Sada je: pon maj 12, 2025 7:23 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: zahvala
PostPostano: uto jun 12, 2007 7:43 pm 
Član foruma

Hvala spyro na datom objašnjenju, i nadopuni. Svim zainteresovanim za ovu vrstu tematike ili savjet ili da imaju malo strpljenja da prevedem jedan kompletan serijal iz ove oblasti. ( slijede prevodi Edgara Caycea, Boba Lazara, Lise Royal, Buud Hopkinsa, Dr. Devida Jacobsa i drugih.)Ovo su imena koja su se pojavljivala u cenelingu sa kaseopejcima. Smatrao sam da nije loše upoznati i drugu stranu medalje.Nakon toga znanje povezano sa ostalim materijalima omogućiće nam svima bolje poznavanje nama nepoznatih dubina u koje smo odlučili da krenemo. Smatram da će mo se svi složiti ,da je strpljenje i stalno prikupljanje znanja jedini pravac kojim je mudro ići a rezultati će svi osjetiti. Naravno i rezultati će se manifestovati individualno, ali vremena ima na pretek i ono je proces kao i sve ostalo.

znanje spašava-ignorisanje znanja propast.
www.joschua.org

Vrh

Naslov: Nastavak razgovora sa Alexom Collierom
PostPostano: sri jun 13, 2007 2:37 am 
Član foruma

Nastavak intervijua:

AC: Sikersi su ustvari različita rase nego Alfa Drakonci. One koje mi znamo kao Drakonce su sub-rasa Sikarsa. Druge rase koje su Adromedani spomenuli su one sa planeta,
• u sistemima Sirijus A, B i C. Gdje su neke planete sada u Zemljinom obliku.
• Retikularni sistem, Zeta ¼,
• Signus Alfa,
• Dalsi (smeđi Sivi),
• Dovsi (bijeli Sivi),
• Grupe iz sistema koje mi zovemo Sazviježđe sa Gitarijusa (strijelca) i Mintekijanaca,
• Grupe koje vidimo kao sazviježđa Kasopeje (koju Andromedani poštuju zbog spašavanja njihove rase jednom),
• Tau Ceti,
• Alfa Kentauri sistem,
• Venaticijanci sa Kanus Major područja.

Val: Interesantno je zašto, kada žele spomenuti druge rase vama, dosađivali bi se da provedu multi-milione svjetlosnih godina razlike u perspektivi relativnoj onome što ljudi zovu Sazviježđe, tako kao preupitavanje orginala različitih rasa.

AC: Oni to čine da me prilagode.

Val: Postoji čitava kolekcija vrsta u tim područjima. I pored tog što pomažu ljudima ovdje da razumiju da je univerzum veoma naseljen, koje druge svrhe može ova detaljna informacija kao orginal da omogući? I da li ima tendenciju da zbuni ljude koji su još uvijek škrti prema ideji da nismo sami. To bi bilo sveubistvo.

AC: Ja to razumijem, ali mi smo vrsta koja je ispod vremena koja škripi ovdje na Zemlji. Moje razumijevanje da je razlog zbog kojeg su mi dali tu informaciju koja se tiče tih rasa je to što su mnogi od nas imali iskustva u tim rasama o svemiru. Postoji nada, možda, da se zaustavi nesvjesna memorija u ljudima ovdje na Zemlji. Tako su, mnoge od tih rasa uključene u misiju spasavanja.

Val: Misija spasavanja?

AC: Misija, ako bude potrebno, da nes spasu da li od nas samih ili destrukcije.

Val: Mislio sam da je misija koncepta je ta da mi ne trabamo biti „spaseni“ od bilo čega – je kako se sve ispostavilo, iz Adromedanspe perspektive, je već „gotov sporazum“. Mi smo eventualno „opet prošli test“ i nakon 2003. sve je dobro i regresivna tiranija je zaustavljena. I ja pretpostavljam da je ono što je bio strah je to da je to već „gotov sporazum“? Mislim, to je ono čega smo se plašili, nije li?

AC: Da.

Val: Pa, ako je to slučaj, kako uspijeva jedna figura u tom drugom propenzitetu ili misaonom primjeru na dijelovima Andromede? Pokušavam da izbalansiram to dvoje u tom umu.

AC: I ja sam se borio sa tome u samom sebi. Iskreno neznam. Očigledno, određene stvari su preodlučne ali druge stvari nisu, i možda će doći vrijeme kad oni trebaju doći i pomoći nam.

Val: To vrijeme će vjerovatno biti prije ili poslije avgusta 12. 2003.?

AC: Ili, oko avgusta 12. 2003. Mnoge od tih grupa ovdje su oni koji će biti uključeni u sve to. Tau Cetu grupa je već željela da ovlada ovim planetom i da krene na neke od regresivnih, ali mnogo važnije funkcije SAD vlade. Očigledno, jedan od pripadnika Tau Ceti rase je upucan od strane vlade i odveden negdje u podzemnu bazu u Sjevernoj Dakoti gdje je mučen.
Njegovi organi su mu uklonjeni dok je uvijek bio živ, jedan po jedan. To su bili ljudi sa Zemlje koji su to učinili. Sad, taj Tau Cetien je ljudsko biće, i neke od Plejedanskih i Andromedanskih grupa su doslovce morale istupiti i spriječiti Cetijance od dolaska ovdje i pokušaja da zaštite tu osobu.

Val: Koje druge vrste interesantnog uigravanja su se desile poslije ove scene kasnije? Čini se da je bilo mnogo nesuglasica tu.

AC: Mnoge od njih su uključivale Plejedance i Sive. Onoliko koliko ja znam, nije se manifestovalo izvan te dvije grupe idući jedni protiv drugih. Sivi su pokušavali da izađu odavde. Rečeno mi je o situaciji koja se pojavila prije dvije tri godine. Data mi je informacija kako je 21 milju dug brod viđen kako napušpta ekvator sa dna okeana.
Tau Cetijanci , Plejedanci i grupa sa Zeta Retikulija I, koji nisu bili u službi prema samom sebi, formirala je triandl poziciju da blokira taj brod koji je pokušavao da napusti Zemlju i izbjegne karantin Andromedanskog vijeća koje je pokušavalo da utemelji relativnost prema vanzemaljskoj rasi koja posjećuje Zemlju. U svakom slučaju, oni su zarobili brod, koji je pripadao Dovsima (veliki bijeli – kožari Sivi). Oni su uspjeli da se ukrcaju na brod i tamo su pronašli 8,700 hibridne djece.

