Sada je: pon maj 05, 2025 3:17 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet sep 28, 2007 9:00 am 
Član foruma

Interesantno, sanjao sam:
7024-6989=35

I dalje sam sanjao da:
(ab + ac) = de
No, greška:
de : a nije aa već = ca

#-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 29, 2007 10:34 pm 
Član foruma

(7259)

ANALIZA pasusa u tekstu pod mojim brojem (6989)

O čemu se radi?

Pročitajte PAŽLJIVO rečenicu na kraju ovog pasusa (naglašeno crvenim slovima):
A da je NATO "upisan" u Polju Treceg svjetskog rata (33) - to se moze saznati takoder iz datum-sifri:
*** 3-ci mjesec 1948. godine i 25.4.1999. godine.
Dakle:
......3..1948
25. 4. 1999
----------------
25..7. 3947 (2+5+ 7+ 3+9+4+7) = 37

I kako je prosao Drugi svjetski rat - to je Kosmicki Um; sifru 37 zbrojio sa sifrom Drugog svjetskog rata (32)
Dakle:
(37 + 32) = 69.
Kako ce se ostvariti TRI svjetska rata
to cemo 69 : 3 = 33.

Za nevjerovati.
Naime ja sam informacije iz ovog teksta napisao u 10-tom mj. 1998. godine.
Dosad sam te informacije nekoliko puta objavio na nekoliko foruma.
Šta više, svojevremeno sam poslao taj tekst i redakciji Glas Amerike kao i jednoj redakciji u Nizozemskoj i jednoj u Belgiji (tekst je bio preveden na nizozemski).
I tokom svih proteklih godina niko nije primjetio (barem mi niko nije dao do znanja) da 69 : 3 nije 33 već je 23.
Iskreno, ja sam se uvijek ponosio na svoje znanje matematike.
(Konačno, bio sam konstruktor strojeva, alata... gdje mi je matematika i te kako trebala).
I tako sam se ponosio do jutra Četvrtak Sep 27, 2007 11:03 pm kad sam primjetio da piše 69 : 3 = 33 #-o

Interesantno, sad tekar vidim:
- da Sep (9-ti mjesec) 27 = 18,
- odnosno 27, 2007 = 18
- odnosno 27, 2007 11:03 pm = 23,
- odnosno Sep 27, 2007 11:03 pm = 32
I mislite li da sam ja ovo mogao izmanipulirati???
Naročito što sam morao „čekati“ Devet punih godina da mi se da na znanje da sam izmanipuliran.

Nakon ovog ja moram da nadodam ovom pasusu ovo:.
Prvo.
Kao što ovaj moj kompjuter NIJE Autor informacija koje se nalaze na ovom topiku - tako isto ni JA NISAM Autor istih.
Znam, nevjerojatno je, ali ja jedino, vezano za neku temu s posebnim sadržajem, putem Podsvijesti primam podatke gdje da tražim i nađem podatke, koje treba da objavim.
Tada, kao što mnogi koji rade s viskom na pitanje dobivaju odgovor: To je to što si trebao naći - tako i ja dobivam odgovor, s tim što ja taj odgovor primam Misaonim putem.
Dakle to
nisu moji izračuni!

A da nisu moji (bar) Meni je pružen Dokaz tokom noći sa 27. na 28. 9-tog.
I ovo je Potvrđeno sa brojevima 27. na 28. 9-tog koji daju Astralnu vrijednost koja je označena s brojem 28.
Dakle, iz prethodno objavljenog, mislim da sad mogu Kategorički da tvrdim da to nisu moji izračuni.

A sad da vam objasnim zadnji post:
Interesantno, sanjao sam:
7024 - 6989=35

I dalje sam sanjao da:
(ab + ac) = de
No, greška:

Kao prvo, 7024-6989=35 što znači:
- do 27-og. 9. (18) je postove na ovom topiku pročitalo 6989 čitalaca (32)
- do u jutro 28-og. je pročitalo 7024 (13)

A sad, kao kulminacija: 7024 - 6989 = 35 (53)

Konačno, da bih dao ispravku broja 33 u pasusu -
Dakle:
(37 + 32) = 69.
Kako ce se ostvariti TRI svjetska rata to cemo 69 : 3 = 33

- to sam u obliku zagonetke objavio:
(ab + ac) = de
No, greška:

I sad objavljujem da je:
a = 3
b = 7
c = 2
d = 6
e = 9

I na kraju ovog posta mogu reći da mi je drago što sam shvatio Poruku “Onostranog”, koja me usput navodi da korigiram dio teksta koji je vezan za računsku radnju u kojoj sam koristio brojeve (37 + 32) = 69 (a koja se nalazi u tekstu knjige na kojoj radim) da bih dobio, koristeći ih, krivi rezultat; 33.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 05, 2007 3:21 pm 
Član foruma

(7786)

I zasad dosta o ratovima, a to znači da nakon ove zadnje ''kratke stanke'' nastavljam s tekstom koji je vezan za IZGRADNJU Sunčevog sistema.
Inače, do ''stanke'' je došlo zato jer sam u međuvramanu PRIMAO neke Nadopune na ranije objavljene tekstove koje sam postao na ovom forumu (a i na Monitorovom forumu.hr).
No moram navesti da te Nadopune i nisu od prijeke važnosti za čitaoce koji ne ulaze u suštinu studije Postanaka kozmosa - odnosno Sunčevog sistema.

Ranije sam objavio:
Naš Sunčev sistem je IZGRAĐEN tako da SVE koje je postojalo, koje postoji i koje će postojati pada pod 7 postojećih Astrala.
(Ovo će biti detaljno razrađeno nakon Trećeg rata)
ALI! Vrijednosti navedenih 7 brojeva (13, 18, 23, 28, 32, 43 i 53) nisu važne za Zapise - već nas upućuju da saznamo u kojem Astralu se nalazi Zapis. (Skicu 7 astrala sam ranije objavio).
I još shvatite da su Astrali IMPULSNO povezani, a to znači da jedan Zapis jedne Osobe, jednog Događaja... može da bude Utisnut u, na primjer, Astralu 18, a drugi Zapis koji je vezan za tu istu Osobu ili Događaj, u Astralu 32...
A Astrali su, po meni, Energetske mreže i Međumreže koje su Stvorene od Struna i Superstruna - a karakteristika Superstruna je da se pokazuju duljinama od oko 10 na 35 metara.
(Dakle npr. proton bi bio sto milijardi milijardi puta veći od tih struna.)
I te Superstrune tvore prostore koje koje ja nazivam Energetska polja (Kozmički "tvrdi diskovi") - koje su drugi filozofi nazvali Monade.
Sad, ako pokušaš razmisliti koja su to sitna Polja (Memorijska polja) kojih ima Bezbroj u jednom Astralu - tad možeš shvatiti da i svaka travka, bubica pa i djelovi atoma... imaju Svoju Monadu.
A što se tiče Brojeva koji označuju pojedini Astral isti imaju svoj ARHETIP po kojem su dobili svoj Broj.

