(
8410)
Na kraju posta pod brojem (
7786) stoji ovo:
I za one koji vole razmišljanjem istraživati ostavit ću jedno kraće vrijeme ove skice bez objašnjenja.
Da bi vam informacija u ovom postu (uostalom kao i u svim mojim ostalim postovima) bila interesantnija mogu vas upoznati s ovim.
Što se tiče novih informacija koje su iznijete u mojim knjigama, iste se mogu prihvatiti kao autentikumi (proizvodi) moje Podsvijesti.
Naime, ja dosad nisam pročitao nijednu knjigu koja bi po sadržaju bila ista ili slična knjigama koje sam napisao ili koju pišem.
Jest, do 1991. godine sam pročitao poneki članak koji je bio tiskan u nekim jugoslavenskim časopisima koji obrađuju teme "na granici mogućeg", i ništa više.
Što se tiče škola koje sam završio iste su bile vezane samo za mehaniku i strojarstvo.
No, interesantno je da sam veoma dobar slikar (zapaženo od moje 6-te godine "ovog" života) - iako nisam učio slikati.
Također, sviram dobro gitaru, usnu harmoniku - a nitko me nije učio svirati.
Uz to anatomiju, medicinu i filozofiju poznajem veoma dobro, da ne kažem odlično.
(To mi je u svakom slučaju pomoglo da sam ljude liječio s bioenergijom i kristalima veoma uspješno).
A kada sam započeo u životu nešto prvi puta raditi, često sam puta imao osjećaj da sam To već radio.
Ili, kad sam se prvi puta našao u nekim kvartovima europskih gradova, prepoznavao sam ih.
I za mene, uz ostalo (što ću kasnije iznijeti) - to su neki od dokaza koji navode na to da; uz Memorijske stanice koje su ugrađene u materijalnom tijelu čovjeka, a koje spadaju ''pod nadležnost'' Spirita, moraju postojati i (vantjelesna) Individualna spiritualno-memorijska polja (Monade) gdje se "odlažu", u vidu Memorije, intelektualna saznanja i mnoge (jako izražene) pozitivne i negativne Emocije koje “Spirit registrira” tijekom života koji ostvaruje u Materijalnom tijelu.
Ponovit ću ovo:
Naime, ja dosad nisam pročitao nijednu knjigu koja bi po sadržaju bila ista ili slična knjigama koje sam napisao ili koju pišem.
Ovo sam napisao s razlogom jer ja npr. do pred nekoliko dana nisam znao bilo koji detalj o Drvu života - koji simbol obrađuje Kabala.
Svakako, učenje Kabale je za mene bilo nepoznato jer sam smatrao da je to knjiga mističnih tumačenja, a opće je poznato da je mistiku ne podržavam.
A ako već čitam neke teme mističnog sadržaja tad svakako tražim, i nađem, Bitnost u sadržaju teme - nakon čega za mene nestaje mistika - jer se u Biti nalazi savršena poruka koja nema nikakve veze sa mistikom.
Jest shemu Drveta života sam viđao ranije, ali se nikad nisam upuštao u proučavanju iste.
Što se tiče moje objave koja se odnosi na 7 astrala, mislim da, kao ja, u njoj i vi ne vidite nikoju mističnu poruku.
Ponovno ću objaviti shemu (koju sam uradio prije nekoliko godina).
I sad se pojavljuje jedna veoma interesantna stvar.
Kad sam na Monitor forumu.hr prije dosta vremena objavio ovu shemu nikakva misao mi se nije Nametnula IZVANA.
No kada sam tu sliku objavio na ovom forumu tad mi se je Nametnula misao:
Prouči malo Drvo života koje se nalazi objavljeno na ovom forumu.
Ubrzo sam našao ovu shemu:
a zatim ovu:
(Iskreno, sad ne mogu naći na kojem sam topiku našao ovu shemu.
Jack u pomoć).
Da, za mene je suština pojma Denziteta bio nepoznanica - što je djelomično još uvijek.
Svakako, kad nađem vremena malo ću proučiti taj pojam.
Tad mi se je Nametnula misao:
Uporedi ove sheme s tvojom koju si uradio prije dosta godina.
Evo, i to sam uradio:
Treba li poseban komentar na ovo?
Svakako, nakon toga sam se ponovno zamislio nad ovim crtežima koji se nalaze u mojim štampanim knjigama iz prošlog stoljeća:
Uf, šteta da se na ovom forumu ne pojavljuju znanstvenici da DOKAŽU na isti ovakav način tvrdnju mnogih, koja glasi: Čovjek NIJE nastao po Zamisli KREATORA - a kamo li da je stvoren od Stvoritelja.
No ovdje moram primjetiti: Ja ne prihvaćam učenje crkve da je Kreator: Bog, Alah, Jahve..., iako, na kraju krajeva kad čovjek spozna Pravog Kreatora i Pravog Stvoritelja možemo prihvatiti da u stvari ti entiteti postoje - i to:
1. Generalna Umna PRIRODA, koja postoji od Vječne prošlosti i
2. Stvoritelj, koji je postao AKTIVAN kod "buđenja" Generalne Umne PRIRODE.
Nastavak slijedi