Val: Ljudske hibridne djece. Sivi ljudski hibridi?

Val: Oni su pokušavali da izvedu hibride van planeta čak iako je taj hibridni program bio izgubljen slučaj?

AC: Ima tu nešto više. Takođe su našli i više od 1,000 ljudske djece koja su bila smještena u krajogenetske staze, i preko milion malih kutija koje su sadržavale životnu silu duša sa zemlje.

Val: Zarobljene ljudske duše.

AC: Duše.

Val: I šta bi uradili sa tim dušama?

AC: Oni su se hranili energijom koju su duše zračile. Ono što su oni radili, Val, je to da su uzimali životnu silu i da su je nekako isisavali je pomalo i time hranili hibride u želji da ih očuvaju žive, pokušavali su da ih sačuvaju živim i da kreiraju dušu u njima.

Val: U međuvremenu, šta je se desilo sa dušama u kutiji?

AC: Morani nije želio da odgovori na to pitanje. 1,000 ljudske djece koja su unijeta sa broda transportovana su onda na Plejedanski sistem onog koja je najvjerovatnije donešena takva da se ne mogu vratiti na Zemlju nakon iskustva koja su imali sa Sivim. Neznam šta se desilo sa dušama koje su bile u toj kutiji.

Val: Moja pretpostavka je da su ih pustili, bar mislim tako.

AC: I ja mislim tako. Sjećam se da je Morani rekao da Andromedani nisu znali da Sivi mogu to da urade i da imaju takvu vrstu tehnologije.

Val: Sada kada znaju zato, šta sad?

AC: Neznam. Postoji mnogo toga što mi ne govore.

Val: Znam da su još prije 5 godina Sivi imali tu tehnologiju.

AC: Oni su veoma frustrirani. Morani je rekao u bezbrojnim prilikama da “je njihovo vrijeme“. Sivi će da umru vani.

Val: Šta je sa nama? Mi smo prošli test i oni koji ne idu u peti denzitet kreirali su drugi treći denzitet holografske realnosti da nastave da igraju igre dok to ne prerastu. U tom svjetlu, šta će se desiti sa svima nama?

AC: Koliko sam ja razumio da ćemo mi svi postati učitelji.

Val: Svi mi?

AC: Da. Svi idemo u različite dijelove u petom denzitetu.

Val: I postaćemo učitelji. Zbog ovih iskustava koje smo imali na Zemlji?

Val: Vi ste rekli kako se stvari budu „zagrijavale“ vibracionalno ovdje, mi ćemo imati pristup da sahranimo memoriju unutar genetike. Kako će neko ko je „bijesan“ podnijeti to?

AC: Nemam ideje. Ja sam pomalo zabrinut kako ću ja to da podnesem.

Val: I to bi trebalo da se desi tačno kada?

AC: Između sadašnjeg i 2007. ali do 2009. postojaće ljudi na planetu koji će ići prema četvrtom i petom denzitetu.

Val: U Zvjezdanim Stazama i Dubokom Svemiru Devet možete vidjeti mnoge različite rase izmiješane i u interakciji. Da li je to približno onome što se sada dešava?

AC: To je veoma blizu istini, iz onoga što sam ja shvatio.

Val: Ako je to slučaj, čini se još težim biti zadovoljan sa opstajanjem ovdje.

AC: Ne mogu vam reći koliko puta nisam želio da se vratim ovdje. Kada ovi dominantni počnu da padaju, ljudi će se gomilati da komuniciraju i ljudi uključeni u „UFO“ težiće za odgovorima.

Val: U mnogim slučajevima, to će biti uglavnom pogrešni ljudi za pitanje.

AC: U mnogim slučajevima, ali niko drugi ne priča s njima. Stav vlade je taj „istina je ne otkrivena laž“. Ljudi neće imati izbor. Oni će dolaziti ljudima poput vas koji ima integritet. Vi ćete se naći u ulozi vođe. To će se desiti, i onakvo je kako treba biti. Neki od tih kojim će ti ljudi otići za odgovore će biti orjentisani u službi prema samom sebi, koji će biti „u tome za nagradu“ ili su u tome što žele da postanu „slavni“. To ne znači ništa.

Val: To je močvaran um.

AC: Za veoma kratko vrijeme, oni od nas koji govore o ovome će izaći iz zatvorenosti kao „koksi“, da budu učitelji, i sve što nam bude potrebno će biti jedan matični brod stacioniran oko Mjeseca, ili imati odred moći koji će letjeti preko SAD usred popodneva. To je sve što će nam biti potrebno.

Val: Mnogo ljudi hoda okolo pričajući sami sa sobom.

AC: To je dato, i ti ljudi će željeti da dobiju neke odgovore. Religiozni ljudi će biti najgore pogođeni, jer u mnogim poštovanjima njima će se desiti da će im ćilim biti izvučen ispod njih.

Val: Nije li to upravo ideja regresivnosti? Da bi se omogućilo ovo da se desi za manipulativan položaj nad populacijom.

Val: Znači, neki nikada neće znati, koja je strana novčića zaista bila, ako i kada se to bude dešavalo? Kako će to neko znati?

AC: To je intuicija. Međutim, ljudi u Srednjoj Americi koji gledaju televiziju svaku noć neće primijetiti razliku. Prosječna osoba koja ne obraća pažnju šta se dešava u svijetu i šta je ono što je kreirano neće biti spremna za to.

Val: Ja mislim da će uzbuđenje izgurati intuiciju potpuno. I mislim da bi bilo važno sačuvati jedan zajednički stav bez obzira za to što budemo vidjeli bude pozitivno ili negativno.

AC: Da bilo bi. Donja linija je ta da želite znati ko ste ili gdje idete dok ne stignete tamo, i svi ćemo mi biti u tom čamcu zajedno.

Val: Kada će se to tačno desiti?

AC: Moglo bi biti ranije naprimjer april 1997. Ali vjerovatno će biti i ranije, ali april 1990. će biti najvjerovatniji.

