Dragan Pedisic je napisao/la:
Citat:
neki bi da pomiješaju energije, onako na prvu loptu
Eto sad jedan ozbiljan post od mene.
Trazili ste me da vam pricam o indijancima, ok.
Pratim ovaj forum vec duze vremena i sad je doslo vreme da vam osvrnem paznju i kazem, da je na ovom forumu cjelo vreme bilo krivo ucenje !
OPS ucenje, letacko ucenje.
Indijanci, samani s kojima sam se ja druzio mene su naucili ovako:
Sakupljanje energije je kriva stvar, sebican koncept sakupljanja energije radi protiv vidjenja i puta znanja.
Sve što mislite da radite za sebe je u biti rad na tome da nikad ne vidite i ostanete zarobljeni. Sebicnost i strah za svoju nisku energiju je izvorno koncept letaca koji to vrte po našim glavama kako bismo ostali stoka u toru. Okrenite se prema davanju i nestajanju straha za sebe.
Ulovite talase energije od orla i jašite na njima, energija je svugde oko nas i u nama, ali smo prilepljeni za tlo, usadjenim idejama sebicnosti i straha za svoje telo. Pošto je naše telo ionako osudjeno na smrt oslobodite se prvog neprijateljela "straha za sebe" i zajašite na talasu energije u slobodu, bit ce vam odmah sve jasnije.
Samovažnost je automatski porazena ako uspete da odradite ovo.
MORATE SVE DA RADITE IZ NESEBICNIH RAZLOGA !Ako nemozete, koristite kontrolisanu ludost.
Mi smo bre energetska bica i nemoramo da sakupljamo energiju nego samo da je osetimo.
Dragan
ma nijesi morao ovoliko ozbiljno
malo podsjećanje. kada hoćeš da dođeš na ovaj forum, ti dovedeš strelicu na "karlos kastaneda" , klik i tataratiraaaaa, eto gaaa. jel tako.
e sad. ono "karlos kastaneda" znači da se na tom forumu raspravlja, savjetuje, pita, priča... o učenju koje nam je ostavio naš dragi karlitos a on je /kastaneda/ primio /to učenje/ od naguala don huana matusa, koji je naslednik znanja, neznamnijakoliko, generacija čarobnjaka.
samo se prisjeti /jer tebi je on oduvijek bio razumljiv/, dakle, prisjeti se samo, koliko je puta don huan savjetovao karlosa... te, karlito ne tamo, ne onamo, te nemaš dovoljno energije, strpi se, razumjećeš kada je prikupiš, te lezi na stomak, te digni nogu /pril. aut.

/ a sve u cilju prikupljanja iste.
i onda, dragane /je li ti ovo indijansko ime/ dođeš ti i kažeš nam, poslije niza zanimljivih /na žalost kratkih /postova, da smo čitavo vrijeme na krivome putu i da je koncept prikupljanja energije potpuno pogrešan. prosvjetljujuće, nema šta.
po onome što si naveo u svojem prvom ozbiljnom postu mislim da se tu radi o učenju potpuno drugačijem od kastanedinog pa možda ne bi bilo loše da si otvorite neku drugu temu na kojoj bi ste raspravljali o tom vašem učenju koje nesumnjivo potiče iz neke druge a takođe indijanske tradicije. hu. jesi vidio. bez zareza
molim te, nemoj ovo da shvatiš lično. ja čak ni ne znam ko si ti. samo, otkako si se pojavio, ja sam te prihvatio kao svog "sitnog mučitelja". ali, avaj, ja sam samo početnik i sad sam se zapetljao

. da li bi, u skladu sa tvojim ogromnim znanjem i iskustvom, mogao da mi predložiš neku efikasnu strategiju pomoću koje bih mogao da izađem sa tobom na kraj

mislim, prije nego zasnuješ sopstveni pravac