Sada je: pon maj 05, 2025 3:25 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri jul 04, 2007 3:25 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
tombola33 je napisao/la:
No evo da vama forumašima galaktike postam još jednu interesantnu diskusiju sa foruma.hr

Diskutant: Sorry što kasnim ali imam još jedno pitanje.
1. Kako je traženje pravilnosti u nekim brojevnim sustavima (koje je čovjek stvorio da klasificira i pronađe pravilnosti u prostoru oko sebe) dokaz da postoji stvoritelj?
2. I kakve veze imaju posve slučajni dani/mjeseci/godine (izgleda da nema neke posebe pravilnosti kad uzimaš svo troje od toga, a kada samo neke od tih brojki) iz tvojeg života?
3 Jesi ti neki novi prorok??

Moj odgovor:
1. Pa ako do sad iz mojih izlaganja nisi mogao da shvatiš da nas ona navode na to; da MORAJU postojati Neki entiteti (ne čovjek) koji SMIŠLJENO koriste Ontološki metod, da bi u PRIRODI Nastajalo i Postojalo Sve ono što je Nastalo i što Postoji (koje će na kraju, po logičnom zaključku, opet Nestati), onda nas dvoje nemamo o čemu raspravljati.
Svakako, po postavljenim pitanjima od tvoje strane izgleda da nisi shvatio da ja ne iznosim podatke koje će koristiti znanstvenici, već iznosim podatke onim običnim smrtnicima koji u svojoj običnosti znaju ocjeniti Pravi karakter onoga što je logično.

2. Po tebi (što je normalno) dani/mjeseci/godine iz mog života su slučajni - dok po meni Nisu slučajni!
To mogu da tvrdim jer mi je poznata Šifra Nepromjenjljive vrijednosti Srži mog bitka, pod kojom se MOJ Spirit iz Ovog života vodi u Sistemu kojeg mnogi nazivaju Kozmički Um.
Znam da ovo nisi mogao razumjeti, no šta da ti radim?
No možda ćeš ovo razumjeti?

Možda znaš da se u svijetu svake sekunde rodi troje djece, a to znači da se na minutu rađa 60 x 3 = 180 djece.
Svakako, na sat mu dođe 180 x 60 = 10.800.
Na 24 sata dođe 10.800 x 24 = 259.200.
Sad, svako dijete od tih rođenih Mora da bude Šifrirano - i to tako da mu je ZBIR Brojeva iz datuma vezan za brojeve 13, 18, 23, 28, 32, 43, 53.
Sad uzmi današnji datum: 27. 6. 2007. (= 24)
Konačno, sad ti uzmi kalkulator i uklopi 259.200 rođenih tako da se Zbir njihovog datuma uklopi u 7 navedenih brojeva.
I još ako bi uzeo sva danas rođena Živa bića koja nisu korjenom vezana za zemlju (a koja isto kao čovjek imaju Svoju Monadu za koju su vezana Šifrom Nepromjenjljive vrijednosti Srži svog bitka) onda ćeš vidjeti da se kozmička Organizacija nezamislivo inteligentno sprovedena u čitavom kozmosu.
A Svaka Organizacija MORA da ima svog Rukovodioca.
I na sve ovo ponovit ću ono tvoje:
1. Kako je traženje pravilnosti u nekim brojevnim sustavima (koje je čovjek stvorio da klasificira i pronađe pravilnosti u prostoru oko sebe) dokaz da postoji stvoritelj?

3. Ovo te odaje da si jako, jako pametan intelektualac.

Nastavak slijedi

Zadnja izmjena: tombola33; sri jul 04, 2007 6:02 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 04, 2007 3:35 pm 
Član foruma

Na gornje diskutant kaže ovo:
Wikipedia kaže da se svaku minutu rađa 245 djece što iznosi:
352 800 djece dnevno.
A danas je 02.07.2007... hehe

No isto tako:
ako se uzmu datumi mogući rasponi su od 1.1. do 31.12.
Što iznosi d 2 do 20.
Ako se dodaju u obzir godine, raspon iznosi od 2 do 28 (od 4 do 58).
Ako se izbace ekstremni slučajevi ti imaš raspon od oko 42 broja.
Što iznosi svaki šesti nasumični datum će biti unutar tvojih magičnih brojeva.
Daleko od nekakvog reprezentativnog uzorka. Čak i da se 100% svih tvojih važnih datuma događa untar tih 7 brojeva, još uvijek to ništa ne pokazuje.

Evo još nečeg što me zbunjuje:
* Početkom 6-tog mjeseca 1988. godine shvatio sam da sam ostvario svjesni spiritualni kontakt s Nekom sviješću iz Vantjelesnog područja.

Valjda ćeš pamtiti točan dan kad si ostvario spiritualni kontakt?? Ne?

''...Tada sam također shvatio zašto sam 1. 12. 1995. godine napisao pismo jednoj na svjetskoj sceni veoma Poznatoj Osobi, u kojem stoji ovo:
... Tko sam ja?
* No jeste li primjetili da sam to pismo napisao 1. 12. 1995. godine.
Dakle 1+ 1+2+ 1+9+9+5 = 28

Hmm, izgleda da je vrlo važan datum kad se napiše pismo. Ispada da je pisanje pisma važnije od spiritualnog kontakta s Nekom sviješću iz Vantjelesnog područja.

Zašto nisi ni kod spiritualnog kontakta točan datum uzmao ili kod pisma nisi izbacio točan datum??

Slijedi mij odgovor:
Kažeš: Wikipedia kaže da se svaku minutu rađa 245 djece što iznosi:
352 800 djece dnevno.
A danas je 02.07.2007... hehe

Dakle i pisac podataka na Wikipediji i ti pružate mi Dokaz da važni brojevi "vidljivo" MORAJU ući u kombinaciju "mojih brojeva" .

Vidi: Wikipedia kaže da se svaku minutu rađa 245 djece
Ako taj broj pomnožimo sa 60 dobivamo da se svaki sat rađa 14700 djece
Dakle 6+0+ 1+4+7+0+0 = 18

Na dan se rađa 352 800 = 3+5+2+8+0+0 = 18

Danas je 02.07.2007 = 0+2+ 0+7+ 2+0+0+7 = 18

Uf kakve li, po tebi, slučajnosti!