Val: To je otprilike vrijeme kada prolazi Halejeva kometa.

AC: Da. Halejeva kometa će biti ovdje u februar – mart 1997.

Val: Znači i mnogo drugih stvari će se desiti u isto vrijeme.

Val: Da li imate neke informacije o sastanku svjetskih lidera na piramidi u Gizi januara 2001.?

AC: Čitali ste Sitčinov rad?

Val: Da.

AC: Sjećate se kada pravi poređenje Anu?

Val: Da.

AC: Pa, navodno Anu se treba vratiti u ovo vrijeme.

Val: Što je regresivna strana novčića.

Val: I?

AC: I sve svjetske vođe bi trebale biti tamo da obožavaju i dive mu se kao Bogu Podzemlja.

Val: To zvuči prilično uzbudljivo. Očigledno, nešto se mora desiti sa Anu, sobzirom kako će se sve izdešavati kasnije. To su samo tri godine prije odlučujućeg datuma za sve vanzemaljce da napuste zemlju. Tako, sa tim na umu, da li imate bilo kakve informacije o događajima između 2000. i 2003. i kakve progresije ti događaji mogu biti?

AC: Zemlja će prolaziti kroz mnoge promjene. Pojaviće se novi zarazni virusi, kao i glad i poplave. Takođe ćemo imati ratove, većina njih će biti vođena radi hrane i vode. Kina bi trebalo da se rascijepi na odvojene zemlje u velikom civilnom ratu. I Kina će završiti tako što će koristiti nuklearno oružje sa svojom sopstvenom braćom protiv sebe.

Val: To je interesantno. Dosta univerzitetskih radova je urađeno da kada to dođe sa suprotnom turom, kao što su super žitarice i super težina koja može da proizvodi veliku žetvu. Studija Harvard univerziteta su pokazale da Zemlja može lako da izdržava 44 biliona ljudi koristeći samo 25% površine slobodnog leda da uzgaja hranu. Sav taj potencijal postoji i sad samo što dominantni ne žele da ga koriste, jer neko želi da se sve to desi na dramatičan način.

AC: Međutim, postoji mnogo veća agenda ovdje. I ona nas očigledno uključuje kao duše, ali to ima veze sa načim što je veoma strategijsko u vezi sa solarnim sistemom. Reći ću vam zašto je tako mnogo ljudi zainteresovano za ovaj solarni sistem. Mi imamo neke čudne planete ovdje. Ne samo da je Zemlja unikatna zbog životnog oblika koji ima, neog premo Moraniju, kada smo mi kao Paa Tal sišli dole sa višeg denziteta da naselimo ova tijela u trećem denzitetu, koristili smo tip kola da putujemo od mjesta gdje smo bili do mjesta gdje smo sad. Tip kola. Oni kažu da je planet Jupiter bio kola koja smo koristili.

Val: Koji je takođe sad Sunce u petom denzitetu.

Val: Znači, mi smo donijeli svoj sopstveni potencijal crne rupe među nas. Ponijeli smo naš sopstveni bijeg. Ričard Hongland je u hiperdimenzijonalnoj vizarnosti Jupitera, ali on to nikada neće shvatiti jer ne misli linijom duha, zaista. On je to postavio tako da ima akademsku poziciju da je odbrani. To je pukotina kredibiliteta. Pretpostavljam da svako ima svog Niče-a.

nastaviće se.
www.joschua.org

Vrh

Naslov: Nastavak Intervijua
PostPostano: čet jun 14, 2007 3:08 pm 
Član foruma

AC: Da. On samnom ne priča o tim stvarima. Sve će doći iz duha.

Val: Šta će se desiti sledeće? Sve se mora dobro završiti poslije 2003., jer oni na to gledaju sa pozicije vremena.

AC: Da. Mi ćemo proći kroz neke stvari, i neznam tačno kako će sve to ispasti, ali oni su rekli u više prilika da su na kraju veoma ponosni na nas kao rasu.

Val: Kraj. Eksperimenta trećeg denziteta?

Val: Koji će biti u linearnom trajanju?

AC: Rekli su mi da će to biti 3.decembra 2013.

Val: Reci mi nešto više o tvome shvatanju dimenzija.

AC: Moje shvatanje dimenzija je to da je svaka dimenzuija holograf koji vibrira na višoj obojenoj zvučnoj frekvenciji nego drugi. Peti denzitet ima frekventnu skalu od 214 boja, suprotno 73 boje frekvencije spektruma koje mi imamo ovdje u trećem denzitetu.

Val: Kako će ići progresija matematike?

AC: Neznam, ali je progresija.

Kraj intervijua.

www.joschua.org

Vrh

Naslov: Poruka od Plejadanaca
PostPostano: čet jun 14, 2007 3:27 pm 
Član foruma

PORUKA OD PLEJEDANACA
Od Sean David Morton
8. maj 1996.

BILJEŠKA UREDNIKA: Kada je Adrain stigao sa interviju, izgubio je svoje bilješke kontakta. Oni su ili bili zamijenjeni ili ukradeni, i to ga je veoma uznemirilo. Iz onoga što sam pročitao iz njegovih spisa, on je veoma rječit i dalekovid. Ovaj interviju, i njegov prepis, će mu mnogo pomoći u budućnosti zbog izgubljenih bilješki.

I DIO

8. maj 1996.

Šon: Znači, sa gubitkom vaših bilješki vašeg kontakta, vi ćete vjerovatno imati mnogo toga da otpočnete ponovo ispočetka danas...

Adrain: Da, pretpostavljam da hoću.

Šon: Pošto su stvari preko kojih ćemo preći veoma važne, i imaju veze sa svim onim što se dešava na našoj maloj zemlji. Recite mi nešto o privjesku koji nosite. [Ispostavilo se da je privjesak bio veliki žuti safir veličine malog jajeta].

Adrain: Šta vi mislite o tome?

Šon: Mislim da je prelijep. Izgleda kao žuti safir.

Adrain: To je ustvari citren. To je stvar koju sam želio ali nisam tačno znao kako će izaći. Trebao sam nakit koji će predstavljati određene funkcije. [Smijeh] izgleda kao da vi imate jedan! [Pokazao je nam medaljom oko moga vrata.]

Šon: Zove se nuklearni receptor...

