Sada je: pon maj 05, 2025 6:49 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri nov 07, 2007 11:17 am 
Član foruma

kokoraos je napisao/la:
Dubravko,
Tošin "spirit" je oduvijek,isto kao i tvoj i moj.
Njegov život je bio poruka,isto kao i tvoj i moj.

A prvi zakon svega je:

"NEKA BUDE SVE ŠTO BITI MOŽE"

a i ostali nisu toliko komplicirani...

Otvori srce nemoj se više mučiti.

Ipak, prije Nastavka evo da odgovorim na Veličanstveni post koko...

Bezimeni čiko!
Kažem bezimeni, jer se na internetu pojavljuješ s nekim bezvrednim nickom: kokoraos.
Ovako, tvoja me indentifikacija asocira na to da živiš u podrumu neke Opere, ili afričkoj đungli, ili u brdima Meksika…?

Ipak, “vidim” da si “oboružan” s Kuranom, ali i Biblijom - jer “spirite” stavljaš “u isti koš” (kao što je Spinoza stavio u “isti koš” Prirodu i Boga) - i to; kao “spiriti” postoje ODUVIJEK.
Pa ODUVIJEK, dakle VJEČNO, ni Alah, Jahve, Bog… ne postoji u Formi koju su mu ljudi dali - a da vidiš - čak nije postojao ni u Formi u kojoj se je “našao” po stvaranju SUPSTANCIJE POSTANKA.
Samo toliko, da vidiš da je Sunce daleko-daleko dalje nego što si to mislio.

I još da ti kažem da je: "NEKA BUDE SVE ŠTO BITI MOŽE" mala Misao velikog čovjeka.

Eto, otvorio sam srce - i više se s tobom neću mučiti.

(10600) me asocira na Drvo života

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 13, 2007 2:34 pm 
Član foruma

(11132)

Mislim da su neki čitalaoci ovog mog izvještaja o astralima mogli shvatiti zašto se naša Civilizacija nalazi u stanju na kojem se nalazi.
Naime ako malo bolje proučimo ovu ranije objavljenu shemu:
slika
onda možete shvatiti da su Duhovne vrijednosti mnogih “ljudi na vrhu” koji Manipuliraju sa životima ljudi, odnosno živim bićima koja obitava na planeti Zemlji u stvari nemaju više od 90 Ponavljanja.
Stoga nije ni čudo da je stanje na Zemlji ovakvo kakvo je, jer DJELOMIČNA Memorija iz prva tri Astrala (90 Ponavljanja) nije dovoljna da čovjekovu svijest digne do tog nivoa Duhovne vrijednosti da može Samokritički priznati da nije dovoljno PRIRODNO Inteligentan - iz kog razloga mu je poznata jedino Materijalistička strana.
Dakle: “Daj, daj, daj - pa makar ti krepo”.

Također nije čudo da “mali Ivica” može objaviti ovakvu nebulozu:
U početku, u Sunčevom sustavu vladao je kaos; planeti su se formirali, sudarali i raspadali, a od ostataka nastajali novi, sve dok se nisu ustalili na mjestima na kojima i danas kruže oko Sunca. Bilo je to mjesto nemoguće za život kakav mi poznajemo. Tada je i Zemlja bila usijana stijena neprekidno bombardirana krhotinama zaostalim iz formiranja sustava.
Pa u ovom nema ni trunka zdrave logike, koja bi nam pokazala stvaranje Sunčevog sistema.
I to uče djecu u školama.

No ne možemo prihvatiti ni ovo:
I vidje Bog sve što je učinio, i bijaše veoma dobro. Tako bude večer, pa jutro - dan šesti. Tako bude dovršeno nebo i zemlja sa svom svojom vojskom. I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini. I blagoslovi Bog sedmi dan i posveti, jer u taj dan počinu od svega djela svoga koje učini. To je postanak neba i zemlje, tako su stvarani.
Ipak, ovdje se može izvuči Skrivena poruka koju je mogao u svom izvještaju ostaviti, jedino, Duhovno biće.
Naime, ako pogledamo ovom tekstu priloženu shemu - tad možemo zaključiti da je Duhovno biće (Mojsije) znao (bar intuitivno) da postoje 6 + 1 astrala.

