"Skrivena" opcija je u svim ovakvim forumima ( ma koje god teme bili ), pogledaj u php bb. Tako je napisan program - za forum.
Obično mi, korisnici, samo koristimo uobilčajen taj program ( unutra postoje sve ove veze, komande, mogućnosti ), samo možemo izmijeniti izgled, jezik i osnovne postavke, koje svaki forum ima. Programski kod ne mijenjamo, jer to treba znati, a lako se onda "zapetljaš" i program više ne funkcionira propisno.
To je kao da kažeš "Zašto u Windowsima" imamo "Hidden files" ili "Hidden folders". Bil Gatesovi radnici su tako to zamislili i napravili. Sakriju se time neki programski folderi koji su bitni za sistem, pa ako netko bezveze prčka po tome - samo si napravi greške i zezne funkcioniranje sistema, kao cjelosti. Naravno, iskusni to mogu/znaju promijeniti, ali - zbilja nema neke potrebe ( osim ako nisi neki frik koji želi doznati programski kod, iz nekog razloga ).
Eto, skriveni član može biti prisutan, a da se ne vidi dolje na popisu članova koji su trenutno na forumu. Ali - to je za mene bezvezna funkcija ionako. Istovremeni boravak ništa ne mijenja.
PS. Ako misliš da ti tamo trebaju dati ili vratiti neke tvoje misli, postove, itd., najbolje se obratiti njihovom administratoru. To morate vi unutar sebe raspraviti i odlučiti. Iako znam ljude tamo, nemogu im reći što da rade i kako da postupaju na onom forumu.
Mislim da možeš doći kao gost i copy-pastati svoje postove negdje na svoj kompjuter. Baš kao i na ovom forumu, ne trebaš biti član da bi mogao čitati postove. Naravno, nemožeš ih ostavljati ili brisati, ali podaci mogu biti kopirani, što je i svrha svih foruma na internetu.