Adrain: To je interesantno. To dolazi od Fred Bell, zar ne?

Šon: Da. Dr. Fred Bell. Šalje vam pozdrave. On je takođe u UFO kontaktima.

Adrain: [Podižući svoj privjesak] želio sam nešto sa čim bi mogao raditi iz određenih razloga, određenih ličnih stvari, i tako sam jednostavno poslao misli. Onda su Plejedanci došli i rekli da će mi dati nešto. U ovom slučaju to je bilo od nekog drugog. Moj prijatelj me nazvao i rekao, „imam ovu prelijepu stvar za tebe!“ Kada sam je video zapanjio sam se! Jer je bilo tačno ono što sam želio, oblik i sve ostalo. Tako je oni koriste kao posrednika, znate li?

Šon: Da li ona ima neku određenu specifičnu moć ili sposobnost, ili je samo lijepa?

Adrain: Izgleda samo lijepo, ali je i korisna da reflektno vrati negativnost. Bilo šta kao što su misli od ljudi ili akcije ili bilo šta, će biti reflektovano nazad njima.

Šon: Znači vi ste orginalno rođeni na Kubi.

Adrain: Havana, Kuba, da.

Šon: Kada je vaš rođendan?

Adrain: Ovo... ovo tijelo... je rođeno 19.11.1955.

Šon: I 1965. vi ste došli ovdje u Majami?

Adrain: Pa, mladić je došao ovdje između 1960. i 1965. se desio pristup i obavljen je transfer duša. Hajde da pričamo malo o tom. Mladićevo fizičko tijelo je bilo veoma siromašno. Bio je djelimično mentalno retardiran i u veoma lošem fizičkom stanju. On [ja] je bacao loptu u zrak kada je [ja] vidio V-oblik falanaksa broda koji je dolazio sa neba. Vodeći brod počeo je da svijetli veoma slabo i spuštao se. On [ja] je mislio da je to bio pad aviona tako da je požurio sa svojim biciklom, i prije nego što je mogao umaknuti, uzeli su ga na brod. Unutar broda mladić je prvi put vidio Adraina.
On je sa planeta zvanog Romel u Koran zvjezdanom sistemu , nekih 950 godina u našoj linearnoj budućnosti. Mladić je smješten u stakleni cilindar i njegova duševna esencija je premještena i iscijeljena, gdje je on onda inkarnisan u mnogo pozitivnije okruženje. Zatim je Adrain legao u drugi stakleni cilindar. Tu je bila sprava koja je izgledala kao velika bijela kutija, kao frižider, smješten horizontalno, sa sjajnim cjevčicama koje su izvirale iz staklenog cilindra u i van bijele kutije. Adrain je prenio okov 10 ili 20% svog uma i duše u to tijelo, tako da bi mogao opstajati simulativno u budućnosti i ovom zemaljskom vremenu. Poput arheologa ili antropologa koji je pronašao način da putuje u vrijeme i ne podriva i ne ruši strukturu vremena koje proučava.
Kada sam izašao van staklenog cilindra na brodu, i vidio to veliko plavo biće, bilo je kao da gledam u ogledalo. Kao da gledam unazad samog sebe.

Šon: Znači vi želite reći da vi niste obični „kontaktirani“, ljudsko biće u kontaktu sa vanzemaljcima, nego da ste vi, ustvari, jedan od njih?

Adrain: [Smiješak] kada sam sišao, sišao sam u punoj savjesti. Tokom danonoćnog procesa počeo sam gubiti moju originalnu memoriju, osim najvažnije stvari: KO SAM BIO. To se nikada nije izgubilo. Povratio sam samo određene memorije. Sada, sam u pokušaju povratka. Bio sam u vrsti vraćanju prema dole dugo vremena i sada sam na putu povratka prema gore. Malo pomalo. Drugim riječima, ostalo mi je oko 5% od čitave savjesti. Sve ostalo je u drugim [ET]. Tako da sam prilično čovjek sad. Znate?
Kada sam sišao, preuzeo sam svu mentalnu retardiranost mladćevog duga, njegove karme. To je bio dio dogovora na astralnom planu, tako da bi on mogao napredovati veoma brzo u svojoj novoj inkarnaciji. Kada sam morao popraviti njegovu karmu do odgovarajućeg nivoa, onda sam napustio njegovu porodicu. Nikada to neću zaboraviti. Plejedanci su došli u moju sobu jednoga dana i rekli da imaju naredbe od Plejedanskog Velikog Vijeća.
„Moraš da odeš što je prije moguće. Sve je spremno za tebe, jer
se vibracije ovdje u kući miješaju sa našim kontaktima“.
Bio sam pomalo iznađen, ali sam to očekivao. Plejedanci su rekli,
„Nebrini, sve je uredu. Sve će biti dobro. Mi imamo kontakte, i napravili smo dogovor, ne brini ni očemu. Samo se spakuj, i mi ćemo se pobrinuti za sve.“

Šon: Koliko ste bili stari kada se to desilo?

Adrain: Mislim da sam imao oko 16 ili 17 godina.

Šon: Gdje ste bili? Da li je to bilo u SAD-u? U Majamiju? Gdje ste se preselili kada ste imali 16?

Adrain: To je interesantna stvar. Učinio sam ono što su mi rekli, spakovao sam sve. Onda sam dobio poziv od jednog mog prijatelja, koji mi je rekao da se sretnem sa tim momcima koji su tek došli iz Japana, martijalni umjetnici, koji su nakratko osjeli u Majamiju. Rekao sam, „čovječe to je za mene, volimo martijalnu umjetost!“ onda sam otišao da ih vidim i postali smo prijatelji, i evidentno oni su vidjeli nešto, možda ne čudno, ali nešto drugačije u meni, i pitali su me da li želim da im se pridružim, i da postanem dio grupe, i ja sam rekao, „da je to odlična konekcija za mene!“ Tako sam otišao da živim sa tim ljudima, i postao sam Crni Pojas i uključio se u Budističku filozofiju.

Šon: Da li su oni imali Ašram, kao Dojo, ovdje u Majamiju?