Informativno, Nadopuna koju sam spomenuo se, u osnovi, odnosi na ovu informaciju:
Naš Sunčev sistem je IZGRAĐEN tako da SVE koje je postojalo, koje postoji i koje će postojati pada pod 7 postojećih Astrala...
I Nadopuna:
...OVIH 7 Astrala se odnose SAMO na Astrale koji su DIREKTNO vezani za planetu Zemlju (i Mjesec).
Primjedba:
Kompletnu informaciju o Astralima u Sunčevom sistemu iznijet ću kasnije.

Podsjetit ću vas da sam na stranici 3 objavio ovu skicu:

slika
skica 1

Nadopuna ovoj skici bila bi slijedeća:

slika
skica 2

Konačna nadopuna na ove dvije skice bi bila ova:

slika
skica 3

I za one koji vole razmišljanjem istraživati ostavit ću jedno kraće vrijeme ove skice bez objašnjenja.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 11, 2007 3:43 pm 
Član foruma

(8230)

Ako je neko od vas koji posjećujete ovaj topik pročitao moje internet-izvještaje o stvaranju svijeta (npr. na blogu http://delija.blog.com/ kojeg sam radi nedostatka vremena morao zapostaviti) tad će se možda podsjetiti ovog dijela teksta:
- Svakako, korist od toga da saznamo Istinu o Postanju se pokazuje i kod odgonetanja mnogih poruka koje se nalaze u suštini mnogih mitova.
Tako, zar nije interesantno saznati zašto su nam Maye ostavile podatak da se iz presjeka svijeta (koji predstavlja četiri strane svijeta – a koji svijet leži na leđima jednog krokodila) prema nebu pružaju ljestve koje imaju 13 prečaga, a prema paklu 9.
Ovaj će podatak svakako postati interesantan kad ću vam iznijeti Informaciju da su četiri prirode ''utkane'' u Jednu, da je kozmos izgrađen od 10+3 = 13 nivoa, od kojih je 9-ti nivo nivo izgrađenog čovjeka - iz kog razloga je čovjek i izgrađen od 9 glavnih sistema, uz primjedbu da je u utrobi majke izgrađivan 9 mjeseci (izuzimajući ekstremne slučajeve koji u sebi nose karmičko, dakle sudbinsko obilježje).

Svakako, ovo, da je čovjek izgrađen Znanost neće htjeti prihvatiti, ako ništa drugo ono iz razloga što bi mnoge objavljene znanstvene doktrine morale iz temelja da se mijenjaju - uz priznanje Znanosti da su mladim ljudima prenosili (a i sada prenose) mnoge totalno progrešne informacije o Postanku, koje u školama nude (pod Moraš) putem svog učenja.
To se uostalom može zaključiti i iz toga što Znanost NE DOZVOLJAVA da se prihvati doktrina da su Svi sistemi u kozmosu IZGRAĐENI od Viših sila (kod kojih je do max. razvijena Moć MIŠLJENJA) - već da Svi sistemi padaju u okvire evolucije, odnosno da su se SAMORAZVIJALI Prirodnim putem.
No moramo shvatiti ''današnju Znanost'' - jer ako bi priznali postojanje Viših sila koje djeluju (NA SVOJ NAČIN) da se nešto razvije (kažimo: od Nule), onda bi morali priznati i to da je kod mnogih mudraca, filozofa iz daleke prošlosti bila daleko razvijenija Istinita Moć SPOZNAJE od njihove, današnje.

No, kako to da se ja osjećam slobodnim iznositi ovakvo mišljenje o Znanstvu.
Kao prvo, JA ZNAM da to što sam napisao o Znanstvu nije Moje mišljenje.
Ovo izjavu mogu prihvatiti bez ikakve rezerve zato jer sam kroz 19 godina naučio; Misao koja stiže IZVANA (koja se odrazuje u vidu Titraja) ODVAJATI od Moje VLASTITE Misli, koja mi daje moć da shvaćam objektivni (realan) svijet u sebi i oko sebe.
(Informativno: Ja sam već dugo godina upoznat da u mozgu svakog živog bića postoji područje u kojem je smješten ''biomehanizam'' koji pretvara Titraje koji stižu odnekud Izvan bića (a koji se pokazuju u mozgu vidu električnih signala) - da bi taj ''biomehanizam'' AKTIVIRAO mozak bića da se kod njega stvori Svjesna misao.
Ipak, interesantno je da je čovjek, katkad, u stanju da, primivši Misao IZVANA, po aktivaciji ''biomehanizma'' nametne Svoju Misao koja će u sebi imati drugačiji Sadražaj od onog koji stoji u osnovnoj koncepciji Misli koja je stigla IZVANA).

Uostalom, evo jednog odlomka iz doktrine na kojoj radim - da bi bolje shvatili prethodno iznešeno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 11, 2007 10:49 pm 
Član foruma

- Kao autor ove knjige želim vas upoznati još i s ovim.
Ova knjiga je nastala nakon dugogodišnjeg studioznog rada.
Taj se je rad odvijao u nekoliko faza.
PRVA FAZA
- 1988. godine ostvarujem (ne svojom željom) kontakt s “nekom Sviješću”.
Kažem s “nekom Sviješću”, jer sam ubrzo shvatio da TA Svijest nije moja Materijalna svijest pomoću koje shvaćam objektivni (realan) svijet u sebi i oko sebe.
[Primjedba: Napisao sam Materijalna svijest iz tog razloga da bih TU Svijest “odvojio”od Spiritualne (Duhovne, Psihičke) svijesti].