I još ovo:
* Početkom 6-tog mjeseca 1988. godine shvatio sam da sam ostvario svjesni spiritualni kontakt s Nekom sviješću iz Vantjelesnog područja.

Sad, da li bi tebi bilo dovoljno da sam napisao ovako:

A na ovo:
Valjda ćeš pamtiti točan dan kad si ostvario spiritualni kontakt?? Ne?

Da si pročitao moju Autobiografiju koja se nalazi na nekoliko sajtova na Internetu našao bi točan datum kada sam ostvario spiritualni kontakt - kojeg tada nisam bio svjestan.

Nastavak slijedi

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 09, 2007 10:33 pm 
Član foruma

Ajd malo da se opustimo od ozbiljnih stvari.

Iskreno, kad vidim da neki pametan napiše: Svemir se siri, i to je odavno nepobitno dokazano meni se nešto okrene u stomaku.

Pa razmišljam ovako: Avaj, al' se naš svemir proširio.
Jer, (donedavno je znanstveno nepobitno dokazano da je svemir star 13,5) a sad 16,5 milijardi godina.
I toliko se dugo naš svemir širi - i to kažu na sve strane (kao balon) - i to brzinom svjetlosti (ajooooj... od 299,792,458 metara u sekundi).
I uz sve to, nepobitno je dokazano, da svemir nema središta.

E baš volim ovu misao: nepobitno dokazano.

Iz tog sam razloga bacio jedan svoj crtež u otpad - jer nije nepobitno dokazan.
(Uf, evo je slučajno nadjoh u otpadu.
Srećom, nije znanstvena pa je mogu objaviti - onako zabave radi).

slika

Primjedba:
Da, nama nepametnima nema potrebe objašnjavati da se udaljenosti galaksije od galaksije mogu mijenjati i bez širenja prostora, u kojem se okreću oko centra.

(Ipak da vam kažem da ovaj post nisam slučajno objavio.
Naime ako bi se svemir širio onda bi moja informacija o svemiru (KOJA IPAK NIJE MOJA), a koju ću objaviti kroz kratko vrijeme na ovom forumu, bila netočna - u šta sumnjam).

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 11, 2007 9:29 am 
Član foruma

Na ovo prethodno diskutant opet piše:
Svemir nema centar kako si ga ti izgleda zamislio i nacrtao. Svaka tocka promatranja u svemiru je doslovno centar svemira jer se iz svake tocke ocitava crveni pomak proporcionalan udaljenosti promatranih objekata. Naravno ako bi sada izdvojio jedno galakticko jato, neke galaktike u tom jatu medjusobno bi imale plavi pomak (priblizavanje) ali generalno gledajuci na nivou galaktickih jata, sve se udaljuje od svega, i to ubrzano.
Ako postoji tvoj "axis mundi" onda se ni Big Bang nije dogodio, jer po opce prohvacenoj teoriji Big Bang-a ne moze postojati centar, iako klasicno "nerelativisticko" razmisljanje cesto ga trazi tamo gdje ga ne moze biti.

Moj odgovor je glasio:
Pile moje, kad će se naći jedan pametan znanstvenik koji će objasniti postanak Supstancije postanka (Yin&Yang) - tad ćete svi vi koji kažete da svemir nema središte shvatiti mnogo toga, koje je u ovom momentu za vas daleko-daleko van ruba.

I da ponovim: Sve koje postoji ima svoj ARHETIP!
Tako, Arhetip atoma Vodika je Supstancija postanka.
I još da dodam da IZ TOG RAZLOGA atom Vodika TVORE 4 (slovima: ČETIRI Vrijednosti) - koliko Vrijednosti TVORE Supstanciju postanka.
Nije šala.
Primjedba:
Pa to vam i geza stalno objašnjava - ali..............???

I upravo zato i galaksije imaju svoj centar, i zvjezdani sistemi, i planete, crne rupe................. i čovjek (solar plexus).

A to što navodiš galaktička jata - pa i kamen izbačen centrifugalnom silom završava u konačnoj točci njegovog "zlatnog reza".

I još to: Big Bang se je dogodio - ali tek nakon OCRTAVANJA.

(1323) Interesantan broj čitanja

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 11, 2007 10:51 pm 
Član foruma

No sad je dosta opuštanja.

Mislim da neki od vas nestrpljivo očekuju da vam iznesem informaciju o reinkarnaciji,
Bit će i to uskoro, ali predhodno moram iznijeti i ovo.

Zapitajte se:
- Odakle ideja narodu Tongva (koji su živjeli na području Los Angelesa prije no su tamo stigli Španjolci i ostali Europljani) da jednom nebeskom tijelu koje se nalazi na granici Sunčevog sistema nadjenu ime "Quaoar" (kwah-o-wahr); koje predstavlja njihovo vrhovno božanstvo koje je pjesmom i plesom pretvorilo kaos u red, kreiralo Nebeskog Oca (Weywot) i Majku Zemlju (Chehooit) te zajedno s njima, također pjesmom i plesom, stvorilo sedam divova tj božanskih bića, naposlijetku i sav živući svijet (što podrazumijeva i ljude)
(Primjedba: Postoji još mnogo mitova koji su objavili da je kod Stvaranja bilo prisutno “njih 7”).

- Odakle ideja apostolu Ivanu (Jovanu) da je u svojoj Apokalipsi objavio priču u kojoj se spominju: Sedam crkvi, Knjiga sa Sedam pečata, Sedam anđela…, Zvijeri sa Sedam glava…

- Odakle ideja Semiru Osmanagiću (ili nekom drugome, što nije važno) da na stranici http://www.alternativnahistorija.com/AH6.txt napiše ovo:
„Zadnja dva miliona godina površina Zemlje svjedoci o smjeni osamnaest ledenih doba koja bi trajala po 100 000 godina. Izmedju njih bi dolazilo do kratkih privremenih perioda zatopljavanja, ne duljih od dvanaest hiljada godina. I to su ere kada bi startali novi životni ciklusi. Život bi bujao, planeta zazelenila, zvukovi raznih bica bi odzvanjali na sve strane.
Mi se nalazimo pri kraju još jednog prolaznog toplog perioda koji je zapoceo prije 11 500 godina. Ubrzano se približavamo novom ledenom dobu. Promjene vremena ce se intenzivirati: hladni predjeli postajace hladniji, topli još topliji. Završice se još jedan ciklus. Dominirajuca civilizacija ce vidjeti svoj kraj i bice potrebno još mnogo generacija dok se ne pocne ispocetka”.
Svakako je interesantno saznati da se u pasusu ne duljih od dvanaest hiljada godina nalazi “njih 7”.