Adrain: Da, ovdje u Majamiju. Imali su oltar u svojoj kući. Tako, sam živio sa njima 4 mjeseca. Otišao sam da živim sa prijateljem kojeg sam upoznao tamo i koji je bio sa njima otprilike godinu dana. Nakon toga sam dobio posao. Onda sam otišao da živim sam i konačno dobio sopstveni stan. Ali sam ostao u bliskom kontaktu sa svima njima, trenerajući za moj Crni Pojas.

Šon: Znači počeli ste biti nezavisni veoma mladi.

Adrain: Veoma mlad. „Oni“ su me počeli udarati, veoma rano, da bi me nečinili zrelim u veoma ubrzanom tempu na mnogim nivoima, i rekli mi da nikada ne zavisim o nekome i da nevjerujem mnogim ljudima.

Šon: Da li ste ikada vidjeli vašu majku i oca ponovo?

Adrain: Ne, oni su mrtvi, u fizičkom smislu.

Šon: Žao mi je.

Adrain: Oni su bili prilično stari. U to vrijeme, sa tom porodicom, imam polubrata u Njujorku, i to je sve. Nemam nikog više od porodice.

Šon: Šta se desilo sa fizičkom dušom od ... nisam siguran koje je njegovo orginalno ime, ali orginalna duša drugog tijela. Mali dječak koji ste nekada bili.

Adrain: Rekli su mi da su ga uzeli u Južnu Ameriku da ga reinkarišu, u porodicu, što je veoma interesantno, u porodicu sa novcem, i oni su u metafizičkim stvarima. Tako da mu je mnogo bolje. Dogovor je bio prilično dobar za njega. Dobar za njega, za nas, za sve. Jer on nebi uspio. On je umirao, i emotivno nije bio dobro sa tom fanatično religioznom porodicom. Oni su ga izluđivali, znate.
Ja sam izluđivao tamo takođe. Bilo je trenutaka kada bi dolazio iz škole, i vidio sveštenika i psihijatra u kući, jer su mislili da je đavo u meni. To je bilo ono što su oni govorili.

Šon: Zato?

Adrain: Da, jer bi se zezao sa tim ljudima. Govorio sam im budućnost, govorio sam im ponekad šta su sanjali, i to im je smetalo. Vidio sam šta će uraditi. Govorio sam sa tim ljudima kao da su bili neki eksperiment u kući, znate. Ne na maliciozan način, znate? Samo sam želio da vidim neku reakciju, da naučim sebe, i kako će oni shvati stvari, znate. Igrao sam se okolo sa tim, ali šta je se zaista desilo, je bilo da sam u te tri nedelje moga dolaska u ovo tijelo, napustio Crkvu, to je zaista ono što se desilo, onda je zlostavljanje i iskorištavanje postalo veoma jako.

Šon: Napustili ste katoličku crkvu? Kada vam je bilo 10, i rekli ste roditeljima da ne želite više da idete?

Adrain: Da! To je bilo to, jednostavno tako.

Šon: Kada se desio vaš prvi kontakt? Kada je bio vaš prvi fizički kontakt? Kada je bio prvi put kada ste zaista ukrcani na brod, da li se sjećate toga? Fizički, nakon što ste dobili vaše novo tijelo.

Adrain: ... Moraću da se podsjetim. Postojali su trenuci kada su to radili fizički i bilo je trenutaka kada su to radili astralno, i ponekad je to veoma slično fizičkom. Mislim da je sledeći put bio odmah, istog trenutka, i to je bilo u stvarnosti danima, u istom parku. Onda se sjećam jednom, van Narančaste Kugle... Došao je mojim biciklom, i sa mojom fudbalskom loptom, i jednostavno počeo šutati, i ostajao bi do kasno u noć.

Šon: Znači vi ste bili vani igrali fudbal, i oni bi došli dole i pokupili vas?

Adrain: Tako bi se desilo za kontakt.

Šon: Van Narančaste Kugle? Da li je to bilo van, ili je ustvari bilo u Narančastoj Kugli?

Adrain: Ne, ne. Na velikom parkingu, na travnatoj površini, oni su imali veliku stvar tamo. Promijenjena je danas nego kada je orginalna otmica učinjena. Prije je bilo veće. I to je način na koji bi oni to radili, znate? Moj mali bicikl, vreća fudbalskih lopti. Bio sam prilično dobar u šutanju lopti. Bio sam šuter za srednju školu u Majamiju i težio sam da postanem profesionalac, čak su jednom, neki ljudi iz novog Engleskog patriota težili da me privuku, ali su onda zvali Bostonski patrioti. Došli su pravo na igralište, i rekli su mi „ti si dobar šuter golova. Možeš igrati za nas.“ Tako sam počeo pripremati sve da idem. Nešto mi je reklo da odustanem, jer bi me to odvuklo u drugom pravcu u mom životu, tako sam ih odbio. Ali, danas, još uvijek imam dio mene koji se pita „kako je to moglo izgledati?“ Mogao sam igrati profesionalni fudbal, možete li to zamisliti?

Šon: Imali smo mnogo bolje stvari planirane za vas, vjerujte mi. A tako i Plejedanci vjerujem. Da li su vam oni ikada dali razlog, kao zašto su baš oni izabrali tijelo u kojem ste sad? Kao i zašto su izabrali vas u to vrijeme?

Adrain: Jer jedna od stvari koje su mi rekli je bila da su oni znali ljude u porodici, mnoge članove porodice ovog tijela. I sve inkarnacije. Oni su imali konflikte sa istim ljudima koji žive u toj porodici malog dječaka. Ne samo to, nego su postojale stvari tu još od prošlosti, koprcale se, koje su trebale biti savladane i riješene. Ali na vrhu svega ostalog, na mnogim nivoima, koje su bile pravične za mene, odlučeno je da dobijem izvrsno iskustvo. Što i jesam. To je bila jedna odlična škola. Bilo je teško, skoro me je uništilo mnogo puta. To je cijela stvar. Bilo je veoma dobro. Sazreo sam. Pomoglo mi je na mnoge načine, na mnogim nivoima. Tako da su mnoge stvari kao te bile razmatrane. Proces učenja, karmički proces... je takođe bilo pažljivo planirano. Zato. To je glavni razlog.
Tako, upoznao sam mnogo ljudi koji nisu bili za mene. Ali sam zato imao stvari za ispuniti sa njima i učiti. Tako, sve do danas ja i dalje učim samo malo više dok ne napustim ovo područje. Spremam se da odem svakog trenutka, nisam siguran.
Oni mi ne govore sve. Znate kako to ide. Oni ne vole da zaplaše. Oni mogu činiti različite stvari. Pretpostavljam da trebam energiju ovdje. Oni mi uvijek govore, „ti si postao učitelj u ovoj eriji, tako negativan i tako štetan, dječko, može se osjećati zadovoljan“, da li znate šta sam pod tim mislio? Možete postati dobar učitelj. To je ono što se desilo meni. Želim da radim nešto bolje sad.

