Citat:
Pitanje za Stalker-a:
Interesantan mi je tvoj poslednji post, a pitanje glasi: Cemu brisanje?
Pa zar nema svako svoju glavu pa neka sam odluci sta je za njega korisno a sta ne, da li ce da ucestvuje u tome ili ne, da li ce da prihvati tu informaciju ili ne i da ne navodim dalje.... To je kao neko skrivanje informacija od ljudi, pa nas svet nije savrsen a ovaj forum upravo to i prikazuje.
Kakvu nam informaciju saljes ako zelis silom da prikazes kako je on sjajan i koristan, on je jednostavno mikrouniverzum koji preslikava stanje na planeti Zemlji, a svako na njemu bira svoju ulogu. To moze pomoci ljudima da naprave neke odluke u zivotu i to sto brze to i bolje.
Imam utisak da se plasis da ljudi ne odustanu ili da ce se skrenuti sa teme ali to onda znaci da sumnjas u njihovu istrajnost i volju za radom. Pa ako je volju tako lako pomutiti onda ona nije ni postojala.
Samo delimicno bih se slozila sa tobom, Kiki. Slobodno ispoljavanje Svega sto jeste ili duha, objektivno sagledavanje stvarnosti, a u koju spadaju i oni koji nam nisu bas preterano simpaticni i cije delovanje smatramo destruktivnim. No, onda bi mogli da se zapitamo zasto nam brisanje postova uopste smeta. Pa, kako da ne smeta, to je gusenje slobode govora. Ali, zar upravo to ne bi prilicno tacno „preslikalo stanje na planeti Zemlji“, pa zasto bi nam onda smetalo? Kvaka 22, ali je tako. Kada zavirimo u ladicu gde se nalazi neko drugo uverenje, nadjemo se pred paradoksom koji nije bas lako resiti. Gle, odjednom tim ispoljavanjem Svega sto Jeste vise nismo zadovoljni. I odjednom se postavlja pitanje kriterijuma koje postavljamo stvarnosti.
Zato ne mislim da cilj ovog foruma treba da bude stvaranje mikrouniverzuma i preslikavanje stanja na planeti Zemlji, vec kreiranje okruzenja koje ce omoguciti onima,
koje ova tematika zanima, da se njome i bave na
najoptimalniji nacin. Pri cemu odgovornost za odrzavanje osetljivog tkiva foruma lezi na svima koji u njemu zele da ucestvuju.
Posebno imajuci u vidu nase bedno energetsko stanje, nije nam potrebna dodatna kradja energije. I takodje mislim da je postavljanje odredjenih, makar minimalnih kriterijuma neophodno, upravo zato sto
znam da vodu
jeste veoma lako pomutiti i da ce se svaka grupa koja moze ugroziti svet predatora
sigurno naci pod napadom, svesnim ili nesvesnim. Diskriminaciji na polnoj, rasnoj, nacionalnoj itd. osnovi na primer po mom misljenju ovde apsolutno ne bi trebalo da bude mesta, a lista moze da se prosiri. U konkretnom slucaju, umesto proklamacija i sakrivanja iza kolektivnih ego-identiteta mnogo bi mi vise koristile konkretne stvari, jer energetski sistem i raspored energetskih disbalansa kod muskaraca i zena nije isti. No, cini se da cemo to teze da dobijemo.
Citat:
Podrzavam nastojanje da se sto vise pise o vlastitim iskustvima!
Takodje. I buduci da sam veoma netalentovan sanjac, a da me snovi veoma zanimaju, sa interesovanjem pratim tvoje postove na susednom topicu.
Citat:
te počela vježbati tenzegritet,nalazim se u nevjerojatno lošem i zakočenom položaju.
Saro, moje je iskustvo veoma slicno. Da mi je neko rekao da cu se tako napatiti sa tim magijskim pokretima (k’o sto jeste

), definitivno mu ne bih poverovala (k’o sto i nisam

), pogotovo zato sto redovno radim vezbe i imam odredjenu samodisciplinu. Manje-vise problemi oko samih pokreta, sa time bi se nekako izaslo na kraj, ali se i sve ostalo poremetilo, osecaj kao da mi je energetski sistem poprilicno rasturen. I veca izlozenost „napadima“, sto dobro umem da raspoznam. Uz to, u prstima imam vise energije nego pripadajuceg znanja – sto znam odavno i naucila sam da pazim – ali sam odjednom pocela i okolo i sebi da pravim razne krajnje neocekivane ludorije, kao vracanje na vec naucene lekcije.
Slozila bih se sa underground-om: i za mene je unutrasnja tisina i zauzimanje pozicije ‚nepristrasnog posmatraca’ pouzdano mesto i pouzdan put, a cini mi se da smo slican tip. Napravi pauzu, sakupi energiju na poznate nacine, stabilizuj sistem, radi na unutrasnjoj tisini – to je siguran put – vrati se na pokrete kada se stabilizujes. Ali, sa pokretima ili sa nekom drugom autenticnom tehnikom budi spremna da se neke stvari u tvom zivotu znacajno promene – koje od njih su uskladjivanje sa duhom, ili jastvom, ili nasim visim ja, kako hocete, koje od njih su podmetanja kontrolnog sistema, to je prepusteno nasoj sopstvenoj razboritosti da razluci.
Citat:
Arja,vrati se nemoj se ljutiti.
Lord, ne ljutim se, niti bih imala razloga za to. Samo mi je trebalo malo tisine.