Dakle 1988 godine se je desilo nešta izuzetnog.
Naime primjetio sam da su se mojoj Materijalnoj svijesti počela “nametati” do tad meni nepoznata saznanja, koja ulaze u djelokrug skoro svih naučnih disciplina.
U početku je to “nametanje” dolazilo “samo od sebe”, dakle bez misaonog učešća moje Materijalne svijesti.
Kasnije, shvativši da mogu doći do saznanja koja su meni bila strana – postavljao sam misaona pitanja različitih sadržaja - nakon čega su retroaktivno do moje Materijalne svijesti stizali impulsi čiji su titraji djelovali na moju Svijest da ih prihvati kao nečije poruke-odgovor.
Taj kontakt s nekom Sviješću (osim PRVI) često me podsjeća na brzo dostavljanje informacija pomoću telegrafskog aparata – (ali samo slušajući otkucaje aparata, što znači da misaono ne “vidim” crtice i točke Morseovog alfabeta.
Svakako, ne čujem ni otkucaje – već jednostavno osjećam “duhovne vibracije”, koje me u nekim momentima asociraju na otkucaje Morseovog aparata).
Prema tome, moja Materijalna svijest je znala (i zna) kako da šalje impuls-pitanja - a po primitku impuls-odgovora je znala (i zna) da ih prevede i da ih pretvori u Misao koja ima svoj sadržaj.
Na taj sam način dolazio (i dolazim) i do onih odgovora na pitanja na koja nikad ranije nisam znao odgovoriti.
A mnoga moja pitanja su, obično, vezana za materiju (sadržajnost) s kojom se u toku svog života nikad nisam susretao.
Ipak, sve to nije bilo (a ni sad nije) tako jednostavno jer sam često puta morao (i moram) upotrebiti i svoj vlastiti logički sud da bi se impuls-poruka-odgovor “iskristalizirala”.
Uz to nije tako jednostavno ni s tim živjeti.
Štaviše, to mi je u jednom periodu postao i živući problem.
Naime postavljajući misaono pitanje kompleksnijeg sadržaja - moja Svijest odmah po postavljenom pitanju ne prima odgovor (u vidu Određenih impulsa) već ga prima kasnije.
To kasnije može da bude u svakom vremenskom razdoblju dana i noći.
Tako se dešava da odgovor počinje “stizati” u toku noći, što me obično probudi.
No to se zna dešavati i u vrijeme relaksacije, npr. kad igram neku igru, što mi katkad smeta da se koncentriram na samu igru.
Katkad se to dešava i kad s nekim razgovaram…
Jest, u početku me je to smetalo no sad je to postalo “dio mene” što znači da danas mogu kontrolirati stanje u kojem se nađem ako “pristignu” impuls-poruke-odgovor.
Ipak, od svega mi je najteže kad primim kompletnu informaciju na pitanje koje sam postavio a ne stignem da je u kratkom roku stavim na papir ili u kompjuter.
U takvim slučajevima je skoro uvijek zaboravim.
Tada, prvo moram “iščupati” osnovu sadržaja a zatim “čupati” riječ po riječ iz memorijskog polja gdje se nalazi Otisak te informacije.
To “čupanje” se zna odužiti danima, katkad tjednima…, što me zna užasno zamoriti.

(8264)

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 13, 2007 10:47 pm 
Član foruma

(8410)

Na kraju posta pod brojem (7786) stoji ovo:
I za one koji vole razmišljanjem istraživati ostavit ću jedno kraće vrijeme ove skice bez objašnjenja.

Da bi vam informacija u ovom postu (uostalom kao i u svim mojim ostalim postovima) bila interesantnija mogu vas upoznati s ovim.
Što se tiče novih informacija koje su iznijete u mojim knjigama, iste se mogu prihvatiti kao autentikumi (proizvodi) moje Podsvijesti.
Naime, ja dosad nisam pročitao nijednu knjigu koja bi po sadržaju bila ista ili slična knjigama koje sam napisao ili koju pišem.
Jest, do 1991. godine sam pročitao poneki članak koji je bio tiskan u nekim jugoslavenskim časopisima koji obrađuju teme "na granici mogućeg", i ništa više.
Što se tiče škola koje sam završio iste su bile vezane samo za mehaniku i strojarstvo.
No, interesantno je da sam veoma dobar slikar (zapaženo od moje 6-te godine "ovog" života) - iako nisam učio slikati.
Također, sviram dobro gitaru, usnu harmoniku - a nitko me nije učio svirati.
Uz to anatomiju, medicinu i filozofiju poznajem veoma dobro, da ne kažem odlično.
(To mi je u svakom slučaju pomoglo da sam ljude liječio s bioenergijom i kristalima veoma uspješno).
A kada sam započeo u životu nešto prvi puta raditi, često sam puta imao osjećaj da sam To već radio.
Ili, kad sam se prvi puta našao u nekim kvartovima europskih gradova, prepoznavao sam ih.
I za mene, uz ostalo (što ću kasnije iznijeti) - to su neki od dokaza koji navode na to da; uz Memorijske stanice koje su ugrađene u materijalnom tijelu čovjeka, a koje spadaju ''pod nadležnost'' Spirita, moraju postojati i (vantjelesna) Individualna spiritualno-memorijska polja (Monade) gdje se "odlažu", u vidu Memorije, intelektualna saznanja i mnoge (jako izražene) pozitivne i negativne Emocije koje “Spirit registrira” tijekom života koji ostvaruje u Materijalnom tijelu.

Ponovit ću ovo:
Naime, ja dosad nisam pročitao nijednu knjigu koja bi po sadržaju bila ista ili slična knjigama koje sam napisao ili koju pišem.

Ovo sam napisao s razlogom jer ja npr. do pred nekoliko dana nisam znao bilo koji detalj o Drvu života - koji simbol obrađuje Kabala.
Svakako, učenje Kabale je za mene bilo nepoznato jer sam smatrao da je to knjiga mističnih tumačenja, a opće je poznato da je mistiku ne podržavam.
A ako već čitam neke teme mističnog sadržaja tad svakako tražim, i nađem, Bitnost u sadržaju teme - nakon čega za mene nestaje mistika - jer se u Biti nalazi savršena poruka koja nema nikakve veze sa mistikom.
Jest shemu Drveta života sam viđao ranije, ali se nikad nisam upuštao u proučavanju iste.

Što se tiče moje objave koja se odnosi na 7 astrala, mislim da, kao ja, u njoj i vi ne vidite nikoju mističnu poruku.
Ponovno ću objaviti shemu (koju sam uradio prije nekoliko godina).

slika

I sad se pojavljuje jedna veoma interesantna stvar.
Kad sam na Monitor forumu.hr prije dosta vremena objavio ovu shemu nikakva misao mi se nije Nametnula IZVANA.
No kada sam tu sliku objavio na ovom forumu tad mi se je Nametnula misao: Prouči malo Drvo života koje se nalazi objavljeno na ovom forumu.

Ubrzo sam našao ovu shemu:
slika

a zatim ovu:
slika
(Iskreno, sad ne mogu naći na kojem sam topiku našao ovu shemu.
Jack u pomoć).

Da, za mene je suština pojma Denziteta bio nepoznanica - što je djelomično još uvijek.
Svakako, kad nađem vremena malo ću proučiti taj pojam.

Tad mi se je Nametnula misao: Uporedi ove sheme s tvojom koju si uradio prije dosta godina.

Evo, i to sam uradio:
slika

Treba li poseban komentar na ovo?

Svakako, nakon toga sam se ponovno zamislio nad ovim crtežima koji se nalaze u mojim štampanim knjigama iz prošlog stoljeća:

slika

slika

Uf, šteta da se na ovom forumu ne pojavljuju znanstvenici da DOKAŽU na isti ovakav način tvrdnju mnogih, koja glasi: Čovjek NIJE nastao po Zamisli KREATORA - a kamo li da je stvoren od Stvoritelja.