Šon: Kada osjećate da ćete apsolutno napustiti Majami?

Adrain: Mislim apsolutno, prije tri godine. Jer postoje stvari koje se mogu desiti i ranije. Ali budući da znam da stvari mogu biti promijenjene, uvijek pokušavam da kažem da stvari mogu biti ili štetne ili odstranjene.

Šon: Negativne stvari?

Adrain: Stvari koje imaju veze sa geološkim remećenjem i slično tome. I nisam uvijek razmišljao o tome i nije me briga previše. Uvijek mislim da ako nije za vas, nije za vas. Vi ćete biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Nemorate razmišljati o dobijanju novca da kupite zemljište u Sjevernoj Karolini, ili plašite se ovoga ili plašite se onoga. Ja ne vjerujem u to. Ne razmišljam u tom smislu uopšte. Vi možete biti na najopasnijem mjestu i brod će sići u istom trenutku i uzeti vas i to je to.
Slijedi nastavak.
www.joschua.org

Vrh

Naslov: Poruka-nastavak
PostPostano: pet jun 15, 2007 3:26 pm 
Član foruma

Poruka od plejadanaca.

Šon: Šta tačno oni žele?

Adrain: Oni sada žele stabilnost. Znam da za neke to nema smisla, čak ih može i povrijediti, ali opet, oni kažu „imajte vjere!“ Oni su kontrolisani, i nema ništa o čemu bi se mogli brinuti. Neki ljudi, vide me kao nesigurnog, oni misle da sam malo lud, da sam lažov. Možda je moj slučaj zaista izlažiran. To je za naše sopstveno viđenje. Samo tako ja mogu produžiti graditi dobro i onda kada vrijeme dođe, mi ćemo započeti plan konkretnih dokaza, i onda odjednom svi će biti izloženi da skinu sopstvene maske. To je ono što mi radimo. Samo mi morate vjerovati. Mi smo ovdje da izložimo sve koji tu ne pripadaju. Ti će ljudi morati da ostanu iza, i svako ko se bude želio vratiti kasnije, mi mu nećemo dozvoliti. Tako, mislim da je to ono što ćemo uraditi. Mi ćemo započeti da radimo sa onim što imamo, ja ću vam dati pomalo s vremena na vrijeme informaciju u obliku fotografija i videa.

Šon: Sa video trakom „MAJAMI KONTAKTI“, i Randi Winters knjigom „MISIJA PLEJEDANACA“, i specijalnom TV mrežom koju sam planirao, mnogi ljudi će govoriti o vašem slučaju i svi će dolaziti sa svojim snažnim ubjeđenjem na ovaj ili onaj način.

Adrain: Zato što će doći vrijeme kada će moćni, primiti dokaze pravo u srž, kada će mnogo neospornih dokaza biti donešeni prema svjetlosti. Ali ti ljudi, oni neće biti u mogućnosti da budu dio moga projekta. Oni će to željeti, ali im neće biti dozvoljeno, nedozvolite im da uđu, ne razgovarajte sa njima. Oni su imali svoju šansu. Oni su mogli reći: „Pa, možda je ovo pomalo čudno, ali hajde da dadnemo momku šansu“, znate, i to pokazuje da oni imaju srca i da žele da znaju istinu kao ljudi. Bar neće biti eliminisani veoma brzo. To su oni za koje mi želimo da saznamo gdje su. Ali drugi, nevjernici, oni neće dobiti ništa u budućnosti, na bilo kojem nivou. Tako da sam već saznao kome vjerovati a kome ne.

Šon: Da li je postojala veza između ET i Nacističkih Nijemaca?

Adrain: Da. Kroz Tul i Vril Tajna Društva. ET oni uglavnom uspostavljaju kontakt samo sa onim veoma negativnim. Al čak i oni ET, iz određenih razloga, će se takođe promijeniti. Postaće Bolji. Ja ću vidjeti šta će se dogoditi i kako se oni ponašaju kada... to pogodi obožavatelje... kako vi to kažete? Svi oni zajedno kao grupa, orginalni ljudi koji su bili dio scenarija u drugom svjetskom ratu. Mi ćemo vidjeti koliko su se oni zaista promijenili. Znam da su se napokon i oni Nijemci promijenili na bolje. Sada ET, mislim da oni imaju još uvijek neke stvari da prođu, ali se mijenjaju. Njihov vođa, taj Aštar Šeran...

Šon: Koje je vođino ime?

Adrain: Aštar Šeran. Takođe je zvan Arusak, koje je njegovo pravo ime?

Šon: Da?

Adrain: On im je dao [Nijemcima smo podvukli] tehnologiju, i pomogao je svima njima, zajedno sa Hitlerom, da to dobiju. To nema nikakve veze sa činjenicom da je Devet Porodica imalo tu tehnologiju i prije svega toga. Hitler je dobio ovu tehnologiju tridesetih godina dvadesetog vijeka. Oni ljudi koji su bili pod kontrolom Hitlera i pod kontrolom Nacističke partije, Tul Društvo, prava kopilad, sve te stvari, čitava stvar... Devet Porodica je imalo svu tu tehnologiju mnogo prije nego što je data Hitleru i Nijemcima... još od 1800. godine. Devet Porodica je otpočelo veoma snažne kontakte sa zlobnim ET stotinama godina unazad i oni su im pomogli u građenju svih tih uspješnih stvari.

Šon: Vi govorite da je Aštar bio jedan od onih koji su pomogli Hitleru da pobjegne?

Adrain: Da. On je uradio neke veoma loše stvari. Ali, on se može u dogledno vrijeme u budućnosti promijeniti. Vidićemo. On je Plejedanski Otpadnik taj Aštar.

Šon: Da li je tako?

