Sada je: pon maj 12, 2025 3:30 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 68  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned dec 09, 2007 9:10 pm 
Član foruma

E to je ono što mora da se dogodi. Moraš da zaboravljaš doživljaje iz tog svijeta jer bi brzo poluđeo a kad bi još pokušao objasniti ovdašnjim mjerilima sve to. Ništa strašno spremajte se za ovakve doživljaje ali u stvarnosti bez bježanja u zaborav i ovaj život. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 10, 2007 1:31 am 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
E to je ono što mora da se dogodi. Moraš da zaboravljaš doživljaje iz tog svijeta jer bi brzo poluđeo a kad bi još pokušao objasniti ovdašnjim mjerilima sve to. Ništa strašno spremajte se za ovakve doživljaje ali u stvarnosti bez bježanja u zaborav i ovaj život. :D

Ne bi poludio nego nema potrebe krcat mozak ( čitaj um ) nepotrebnim podacima.

Jedno od osnovnih pravila kod reinkarnacije je to da se osoba ne zamara sa svojim prošlim životima.

Jednostavno rečeno , ne zanima ju je.

Dobro , ponekad ima stvari ( događaja ) koje se nalaze negdje u prošlim životima , a blokiraju um ( a samim time i osobu u tom trenutnom životu ) u sadašnjem vremenu , pa je razumljivo zašto bi to netko poželio "očistiti" tj viditi šta je bilo , no u pravilu osobu ne zanimaju njezini prošli životi i to je jedan od osnovnih zakonitosti kod reinkarnacije.

To je tako.

Aksiom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 10, 2007 9:50 am 
Početnik

moj san kao neki film luca bessona :)
suddenly kao shoping centar u kojem ja odlucujem provesti slobodno vrijeme u jednoj prostoriji u kojoj mogu besplatno udarati u boksacke vrece.kak sam udarao u vrecu neki lik me pokupi i odvede na neki sastanak.onda se osobno ja nalazim na nekakvom sastanku nekih uvaženih faca,ima i žena i muškaraca i izgledaju ozbiljno i kao da o nečemu vijećaju,a moja partnerica (?) se odluči potražiti me.također dolazi u tu kao malu dvoranu s boksačkim vrećama i na nagovor nekog lika ? ulazi unutra no to se ispostavi kao nekakva komora koja se zatvori i postane kružna i moju partnericu nešto sveže u toj komori. ta komora ulazi u onu prostoriju gdje smo mi sjedili svi i ona nas gleda i nešto govori (kao zašto i kako) .e sad ja tu pomislim evo nekog tko će vidjeti što se događa i moći će reći ostatku svijeta, no svi ti tamo što su predsjedavali su valjda odlučili da partnerica ne smije znati i odjednom se ta komora počinje puniti vodom i povlačiti u zid.partnerica hvata zrak i u zadnjem hvatanju zraka ja joj gledam lice (lijepa jer i tamnoputa).ona pada u nesvijest i kad se komora povukla samo ju je izbacila na cestu s vodom.tijelo joj je bilo okrenuto licem prema dolje.ja je kao pokušavam oživiti tako da joj tiskam zrak i vodu iz pluća rukama,i nakon nekog vremena kao iziđe voda.ali još je u nesvijesti i shvatim da trebamo bježati a nemam pojma gdje smo i kako da bježimo nailazi ogroman lik užasno deformirane face koji je toliko dobar da partnericu pofura preka ramena i sjednemo zajedno na njegovo prijevozno sredstvo.i on nas odfura u svoje skrovište.a njegovo skrovište je u nekakvom skladištu gdje masa ljudi fura tačke i skidaju nekakve gajbe i kao cigle.on jedini koristi stare ručne tačke, a ostali koriste full tehnološki napredne tačke na neki pogon. njega baš nitko ne doživljava i on ima neke svoje odaje na kraju tog skladišta.dođemo do kraja gdje više skoro nikoga nema i jedva nađemo tu kao njegovu sobicu.smjestimo se tam i on mirno radi neke svoje posliće ja zulam okolo a partnerica leži.skužim dva miša mrtva u kutu.odjednom ja imam malog mačića koji je full inteligentan.kao š čim ćemo nahraniti mačića nema on niš normalno za jest,ja ponudim mačiću da te miševe mazne jer su ionako mrtvi.kad je mačić došao do mrtvog miša drugi miš se pretvorio u drugu veću mačku i njih dvoje se počne fajtat.meni to dojadi jer volim svog mačića i razdvojim ih i uzmem svog mačića koji se tak grčevito primio za mene od straha da mi je zabio pandže u ruke, a drugog mačka isto uzmem u ruke i vidim da je onak obični tamno sivi a moj mali je bijeli s točkama.tu san staje jer se budim i kreće ovaj dosadni kišni dan i ja moram na posao.ali san mi je baš fora.kao da sam bio u nekom drugom svijetu i vremenu i pratio nečiji život

