theodores je napisao/la:
Tombola, kao prvo, da budeš pozdravljen... čitao sam, dakle, tvoje prijašnje postove na ovoj temi, i pažnju mi momentalno zaokuplja sljedeće:
***zbroj znamenaka u datumu rođenja X osobe označava u kojoj se monadi nalazi Zapis konkretnog događaja? (ako sam u krivu...ispravi me)
Ali, neznam jesi li prije spomenuo, ako jesi, promaklo mi je, da se primjetit
***da ima gomila ljudi čiji datumi rođenja ne davaju niti jedan od brojeva monada... što to znači, da nije zapisano njihovo rođenje (to, naravno, nije točno)? Ili se taj događaj možda nije dogodio? (što je također, očigledno, krivo) Možda je pitanje glupo...ali eto, da se tako izrazim, znam da ništa neznam...
I pitnje postavljam bez trunka skepticizma ili želje da dokažem da si u krivu ili nešto slično... čisto sam znatiželjan...
Kako spremam prodajnu izložbu slika to u ovom momentu ne mogu naći vremena da se više angažiram oko pisanja na forumu.
No ipak ću si “ukrasti” malo od “stvaralaškog cajta” da se koliko-toliko javljam.
theodores,
Što se tiče tvog pitanja
*** - vidi na stranici 4 od subote Sep 22, 2007 10:46 am tekst pod mojim brojem (6273).
Ipak, uz tekst kojeg se nalazi na stranici 4 dodao bih još ovo.
Da bih otišao u krajnjost preciznosti u odgovoru na gornja pitanja trebao bih Objaviti Informaciju koja nas uvodi u Spoznaju kako je uopće došlo do “buđenja” Generalne PRIRODE, što zasad iz objektivnih razloga nemam namjeru da objavim.
A upravo je to “buđenje” važno da se shvati to; da SVE što se nađe u Generalnoj PRIRODI Mora imati svoju TOTALNU Individuaciju, koja se odražava u
Nepromijenjivoj vrijednosti Srži bitka
I ta Nepromijenjiva vrijednost Srži bitka je jedna od Najvažnijih stavki u PRIRODI - da bi se (uz mnogo toga ostalog) održavalo Ponavljanje bilo čega.
Ipak, pokušat ću i bez Objave kako se je “budila PRIRODA” iznijeti podatke koji bi trebali dati jasnoću odgovoru, na pitanje theodoresa, koji se uglavnom tiče “Gomile”.
Gledajte, Rođenje, ali i Kraj SVEGA koje je Postojalo, koje Postoji i koje će Postojati Zapisano je u Okvirima HOLOGRAMSKOG Svemira (iako je bolje reći u Okvirima Hologramiziranog Sunčevog sistema) gdje se Zapisi pokazuju u formi
trodimenzionalnih fantomskih projekcija.
Kod Aktiviranja Zapisa (koji se Aktivira DJELOVANJEM Istovrijednosnih Titraja u Određenom vremenu), ti Titraji djeluju kratkotrajno ili duževremenski na neke Materijalne točke (od kojih će biti formirano neka Materijalna forma) da se te Točke, a kasnije od njih stvorene Forme, vladaju onako kako stoji u Zapisu.
Dakle i rođenje naše Galaksije (Mliječni put), Sunčevog sistema, Planete... je, prvo bilo Zapisano da će Postati - da bi po Zapisu i Djelovanju Određenih Brojeva titraja na SVOJE Materijalne forme; te Forme Postale - sve do njihovog Zapisanog kraja.
To važi i za ostalu “Gomilu”: galaksija, zvjezdanih sistema, planeta... koje tvore svamir.
A znamo li kada su navedeni sistemi “rođeni” (postali, odnosno izgrađeni)?
A da su “rođeni” (da su postali, da su izgrađeni) to je sigurno!
No gdje se nalaze Zapisi?
Pa u Energetskim poljima (Monadama ili “Tvrdim diskovima”) koja su Ugrađena u ASTRALIMA.
Svakako, kako U OSNOVI ima 7 Astrala to se isti Moraju razlikovati po svojim Adresama.