No priča o “njih sedam” se isprepliče u mnogim mitovima svih kontinenata.
Tako su npr.:
narodi Tongva (koji su živjeli su u području Los Angelesa prije no su tamo stigli Španjolci i ostali Europljani) poštovali vrhovno božanstvo koje je pjesmom i plesom pretvorilo kaos u red, kreiralo Nebeskog Oca (Weywot) i Majku Zemlju (Chehooit) te zajedno s njima, također pjesmom i plesom, stvorilo sedam divova tj božanskih bića, naposlijetku i sav živući svijet (što podrazumijeva i ljude).

Dakle shvaćate li?
Astrali POSTOJE - ali njihovo Postojanje mogu prihvatiti samo oni čiji su spiriti Ponovljeni VIŠE od 120 puta.

No da vidimo kako su astrali postali, odnosno koliko u stvari ima astrala u Sunčevom sistemu.

Nastavak slijedi

Zadnja izmjena: tombola33; sri nov 28, 2007 3:46 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 16, 2007 2:06 am 
Član foruma

Tombola, kao prvo, da budeš pozdravljen... čitao sam, dakle, tvoje prijašnje postove na ovoj temi, i pažnju mi momentalno zaokuplja sljedeće:

zbroj znamenaka u datumu rođenja X osobe označava u kojoj se monadi nalazi Zapis konkretnog događaja? (ako sam u krivu...ispravi me)

Ali, neznam jesi li prije spomenuo, ako jesi, promaklo mi je, da se primjetit da ima gomila ljudi čiji datumi rođenja ne davaju niti jedan od brojeva monada... što to znači, da nije zapisano njihovo rođenje (to, naravno, nije točno)? Ili se taj događaj možda nije dogodio? (što je također, očigledno, krivo) Možda je pitanje glupo...ali eto, da se tako izrazim, znam da ništa neznam... :mrgreen:

I pitnje postavljam bez trunka skepticizma ili želje da dokažem da si u krivu ili nešto slično... čisto sam znatiželjan...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 19, 2007 11:25 pm 
Član foruma

theodores je napisao/la:
Tombola, kao prvo, da budeš pozdravljen... čitao sam, dakle, tvoje prijašnje postove na ovoj temi, i pažnju mi momentalno zaokuplja sljedeće:

zbroj znamenaka u datumu rođenja X osobe označava u kojoj se monadi nalazi Zapis konkretnog događaja? (ako sam u krivu...ispravi me)

Ali, neznam jesi li prije spomenuo, ako jesi, promaklo mi je, da se primjetit ***da ima gomila ljudi čiji datumi rođenja ne davaju niti jedan od brojeva monada... što to znači, da nije zapisano njihovo rođenje (to, naravno, nije točno)? Ili se taj događaj možda nije dogodio? (što je također, očigledno, krivo) Možda je pitanje glupo...ali eto, da se tako izrazim, znam da ništa neznam... :mrgreen:

I pitnje postavljam bez trunka skepticizma ili želje da dokažem da si u krivu ili nešto slično... čisto sam znatiželjan...

Kako spremam prodajnu izložbu slika to u ovom momentu ne mogu naći vremena da se više angažiram oko pisanja na forumu.
No ipak ću si “ukrasti” malo od “stvaralaškog cajta” da se koliko-toliko javljam.

theodores,
Što se tiče tvog pitanja*** - vidi na stranici 4 od subote Sep 22, 2007 10:46 am tekst pod mojim brojem (6273).

Ipak, uz tekst kojeg se nalazi na stranici 4 dodao bih još ovo.
Da bih otišao u krajnjost preciznosti u odgovoru na gornja pitanja trebao bih Objaviti Informaciju koja nas uvodi u Spoznaju kako je uopće došlo do “buđenja” Generalne PRIRODE, što zasad iz objektivnih razloga nemam namjeru da objavim.
A upravo je to “buđenje” važno da se shvati to; da SVE što se nađe u Generalnoj PRIRODI Mora imati svoju TOTALNU Individuaciju, koja se odražava u Nepromijenjivoj vrijednosti Srži bitka
I ta Nepromijenjiva vrijednost Srži bitka je jedna od Najvažnijih stavki u PRIRODI - da bi se (uz mnogo toga ostalog) održavalo Ponavljanje bilo čega.

Ipak, pokušat ću i bez Objave kako se je “budila PRIRODA” iznijeti podatke koji bi trebali dati jasnoću odgovoru, na pitanje theodoresa, koji se uglavnom tiče “Gomile”.