No ovdje moram primjetiti: Ja ne prihvaćam učenje crkve da je Kreator: Bog, Alah, Jahve..., iako, na kraju krajeva kad čovjek spozna Pravog Kreatora i Pravog Stvoritelja možemo prihvatiti da u stvari ti entiteti postoje - i to:
1. Generalna Umna PRIRODA, koja postoji od Vječne prošlosti i
2. Stvoritelj, koji je postao AKTIVAN kod "buđenja" Generalne Umne PRIRODE.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 17, 2007 10:40 am 
Član foruma

(8677)

Pazite!
Možda će neko pomisliti da ja ne poštujem znanstvenike.
Ne, znanstvenike ja veoma poštujem, ali ne poštujem Samozvane znanstvenike kojih na žalost ima isuviše mnogo na svijetu.
No, naročito ne poštujem one koji su ''zasjeli'' na ona mjesta u društvu gdje mogu da odlučuju da bude po njihovom - makar se to njihovo nalazi van granice Logike - a često i van granice zdravog razuma.
I upravo su ti, i njihovi klonovi, najglasniji na svim forumima... koji se nalaze na internetu poništavajući ezoterične doktrine, ne shvaćajući da s time čine ''medveđu uslugu'' ljudskom društvu.
- (Dakle upravo ono koje je uradio Hipokrat, koji je bio prvi koji je čovjeku "oduzeo dušu".
Naime ponistavajući vjerovanje da je ljudsko tijelo "pod vlašću neke više sile podložno tajanstvenim zakonima o kojima čovjek ne smije da razmislja", od njegovog, "Hipokratovog vremena", nauka o čovjeku se razvija jednostrano, zanemarujući mogučnost da neka Vantjelesna svijest regulira cirkulaciju energije: u, i oko ljudskog tijela.
Prema tome, po njegovom mišljenju, a svakako i po mišljenju njegovih sljedbenika: čovjek je samo gomila organa tijela koja su grupisana u devet glavnih sistema i koji služe zato da bi čovjekovo tijelo moglo funkcionirati).
I ti Samozvani znanstvenici će vam svakako reći da je postavka sheme Drveta života - kao i postavka SEDAM Astrala preko kojih su STVORENI, dakle IZGRAĐENI galaktični sistemi, kao i svi ostali sistemi koji ulaze u sklop galaksije - glupost.
Dakle ništa nije od Stvoritelja Izgrađeno već se je to Samoizgrađivalo.
I ti Samozvani znanstvenici će vam reći da Stvoritelj ne postoji - ne shvaćajući da im je upravo Stvoritelj dao da ''sjede gdje sjede''.

A kako su Samozvani, oni nisu ni svjesni činjenice da SVE Materijalno MORA biti vezano za TRI, dakle za Trojstvo, na koji način to Materijalno postaje Geometrijska stvarnost, odnosno Stvarnost.

No, GEOMETRIJSKA stvarnost Nije MATERIJALNA stvarnost.
Evo zašto.
Po Logici, BILO KAKVA Materijalna TVOREVINA, u svojoj osnovi, MORA imati Dužinu, Širinu i Visinu.
Na taj način ta Materijalna tvorevina postaje Geometrijska stvarnost.
No, da bi ta Materijalna tvorevina koja ima:
1. DUŽINU
2. ŠIRINU
3. VISINU
postala Materijalna stvarnost, potrebno je da na nekog:
4. STVARAOCA (STVORITELJA)
djeluje neka:
5. POBUDA (AGENS, RADNI PRINCIP - ili ljudima nepoznata VIŠA Sila)
da od nekog:
6. MATERIJALA
napravi tu Materijalnu tvorevinu, i to kroz neko:
7. VRIJEME.

I shvaćate li - da bi se stvorila BILO KAKVA Materijalna stvarnost, MORA POSTOJATI Stvoritelj koji MORA biti "vezan" za navedenih ŠEST činitelja!
Znači, JEDAN + ŠEST = SEDAM, odnosno ŠEST + JEDAN = SEDAM.
No, da li možete i to shvatiti - da je Stvoritelj Neodvojivo VEZAN za navedenih Šest činilaca?

I upravo zato Šest dana ne čini tjedan - već ga čine SEDAM dana.
I upravo zato Sunčev spektar tvori SEDAM osnovnih boja.
Ili, SEDAM se stupnjeva nalazi između oktave i osnovnog tona.
I nije čudo da su kopnene površine Zemlje formirane od SEDAM kontinenata.
A nama ljudima je - htjeli mi to prihvatiti ili ne - nametnuto da priznamo samo SEDAM planinskih vrhova, SEDAM mudraca, SEDAM svjetskih čuda, SEDAM sakramenata....
Također je i apostolu Jehohanu (Ivanu, Jovanu, Johnu, Johhanesu) nametnuto da napiše Apokalipsu gdje treba najaviti dolazak SEDAM anđela s SEDAM zlatnih čaša gnjeva koje izlijevaju na ljude koji će biti prisutni u Vremenu Velikog finala.
Uostalom, pa i čovjek je Izgrađen tako da kod njega djeluje SEDAM energetskih polja Aure i SEDAM čakri, koje su povezane sa SEDAM endokrinih žlijezda, a živčani sistem mu je Izgrađen od SEDAM pregradaka trenutnog pamćenja.
A da bi ljudi znali zašto je ''Bog prvo sebi bradu stvorio'' - to je i čovjekovu bradu Izgradio od SEDAM kostiju.......
Konačno, da bi IZGRADNJA čovjeka bila savršena - to je čovjek Izgrađen tako da se njegovi kromosomi sa genima nalaze unutar tvari želatinozne konzistencije (nonbasic chromosomal proteins) – koju tvar je (pitam: dal' čovjek?) nazvao matrix.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 23, 2007 12:24 am 
Član foruma

tombola,oprosti sto ti upadam u sred brojanja,
u numerologiju se ne razumem bash,pa rekoh ajd' da pitam majstora,
zanima me neshto u vezi broja 26
ovih dana se ovde kod mene puno pricha o tom broju jer se taj broj previshe puta pojavljuje u vezi tragichne pogibije Tosheta Proevskog
- Imao je 26 godina
- Rodjen 25.01 (25 + 1 = 26)
- Poginuo 16.10 (16 + 10 = 26)
- Poginuo u 06.20h (6 + 20 = 26)
- takodje sam chuo da je numeroloshki zbir imena svih osoba u dzipu isto 26 kao i numeroloshka vrednost njegovog imena
negde sam prochitao da u starojevrejskom broj 26 oznachava neku rech koja je povezana sa Bogom...