I mogao bih još mnogo tog napisati, koje u biti svoje priče imaju isti karakter - a to je da je broj SEDAM “broj nekog Kraja”.
Svakako da to neće biti Kraj Mliječnog puta, Sunca, Zemlje već Kraj kojeg Semir opisuje.
A taj se Kraj može “izvući” iz slike 1.1 i ostalih slika koje će se naći u slijedećim nastavcima.

NAPOMENA: ranije objavljenu sliku sam zamjenio s ovom:

slika
slika 1.1

Nastavak slijedi

Zadnja izmjena: tombola33; pet okt 05, 2007 9:42 am; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 12, 2007 6:08 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:
Svakako je interesantno saznati da se u pasusu ne duljih od dvanaest hiljada godina nalazi “njih 7”.

Ja ne razumem ovu recenicu. Ako moze malo pojasnjenje.
Hvala

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 13, 2007 8:32 am 
Član foruma

Radi se o tom da na slici 1.1 navedenih 7 mreža i međumreža diktira mogući broj ostvarenih reinkarnacija Spirita u Materijalnom tijelu.
No da se to shvati potrebno je da objavim još dvije skice, uz tekst, iz kojih će svaki čitalac moći u potpunosti shvatiti mnogo toga koje je vezano za ciklus kojeg slobodno možemo nazvati "Ciklus života na planeti Zemlji".

Dakle malo strpljenja do slijedećeg javljanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 16, 2007 3:27 pm 
Član foruma

Kako smatram da je ovaj dijalog interesantan to ga s foruma.hr prenosim i na ovaj forum.
Jedan diskutant je dao ovu primjedbu:
Mi se nalazimo pri kraju još jednog prolaznog toplog perioda koji je zapoceo prije 11 500 godina. Ubrzano se približavamo novom ledenom dobu. Promjene vremena ce se intenzivirati: hladni predjeli postajace hladniji, topli još topliji. Završice se još jedan ciklus. Dominirajuca civilizacija ce vidjeti svoj kraj i bice potrebno još mnogo generacija dok se ne pocne ispocetka”.

Delija pozdrav .Mračno razdoblje, a nije li malo to sve jednostavno. Zar nebi trebalo da priroda sve to riješi kada joj prikipi nego da čeka uvjek isti ciklus onda znači radili mi sve kako treba opet ćemo se smrzavati i kuhati , ili ovako kako sada stvari stoje . promjene će biti to je ok ali onda ne ostaje baš neka nada za bolje sutra jerbo nam se isto piše?osim ako ne........

Moj odgovor je glasio:
Žao mi je, ali Sunčev sistem, sa Zemljom, nije mogao biti drugačije IZGRAĐEN u našoj Galaksiji.
I kao što će naša Galaksija jednog "dalekog" dana, radi svog kretanja oko Centra kozmosa a kroz kosmičko prostransvo, "naletjeti" na Crnu rupu (jer tako MORA biti) tako i Sunčev sistem u svom kretanju oko Galasije, a u okvirima galaksije Mliječni put, MORA ući u zonu koja je veoma nepovoljna za naš sistem.
Prikazano slikom to bi izgledalo ovako:

slika
Prva faza

slika
Druga faza

Dakle, ako se zagledaš u mjesto gdje se nalazi SUNCE u prvoj fazi a zatim u drugoj vidjet ćeš zašto je tako - kako nam je ZAPISANO do Sunčevog Postojanja.
Naime ulaskom u simetralu Galaksije dolazi do prekida onih Impulsa koji Sunčevom sistemu, automatski i Zemlji, prijeko potrebni da bi se odvijale normalane smjene planeta, a na Zemlji normalne smjene godišnjih doba.

No o tome pripremam jedan opsežan tekst, kojeg ću svakako objaviti i na forumu galaksija.

(1628)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 17, 2007 9:09 pm 
Član foruma

Vjerujte mi da mojoj Materijalnoj svijesti nije jednostavno prevesti informaciju o reinkarnaciji, i to iz razloga što jako pametni traže dokaze da se ovaj proces ponavljanja dešava.
Da, dobro ste pročitali: prevesti.
Da bi shvatili ovu riječ prevesti to ću vam iznijeti slijedeći izvod iz moje dokumentacije.
''...Nije važno da li će se ovo nekom sviđati ili ne, odnosno, nije važno ni to da li će neko pomisliti da je informacija koja slijedi u najmanju ruku smješna - već je važno; da je tako.
Naime povremeno do Svijesti svake inteligentne osobe stižu Impulsi koji u sebi nose kraće ili duže Poruke koje dolaze iz, nazovimo ga, Onostranog područja (ispravno: iz Monada).
Katkad te Impuls-poruke pojedinci mogu da ''u glavi'' registriraju kao telepatsku poruku koja se odrazuje kao šapat, kao čulni govor (koji je veoma sličan govoru koji ostvaruju dvoje ljudi) - a šta više, pojedinci mogu ''vidjeti'' neki tekst, dvodimenzionalnu ili trodimenzionalnu sliku (hologram).
Napomena: Ovaj spiritualni ugođaj se ne mora doživjeti tokom meditacije da se stvori unutarnji mir - već se pojedincima to može dešavati, svakako ne često, i tokom obavljanja nekih od svakodnevnih životnih zadataka.
Jasno, ljudima čiji su spiriti ostvarili mali broj reinkarnacija ova će objava biti paranoična, ne shvaćajući da oni nikako ne mogu navedeno doživjeti, iz kog razloga i ne mogu u to vjerovati.
No telepatske poruke prima i velik broj predstavnika faune - ali samo one vrste koje pokazuju da im je intelekt razvijen do te mjere da mogu uraditi neke radnje koje pokazuju prisutnost svijesti.
Primjer prisutstva svijesti se može izvući i iz ove informacije: U Kongu su pronađeni majmuni (koji nisu bili u dodiru s ljudima) koji voće i školjke razbijaju kamenjem, a ribe love štapovima.