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 10, 2007 10:17 pm 
Član foruma

spyro je napisao/la:
FORMICA je napisao/la:

Ne bi poludio nego nema potrebe krcat mozak ( čitaj um ) nepotrebnim podacima.

Jedno od osnovnih pravila kod reinkarnacije je to da se osoba ne zamara sa svojim prošlim životima.

Jednostavno rečeno , ne zanima ju je.

Dobro , ponekad ima stvari ( događaja ) koje se nalaze negdje u prošlim životima , a blokiraju um ( a samim time i osobu u tom trenutnom životu ) u sadašnjem vremenu , pa je razumljivo zašto bi to netko poželio "očistiti" tj viditi šta je bilo , no u pravilu osobu ne zanimaju njezini prošli životi i to je jedan od osnovnih zakonitosti kod reinkarnacije.

To je tako.

Aksiom.

To si u pravu. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 11, 2007 1:38 am 
Član foruma

ja vec duze vrijeme sanjam djevojku koja mi se u stvarnosti svidja,i ti snovi su vrlo upecatljivi (perverznjaci ne mislim na seks) onako imaju neki jak utisak na mene...nekad budem po cijeli dan pod utjecajem,a kad nju tog dana vidim i ona mene gleda nekako kao da zna....neznam...zbunjen sam.. :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 11, 2007 1:47 am 
Moderator

A da joj to ovako lijepo kažeš?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 11, 2007 1:51 am 
Član foruma

ma dobro,nastranu nas odnos nije tolko ni bitno,bilo je tu svega,nego zbunjuje me to kaj su snovi upecatljivi,snazni,nekako pomalo sablasno utjecajni,kuzis,a imam osjecaj kao da i ona prolazi isto.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 11, 2007 1:53 am 
Moderator

Pa baš zato da možda pitaš ? Možda zbilja imate zajedničko sanjanje. #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 11, 2007 7:57 am 
Član foruma

Karmičko energetska vezanost, pusti nek svemir obavi svoje, nemoj se opterećivat nego dopusti da se desi sve šta treba da se desi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 11, 2007 11:19 am 
Član foruma

dotNet je napisao/la:
Karmičko energetska vezanost, pusti nek svemir obavi svoje, nemoj se opterećivat nego dopusti da se desi sve šta treba da se desi.

mozes li to pojasnit nekako,nisam bas tu nacisto sto si htio/la rec.. :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 11, 2007 3:21 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
dotNet je napisao/la:

Možda ona iste snove sanja... Ako je stvarno tako, onda je ona tvoja srodna duša... Kako lijepo... No, i dosta rijetko...

Zato ja ipak mislim da si ti jako zaljubljen, pa su ti snovi takvii kakvi jesu...

Pod svemirom misli ono što je jednako sudbini (lakše mi se poistovjetiti) - ako svemir hoće da budete skupa, i bit će te... A joj...

