Citat:
-Nix- energetsko tijelo hoce da se krene na rad - ne rad.dvojnik voli tišinu ali i znanje i dijeljenje iskustava sa ratnicima kroz koje govori duh
ali letač je taj koji je cijeli život krunu na glavi nosio i zato je u prednosti i kada bitka pocne vec je par koraka ispred. letač napada nemilosrdno, prepredeno, ljubazno,ali on nema strpljenje jer je proždrljiv letac nije besprijekoran , ratnici to mogu biti jer su oni u posjedu svoga tijela, sebe , bore se sobom , bore se sa sobom , ali ne protiv sebe, jer dode trenutak kada shvate da se bore protiv neprijatelja, nevidljivog za um , ali tjelo ga osjeti, tijelo ima sav potreban alat za borbu.
Pre bi se moglo reci da letac ima vremena na pretek jer ne podleze zakonima materije i vremena kao mi. Ono sto zasigurno mozemo utvrditi je da smo ipak materijalni i da nas ta forma obavezuje da izvrsimo
oderedjene zadatke vezane za materijalnu pojavnost. Tesko je govoriti o letacima i necemu cega nismo svesni u potpunosti a pogotovu tvrditi da letaci imaju karekteristike nemilosrdnosti, prepredenosti, ljubaznosti. Pojavu Leteca mozemo biti svesni kroz efekte koji su prouzrokovali u nama. Tacnije Mi smo im dali podsvesnu ili cak i svesnu dozvolu i prihvatili njihove misli i nacin razmisljanja. Oni koriste nasu slobodnu volju nase iskrivljeno poimanje stvarnosti, nase ne znanje, nase zablude i strahove... Sve ono sto bi koristili i sitni mucitelji da nas drze u pokornosti.
Citat:
-Nix- mi smo tjelo, um je samo alat.
Nekim ratnicima je potrebno da ih zaboli zub da shvate da imaju pokvaren zub. A neki koji su malo senzitivniji uhvatice informaciju na mentalnom nivou da se nesto desava sa zubom i mogu preventivno otici zubaru. Tako je i u traganju ponekad su ratnici svesni problema tek kada se on pojavi u materijalnoj formi kroz telo ili neki dogadjaj. Ali se ratnici uglavnom susrecu sa nadolazecim vremenom kroz svesnost unutrasnjeg dijaloga.
Nase telo, nas um, osecanja, samo su tu da lakse uocimo kuda se krecemo na putu traganja. Nase telo je samo reakcija na ono sto je doslo iznutra. Dogadjaji sa kojima se susrecemo su samo posledica onoga sto je u nama. Kada nas put krene kroz samo-promenu onda su nam telo, energija, osecanja, unutarnji dijalog jedini nacini da vidimo sebe onakve kakvi zaista jesmo. ( postoji opsirniji tekst koji sam postavio pre par meseci na forumu o potrebi svesnosti na razlicitim nivoima u borbi protiv samovaznosti )
Citat:
-Nix- kada je letac otkriven, bori se kao nikada prije. ratniku nametne misli o bezvoljnosti, brige, želju za moći.teški su to trenutci za ratnika. prebacimo sebe , svoju energiju, svoju svijest u tijelo , i osjecajmo tijelom , jer dok je letac tu, nas um, nasa glava nije nasa , ona je nas neprijatelj , ona spletkari protiv nas.ako smo u glavi , samo pomazemo letacu, jer tada poistovjetimo sebe sa letackim umom a to je najgora stvar koja se moze dogodit ratniku
Ovo je potpuno tacno i svi prolazimo kroz to manje ili vise svesni. Pitanje je kako se boriti i prodiv cega, sta je tu zlo u svemu tome.
Postavimo situaciju ovako.
Ispred nas stoji sitni mucitelj koji nam prica i utice na nas kako bi nas pridobio da zivimo u skladu sa njegovim pravilima. On utice naravno svim raspolozivim mogucnostima nad nama. Potpuno mu odgovara da zivimo u ne znanju, nesveni, i u strahu. E sada se setite o znacaju sitnog mucitelja u zivotu ratnika. Mozda ce neki od vas u ovom trenutku krenuti da ga potraze.
Budite iskreni i pitajte sebe.
Zelim li da unistim ovog sitnog mucitelja ispred sebe
Treba li da budem sretan sto sam ga nasao
Kako da ga savladam.
I znaci li to samo da treba promeniti sopstvenu vibraciju-sebe ili fizicki ukloniti prisustvo sitnog miucitelja
Koliko znaci da
Citat:
-Nix- .zato svu svoju paznju usmjerite na svoje srce , na svoj stomak , na cijelo svoje tjelo, uživajte u njemu , upoznajte se snjime jer nam je naše tjelo nepoznato, nismo ga primjećivali prije , bilo nam je alat, a mi smo bili um, a sada je stvar obrnuta. ratnici vjerujte mi , ako budete u svome tjelu , sve radili iz njega , voljom i srcem, osjecat cete se suuper , a letac ce biti jako ljut , napadat ce tu i tamo, pogotovo nocu, programirajuci nase misli kroz snove , ali ako zaspete u svome tjelu a ne u svome umu, njegov ucinka ce slabjeti iz dana u dan.
ratnici poznaju 4. princip traganja . oni su strpljivi i zato smo u ogromnoj prednosti nad našim gazdama
Postavimo situaciju sada malo drugacije.
Zamenimo ulogu sitnog mucitelja sa letacem. Mnogo mocniji protivnik koji deluje na drugaciji nacin ali sa nesumnjivo istim zeljama i ambicijama. Koristi sve ono sto moze da bi nas drzao u pokornosti... Zamislite to ako vec niste i svesni.
Ponovo budite na trenutak iskreni i pitajte sebe.
Zelim li da unistim ovog letaca ispred sebe
Treba li da budem sretan sto sam ga nasao
Kako da ga savladam.
I znaci li to samo da treba promeniti sopstvenu vibraciju-sebe ili nemilosrdno ukloniti prisustvo letaca.
Koliko znaci da
Citat:
-Nix- .zato svu svoju paznju usmjerite na svoje srce , na svoj stomak , na cijelo svoje tjelo, uživajte u njemu , upoznajte se snjime jer nam je naše tjelo nepoznato, nismo ga primjećivali prije , bilo nam je alat, a mi smo bili um, a sada je stvar obrnuta. ratnici vjerujte mi , ako budete u svome tjelu , sve radili iz njega , voljom i srcem, osjecat cete se suuper , a letac ce biti jako ljut , napadat ce tu i tamo, pogotovo nocu, programirajuci nase misli kroz snove , ali ako zaspete u svome tjelu a ne u svome umu, njegov ucinka ce slabjeti iz dana u dan.
ratnici poznaju 4. princip traganja . oni su strpljivi i zato smo u ogromnoj prednosti nad našim gazdama
Nasa velika prednost u odnosu na letace je sto mi mozemo da pomirisemo cvet, da se kupamo, vodimo ljubav, radimo sve one materijalne stvari koje oni zasigurno ne mogu. Pa iskoristimo to dok jos mozemo...