Jasno, ukoliko se čovjek bavi istraživanjem tajni koje izlaze iz granica znanosti – njegova Podsvijest i Svijest može da prevede Impuls-Poruke, koje stižu preko aure pa kroz čakre sve do moždanih stanica koje su ''zadužene'' da te Poruke prevedu - i da to prevedeno pretvore u Misao koja ima svoj sadržaj.
Taj sadržaj će biti prepoznatljiv od strane umnog sistema, čija se djelatnost odlikuje po tome što sadržaju daje oblik Spoznaje.
Znači, Poruke koje dolaze do Podsvijesti, Podsvijest može registrirati i prevesti - a zatim prevod prenijeti do Svijesti čovjeka.
Svakako, koliko će prevod biti adekvatan onoj informaciji koja se nalazi u Poruci Onostranog područja (Monade) to će ipak ovisiti od Duhovnog (Spiritualnog) razvoja čovjeka, odnosno, ovisit će od onih Vrijednosti u čovjeku, ali i van njegovog sistema, koje djeluju da Podsvijest bude aktivna.
Informativno, kod osoba kod kojih je ostvaren manji broj reinkarnacija aktivnost Podsvjesti je uveliko umanjena.
Također i kod bolesnih osoba - koja bolest je vezana za one organe koji produciraju Materijalnu svjesnost.
Logično, tu nesmijemo zanemariti ni profesionalnu preokupaciju prevodioca Impulsa.

Sad vas još moram obavjestiti da jedan broj mojih Informacija, koje će se ticati nekih Misaonih predstava i Postavki, neće biti adekvatne s onima koje su dosad prihvaćene od strane filozofa, filozofa metafizičara ili ezoteričara - ali i znanstvenika.
No da se razumijemo, ja nikom ne želim nametnuti moja izlaganja pod Moranje da se u njih vjeruje - jer postoje mnogi faktori koji djeluju na čovjekovu Svijest da li će u nešto vjerovati; ili ne.
I tu mnogi autori ne-znanstvenih ali i znanstvenih tekstova greše jer se u njihovim tekstovima, manje-više, može osjetiti prisustvo Moranja - što znači da u ono što iznose MORA SE vjerovati.

I još nešto.
Kod Zaključaka koji će se odnositi na predmet određenog teksta (a koje Zaključke ću ja iznijeti) neću se služiti ''logikom filozofske nauke'', dakle dijalektičkom ili umstvenom metodom, već metafizičkom, dakle razumskom metodom.
Naime, umstvena metoda je metoda koju primjenjuju filozofi (što znači da je ona ljudska) – dok razumska metoda je ona, za koju narod kaže da je zdravo-seljačka, koju možemo prihvatiti i kao logiku Beskonačno-konačne prirode.
Na ovo, logika Beskonačno-konačne prirode, primjedba: Nemojte da pomislite kako je ova posljednja informacija glupa, jer poznato nam je da se svi filozofi i mnogi ne-filozofi prihvaćaju Postavku; da priroda misli''...

A sad ću ponoviti rečenicu na početku ovog teksta:
Vjerujte mi da mojoj Materijalnoj svijesti nije jednostavno prevesti informaciju o reinkarnaciji, i to iz razloga što jako pametni traže dokaze da se ovaj proces ponavljanja dešava
Jest, mnoge njihove jako pametne informacije su ??dokazane?? (tako oni kažu) - dok Dokaze koji su stvarno Dokazi (koje iznose ParaPametni ili KvaziPametni) se ne mogu prihvatiti kao Dokazi jer su to ParaDokazi ili KvaziDokazi.

Nastavak slijedi

(1718)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 17, 2007 10:52 pm 
Administrator

Citat:
Vjerujte mi da mojoj Materijalnoj svijesti nije jednostavno prevesti informaciju o reinkarnaciji,

=D>

... i ne samo o reinkarnaciji, već o bilo kojim misaonim formama koje potiču iz eteričkog "dijela" univerzuma.

Materijalni i eterički realiteti se međusobno preklapaju, a veliki je problem opisati nešto iz jednog - "jezikom" iz drugog.

Kako se sjećam iz CTP energije... ova T domena je to "prevođenje"...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 17, 2007 11:20 pm 
Moderator

tombola, potpuno mi je fascinantno da sam na drugoj temi pisala o "prevodjenju" tih poruka ne citajuci prethodno tvoj post.
Dakle, obozavam ove sinhronicitete.

Samo nastavi, citamo te :hello2:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 18, 2007 10:30 pm 
Član foruma

U nekim knjigama sam našao definiciju gdje se kaže da je priroda sveukupnost materijalnog svijeta, čitav kozmos i sile koje u njemu djeluju.
Dakle, kako su to pisali jako pametni ljudi to pretpostavljam da nam oni mogu pružiti konkretne dokaze, svakako ako treba, da je priroda sveukupnost materijalnog svijeta, čitav kozmos i sile koje u njemu djeluju.
Na žalost, ti jako pametni ipak prelaze preko toga da nam objasne da li je Ta priroda, koja je sveukupnost materijalnog svijeta, također i sveukupnost nematerijalnog svijeta.
Jer npr. Svijest, također Misao... nije materijalna već se one Odrazuju u materijalnom.
Predlažem vam da ne ''preskočite'' tako olako preko ove informacije.
(Hmmm, da li će jako pametni razumjeti gornju poruku nisam siguran, no prihvatimo to; kao da hoće).