Hvala unapred
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 23, 2007 11:15 pm 
Član foruma

nat,
Moram priznati, da si me svojim pitanjem naveo na to da se u potpunosti upustim u traženje istine za koju je vezan Toše Proeski.
Iskreno, da si me pitao u postu da li sam čuo za tog pjevača morao bih ti priznati da nisam.
Naime ja posljednjih godina ne pratim novosti s muzičke scene tako da ne poznajem imena vezanih za muzička ostvarenja novijih datuma.

Što se tiče numeroloških podataka kojih je pun internet, a koji su vezani za tragediju u kojoj je izgubio život ovaj (sad i meni poznat) pjevač, nešto je od toga formalno izmanipulirano od onih koji uopće ne poznaju tajnu numerologije.
Uostalom, nijedan čovjek koji nije u stanju da ostvari (ako nikako drugačije ono s viskom) Vantjelesni kontakt sa svješću koja “vlada” astralima ne može da zna koji broj se uzima u ramatranje da bi došao do ispravnog “izvještaja” koji je STRIKTNO vezan za Sudbinski zapis (u pojedinom astralu) onog bića ili događaja, za kojeg se traže kompletne informacije.

Jest, ja se slažem da u izvještajima koji su iznijeti u vezi pogibije Toše ima brojeva koji nas upućuju da je upravo poginuoa zato jer je tako bilo Zapisano, no malo ima istinitosti u nekim “nasilno” iznijetim izvještajima.

Nastavak slijedi sutra

(9006)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 25, 2007 11:23 pm 
Član foruma

(9121)

Žao mi je ali sam veoma zauzet svojim životnim programom iz kog razloga ne mogu odvojiti više vremena da uradim kompletni tekst u vezi pitanja koje je postavio nat.
Ipak, pomalo idemo dalje.

Kad sam napisao “nasilno” iznijetim izvještajima tad sam mislio na neke izvještaje koji su varijabilni - kao npr. vrijeme pogibije ovog popularnog pjevača..
Naime razni mediji su objavljivali vrijeme pogibije od 6 sati u jutro do 6,30, od kojih se neki izvještaji mogu vidjeti na:
http://www.google.com/search?hl=en&rls= ... lr=lang_hr

Drugo, ono što mene lično smeta je „nasilno“ forsiranje mišljenja da je Todor (Toše) Sin božji.
Naime, po mom saznanju (ali i saznanju mnogih drugih) Sve što u Umnoj PRIRODI postoji je kreirano od Te PRIRODE i stvoreno od Stvoritelja.
Sad, koji “oblik” ima taj Stvoritelj - o tom možemo diskutirati.
Naime da li Stvoritelja gledati kroz prizmu Energetskih ili kroz prizmu Materijalnih vrijednosti to svakako ovisi o Predmetu za koji bi bila vezana diskusija.

No neovisno od tih mojih primjedbi, Toše Proeski je bio IZUZETAN čovjek za kojeg mogu reći da je njegov Spirit ostvario maximalni broj Ponavljanja, odnosno “reinkarnacija”.

Na taj je način njegov Spirit dosegao gornju granicu Sedmog DENZITETA, ili po meni gornje Energetsko polje (Monadu monada), koje Polje možemo prepoznati po broju 53 (od brojeva astrala: 13,18,23,28,32,43 i 53 - vidi slike u postu od Subota Oct 13, 2007 10:47 pm, koji se vodi pod mojim brojem 8410) - odnosno po broju 26 prema numerologiji staro-židovskog jezika (gematria).
I sve ovo što sam naveo ima svoje pokazatelje koji nas dovode do Istine za koju je vezan pokojni Toše.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 26, 2007 4:56 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
No neovisno od tih mojih primjedbi, Toše Proeski je bio IZUZETAN čovjek za kojeg mogu reći da je njegov Spirit ostvario maximalni broj Ponavljanja, odnosno “reinkarnacija”.

Sta se desava sa dusom (Spiritom) coveka kad ostvari maksimalan broj reinkarnacija?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 28, 2007 4:24 pm 
Član foruma

(9315)

JEDNA VAŽNA NAPOMENA:
Po posljednjem Onostranom izvještaju koji sam primio tokom zadnjih dva dana shvatio sam da ću neke ranije objavljene Spoznaje o Monadama morati korigirati.
Naime ja sam objavio da se Ponavljanje (“Reinkarnacija”) kod ljudi može odvijati 210 puta no primio sam poruku da se Ponavljanje može odvijati 180 puta.
Prema tome ova je shema ispravna:

slika

Svakako, oni koji poznavaju kompjutersku tehniku moći će shvatiti da su u Onostranom području formirani kozmički NOS-i ( Network Operating System).

Eto, sad mogu da odgovorim na pitanje blue_jay.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 29, 2007 12:19 am 
Član foruma

Primjedba koja ide uz prethodno objavljeni tekst:

Monade su (po meni) Spiritualna energetsko-memorijska polja koja su IZGRAĐENA u 6 Astrala (13,18,23,28,32 i 43).

MONADA Monade je GLAVNO Spiritualno energetsko-memorijsko polje koje je “ugrađeno” u Energetskoj mreži 53 (Sedmi Astral), koja je sačinjena od Superstruna i koje Polje je IZGRAĐENO od strane Energetskog centra (Nemesisa).

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 29, 2007 10:56 am 
Član foruma

blue_jay je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:

Sta se desava sa dusom (Spiritom) coveka kad ostvari maksimalan broj reinkarnacija?

Da bih odgovorio na ovo pitanje treba da objasnim da je Spirit Vrijednost koja tokom života čovjeka stvara MEMORIJU koja će biti Utisnuta u nekoj od 6 + 1 = 7 Monada.
Naveo sam 6 + 1 = 7 Monada iz tog razloga što Posljednja, sedma Monada, u stvari Monada monadi.
Na taj način funkciju svake Monade možemo poistovjetiti s nama poznatim kompjuterom - a Monadu monadi s Tvrdim diskom (serwer).
Kako se u svakoj Monadi Utiskuju Memorije iz 30 života vlasnika 7 Monada - to je moguće da se maximalno stvore 180 Memorija tokom 180 Ponavljanja (“Reinkarnacija”).
Kada se ostvari tih 180 Memorija - Spiritualna vrijednost Monada gube svoju funkciju Ponavljanja (u živom biću) na koji način postaju Neaktivne - osim u slučaju ako neko od kanal medija ne Aktivira (npr. tokom spiritističke seanse, tokom meditacije...) neku od MEMORIJA u Određenoj Monadi, odnosno ako neka druga Monada monade (dakle Monada monade iz nekog drugog spiritualnog polja) ne Aktivira MEMORIJU koja stoji u Monadi. (Ovo traži malo duže objašnjenje, za koje sad momentalno nemam vremena da iznesem).
Dakle, po završenoj funkcionalnosti (nakon 180 Ponavljanja) Sva MEMORIJA ostaje u Monadama - no iste su vezane jedino za sistem Kozmičkog Uma, a to znači da one ne mogu izgubiti svoju Duhovnu važnost - već sam važnost Materijalnih vrijednosti.