Adrain: On je jedan stari Plejedanski Otpadnik.

Šon: Zašto bi Devet Porodica odabralo Nijemce da bi počeli puštati tu tehnologiju? Ili da bi razvili tu tehnologiju?

Adrain: Zato što su Nijemci, izabrani kao njihova policija. I zato jer su Nijemci najbliži genetski praocima Devet Porodica. Oni imaju tuđu genetiku od tih ET. Oni su Stari Lirani i Plejedanci. Stari ratnici poput Lirana i Plejedanaca kjoji su silovali i pljačkali kroz galaksiju milione godina unazad. Zato su oni tokom rata ... dali mi dovoljno vremena da vam mogu nešto objasniti. Vi to već znate, manje ili više, ali ljudi treba da znaju.
Rat, kao i svi drugi ratovi, je uvijek kontrolisan od strane Devet Porodica još od ko zna kad. Iz generacije u generaciju. Samo da bi napravili novac, kreirali masovne genocide da bi kontrolisali populaciju i preuzeli zemlju. Oni uvijek kontrolišu sve koji su upleteni u to. Oni imaju zajedničke susrete tih Unutrašnjih ljudi i oni kažu, „pa, sutra je tvoj red da dovedeš svoje strupe i uništiš sve njegove trupe.“ To je kao lažno rvanje. Oni se sastanu zajedno i kreiraju lažni scenario, i svi dobiju komad kolača, i to je ono što se deševalo već hiljadama godina.
Oni su izabrali SS i sve te ljude, Nijemce, koji su ustvari postali policija, u vremenu kada se sve to dešavalo, dok su radili sve te stvari, i drugi svjetski rat i prije, i u budućnosti takođe, jer su ustvari oni takođe bili jedni od onih koji su kreirali CIA... Nijemci su to radili. Nijemci su svi visoki instruktori od CIA instalacije, gdje god da su. Svi učitelji su nijemci i do današnjeg dana. Ne postoji ugovor koji govori da je to način na koji stvari trebaju biti urađene, nego je to jednostavno zakon, i jednostavno je tako. Svi su oni pod kontrolom.

Šon: Da li se sjećate imena? Spomenuli ste Devet Porodica nekoliko puta. Da li se sjećate imena tih Devet Porodica?

Adrain: Da, znam, ali nebi želio reći.

Šon: Da li su Rotšildsi vođe? Da su Hapsburgovci upleteni?

Adrain: [Smije se kritički.]

Šon: Šta u vezi kraljevske porodice?

Adrain: Nećete objaviti ovo zar ne?

Šon: Mi želimo da znamo samo zbog sebe. Neću objaviti ništa osim ako vi ne kažete da je uredu.

Adrain: Ne. Vi možete reći šta se dešava. Ali, izostavite imena. Jer je to negativna karma, i mi ne želimo da oštetimo bilo koga. Mi moramo zapamtiti, da su oni takođe mi, i imaju pravo da rade to što rade, baš kao što i mi imamo pravo da radimo ono što radimo. Ali mi ne želimo da povrrijedimo nikoga, iako znamo šta oni rade, to je uredu. Jer sve je to dio plana. I drugi ljudi koje vi znate, ti komiteti. Šta je to? Triletarni i CFR, oni su samo ljudi koji su iskorišteni.

Šon: Dali su svi od devet porodica predstavljeni u Bilderbergovim sastancima?

Adrain: Da, oni su glavni za sve te ljude. Sve te grupe... Bilderberg kako ste vi spomenuli. Šta je bilo ono drugo što ste rekli?

Šon: Vijeće Inostranih Veza.

Adrain: Imam prijatelja koji je nekada bio šef tim ljudima kada su se sastali zajedno. Sa veoma visokim oslobađanjem u vazduhu. Znate? On je bio Nijemac. Rekao je da su svi bili tamo na NATO samitu, u vrijeme kada je Nikson bio predsjednik. Moj prijatelj je bio u uglu uzimajući hranu, i onda je čuo kada je Nikson počeo pričati o nečemu čega se moj prijatelj ne sjeća, i zahtijevati neke stvari.
Ali u sredini sobe, gdje je Nikson sjedio, za dugim stolom, su bila tri mladića. Veoma mlada, privlačnog izgleda, veoma lijepo obučeni, tokom čitavog sastanka oni su bili veoma tihi i tajanstveni. Nisu ni jednom razgovarali nisakim. Kada je Nikson počeo govoriti, mladić u sredini je počeo vikati na Niksona govoreći, „Vi ste glupi! Držite ta vaša usta zatvorenim!“ Moj prijatelj, kada je vidio i čuo to, se zaprepastio.
On je rekao da je Nikson ustvari fizički pognuo glavu ka dole i nije želio pogledati čovjeka u oči. Niksonovo je lice pocrvenilo i on se počeo tresti kao dijete koje su upravo izgrdili. A sad, ko je bio taj mladić u sredini? I druga dvojica do njega? Nisu imali više od 30 godina starosti, vičući na Predsjednika SAD!

Šon: Pitam se da li je se Watergate desio nakon toga?

Adrain: Znam! [Smijeh] i nakon toga došao je Watergate.

Šon: Da li tih Devet Porodica imale pristup bazama na Mjesecu?

Adrain: Oni su oni koji su imali tu naprednu supertehnologiju još od 1800., vjerujem. Ko zna prije toga, ja neznam. Dugo vremena. Stvar koja se desila Nacistima je to da im je dat jedan dio tehnologije koji im je bio dozvoljen da ga posjeduju. To je bilo kao da su vraćali to Policiji kada bi se rat završavao. Ali poslije ćemo doći do toga. Vidjeće te kako ću to povezati. Ako to ne uredim, podsjetite me.

Šon: Uredu.

Adrain: Oni su znali da nakon rata da svi učesnici neće uništiti sve. Čitava savjsnost je bila u potpunosti posvećena pravljenju novca. Tako su oni trebali Naciste da odu i naprave CIA, koja se ustvari brinula o tim ljudima, bivši Nacisti su bili kriminalci, kada bi otišli bilo gdje na internacionalnom nivou, da bi se dokazali. Zato je CIA namjenski i izgrađena.

Šon: Kao njihova privatna Policijska sina?