Neki kažu da U POČETKU bješe Riječ, a neki da U POČETKU bješe Logos (Razum).
Neki kažu da je U POČETKU Bog stvorio Nebo i Zemlju, dok drugi kažu da je U POČETKU došlo do Velikog praska...
Svakako, ako prihvatimo bilo koju od ovih teorija krajnja spoznaja nas dovodi do logičnog zaključka da; Riječ, Nebo, Zemlja, atom... NE POSTOJE VJEČNO.
To je i logično, ako ništa drugo ono iz razloga što Vječna prošlost Nema POČETKA.
Ipak, Logos (Razum) Prirode postoji vječno, ali se je u njoj, Prirodi, pokazivao u jednom drugom vidu - u vidu Savršene logike.
I upravo nas ta Savršena logika navodi na to da se je Razumnost mogla pojaviti tek onda kad je Stvorena neka Materijalna vrijednost (dakle Ne! SamoStvorena, ili Ne! Stvorena Slučajem), koja će pokazivati moć pronicanja i shvaćanja Objektivnog svijeta.
I, djelomično, tu moć pokazuje velik broj životinja, a potpuno, samo JEDAN Broj ljudi.
Dakle ne svi.

Mislim da će se mnogi čitaoci složiti s time da nas ovaj zaključak stavlja u poziciju da, kao prvo, generaliziramo Sve što tvori Prirodu (jer, neosporno, Priroda mora da postoji vječno) a tek onda da započnemo sa studijom koja se tiče Pravog POSTANKA - i dalje.
I ta studija ne smije u sebi da ima nimalo nelogičnosti - što znači da svaka stavka u studiji treba da je Savršeno logična.

Sad da se vratim na spoznaju: Priroda je sveukupnost materijalnog svijeta, čitav kozmos i sile koje u njemu djeluju.
Neću da ulazim u to kako ćete vi razmišljati o ovoj spoznaji, ali mene ona ne zadovoljava iz tog razloga jer po mojim Informacijama - sile su djelovale u Prirodi i prije postanka kozmosa.
Uostalom, Savršena logika nam kaže da se bez sila, koje su bile prisutne u Prirodi prije Big Banga, nije ni mogao ostvariti taj Veliki prasak.
No, sile ne postoje vječno!
Dakle jako pametni, vi ipak morate da postanete ParaPametni ili KvaziPametni ako želite ljudima dati mnoge ISTINE koje su vezane za: Postanak, kozmos, kozmičke sisteme… do postanka čovjeka.
Jer, iznositi informacije o nekom pojmu a ne znati kako je taj pojam nastao - po meni je promašaj.

Naveo sam da Priroda obuhvaća i sve nematerijalne pojmove.
No da li ste svijesni toga da Svijest i Misao nisu pojmovi koji posjeduju VLASTITU Vrijednost postojanja, već ti pojmovi postaju funkcionalni tek onda kad se manifestiraju kroz neke Materijalne vrijednosti.
Tako, uzmemo li za primjer brojeve (ako je njihovo postojanje “misaono viđeno” ili govorno izgrađeno) – brojevi su nematerijalni.
No i kao takve ih Priroda “stavlja” u okvire svojeg djelovanja.
Naime ako krajnje studiozno priđete razriješenju Nastajanja brojeva s kojim se čovjek služi tad ćete shvatiti da je po svim logičnim zaključcima Svijest PRIRODE djelovala na Svijest čovjeka da Stvori brojne sisteme.
Dakle brojevi poprimaju svoju vrijednost tek onda kad ih čovjek, kao Materijalno biće, koristi tamo gdje je potrebno da ih koristi.
No u samoj PRIRODI se brojevi ne manifestiraju kao brojevi već kao Logički činbenici koji bez bilo kojeg prikaza broja prate ONO koje je “vezano” za broj ili brojeve.
Da ovo možemo prihvatiti kao točno mogu navesti to da je znanstvenim istraživenjem dokazano da neke životinje (psi, papige, majmuni...) znaju brojati - svakako, ne koristeći prikaze i vrijednosti brojeva onako kako ih ljudi prikazuju, odnosno vrednuju.
Dakle Svijest Prirode djeluje kako na svijest životinja isto tako kao i na svijest ljudi.
Jedino, kako su ljudi DOBILI od ''Onostranog'' veći kapacitet inteligencije od životinjskog to je i normalno da se ljudi služe s daleko većim vrijednostima centralnih pojmova matematike

I sad ću opet ponoviti: Jest, mnoge njihove jako pametne informacije su ??dokazane?? (tako oni kažu) - dok Dokaze koji su stvarno Dokazi (koje iznose ParaPametni ili KvaziPametni) se ne mogu prihvatiti kao Dokazi jer su to ParaDokazi ili KvaziDokazi.
Zato su jako pametni i mogli poništili spoznaju iz 16-tog vijeka - kad su J.Titius i J. Bode pronašli jednostavnu kozmičku zakonitost prema kojoj se mogu računati udaljenosti planeta od Sunca.

Nastavak slijedi

(1806)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 22, 2007 6:16 pm 
Član foruma

Nastavak

KOZMIČKA GRANICA IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI

Evo kako ”mali Ivica” (čiji je Spirit od 180 mogućih reinkarnacija od kataklizme do kataklizme - reinkarniran max. 30 puta) zamišlja stvaranje Sunčevog sistema.
U početku, u Sunčevom sustavu vladao je kaos; planeti su se formirali, sudarali i raspadali, a od ostataka nastajali novi, sve dok se nisu ustalili na mjestima na kojima i danas kruže oko Sunca. Bilo je to mjesto nemoguće za život kakav mi poznajemo. Tada je i Zemlja bila usijana stijena neprekidno bombardirana krhotinama zaostalim iz formiranja sustava.

I slobodno mogu da kažem da taj ''mali Ivica'' sigurno nije znao da su ikad postojali J.Titius i J. Bode.
Ipak, ako je i znao za njih to ne bi ništa pomoglo - jer Nelogičar ne može da sam od sebe postane Logičar.
Naime to mu Njegova priroda, dakle priroda usađena u njegovoj Monadi i njegovoj Materijalnoj svijesti, ne dozvoljava.
Stoga, ostavimo neka se on (i pristalice njegove ''jako pametne'' objave) i dalje klanja bogu Kaosa.