I mislim da iz ovog izvještaja možete i sami odgovoriti na neke “paranormalne” nepoznanice.
Tako možete dati odgovor vezan za Zakon KARME.
Možete odgovoriti zašto je kod nekih ljudi izražen strah od zatvorenog prostora (klaustrofobija).
Zašto čovjek boluje od onih bolesti od kojih po nekim prirodnim zakonima ne bi trebao oboliti.
Zašto katkad sanjamo nevjerojatno “živi san” koji se pokazuje, tokom spavanja, kao dio stvarnosti - a koji nema veze s našim svakodnevnim životom…
Svakako, iz ovog se može shvatiti mogućnost Spiritualnog povratka u svoj “raniji život” (Regresija), koju sve češće koriste psiholozi da bi došli do odgovora; zašto se kod nekog pacijenta pojavljuju prisutne tegobe.
Uostalom, iz tog izvještaja možete shvatiti da čovjek, naročito kanal medij može da ostvari Spiritualne kontakte s ranije živućim osobama.
A da se ti kontakti mogu ostvariti ja LIČNO posjedujem NEOBORIVE DOKAZE, da su mogući - jer sam ih ostvario mnogo puta.
I to ne uzimajući NIKAKAV stimulans (alkohol, drogu, gljive…) da bih ostvario te kontakte.

Nastavak slijedi

(9397)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 31, 2007 11:49 pm 
Član foruma

(9725)

Da li ste mogli shvatiti Ponavljanje (“Reinkarnaciju”)?
(Pojam „Reinkarnacija“ stavljam pod navodnike iz razloga što taj pojam ne odgavara svojoj postavci, jer ne izražava suštinu svoga predmeta.
To mišljenje, po meni, važi i za Inkarnaciju.
No o tome jednom drugom prilikom).

Za one koji nisu u potpunosti shvatili shemu koju sam objavio u tekstu kojeg vodim pod (mojim) brojem (9315) evo malo bolje razrađene sheme:

slika

Dakle u Memorijskom Energetskom polju (Monadi) koja se nalazi u Astralu 13 Memorira se “film” ostvarenog života.
Nemojte reći da je to nemoguće, jer poznato je da je dosta ljudi u momentu kad su se našli u smrtnoj opasnosti (uzmimo za primjer starije ljude) doživjelo (kao filmsko ostvarenje snimljenom na filmskom ekranu) sekundarno “viđenje” svog proteklog života, od rođenja.
Svakako, neki “znanstveni mudrac” će reći da je to moguće jer čovjekov mozak ima moć pamćenja pa je normalno da se u takvom slučaju zapamćene slike mogu pojaviti, u mozgu.
I to je u redu - ali moram da pitam: Po kojem Arhetipu je čovjekov mozak IZGRAĐEN tako da ima SEDAM Pregradaka trenutnog pamćenja?
Jeste li to znali?
Ako niste; tad sad znate - nakon čega vam preporučujem da uskladite gornju shemu s mozgom.

Ipak, znanstvenici-istraživaći koji rade u laboratorijima za eksperimentalnu psihologiju su došli do slijedeće spoznaje.
Ako je nakon samo jednog pogleda potrebno upamtiti ŠEST riječi, koje nemaju nikakve veze među sobom, tad čovjek koristi ŠEST pregradaka kratkotrajne memorije.
No interesantno je znati da, ako čovjek pamti ŠEST riječi iste porodice, kao tuna, šaran, pastrmka, morski pas, štuka i jegulja, tada su one klasirane pod pojmom “riba”, zauzimajući tako samo JEDAN pregradak naše kratkotrajne memorije.
Dođu li tako i u TRAJNU Memoriju, dovoljno će biti podsjetiti se pojma “riba” da bi bile dozvane u svijest.
Ali pazite, mnogi ljudi ne mogu da zapamte ni dvije tri riječi klasirane pod istim pojmom.
Zašto?
Pa koristeći shemu pokušajte sami dati odgovor.

I nakon ovog izvještaja nas ne treba začuditi da postoje članovi plemena Piraha u Braziliji, koji nemaju svoju povijest, religiju, umjetnost, ne znaju ništa o vremenu i brojevima…
http://en.wikipedia.org/wiki/Pirah%C3%A3_people
Shvaćate li?
Shvaćate li da je njihov Duhovno-Inteligentni razvoj vezan SAMO za Astral 13.
Dalje, do Astrala 53, od svakog člana plemena sve Monade su prazne.
Dakle nikakvih višeživotnih spoznaja nema u Monadama, za koje su vezani članovi tog plemena.

I nakon prethodno iznešenog da vas pitam.
Možete li sad shvatiti ove poruke (navešću samo dvije od mnogih) iz Biblije:
(13) A Kajin reče Jahvi: "Kazna je moja odviše teška da se snosi. (14) Evo me tjeraš danas s plodnoga tla; moram se skrivati od tvoga lica i biti vječni lutalac na zemlji - tko me god nađe, može me ubiti." (15) A Jahve mu reče: "Ne! Nego tko ubije Kajina, sedmerostruka osveta na njemu će se izvršiti!" I Jahve stavi znak na Kajina, da ga tko, našavši ga, ne ubije.

17) Kad ga vidjeh, padoh mu k nogama kao mrtav. A on stavi na me desnicu govoreći: "Ne boj se! Ja sam Prvi i Posljednji, (18?) i Živi! Mrtav bijah, a evo živim u vijeke vjekova te imam ključe Smrti, i Podzemlja. (19) Napiši dakle što si vidio: ono što jest i što se ima dogoditi poslije. (20) Glede tajne onih sedam zvijezda koje vidje u mojoj desnici i sedam zlatnih svijećnjaka: sedam zvijezda anđeli su sedam crkava, sedam svijećnjaka sedam je crkava."

