Lee Marvin je napisao/la:
[quote="Marija:)Imam 20 godina od skoro i ogromnu volju da izbacim uljeza iz sebe....
[quote="Marija:)
Ja sam im odavno neukusna

[/quote]
Kad pre?[/quote]
da stvarno? imas 20godina sada i kazes da si im odavno neukusna...hmmm skidam kapu, neki sa 20 godina(a i neki stariji isto) ne vide dalje od flase i uzitaka, a ti si vec odavno neukusna, mora da su tvoji snovi pomogli...ili zelis nesto podjeliti s nama? jel moguce da si ti nagual zena? ili imas energije kao pola nas zajedno... u svakom slucaju cestitam, samo mala pazi sto radis, nije sve onako kako se cini, ja sam to saznao na tezak nacin, iskreno na svakom koraku ce se naci netko tko ce pokusati manipulirati tobom, zapamti na svakom! nasao se jednom netko i rekao ne vjeruj nikome osim sebi, ja kazem ne vjeruj ni sebi, nego djeluj u trenutku, sam sebe mozes zezniti, jer i nasa srca su lakovjerne budale koje imaju potrebu za ljubavlju i paznjom(bar je tako kod nas neiskusnih i slabih, vi veliki recite mi jesam li pogrjesio u svom misljenju koje sam stekao iskustvom)
a sada jedna prica: ja cu je nazvati "glupi ja"
moja prica nije iz davnina ona je sada i ona je prica u kojoj se moze naci svatko od nas, nadam se da ce vam koristiti.
posto sam ja budala koja zeli vjerovati da je svijet prekrasno mjesto, a nije! bar ne ovaj dio sto ja gledam, lako povjerujem ljudima i vjerujem da su svi lijepi, dobri i krasni i da zele pomoci svakome, kao sto se ja trudim pomoci svakome, ali nisu! i tako ljudi me cesto znaju vuci za nos ako slusam samo svoje srce, zato sam se ja jednom odlucio na jednu cudnu stvar, posto sam jos mal i slab, pa onda bih trebao imati jakog saveznika, nije li tako? da me cuva i shvatio sam da zasada imam odlicnog saveznika uz sebe, koji je tu stalno i ne odlazi, cak ga se i ne mozete rjesiti dok ste mali i slabi, zato sam ja odlucio da i on treba sudjelovati u mojem odrastanju. a sada ono bitno... znaci kada su moje srce i tijelo u 100% predanosti, kada bih poverovao u sve sto kaze osoba za kojom moje bice gori, ja pozovem svog saveznika da spusti loptu na zemlju i on to doista dobro napravi, hvala ti letacu moj, jos kada bi mi prestao naplacivati te usluge, lijepo bi se mi slagali... da tako je, ja sam uzeo svog letaca za saveznika, koji mi pomogne smiriti loptu, ali stvar je u tome da onda odmah odem u unutarnju tisinu nakon sto mi se bice smiri i pustim vibracije koroz svoje tijelo i na taj nacin ipak zadrzim dio nove energije u sebi. iskreno ja znam da se mnogi od vas nece sloziti samnom, ali isto tako se nadam da ce neki pocetnici vidjeti u ovom spas, kada vam netko pocne obecavati i brda i doline, a vi slijepo vjerujete u to! zzop svima i nadam se da vas ovo nije ostavilo ravnodusnima, sve kritike su pozeljne, zelim znati jesam li pogrjesio sto na ovaj nacin spustam loptu na zemlju i sto nedam vise nitkome priliku da me vuce za nos....
p.s. a ti mala marija, pazi se duso, tezak je put ispred tebe! i nemoj vjerovat, nikome!! i ne daj da te itko iskoristava! zelim ti sve najbolje od srca!