Vjerojatno mnogi od vas znaju da su još u 16-tom vijeku (1776/1777) J.Titius i J. Bode pronašli jednostavnu kozmičku zakonitost prema kojoj se mogu računati udaljenosti planeta od Sunca.
Formula za tu zakonitost glasi: r (a.j.) = 0.4 + 0.15*2n-1, gdje je r udaljenost planeta od Sunca u astronomskim jedinicama, a n je redni broj planeta po udaljenosti od Sunca.
Za Merkur treba uračunati da je n beskonačno, pa dobivamo 0.4 a.j.. Slijedi Venera (n=1), Zemlja (n=2) i tako dalje do Urana dok se Neptun ne uklapa u formulu.
(Obratite pažnju na informaciju: ...dok se Neptun ne uklapa u formulu).
Kada prema ovoj zakonitosti izračunamo redom udaljenosti planeta od Sunca i usporedimo ih sa stvarnim vrijednostima lako zaključujemo - da zakonitost predviđa postojanje planeta na udaljenosti 2,8 a.j. od Sunca.

No da vas sad podsjetim na naslov teksta koji se nalazi na prvoj stranici ovog topika: DA LI ZNATE DA SU BROJEVI: 13, 18, 23, 28, 32, 43 i 53 VEZANI ZA SUDBINSKE ZAPISE, ZA OSTVARIVANJA REINKARNACIJE I... (kojem naslovu uglavnom i pripadaju sve dosad iznešeni tekstovi).
Svakako, kad završim ove izvještaje koje sam počeo objavljivati na ovom topiću - moći ćete shvatiti ''Igru'' PRIRODE i STVORITELJA.
I tad ćete moći shvatiti zašto je 1766. godine objavio njemački astronom Johann Daniel Titius ovu zakonitost, a zašto je 6 godina kasnije, (1772.), njegov zemljak Johann Elert Bode, tu zakonitost, popularizirao.
Jer, zbrojimo li brojeve koji tvore navedene godine (1+7+6+6+ 6+ 1+ 7+7+2) dobit ćemo broj 43.
(Svakako, ”mali Ivica” će reći: Sučajno i Namješteno.
No nema veze, jer takav vam je svaki ”mali Ivica”).

Dakle, po toj zakonitosti došli su do brojeva : 0/, 3/, 6/, 12/, (? 24 ?), 48/, 96/, ***192/, 384/ (dakle svaki broj je duplo veći od prethodnog) te su svakom od tih brojeva dodali 4.
Dobivene brojeve: 4/, 7/, 10/, 16/ --( ? 28 ) -- 52/, 100/ ***196/, 388/ su podjelili sa 10 – nakon čega su dobili niz: 0.4/, 0.7/, 1.0/, 1.6/ --(? 2.8 ?) -- 5.2/, 10.0/, ***19.6/, 38.8/ koji predstavlja prosječnu udaljenost planeta našeg sistema od Sunca izraženu u astronomskim jedinicama.
(***Napomena: U to vrijeme je je bilo poznato postojanje samo prvih 6 planeta od Sunca).

1. Merkur.....0,39 /......... 0 + 4 = 0,4
2. Venera….. 0,72 /......... 3 + 4 = 0,7
3. Zemlja.....1,00 /......... 6 + 4 = 1.0
4. Mars……. 1,52 /......... 12 + 4 = 1,6
? - ----......................... 24 + 4 = 2,8 ?
5. Jupiter….. 5,2 /…...... 48 + 4 = 5,2
6. Saturn….. 9,54 /........ 96 + 4 = 10,0 (uz moguću varijaciju: Saturn… 9,54 /.... 96 + 0 = 9,6)
(Gore navedeni planeti su bili poznati)
7. Uran...... 19,19 /........192 + 4 = 19,6 (uz moguću varijaciju: Uran…19,19 /... 192 + 0 = 19,2)

8. Neptun . 30,06 /....... 384 + 4 = 388 (uz moguću varijaciju: Neptun. 30,06 /..384 + 0 = 384)
9. Pluton - 39.48 /........ 768 + 4 = 772 (uz moguću varijaciju: Pluton. 39,48 /.. 768 + 0 = 768)
(Postojanje planeta pod br. 7, 8 i 9 u to vrijeme nije bilo poznato).

I još napomena: Na oko 2.8 a.j. od Sunca, između Marsa i Jupitera, nije bilo planeta na mjestu gdje se prema formuli trebao nalaziti, ali je tamo kasnije otkriven asteroidni pojas i tako potvrdio da matematika vlada i našim ''svemirskim dvorištem’’.
Zakonitost se također potvrđuje I kasnije pronađenim sedmim planetom, Uranom, koji se nalazi na udaljenosti od 19,19 a.j. od Sunca.
No, ponavljam, Bodeov zakon pada na osmom planetu, Neptunu -
(tako kaže "mali Ivica") -
ali Pluton, deveti planet od Sunca, na udaljenosti od 39 a.j., grubo odgovara brojci koja po Bodeovom zakonu pripada osmom planetu.

Evo zašto.

Nastavak slijedi

(2073)

Zadnja izmjena: tombola33; uto nov 13, 2007 10:49 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 24, 2007 11:36 pm 
Član foruma

No, ponavljam, Bodeov zakon pada na osmom planetu, Neptunu (tako kaže ''mali Ivica’’).
Ali Pluton, deveti planet od Sunca, na udaljenosti od 39 a.j., grubo odgovara brojci koja po Bodeovom zakonu pripada osmom planetu.

slika

Evo zašto?
Pa ako se dobro zagledate u crteže na slici ''a'' vi i sami možete odgovoriti na pitanje:zašto?
Naime na slici desno se može vidjeti da Pluton u svojoj ekscentričnosti prema Suncu dodiruje, šta više, i djelomično ulazi unutar putanje kojom se kreće Neptun.

No ja vam sad neću iznositi priču o postanku Sunčevog sistema.
U svakom slučaju inteligentni ljudi mogu shvatiti koji se promašaji nalaze u izvještajima ''malih Ivica'' a koji se tiču mnogih ''dokazanih'' postavki vezanih za kozmos.

Ipak, da pomognem onima koji žele doći do nekih odgovora koji su nam uskratili pametni.
Naime, da li bi nam ''mali Ivica'' mogao dati odgovore na slijedeća pitanja:
- kako to da su izuzetno velike ekscentričnosti, prama Suncu izražene samo kod prvog planeta koji se nalazi do Sunca, Merkura / 0,2056, i kod zadnjeg, Plutona / 0,2470 (koji se usput rečeno nalazi najbliži do NEMESISA), dok su kod ostalih planeta izražene u daleko manjoj mjeri - na koji način čine tako reći koncentrirane krugove čiji je centar Sunce.
(Svakako, kako se ja ''Igram brojkama'' to nisam ispustio iz vida da u obje navedene Vrijednosti brojevi tvore zbir 13).