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 03, 2007 11:46 am 
Član foruma

Nakon ovog iznešenog u prethodnim postovima mislim da će jedan broj čitalaca moći shvatiti zašto je od strane Umne PRIRODE i Stvoritelja “predviđeno” da se vrši Ponavljanje Spirita iz Sedam ISTOFREKVENTNO VEZANIH Monada (Memorijskih Energetskih polja) u Novoformirano Materijalno tijelo.
Naime, da ne postoje Monade u kojima se ostavljaju Otisci SPOZNAJA tokom svakog života - INTELEKTUALNA Svijest ljudi bi se stalno nalazila na Spoznajnom nivou, recimo, životinja.
Svakako, Umna PRIRODA i Stvoritelj su se “pobrinuli” da mozak čovjeka bude IZGRAĐEN drugojačije od mozga životinja - iz kog razloga, nakon primanja jednog broja INTELIGENTNIH Impulsa (iz Monada) koji djeluju dodatno na Svijest čovjeka da njegov INTELEKTUALIZAM, kojeg stiče u jednom životu (a kojeg je stekao Životnim i Radnim iskustvom, tokom školovanja, tokom individualnog Obrazovanja čitajući knjige...) postaje INTELIGENTNO-INTELEKTUALNO Zreliji - koja Zrelost se može Prepoznati u kontaktu s tim čovjekom.
I mislim da sad možete shvatiti da se čovjekov Spirit ne može Ponavljati (“Reinkarnirati”) u živom tijelu, recimo, neke životinje - jer, uostalom, i životinje imaju svoje Monade u Astralima.

Sad još jedna usputna napomena:
Prirodna INTELIGENCIJA su dar Umne PRIRODE i Stvoritelja dok je INTELEKTUALIZACIJA “dar” Karme, jer ako je po Karmi nekom Zapisano (Određeno) da se rodi i živi u sredini u kojoj nema Intelektualaca, u kojoj se ne može školovati, u kojoj može da svoje Intelektno sazrijevanje uzdigne npr. jedino na nivo kriminalca..., tad mu Prirodna Inteligencija može jedino pomoći da se od drugih kriminalaca razlikuje po tome da bude Inteligentniji kriminalac.

I još da kažem da razmislite o riječi Ponovljeni, jer npr. Spirit Dalai Lame mora biti Ponovljen.
No ne mora da netom umrli Dalai Lama bude Ponovljen odmah nakon svoje smrti.
Uostalom, tko je danas nosilac titula Dalai Lama za koga se kaže da je „Veliki Ocean mudrosti".
Ta titula je dodjeljena potkraj tridesetih godina XX. stoljeća po četrnaesti put Posljednjem (živućem) Dalai Lami, koji je rođen pod imenom Tenzin Gyatsu.
Tada, kod dodjele titule, delegacija sastavljena od najviših Lama je u osobi malenog dječaka iz siromašne seoske obitelji prepoznala utjelovljenje prethodnog Dalai Lame, koji je i sam bio samo prepoznat kao utjelovljenje prosvijetljene svijesti svojih prethodnika.
I jeste li razumjeli da je danas živućem Dalai Lami (iako je bolje reći njegovom Spiritu) do sad dodjeljena 14 puta ova titula.

Dakle, više puta Ponovljeni slikari, pisci, nogometaši, tenisači, pjevači… će biti izvanredni u svom pozivu.

Eto, mislim da sad konačno mogu da nastavim izvještaj o Todoru, Toši Proeskom.

Nastavak slijedi

(9973)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 05, 2007 12:12 am 
Član foruma

(10217)

Svakako da ima još dosta toga da se kaže u vezi Ponavljanja.
Naročito treba da se objasni kako se stvara Sudbinski Zapis koji će važiti za Fetus - do na dalje - posmatrajući JEDAN Život.
No o tome kasnije.

A sad:
Toše Proeski - DRVO ŽIVOTA, odnosno DRVO SVJETLOSTI

Sumnjam da će itko od vas koji ćete pročitati moju objavu vjerovati da sam primio jak Misaoni potisak iz Onostranog područja (Astrala) po kojem trebam u potpunosti da upotrebim svoje spoznaje vezane za Ponavljanje (dakle “Reinkarnaciju”) - kako bih napisao kompletan tekst kojeg treba da objavim.
Svakako se to tiče Toše Proeskog, jer sam saznao da je (i) on stvarno bio ODABRAN - da bi ljudi, između ostalog, malo više razmišljali o tome da se Ponavljanje (“Reinkarnacija”) odvija, odnosno da postoje Onostrane Vrijednosti koje DJELUJU da se SVE u kozmosu Rađa, da Bivstvuje i da bude Poništeno PO ZAPISANOM.
No moram da iznesem ovo: Spirit Toše nije ostvario maximalan broj Panavljanja (dakle 180 Ponavljanja) već je njegov Spirit DOSEGAO Sedmo polje koje je “ugrađeno” u Drvo života tj. Drvo svijetlosti.

A sad evo izvještaj kojeg sam, dajem vam to još jednom na znanje, primio kao Tuđu misao.

Upravo iz razloga što je taj mladić bio Izuzetan kao čovjek, čiji Spirit je bio još Izuzetniji, to evo pregleda koji ima u sebi više smisla od pregleda koji su objavljeni na internetu - iako se, uglavnom, i podaci na Internetu mogu uzeti za ozbiljno.

TODOR, TOŠE PROESKI

1. rođen 25. 01. 1981. - koji brojevi: 2+5+ 1+ 1+9+8+1 daju zbiru broj 27
2. živio 26 godina
3. umro 16. 10. 2007. = 1+6+ 1+0+ 2+0+0+7 = 17

I. Tošin Spirit i ASTRAL 28

Već iz ovih podataka možemo konstatirati Tošinu izuzetnost, jer zbir brojeva godine rođenja (1981) i godine smrti (2007) = 1+9+8+1+ 2+0+0+7 = 28
I ovaj podatak nam kaže da je Spirit od Toše bio “stara duša”, jer njegovo Memorijsko Energetsko polje (Monada) koje se nalazi u Astralu 28 nam daje na znanje da je to polje Spiritualno aktivirano u Materijalnim tijelima preko 90 puta, a to znači od prije 5.400 godina…
I upravo je prije 5.400. godina, negdje na svijetu, neki tada živući čovjek radi anđeoskog glasa bio popularan među ljudima, koji su tada slušali njegovo pjevanje.
I Memorija iz tog doba je uvjetovala da je Toša postigao ovo što je postigao.

Svakako je interesantno spoznati da se i u drugoj numerološkoj radnji pokazuje broj 28, jer:
Rođen ....1981
Poginuo...2007
..........+------------
..............3988 = 3+9+8+8 = 28
I po ovom broju se vidi da se je u jednoj od “Tošinih 7 Monada”, koja se nalazi u Astralu pod brojem 28, nalazio Zapis po kojem je bio rođen i po kojem je završio svoj životni put.
To je svakako uvjetovalo da je 1999. (1+9+9+9 = 28) bila je njegova godina.
Naime te je godine izdao prvi album “Negdje u noći” kada je održao i svoj prvi samostalni koncert.