Te Adrese sam ja (po instrukciji SA STRANE) obilježio s brojevima 13,18,23,28,32, 43 i 53.
(Napomena: u Sunčevom sistemu ima više Astrala od 7 - dok je 7 Astrala vezano samo za Zemlju.
No o ovome u jednom od slijedećih javljanja).
Prema tome - Gomile koje tvore galaksije... što znači (ovo će malo tko povjerovati) i Gomile najsitnijih čestica Materije koje se nalaze u galaksiji (da bi tvorile galaksije) Moraju imati svoju Individualnost da bi, na svoj način, bile VEZANE za navedene Astrale.
Dakle, kako bi znanstvenik rekao: Sve mrtvo ??? (???; ovo je moj znak) i Sve živo koje postoji, ili, bolje je reći Sve anorgansko i Sve organsko koje Postoji - neovisno od veličine - MORA biti vezano za Astrale.
No kad već ne znamo, od Nečeg, VEZU Nepromijenjive vrijednosti Srži bitka s Osnovnom Monadom u Astralu - čovjeku je data mogućnost da nađe neki drugi pokazatelj, od tog Nečeg, iz kog se vidi da je povezan s jednim ili više Astrala.
Za primjer.
Vjerujem da niko od ljudi ne zna kad su rođeni majmuni zvani Albert Q i Albert 2, a koji su bili prvi primati koji su ikada dosegnuli nebeske visine.
Navedeni majmuni su bili smješteni u letjelici German V-2 za vrijeme američkih lansirnih testova
1949. godine, prilikom čega su, nažalost, poginuli.
Dakle 1+9+5+8 =
23, a to znači da se je Zapis kraja Materijalnih tijela Albert-a Q i Albert-a 2 nalazio u Monadi koja se vodi u TREĆEM Astralu kojeg znamo da se u sistemu Kozmičkog Uma Sunčevog sistema vodi pod brojem
23.
A sasvim je sigurno su se u nekom od drugih Astrala nalazili, pojedinačno, Zapisi po kojim je svaki od ta dva majmuna rođen.
Navest ću još i Lajku za koju se sasvim sigurno nije znalo kada je rođena, a koja je 1957. godine lansirana u orbitu, iako, sigurno je da se je Zapis datuma rođenja Lajke nalazio u nekom od Astrala..
No zna se da je Sputnjik 2, u kojoj raketi se je nalazila Lajka, nastavio kružiti u orbiti sve do
1958. godine, kada je pao u atmosferu i pritom izgorio.
Dakle 1+9+5+8 =
23, a to znači da se
kraj Materijalnog tijela Lajke (i Sputnjika 2) nalazio kao Zapis u Monadi koja se vodi u TREĆEM Astralu kojeg znamo da se u sistemu Kozmičkog Uma vodi pod brojem
23.
No, ja sam sad spomenuo poznate životinje - ali šta ćemo sa nepoznatom gomilom majmuna, pasa...
A i oni su rođeni i njihovi Zapisi se nalaze u Astralima, kojih ima SEDAM (vezanih za planetu Zemlju).
Također, šta ćemo sa Gomilom pozitrona, neutrona... sjemenskih stanica, jajašca... jer, to morete jednom saznati, i ti sitni ''komadići organske materije'' imaju Svoju Individuaciju, na koji su način vezani za Astrale - i kao takvi čine Gomile, koje će, kao takve, OPET biti vezane za Astrale.
Dakle i od kompletne Gomile ljudi, rođenje SVAKOG iz te Gomile (koji je bio rođen, koji je rođen i koji će se roditi) ostvaruje se po Zapisu.
No njihov PRAVI datum rođenja, koji stoji u Zapisu, ljudi teško mogu da saznaju - jer taj datum MOŽE biti vezan sa satom, minutama, možda i sekundama rođenja, ili nekim drugim vezanim elementom.
A postavljanje tih drugih elemenata pada u resor Kozmičkog Uma.
Nadam se da sam bio dovoljno jasan u obrazloženju?
Nastavak slijedi
(
11736)