Nije sve paranormalno... Ali je ipak lijepo... Svaka čast kompa, skidam kapu... Pusa! hehe :D =D>

Forum pozitivne energije - http://zockey.createmybb.com/index.php

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 11, 2007 3:53 pm 
Član foruma

joj sudbina,ja ti nevjerujem bas u to,nekako sam vise uvjerenja da se sve dogadja s razlogom,nista na ovoj planeti nije slucajno,a to da sam zaljubljen je komplicirano previse,kao i ovaj cijeli nas odnos,99 posto da nece bit niceg..no nije ni bitno....pusa i tebi kraljice ;*

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 4:38 pm 
Početnik

_Dario_ je napisao/la:
joj sudbina,ja ti nevjerujem bas u to,nekako sam vise uvjerenja da se sve dogadja s razlogom,nista na ovoj planeti nije slucajno,a to da sam zaljubljen je komplicirano previse,kao i ovaj cijeli nas odnos,99 posto da nece bit niceg..no nije ni bitno....pusa i tebi kraljice ;*

Imam osecaj da si sigurno mladji od mene, da li razbijati iluzije, objasnjavati magiju... Moje iskustvo. Ja sam sanjala jednog coveka dve godine pre no sto sam ga srela. Snovi su se nastavili, intenzivno. Jednom mi se u polusnu ucinilo da osecam njegov dodir u kosi, skocila sam, njegova silueta kliznula je kroz vrata...Nije me mogao slagati. Sanjam kad je dobio pismo, kad mi nesto zeli reci, kad nesto krije od mene, sanjam ga neposredno pre nasih retkih susreta... I vidis, ta ljubav se nikada nije ostvarila, a on je otisao svojim putem, imao je vec svoj zivot u koji ja nisam mogla. Sta mislim posle svega? Mislim da je on bio deo mene, unutrasnji muskarac, projekcija Animusa. Njegov neobican i hrabar nacin zivota znacio je- ovo su i tvoja interesovanja, tvoji potencijali, ono sto si delimicno i sama . Za razliku od mene, on nije imao mnogo volje upoznavati se sa zenom u sebi, svojom Animom, imao je pametnija posla, drugaciju, realniju, trezveniju ljubav. Sta da ti kazem, neostvarene ljubavi su cesto imali ljudi koji su posle od toga nesto pametnoo stvorili. Posle svega, i ja sam spremna verovati samo u "ovozemaljsku " ljubav. Da li je i kod tebe tako, razmisli... Mozda je ta devojka zaista tvoja srodna dusa, ili makar olicenje onog njenog zenskog dela. Razmisli kakva je, kakve osobine ima, jesu li to tvoji sopstveni potencijali. I ako se ta ljubav ostvari, pokusaj razdvojiti svoju fantaziju o njoj od onoga sto je ona zaista. Nije to sudbina, ali i ja verujem da ljudi koji pripadaju jedno drugom moraju da budu zajedno. A ako se " ne da" nikakav trud to ne moze promeniti! Ja mislim da je ljubav retka dragocenost i da se za nju valja boriti. Ali ako ne ide, treba sacuvati razum po svaku cenu. Ja ne verujem da je patnja nekom dobra donela. Bolje onda pustiti, razmisliti koji je bio smisao svega, sta tajanstveni snovi hoce od nas...
Uh, lako je pricati, ali tesko sprovesti... Ali prvo moras znati da li je ta ljubav moguca. Ako jeste, nemoj pobeci, ako nije- nauci nesto iz toga i zaboravi, ljubav ce se kroz nekog novog vratiti. Mozda ti ovo zvuci preozbiljno. Nadam se da tako zvuci... :toothy2: :(

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 6:48 pm 
Član foruma

_Dario_ je napisao/la:
dotNet je napisao/la:

Muško sam :D

Ovako.
Ja sam ti bivšu curu sanja 2 god prije nego sam je upozna, a toga sam se sjetio tek kada smo prekinuli....zapravo par mj kad smo prekinuli....kada je svemir odlučio da saznam za tu informaciju koju je zaključao zbog određenog razloga....i to je bilo to...naučio sam što je to trebalo biti.
Karmičko energetska veza je bila jaka....toliko jaka da me pronađe i upozna....na jedan eto zanimljiv način koji je meni bio tada nešto novo.
Na kraju iz tog poznanstva....bavljenja istim stvarima i blablabla stvorila se ljubav i zaljubljenost koja je bila nova škola za oboje, također završila je vrlo bolno za mene koja je moja nova škola koju sam imao proći.

Nakon mjeseci i mjeseci ničega...odnosno prekida kontakta dešava se da mi svemir šalje nove signale što označava da imam nove zadatke...

anyway s ovom pričom ti idem pomoć skužit na šta mislim i kako oprilike funkcionira...vaše energije se zbog nekog razloga spajaju na astralu ili hyperspaceu jer očito imate neke zajedničke zadatke ili prošle živote.
Na kraju može ti se učiniti da je vaše upoznavanje sasvim slučajno ili slično a na kraju kad prođe sve što treba zapravo ćeš vidjeti da nije bilo slučajno i kako je svemir to majstorski sve obavio i znati ćeš cijeniti osobu ili vezu ili poznanstvo više od ičeg drugog u životu bez obzira kako to poznanstvo-veza završila.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 8:04 pm 
Član foruma

Evo jednog strasnog sna: sanjala sam ga prije puno godina tako da se vise ni nesjecam tocno kada.

Neznam sta sam sanjala na pocetku sna ali negdje u sredini se dogodilo ovo... Odjednom se ispred mene stvorio jedan mrsav, visok lik sav u crnom, imao je crnu kosu a lice mu nisam vidjela, iako sam gledala u njega. Bio je u pratnji dvoje, troje likova koji su izgledali kao da su mu cuvari ili sluge. Odjednom smo se poceli kretati po zraku, polako i uspravno kao da hodamo samo sto smo levitirali oko 2 metra iznad zemlje. Kao da sam bila opcinjena s njime, bio mi je strasno privlacan. Doletjeli smo do nekog mjesta gdje su bili neki odbaceni auti. onda smo samo tako stajali u zraku zagrljeni. i zatim sam pocela bjezati od njega iako mi nije nista lose napravio. i tada sam se probudila. Tek je tada pocelo nesto jakooo cudno. Cak i par dana nakon tog sna jos sam osjecala njegov miris (koji nisam osjetila u snu) stalno sam mislila na njega, nije mi izlazio iz glave, kao da sam bila zaljubljena u njega a san je izgledao tako stvarno. Hvala bogu, nikad ga vise nisam sanjala.
Malo mi je cudno sve to, pogotova kada sam saznala da se razni entiteti mogu navuci na nas, cak se i zaljubiti u nas. Buduci da je taj lik bio sav crn ne cini mi se da je bio dobronamjeran.

Zadnja izmjena: Katrin; sri dec 12, 2007 10:05 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 9:50 pm 
Član foruma

boje ne definiraju dali je netko dobronamjeran ili ne

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 10:04 pm 
Član foruma

mozda ali obicno intuitivno vidimo to sto trebamo vidjeti pa nisam sigurna...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 10:30 pm 
Član foruma

Katrin je napisao/la:
mozda ali obicno intuitivno vidimo to sto trebamo vidjeti pa nisam sigurna...

zapravo obično vidimo samo ono što možemo percipirati i prihvatiti

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 11:12 pm 
Član foruma

dotNet je napisao/la:

zapravo obično vidimo samo ono što možemo percipirati i prihvatiti

Istina.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri dec 12, 2007 11:30 pm 
Član foruma

I ja se slazem!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 68  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.