II. Tošin Spirit i ASTRAL 53, odnosno Glavno Energetsko polje.

Interesantno je da zbir brojeva u rođenju daje 27 - nakon čega je živio 26 godina.
Naime, ako znamo da se Posljednji od 7 Astrala (ili ako hoćete Prvi od 7 Astrala) vodi pod brojem 53 - (koji broj označuje isti Astral koji se u numerologiji staro-židovskog jezika (gematria) vodi pod brojem 26 - odnosno koju vrijednost Astrala su grčki kozmologisti nazivali Empirej - odnosno koji Astral je po učenju crkvenih otaca sjedište Boga koji odatle upravlja kozmosom - odnosno kojeg su narod Tongva, koji su živjeli su u području Los Angelesa prije no su tamo stigli Španjolci i ostali Europljani, nazivali "Quaoar" (kwah-o-wahr) - odnosno koje neki moderni znanstvenici nazivaju Nemesis-zrcalna materija...) - to je „normalno“ da je Svijest ONOSTRANOG uticala na to da broj u rođenju (27) i broj godine života (26) pokazuju da je Spirit Tošeta „dostigao“ Astral 53.
Naime 27 + 26 = 53 (vidi sheme u postu pod mojim brojem na dnu teksta (9397).
I možete li shvatiti da je Tošin Spirit bio “star” preko 9.000 godina.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 05, 2007 1:41 pm 
Član foruma

Dubravko,
Tošin "spirit" je oduvijek,isto kao i tvoj i moj.
Njegov život je bio poruka,isto kao i tvoj i moj.

A prvi zakon svega je:

"NEKA BUDE SVE ŠTO BITI MOŽE"

a i ostali nisu toliko komplicirani...

Otvori srce nemoj se više mučiti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 05, 2007 4:52 pm 
Član foruma

III. Tošin Spirit i ASTRAL 43

Ponovit ću:
1. rođen 25. 01. 1981. - koji brojevi: 2+5+ 1+ 1+9+8+1 daju zbiru broj 27
2. umro 16. 10. 2007. = 1+6+ 1+0+ 2+0+0+7 = 17
Svakako, gubitak života je djelovao da si dozvolimo obraditi numerološku radnju ovako: 27 - 17 = 10
I kako se Posljednja Monada Tošinog Spirita nalazi u Astralu 53 to nam dobiven broj 10 dozvoljava da od broja 53 oduzmemo 10 = 43, koji broj pokazuje da se i u tom Astralu (43) nalazi Monada Tošinog spirita.
Razlog oduzimanja broja 10 moći ćete jedino shvatiti u postu gdje ću objasniti ovu sliku:

slika

Uz to, kako je broj koji pokazuje pogibiju broj 17 a kako je do tada živio 26 godina - to zbrojimo li ta dva broja: 17 + 26 = 43
Primjedba: Kasnije ću iznijeti još jedan podatak iz kojeg se vidi da je Monada Tošinog Spirita bila aktivna i u Asralu 43 - koja Monada je bila Spiritualno vezana za Monade od Georgije Georgijevskog (vozača) i Liljane Petrović (menažera).

(10337)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 06, 2007 4:24 pm 
Član foruma

(10471)

IV. Tošin Spirit i ASTRAL [b]32 [/b]

Sad, ako pogledam stvarno stanje - Aktera kod nesreće je bilo 4.
1. Toše,
2. Georgije,
3. Ljiljana i
4. vozač kamiona (u čiju prikolicu je udario auto kojeg je vozio Georgije, ili, čija je prikolica udarila auto kojeg je vozio Georgije).
Dakle 28 + 4 = 32
Prema tome se je i u Astralu 32 nalazila informacija o pogibiji Toše.

O Astralu 28 sam ranije iznio.

V. Tošin Spirit i ASTRAL 23

Rođen 25. 01. 1981. - koji brojevi: 2+5+ 1+ 1+9+8+1 daju zbiru broj 27
Kako su 4 osobe bile prisutne kod gubitak života jedne od njih to si možemo dozvoliti da obradimo numerološku radnju ovako: 27 - 4 = 23

VI. Tošin Spirit i ASTRAL 18

Rođen ....1981
Poginuo..2007
..........+------------
...............3988 = 3+9+8+8 = 28
Živio 26 godina
Dakle 2+8+ 2+6 = 18

Po mnogim izvještajima, tragedija se je dogodila u 6.25 sati na autocesti A3 Zagreb-Lipovac, na putu iz Skopja prema Zagrebu (vidi Tošina smrt i ASTRAL 13) kada je njegov prijatelj i vozač 32-godišnji Georgij Georgijevski je “skrivio” ??? nesreću.
Dakle 6+2+5+ 3+2 = 18

No nije li interesantno da Ljiljana Petrović ima 49 godina (4+9 = 13 - koji broj je broj Prvog Astrala) a Georgij Georgijevski 32 godine (iz kojih se vidi 3+2 = 5 - koji broj pokazuje da OSNOVNU POSTAVKU Vječnosti tvori 5 priroda).
(Informaciju o OSNOVNOJ POSTAVCI 5 priroda možete saznati na mom blogu http://delija.blog.com/ i to iz teksta pod nazivom ISTINA 3).
I ako zbrojimo 4+9+ 3+2 dobivamo broj 18 koji broj je broj Drugog Astrala.

VII. Tošin Spirit i ASTRAL 13
Da je Astral 13 odigravao ulogu u Tošinom životu pokazuju dva podatka koja se mogu naći u izvještaju gdje stoje ovi podaci: Do nesreće koja se dogodila u 6.25 sati na 175 km...
http://www.google.com/search?sourceid=n ... +to%c5%a1e
Dakle, zbrojimo li brojeve 6,25 = (6+2+5) = 13
Također 175 = (1+7+5) = 13
Svakako je interesantno da ovih 13 + 13 daju 26
(Napomena: I po mojim spiritualnim informacijama je vrijeme kad se je desila nesreća 6,25 sati).
Uostalom, kako je krivac za Tošinu smrt (koji je bio star 26 godina) bio vozač Georgije (koji je star 32 godine) to nam ovi brojevi pokazuju također prisustvo Tošinog spirita u Astralu 13.
Naime 2+6+ 3+2 = 13
Konačno, i godine Ljiljane Petrović (49 = 4+3 = 13) nam iznose podatak da se je upravo ovo troje Moralo naći u ovom automobilu.
Također to potvrđuje i ova vijest: U 19 sati i 30 minuta tijelo Toše Proeskog prevezeno je iz Nove Gradiške u Makedoniju helikopterom koji je stigao iz njegove domovine.
Dakle 1+9+3+0 = 13.

Eto, to bi bio moj kraći izvještaj o Todoru, Toši Proeskom iz kog se vidi da ga ljudi mogu smatrati kao „ljubimca Umne PRIRODE i Stvoritelja“ - jer ipak na ovom svijetu ima dosta ali nema mnogo onih čiji je spirit dosegao Sve Monade u Svim ASTRAL-ima.

Nastavak, koji će se ticati Astrala i Ponavljanja, slijedi

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.