_Dario_ je napisao/la:
joj sudbina,ja ti nevjerujem bas u to,nekako sam vise uvjerenja da se sve dogadja s razlogom,nista na ovoj planeti nije slucajno,a to da sam zaljubljen je komplicirano previse,kao i ovaj cijeli nas odnos,99 posto da nece bit niceg..no nije ni bitno....pusa i tebi kraljice ;*
Imam osecaj da si sigurno mladji od mene, da li razbijati iluzije, objasnjavati magiju... Moje iskustvo. Ja sam sanjala jednog coveka dve godine pre no sto sam ga srela. Snovi su se nastavili, intenzivno. Jednom mi se u polusnu ucinilo da osecam njegov dodir u kosi, skocila sam, njegova silueta kliznula je kroz vrata...Nije me mogao slagati. Sanjam kad je dobio pismo, kad mi nesto zeli reci, kad nesto krije od mene, sanjam ga neposredno pre nasih retkih susreta... I vidis, ta ljubav se nikada nije ostvarila, a on je otisao svojim putem, imao je vec svoj zivot u koji ja nisam mogla. Sta mislim posle svega? Mislim da je on bio deo mene, unutrasnji muskarac, projekcija Animusa. Njegov neobican i hrabar nacin zivota znacio je- ovo su i tvoja interesovanja, tvoji potencijali, ono sto si delimicno i sama . Za razliku od mene, on nije imao mnogo volje upoznavati se sa zenom u sebi, svojom Animom, imao je pametnija posla, drugaciju, realniju, trezveniju ljubav. Sta da ti kazem, neostvarene ljubavi su cesto imali ljudi koji su posle od toga nesto pametnoo stvorili. Posle svega, i ja sam spremna verovati samo u "ovozemaljsku " ljubav. Da li je i kod tebe tako, razmisli... Mozda je ta devojka zaista tvoja srodna dusa, ili makar olicenje onog njenog zenskog dela. Razmisli kakva je, kakve osobine ima, jesu li to tvoji sopstveni potencijali. I ako se ta ljubav ostvari, pokusaj razdvojiti svoju fantaziju o njoj od onoga sto je ona zaista. Nije to sudbina, ali i ja verujem da ljudi koji pripadaju jedno drugom moraju da budu zajedno. A ako se " ne da" nikakav trud to ne moze promeniti! Ja mislim da je ljubav retka dragocenost i da se za nju valja boriti. Ali ako ne ide, treba sacuvati razum po svaku cenu. Ja ne verujem da je patnja nekom dobra donela. Bolje onda pustiti, razmisliti koji je bio smisao svega, sta tajanstveni snovi hoce od nas...
Uh, lako je pricati, ali tesko sprovesti... Ali prvo moras znati da li je ta ljubav moguca. Ako jeste, nemoj pobeci, ako nije- nauci nesto iz toga i zaboravi, ljubav ce se kroz nekog novog vratiti. Mozda ti ovo zvuci preozbiljno. Nadam se da tako zvuci...