Gledajte, Rođenje, ali i Kraj SVEGA koje je Postojalo, koje Postoji i koje će Postojati Zapisano je u Okvirima HOLOGRAMSKOG Svemira (iako je bolje reći u Okvirima Hologramiziranog Sunčevog sistema) gdje se Zapisi pokazuju u formi trodimenzionalnih fantomskih projekcija.
Kod Aktiviranja Zapisa (koji se Aktivira DJELOVANJEM Istovrijednosnih Titraja u Određenom vremenu), ti Titraji djeluju kratkotrajno ili duževremenski na neke Materijalne točke (od kojih će biti formirano neka Materijalna forma) da se te Točke, a kasnije od njih stvorene Forme, vladaju onako kako stoji u Zapisu.
Dakle i rođenje naše Galaksije (Mliječni put), Sunčevog sistema, Planete... je, prvo bilo Zapisano da će Postati - da bi po Zapisu i Djelovanju Određenih Brojeva titraja na SVOJE Materijalne forme; te Forme Postale - sve do njihovog Zapisanog kraja.
To važi i za ostalu “Gomilu”: galaksija, zvjezdanih sistema, planeta... koje tvore svamir.
A znamo li kada su navedeni sistemi “rođeni” (postali, odnosno izgrađeni)?
A da su “rođeni” (da su postali, da su izgrađeni) to je sigurno!
No gdje se nalaze Zapisi?
Pa u Energetskim poljima (Monadama ili “Tvrdim diskovima”) koja su Ugrađena u ASTRALIMA.

Svakako, kako U OSNOVI ima 7 Astrala to se isti Moraju razlikovati po svojim Adresama.
Te Adrese sam ja (po instrukciji SA STRANE) obilježio s brojevima 13,18,23,28,32, 43 i 53.
(Napomena: u Sunčevom sistemu ima više Astrala od 7 - dok je 7 Astrala vezano samo za Zemlju.
No o ovome u jednom od slijedećih javljanja).
Prema tome - Gomile koje tvore galaksije... što znači (ovo će malo tko povjerovati) i Gomile najsitnijih čestica Materije koje se nalaze u galaksiji (da bi tvorile galaksije) Moraju imati svoju Individualnost da bi, na svoj način, bile VEZANE za navedene Astrale.
Dakle, kako bi znanstvenik rekao: Sve mrtvo ??? (???; ovo je moj znak) i Sve živo koje postoji, ili, bolje je reći Sve anorgansko i Sve organsko koje Postoji - neovisno od veličine - MORA biti vezano za Astrale.
No kad već ne znamo, od Nečeg, VEZU Nepromijenjive vrijednosti Srži bitka s Osnovnom Monadom u Astralu - čovjeku je data mogućnost da nađe neki drugi pokazatelj, od tog Nečeg, iz kog se vidi da je povezan s jednim ili više Astrala.
Za primjer.
Vjerujem da niko od ljudi ne zna kad su rođeni majmuni zvani Albert Q i Albert 2, a koji su bili prvi primati koji su ikada dosegnuli nebeske visine.
Navedeni majmuni su bili smješteni u letjelici German V-2 za vrijeme američkih lansirnih testova 1949. godine, prilikom čega su, nažalost, poginuli.
Dakle 1+9+5+8 = 23, a to znači da se je Zapis kraja Materijalnih tijela Albert-a Q i Albert-a 2 nalazio u Monadi koja se vodi u TREĆEM Astralu kojeg znamo da se u sistemu Kozmičkog Uma Sunčevog sistema vodi pod brojem 23.
A sasvim je sigurno su se u nekom od drugih Astrala nalazili, pojedinačno, Zapisi po kojim je svaki od ta dva majmuna rođen.
Navest ću još i Lajku za koju se sasvim sigurno nije znalo kada je rođena, a koja je 1957. godine lansirana u orbitu, iako, sigurno je da se je Zapis datuma rođenja Lajke nalazio u nekom od Astrala..
No zna se da je Sputnjik 2, u kojoj raketi se je nalazila Lajka, nastavio kružiti u orbiti sve do 1958. godine, kada je pao u atmosferu i pritom izgorio.
Dakle 1+9+5+8 = 23, a to znači da se kraj Materijalnog tijela Lajke (i Sputnjika 2) nalazio kao Zapis u Monadi koja se vodi u TREĆEM Astralu kojeg znamo da se u sistemu Kozmičkog Uma vodi pod brojem 23.

