Nastavak
Iskreno, sve do pred kraj 1995. ja nisam znao da je informacija o postojanju tog "nebeskog tijela" već davno ranije iznešena.
Tada, 1995. god., na veoma sam interesantne načine "dolazio" do informacija o ’’tijelu’’:
* kojeg su grčki kozmologisti nazivali Empirej
* koje je po učenju crkvenih otaca sjedište Boga koji odatle upravlja kozmosom,
* kojeg su narod Tongva (koji su živjeli su u području Los Angelesa prije no su tamo stigli Španjolci i ostali Europljani) nazivali "Quaoar" (kwah-o-wahr); koje predstavlja njihovo vrhovno božanstvo koje je pjesmom i plesom pretvorilo kaos u red, kreiralo Nebeskog Oca (Weywot) i Majku Zemlju (Chehooit) te zajedno s njima, također pjesmom i plesom, stvorilo sedam divova tj božanskih bića, naposlijetku i sav živući svijet (što podrazumijeva i ljude)
(Ovo sam iznio jer je veoma interesantno – na što ću vas obavezno podsjetiti kad ću objaviti KAKO JE POSTAO “MATERIJALNI” KOZMOS).
Naime, opis Energetskog centra od strane naroda Tongva nevjerojatno se podudara s mojim opisom tog Centra.
Uostalom, i sami ćete se uvjeriti da je tako.
No uz ovo moram zasad iznijeti samo ukratko informaciju da "Quaoar" (kwah-o-wahr) naroda Tongva nema veze s planetom Quaoar kojeg su pronašli astronomi Chad Trujillo i Mike Brown.
* koje Tijelo je Dante, u svojoj Božanstvenoj Komediji, stavio na deseto, nepomično mjesto u "Raju" …
* da bih 2002. godine saznao da to Tijelo “moderni” znanstvenici nazivaju Nemesis.
(Ime Nemesis potječe iz grčke mitologije, a označava božicu koja se osvećuje za zločin i nepravdu).
Logično, moj opis tog Tijela se uvelike razlikuje od ranije i danas iznešenih opisa, što je i normalno, jer ja znam da ono, ili kako ćete kasnije saznati da ona postoje, kako su nastala, gdje se nalaze i koja im je funkcija.
Naime, osim kozmičkog Empireja (Energetskog centra, Nemesisa, ''božjeg oka'') u Sunčevom sistemu, svaka galaksija i zvjezdani sistem imaju svoj Energetski centar, dakle svoj Empirej, odnosno Nemesis.
Svakako je interesantno znati da svaki od ovih opisa Energetskog centra ima u suštini Svoju istinu koja pokazuje da se odnosi upravo na to “nebesko tijelo” koje se nalazi u sklopu Sunčevog sistema a koje je sačinjeno, po znanstvenicima, od tajanstvene tamne tvari, koju su nazvali zrcalna materija”...
I onako, usput, postojanje Nemesisa je ''u foliji'' obznanio i engleski pisac J.R.R.Tolkien, autor knjiga Gospodar prstenova - gdje je od Nemesisa stvorio lik Saurona.
Svakako, ako bi ulazili dublje u analizu romana pronašli bi da je Tolkien koristio i Spoznaju postojanja Devet putanja (prstenova) osnovnih planeta koje tvore Sunčev sistem (vidi sliku ''b'') - i Sedam prstenova koji tvore Sedam astralnih nivoa u kojima su zastupljene Monade živih bića, koje su G.W. Leibniz i B. Petronijević posmatrali kroz prizmu PRIMARNIH MEMORIJSKIH NEDJELJIVIH JEDINICA.
Postoji još priča iz kojih se može izvući zaključak da Nemesis postoji, no ja ih neću objavljivati.
Dakle tko neće povjerovati da Nemesis postoji i ne treba da vjeruje - a tko će povjerovati moći će razriješiti mnoge tajne, koje su uglavnom, od ljudi, mistificirane.
Dakle, prihvatimo li postojanje Nemesisa tad nam neće biti teško prihvatiti ni tu Spoznaju da je PRIJE Stvaranja Sunčevog sistema - od strane Kozmičkog Uma:
1. ''ocrtan'' kompletni prostor gdje će se nalaziti Sunčev sistem
2. ''ocrtani'' međuprostori gdje će se nalaziti nebeska tijela koja će biti zastupljena u tom Sistemu
3. djelovati Određenim impulsima na PredStvaranju mase budućih čestica materije - koje će mase atoma nastati od mase čestica antimaterije koje su se nalazile u prostoru prije ocrtavanja i za vrijeme ocrtavanja kompletnog prostora gdje će se nalaziti Sunčev sistem - nakon čega će doći do Velikog praska - da bi se nakon toga stvorile, u prvo vrijeme plinovite mase - zatim homogena vruča plazma - a kasnije nebeska tijela koja će pripadati Sunčevom sistemu.
Prema tome - ''nulta točka'' od koje je nastao Sunčev sistem je i ''nulta točka'' od koje je čak Stvaran i Nemesis.
Ovo prethodno opisano se može vidjeti na slici ''f''.
slika "f"
A što ne bi još jednom pogledali ovu sliku gdje vidimo, ''kao slučajno'', od PRIRODE i Stvoritelja stvoreno živo biće.
slika ''g''
Nastavak slijedi
(
2687)