- da li je Sunčev sistem nastao u vrijeme kad i kozmos - odnosno kad i galaksija Mliječni put?
Ako nije - e pa ''mali Ivek'' nastavi dalje...
A ako je - onda će svi ''Iveki'' morati brisati mnogo od onog šta su napisali u vezi Sunčevog sistema - a i dalje.

- kako to da od Sunca do Marsa postoje tri međuprostora - da bi se pojavio četvrti u kojem putuju asteroidi i planetoidi?
Nakon toga su opet (po ''malom Iveku'': čistim Slučajem, a po mojem): IZGRAĐENA još tri međuprostora, do Neptuna.

I iako ima još ovakvih pitanja neću ih dalje postavljati - jer i ovoliko je dovoljno da inteligentan čovjek shvati
da su Zvjezdani sistemi, galaksije... kozmos STVORENI (IZGRAĐENI, USTROJENI) - konačno, kao i čovjek.

Dakle NE SamoSTVORENI (SamoIZGRAĐENI, SamoUSTROJENI).

Nastavak slijedi

(2292)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 27, 2007 10:23 pm 
Član foruma

[quote="tombola33"][color=cyan]

3. 10. 2007. Brisan prethodni tekst jer je dupliciran.

Zadnja izmjena: tombola33; sri okt 03, 2007 10:17 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 29, 2007 3:05 pm 
Član foruma

Nastavak

Ponavljam da vam sad neću iznositi podatke u vezi Stvaranja kozmosa i galaksija, zvjezdanih sistema... već ću vam iznijeti neke podatke u vezi STVORENOG (IZGRAĐENOG, USTROJENOG) Sunčevog sistema (i čovjeka).
Pročitajte ovo još jednom jer tu možete naći interesantnu poruku.
Naime (i ovo ponavljam) ovdje nigdje ne piše SamoSTVORENOG (SamoIZGRAĐENOG, SamoUSTROJENOG).
Uostalom, i Logika nam kaže da SAMO PO SEBI Stvoreno ne može nikoja (čak ni zamišljena vrijednost) da NASTANE - a to znači da Primarni Začetnik, koji će djelovati da od ''nulte točke'' započne faza stvaranja Nečeg, MORA Postojati!
Dakle Nešto što je Stvoreno MORA da je Stvarano - nezavisno od toga da li je Stvarano po Nečijoj zamisli ili po nekom prirodnom Procesu, koji je djelovao na ''nultu točku'' da dođe do Stvaranja Nečeg.
(Nemojte olako preči preko ovog: koji je djelovao na ''nultu točku''...).

Svakako, objavu ''malog Ivice'' svaki Prirodno inteligentan čovjek (naročito ako je uz to tokom života ostvario i intelektualno uzdizanje putem knjiga, škola...) ne može prihvatiti - jer ovakav sklad i red koji je prikazan na sici ''b'' NIJE MOGAO da uradi čak ni ''Ivičin najinteligentniji Kaos'' -
slika
slika "b"

- odnosno, ovakav sklad i red kojeg vidimo na slici ''c''
slika
slika "c"

Uz to, malo je vjerojatno da bi se kaos materije (atoma) mogao ostvarivati, SAMO, u formi diska, već se kaos materije može ostvarivati jedino u formi kugle.
(Razmislite malo o ovom).

Po Savršenoj logici, jedno je sigurno.
Sunce nije ''nulta točka'' od koje je započeto Stvaranje Sunčevog sistema.
Dakle mi moramo da se ''okrenemo na drugu stranu od Sunca'' da bi došli do ''nulte točke''.
Prema tome treba tražimo, i istražimo Ono, koje je u stvari već nađeno - makar bilo i hipotetično.
To Ono je (po znanstvenicima Robert Foots-u i Zurab Silagadze-u ) Nemesis, ili kako sam ga ja prije 19 godina nazvao (i kao takvog obznanio u svojim štampanim knjigama) Energetski centar.

Svakako je interesantno da sam ja prije 19 godina, dakle dosta godina prije nego su znanstvenici objavili hipotezu postojanja Nemesisa, meditacijom ostvario ''viđenje'' Energetskog centra, kojeg sam, po ''viđenju'', opisao u detalje.
Uostalom, evo teksta koji se nalazi u mojoj knjizi.
''...1988 godine, u tijeku jedne meditacije "vidio" sam jedno "nebesko tijelo" i primio objašnjenje da je to kozmički Energetski centar.

Samo ''viđenje'' je bilo, otprilike, kako je prikazano na slici ''d''.
slika
slika "d"

Ja sam to ''tijelo'' evidentirao i opisao u detalje - uradivši po ''svojoj'' zamisli i crtež tog ''tijela''.

slika
Interesantno je navesti da sam po izradi crteža tog ''tijela'' pomislio: O, pa ovo mi izleda kao oko – nakon čega mi se je nametnula slijedeća misao: Pa možda je to ''božje oko''?

Tad, dosta godina kasnije je objavljen tekst na Iskonu gdje je objavljena i ova slika:

slika

Nastavak slijedi

(2515)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 30, 2007 7:51 pm 
Član foruma

Mene Nemesis podseca na Sauronovo oko, sorry.

Ne znam da li je Nemesis isto sto i Sun's Dark Twin.
Twin se spominje u Kasiopejskim skriptama

http://www.cassiopaea.org/cass/twin.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 30, 2007 11:38 pm 
Član foruma

blue_jay je napisao/la:
Mene Nemesis podseca na Sauronovo oko, sorry.

Ne znam da li je Nemesis isto sto i Sun's Dark Twin.
Twin se spominje u Kasiopejskim skriptama

http://www.cassiopaea.org/cass/twin.htm

Prije nego nastavim s temom koja nas vodi Saznanju da se, najbolje rečeno, PONAVLJANJE ili kako drugi kažu Reinkarnacija ostvaruje evo odgovora na pitanja.