No, ja sam sad spomenuo poznate životinje - ali šta ćemo sa nepoznatom gomilom majmuna, pasa...
A i oni su rođeni i njihovi Zapisi se nalaze u Astralima, kojih ima SEDAM (vezanih za planetu Zemlju).
Također, šta ćemo sa Gomilom pozitrona, neutrona... sjemenskih stanica, jajašca... jer, to morete jednom saznati, i ti sitni ''komadići organske materije'' imaju Svoju Individuaciju, na koji su način vezani za Astrale - i kao takvi čine Gomile, koje će, kao takve, OPET biti vezane za Astrale.

Dakle i od kompletne Gomile ljudi, rođenje SVAKOG iz te Gomile (koji je bio rođen, koji je rođen i koji će se roditi) ostvaruje se po Zapisu.
No njihov PRAVI datum rođenja, koji stoji u Zapisu, ljudi teško mogu da saznaju - jer taj datum MOŽE biti vezan sa satom, minutama, možda i sekundama rođenja, ili nekim drugim vezanim elementom.
A postavljanje tih drugih elemenata pada u resor Kozmičkog Uma.

Nadam se da sam bio dovoljno jasan u obrazloženju?

Nastavak slijedi

(11736)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 19, 2007 11:46 pm 
Član foruma

da...zahvaljujem...sad mi je sve skupa jasnije...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 2:26 pm 
Član foruma

Postovani Tombola 33, da li ima negde da se kupi
tvoja knjiga, i da li imas vremena da budes duhovni
ucitelj nekom uceniku ?
Topli pozdrav, Semjase.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 21, 2007 3:08 pm 
Član foruma

Pozdrav

Draga Semjase, sve je vec u tebi...
Ti si sebi najbolji ucitelj...
Cuvaj se.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 9:11 am 
Član foruma

Semjase je napisao/la:
ucitelj nekom uceniku ?
Topli pozdrav, Semjase.

oprez!neki mozgovi podsvjesno registriraju broj 23 kao 11. :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 11:20 pm 
Član foruma

Bojane 71 , hvala ti !
Pozdrav, Semjase .

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 11:34 pm 
Član foruma

Evo jednoga pitanja za gnostički orjentiran puk...

Što mislite... jeli moguće da ova tombolina numerologija opisiva djelovanje zakona slučajnosti? Ili ipak izuzetka?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 22, 2007 11:53 pm 
Član foruma

Semjase je napisao/la:
ucitelj nekom uceniku ?
Topli pozdrav, Semjase.

Nema problema ako ukucaš u prozorčić Google-a dubravko hrnjak schultz.
No ako bih saznao kad si rođena mogao bih ti emajlom poslati sve tri knjige, svakako bez naknade.

A što se tiče da budem nekom duhovni učitelj, vjeruj mi da za to stvarno nemam vremena.

Jedno ti mogu reći ovo.
Ja sam do svoje 53-će godine života bio veoma "prizeman" čovjek (radio sam kao konstruktor strojeva... rukovodilac u nekoliko firmi) u kojem periodu nisam ni imao vremena da razmišljam o "paranormalnom" - da bi tad "preko noći" došao do mnogih odgovora na pitanja koje ljude "muče" od njihovog postanka.
I danas sa 72 godine "životnog staža" ja sam jako zadovoljan što znam neke stvari koje niko od danas živih ljudi ne zna.

(12019)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 23, 2007 12:08 am 
Član foruma

Ovo može napisati samo onaj koji ne zna ništa o numerologiji koja je Nastala od strane PRIRODE koja Misli.

Naime, PRIRODA je "smislila" brojeve od 1 do 10 - i s tim brojevima "barata" u svim slučajevima gdje se pojavljuju brojevi.
Prema tome se broj 23 (Po PRIRODI) čita: Dvije desetice i Tri jedinice.
Dakle 2 i 3.
I to ne može ni po kojoj svjesnoj ili podsvjesnoj registraciji biti 1 i 1.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 23, 2007 10:21 am 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:

Ovo može napisati samo onaj koji ne zna ništa o numerologiji koja je Nastala od strane PRIRODE koja Misli.

