, najzad i biblijsko Otkrovenje, odn. Apokalipsa.
Necu siriti pricu, ima je na raznim topicima. Ukratko, po ovim materijalima, Zemlja stvara svoje 4d-telo, ubrzava vibracije i to je i prilika i za 3. denzitet da napravi kvantni skok u etericniji vid postojanja, odnosno predje na 4d. Naravno, nista od ove promene, ako ne budemo uspeli da se uskladimo sa ulaznim zracima i sami podignemo svoje frekvencije i kapacitete.
Ponovo, nista strasno – 5 d a zatim ponavljanje ciklusa. Sve su ionako lekcije.
(Ipak,
prethodna kristalizacija individualne duse je apsolutni preduslov za stivcanje ove mogucnosti. Nismo svi na istoj tacki u ovom velikom ciklusu i zato, samo mirno, bez preteranog forsiranja stvari, prosto, neka svako uci svoje lekcije.)
Medjutim, postoji nesto sto ponekad zaboravljamo. Val/Zetva je prilika i za negativne entitete da naprave ovaj kvantni skok. Oni koji sakupe dovoljno energije ops-polariteta i usklade svoje vibracije takodje prelaze na 4d, na neku drugu ravan, ali ok. Doduse, ops-kandidati za 4d (dakle, visok ops polaritet - elita) cini se dobijaju znatno preciznija uputstva, uglavnom znaju sta se desava, dok opd-kandidati odgovore dobijaju kada postave pitanja (postovanje slobodne volje) uz remecenje radio-prijema na sve moguce nacine i proturanje dezinformacija u najrazlicitijem vidu.
Okupljanje sledbenika od strane velikih new age gurua, kao npr. Maitreja, pomatram kao jednu od ovih aktivnosti: sakupljanje velikih kolicina energije od pristalica/obozavalaca/"ucenika" i njeno akumuliranje. Jer sustina ops-polariteta jeste piramida: protok energije od dole na gore, naspram njenog kruzenja i slobodne razmene kod opd-a. Gurui, politicari, rok-pevaci – mislim da ih ima medju svim tim kategorijama. Da li ce uspeti da zadrze tu energiju za sebe, ili ce morati da je delegiraju dalje uz piramidu, je dodatno pitanje, i negde njihova stvar.
’Nasa’ stvar je da se ne upecamo.
Po mom misljenju,
sva masovna okupljanja, ukljucujuci i masovne meditacije, sluze upravo ovoj svrsi: fokusiranju energije velikog broja obozavalaca ili sledbenika – to pojacava ops-polaritet ovih kandidata za 4d. Neki znaju, neki ne – prosto uzivaju u slavi i popularnosti - i sluze kao baterija, kao akumulator za sakupljanje ove vrste energije. Igraju svoju ulogu.
Citat:
Re: Prema nekim izvorima takodje i znak nasilne otmice vaseg etericnog tela/svesti. Treba biti oprezan…
Tacno prijatelju…prvo ti podignu kundalini energiju…zatim ti izvade svest u astralnom tjelu napolje…Odrzavaju svest zaspanu, nedozvoljavaju da se pojavi budnost u njoj…nedozvoljavaju da se svest vrati u fizicko tjelo…
Dok je to u teku…
…Oni vrse genetske provere…ekstrakt odredjenog niza gena koji njima treba…ponekad hirurske zahvate…implantiranje microcipa…i jos puno toga…
Ja sam mnogo puta bio podvrgnut tome ali ne zelim da pricam o tome…ljudi nisu spremni da znaju istinu o tim scenarijama…lakse se spava kad neznas sta se dogadja…
Upravo tako: po pravilu etericne/astralne otmice.
Mene ova tema veoma zanima, te, ako tebi samom nije bed da pricas, sve su informacije i licna iskustva dobro dosla. (A mozda je i vreme da ja ispricam nesto o svom nedavnom missing time-u

.) Slicna iskustva su vec opisana, objavljena, Ted-story (Maskarada andjela) na primer obuhvata neka od najpotresnijih izvestaja u analima vanzemaljskih otmica. Dakle, sto se mirnog sna tice, pricaj slobodno

.
Neki oteti imaju svesna secanja kao i secanja na lucidne snove sa abdukcijskim scenarijom. Neki otkrivaju svoja iskustva slucajno, npr. tokom regresije povodom nekih drugih dogadjaja.
Kod prve grupe se kao zajednicki elementi javljaju: genetsko doterivanje, cesto vidjenje NLO-a i crnih helikoptera (ovo je u stvari veoma zanimljiv detalj), informacije o buducim kataklizmama,
trening,
instrukcije i misija koju treba da obave.
Cesto se javlja porast tzv. psi-sposobnosti - na primer mogucnost da sebe prenesu u san neke druge osobe (zajednicko sanjanje), prenosenje misli na daljinu (po mom misljenju ovo je jedan od
najvaznijih razloga ovog ’pojacavanja’ – ovi detalji se dosta jacno provlace kroz veliki broj scenarija). Cesto vidjenje NLO-a i secanja na lucidne snove po mom misljenju stoje takodje u vezi sa ovim ’pojacavanjem’. Mi ne vidimo NLO-e upravo jer nemamo dovoljno razvijene receptore. Isto vazi i za secanja na lucidne snove. Secanja na ranije abdukcije npr. iz detinjstva se javlja samo u slucaju podvrgavanja regresiji.
Ne znam koji su sve razlozi za ova ’pojacavanja’, ali da nesto petljaju, to je sigurno.
Zato budi oprezan, prijatelju. Porast nasih sposobnosti ume da nas ponese, kao i nase dobre namere.
Ja sam naletela samo na jedan jedini slucaj abdukcija, kod kojeg su psi-sposobnosti po svemu sudeci prethodile iskustvima otmica (na osnovu nekog mog zakljucka, moguce da sam pogresno interpretirala) i po svemu sudeci su abdukcije i usledile kao posledica (neopreznog) testiranja na psi-sposobnosti u nekoj ustanovi, koja su dala pozitivne rezultate.
Citat:
Mislis ako "pristanem" na to sto rade, onda nece moci nista ni da urade, jer nam je jasno da smo ih prozreli, ali ih zavaravamo svojim "pristankom", tj. ne opiremo se i nemamo straha, sto je najvaznije, tako da nam onda i ne mogu nista.
Mislim da je nase
neznanje jedan od najuspesnih vidova „ davanja pristanka“.
Nat, voma informativan post.
Pozdrav