Nemesis nije Sauronovo oko - već je autor knjige Gospodar prstenova, J.R.R.Tolkien, koristio Spoznaju postojanja Nemesisa da stvori lik Saurona.

Što se tiče Sun's Dark Twin, koji se spominje u Kasiopejskim skriptama; mislim da jeste, jer se u tim skriptima govori o Drugom suncu - koje Sunce sam i ja opisao u mojem objavljenom tekstu (u beogradskom časopisu "Treće oko" / 1990. godine) - a koje Drugo sunce je u stvari Nemesis.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 01, 2007 11:04 am 
Član foruma

Nastavak

Iskreno, sve do pred kraj 1995. ja nisam znao da je informacija o postojanju tog "nebeskog tijela" već davno ranije iznešena.
Tada, 1995. god., na veoma sam interesantne načine "dolazio" do informacija o ’’tijelu’’:
* kojeg su grčki kozmologisti nazivali Empirej

* koje je po učenju crkvenih otaca sjedište Boga koji odatle upravlja kozmosom,

* kojeg su narod Tongva (koji su živjeli su u području Los Angelesa prije no su tamo stigli Španjolci i ostali Europljani) nazivali "Quaoar" (kwah-o-wahr); koje predstavlja njihovo vrhovno božanstvo koje je pjesmom i plesom pretvorilo kaos u red, kreiralo Nebeskog Oca (Weywot) i Majku Zemlju (Chehooit) te zajedno s njima, također pjesmom i plesom, stvorilo sedam divova tj božanskih bića, naposlijetku i sav živući svijet (što podrazumijeva i ljude)
(Ovo sam iznio jer je veoma interesantno – na što ću vas obavezno podsjetiti kad ću objaviti KAKO JE POSTAO “MATERIJALNI” KOZMOS).
Naime, opis Energetskog centra od strane naroda Tongva nevjerojatno se podudara s mojim opisom tog Centra.
Uostalom, i sami ćete se uvjeriti da je tako.
No uz ovo moram zasad iznijeti samo ukratko informaciju da "Quaoar" (kwah-o-wahr) naroda Tongva nema veze s planetom Quaoar kojeg su pronašli astronomi Chad Trujillo i Mike Brown.

* koje Tijelo je Dante, u svojoj Božanstvenoj Komediji, stavio na deseto, nepomično mjesto u "Raju" …

* da bih 2002. godine saznao da to Tijelo “moderni” znanstvenici nazivaju Nemesis.
(Ime Nemesis potječe iz grčke mitologije, a označava božicu koja se osvećuje za zločin i nepravdu).

Logično, moj opis tog Tijela se uvelike razlikuje od ranije i danas iznešenih opisa, što je i normalno, jer ja znam da ono, ili kako ćete kasnije saznati da ona postoje, kako su nastala, gdje se nalaze i koja im je funkcija.
Naime, osim kozmičkog Empireja (Energetskog centra, Nemesisa, ''božjeg oka'') u Sunčevom sistemu, svaka galaksija i zvjezdani sistem imaju svoj Energetski centar, dakle svoj Empirej, odnosno Nemesis.
Svakako je interesantno znati da svaki od ovih opisa Energetskog centra ima u suštini Svoju istinu koja pokazuje da se odnosi upravo na to “nebesko tijelo” koje se nalazi u sklopu Sunčevog sistema a koje je sačinjeno, po znanstvenicima, od tajanstvene tamne tvari, koju su nazvali zrcalna materija”...

I onako, usput, postojanje Nemesisa je ''u foliji'' obznanio i engleski pisac J.R.R.Tolkien, autor knjiga Gospodar prstenova - gdje je od Nemesisa stvorio lik Saurona.
Svakako, ako bi ulazili dublje u analizu romana pronašli bi da je Tolkien koristio i Spoznaju postojanja Devet putanja (prstenova) osnovnih planeta koje tvore Sunčev sistem (vidi sliku ''b'') - i Sedam prstenova koji tvore Sedam astralnih nivoa u kojima su zastupljene Monade živih bića, koje su G.W. Leibniz i B. Petronijević posmatrali kroz prizmu PRIMARNIH MEMORIJSKIH NEDJELJIVIH JEDINICA.

Postoji još priča iz kojih se može izvući zaključak da Nemesis postoji, no ja ih neću objavljivati.
Dakle tko neće povjerovati da Nemesis postoji i ne treba da vjeruje - a tko će povjerovati moći će razriješiti mnoge tajne, koje su uglavnom, od ljudi, mistificirane.

Dakle, prihvatimo li postojanje Nemesisa tad nam neće biti teško prihvatiti ni tu Spoznaju da je PRIJE Stvaranja Sunčevog sistema - od strane Kozmičkog Uma:
1. ''ocrtan'' kompletni prostor gdje će se nalaziti Sunčev sistem
2. ''ocrtani'' međuprostori gdje će se nalaziti nebeska tijela koja će biti zastupljena u tom Sistemu
3. djelovati Određenim impulsima na PredStvaranju mase budućih čestica materije - koje će mase atoma nastati od mase čestica antimaterije koje su se nalazile u prostoru prije ocrtavanja i za vrijeme ocrtavanja kompletnog prostora gdje će se nalaziti Sunčev sistem - nakon čega će doći do Velikog praska - da bi se nakon toga stvorile, u prvo vrijeme plinovite mase - zatim homogena vruča plazma - a kasnije nebeska tijela koja će pripadati Sunčevom sistemu.
Prema tome - ''nulta točka'' od koje je nastao Sunčev sistem je i ''nulta točka'' od koje je čak Stvaran i Nemesis.
Ovo prethodno opisano se može vidjeti na slici ''f''.

slika
slika "f"

A što ne bi još jednom pogledali ovu sliku gdje vidimo, ''kao slučajno'', od PRIRODE i Stvoritelja stvoreno živo biće.

slika
slika ''g''

Nastavak slijedi

(2687)

Zadnja izmjena: tombola33; uto aug 07, 2007 10:14 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 01, 2007 11:39 am 
Član foruma

ovo je nevjerojatno!

aj nastavite samo, gušt je pratit!

:D :D :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.