Naime, PRIRODA je "smislila" brojeve od 1 do 10 - i s tim brojevima "barata" u svim slučajevima gdje se pojavljuju brojevi.
Prema tome se broj 23 (Po PRIRODI) čita: Dvije desetice i Tri jedinice.
Dakle 2 i 3.
I to ne može ni po kojoj svjesnoj ili podsvjesnoj registraciji biti 1 i 1.

jel se slušaš dok si pričaš?bingo,bin-go,bog-in,kakvi su to chipovi?
"sistem koji govori" određuje jednocrtne pravce,kreacija je svesmjerna.
trenutno bar pola svijeta tvoj broj 23 čita kao 5.provjeri si na kakve informacije oči reagiraju. :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 23, 2007 4:49 pm 
Član foruma

trenutno bar pola svijeta tvoj broj 23 čita kao 5.provjeri si na kakve informacije oči reagiraju. :roll:

Jel ovako: +1 i -1 (2) davaju +1 i +/-1 i -1 (3), odnosno, -1 i +1 (jope 2) davaju -1 i -/+1 i +1 (jope 3)
A 2 i 2 davaju njiha 4, kojti se nalaze u Supstanciji postanka.
A 3 i 3 davaju njiha 6, taman koliko je svet pravljen.
A 2 i 3 = 5 kakti i jope 2 i jope 3 = 5
I 5 i 5 davaju Dvije Mojsijeve kamene ploče, iliti 10 Zapovijesti od Boga.

Ah, da!
Da ti kažem da su +1 i -1 (2) davaju +1 i +/-1 i -1 (3), odnosno, -1 i +1 (jope 2) davaju -1 i -/+1 i +1 (jope 3) Osnovne formule po kojoj je SVE Postalo.

I da te još pitam: Jel si siguran da Zemlja nije ravna ploča?

A druge da pitam: Jel ste znali da dok koka radi dotle pamet spava.

1212(2012)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 23, 2007 5:45 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
Jel si siguran da Zemlja nije ravna ploča?

1212(2012)

ja tvrdim da zemlja moze biti ravna ploca...... #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 12:02 pm 
Član foruma

ploča je ak jašeš cavalu. :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 24, 2007 10:29 pm 
Član foruma

http://www.slobodnadalmacija.hr/20071124/novosti04.asp =D>

(12274)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 25, 2007 11:40 pm 
Član foruma

Pa, poslije ove fine diskusije na račun brojeva =D> ajd da se vratimo na brojeve.

theodores je napisao/la:
Evo jednoga pitanja za gnostički orjentiran puk...
Što mislite... jeli moguće da ova tombolina numerologija opisiva djelovanje zakona slučajnosti? Ili ipak izuzetka?

Svi junaci mukom zamukoše... (sad će neko: Ne budali kraljeviću Marko)

Ipak, zar ovo, koje sam našao na jednoj web stranici, može biti čista slučajnost?
Ivan Pavao II. 264. je bio papa, odnosno 263. Petrov nasljednik.
Dakle 2+6+4+ 2+6+3 = 23
Ono što zaista zastrašuje jest simbolika broja trinaest koja je Ivana Pavla II. pratila èitavog njegovog života:
Papa je umro 02. 04. 2005. 2 + 4 + 2 + 5 = 13
Vrijeme Papine smrti: 21:37 2 + 1 + 3 + 7 = 13
Bio je to 13. tjedan 2005. godine.
Ivan Pavao Drugi bio je papa 26 godina i 5 mjeseci 2 + 6 + 5 = 13
Što je ukupno 9.301 dan 9 + 3 + 0 + 1 = 13
Atentat na Ivana Pavla Drugog bio je izveden 13. svibnja.
Papa je u trenutku smrti imao 85 godina 8 + 5 = 13
Karol Wojty³a izabran je za papu kad je imao 58 godina 5 + 8 = 13

U stvari, za nekog :glasses7: i može da bude slučajnost.

(12352) = 13 #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 27, 2007 10:28 pm 
Član foruma

Ivan pavao II i 23 su 25 :-k
"sve zajebno" =L,jel tak?e nije.. [-X
jer I1 pavao II može biti i 3 [-o<
a ak se držimo samo rimskih brojeva onda može biti [-o<
IVan paVao II a to ti je onda sve skupa 11 :evil3:
ak je navečer onda je to tvoj 23 :angel4:
aj sad malo opet ti :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 27, 2007 10:54 pm 
Član foruma

sorry na offtopicu al ja se nemrem prestat trgat od smijeha postovima
C_enterprisea
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.