Adrain: Da! I to je ono što ima veze sa današnjim danom. Današnjim danom! Ali, Devet Porodica imaju tehnologiju od tih skrivenih naučnika za koje niko nikada neće znati. Svi naučnici koji su Nijemci, i oni koji su došli nakon drugog svjetskog rata... oni su zajedno na Mjesecu. Oni su jedno na Marsu. Oni su tamo od 40-ih. 40-ih su doveli neke Francuze i Japance takođe. Stotine hiljada ljudi je tamo gore. Stotine hiljada ljudi živi pod zemljom. Oni su doslovce napravili to da izgleda kao Zemlja. Imaju jezera, drveće, imaju sve. Mogu preživjeti zauvijek, ništa im ne treba. Sve sam to vidjeo kada sam putovao tamo na astralnom planu.

Šon: Podzemlje na Marsu?

Adrain: I na Mjesecu takođe.

nastaviće se.
www.joschua.org

Vrh

Naslov: nastavak poruke
PostPostano: sub jun 16, 2007 3:55 am 
Član foruma

Šon: Da li je tu bilo nekih indigo - ljudi na Marsu koji su protestovali kada su se našli gore? Da li je neko otišao sa Marsa?

Adrain: Ne. Ali u drugu dimenziju, da. Ali ne fizički onako kako mi to vidimo. Sve je pustinja.

Šon: Na Mjesecu, veliki toranj koji je NASA naučnik Ričard Hogland, priča o njemu. Recite mi šta je to.

Adrain: To je kao aerodrom, stvar slična Majami aerodromu, kontrolni toranj.

Šon: Ričard Hogland kaže da je 20 milja visok i da je napravljen od stakla? To je komunikacioni toranj za neki aerodrom?

Adrain: Da. Ali to ima veze sa Starim Ratovima sa Malonom, od prije mnogo vremena, stotine hiljada godina unazad. Mislim da je ne koriste sada nizašta. Oni su vjerovatno probali da je aktiviraju ali neznam da li su bili uspješni, to je još jedna od mnogih stvari koje sam vidio na Marsu. Tornjeve, piramide i monomentalne građevine.
[Dodata bilješka: Malona je ime koje su Plejedanci dali petom planetu u našem solarnom sistemu koji je raznio sam sebe na atome u velikom ratu prije 200,000 godina. Ono što je ostalo od Molone je sad Pojas Astereoda.]

Šon: Da li ste se približili tim gore i vidjeli ih sve?

Adrain: Na astralnom planu. Prije mnogo godina vidio sam svu moć. Kao gigantsku trkaću stazu, ili kako biste vi to već nazvali? Kao pistu za uzlijetanje. Izgledala je napuštena. Ali većina toga je pod zemljom.

Šon: I šta su tih Devet Porodica planirali za nas i ostatak svijeta u nekoliko narednih godina? Kao prvo: kako vi znate plan, i kako znate šta su oni planirali?

Adrain: [Smijeh] Čovječe, to je teško pitanje! Kao prvo, jer sam i ja bio dio toga jednom. U drugoj inkarnaciji bio sam jedan od tih ljudi.

Šon: Jedan od Devet Porodica?

Adrain: Dio toga. Ne direktno. Jedan od oficira.

Šon: Prije koliko?

Adrain: 1930-ih. Nemojte se zbuniti. I ne brinite. Jer mi možemo ići i imati milione životnih doba, između života koje imamo ovdje na Zemlji, sa stvarima koje su u mojem pamćenju od onoga što sam vidio.

Šon: Koji su njihovi planovi? Vi ste ranije spomenuli tri stvari.

Adrain: Prva stvar je da se kreira masovni genocid. Jer su oni pod naredbama moći „Starješine“, Starih Otpadnika Lirana iz Atlantide i njihovih potomaka. Ti mladići su bili veliki Nad-lordovi zvani YHWH.

Šon: Kako su zvani?

Adrain: YHWH, [Ich Whick] Što je naslovno značenje „Vrhovni Vođa“ ili „Mudri Kralj“.

Šon: Ish Wish?

Adrain: Tačan izgovor toga je ICH Whick. Neki ljudi kažu Jahveh ili Jehovah, ali Ich Vhick je tačan izgovor zbog moći koja se kreira kada to kaže tačno. Veoma je moćno. Dolazi od orginalnih Lirana koji dolaze od jezika koji je kreiran životnom silom. I iznosi moć. Kao da to pjevate, znate? Jevreji su koristili to ime, ali im nikad nije bilo dozvoljeno da ga izgovore!
Imali su naredbe od Starih Nad-lordova da kreiraju masovni genocid. Zbog tog čišćenja, oni su trebali da kreiraju novu rasu, jače ljude, od ljudskih bića koja su preostala, tako da se oni mogu ustvari reinkarnisati sa svojim slugama i oficirima. Oni se vraćaju! Jehovah Grozni je jedan od njih! Jer oni ne mogu pobjeći vibraciji Zemlje. Oni ne pripadaju ovdje izvorno. Ali oni su umrli ovdje tako da su i zaglavili ovdje. Oni nemogu biti inkarnisani jer bi eksplodirali u običnom ljudskom tijelu. Vibracija ovdje je ta koja ih vuče, nemogu joj pobjeći. Prirodno, ovo je veliki problem za njih. Ali, oni su oni koji stoje iza svih nevolja koje ste vidjeli u istoriji svijeta.
Ti Nad-lordovi su zaglavili u astralnom svijetu i nemogu napredovati dalje. Oni žele da se vrate ovdje na ovaj dimenzionalni plan. Oni su porodice tuđinaca koji su ustvari odgovorni za razaranje Atlantide. Oni su još uvijek ovdje. I žele da kreiraju čitav globalni genocid, da obnove super rasu. To je čitava misterija iza svega što se dešava. Onda žele da ostave nekoliko procenata sub-ljudi, da je koriste kao robovsku rasu koja je i ljudska ali takođe djelimično robotoidna. Koristeći svoju tehnologiju da bi olakšali njihovo kontrolisanje, kao što su implanti.

Šon: Ta „robovska rasa“ ćemo vjerovatno biti mi!

nastaviće se.
www.joschua.org

Vrh

Naslov: nastavak interv.
PostPostano: sub jun 16, 2007 4:09 pm 
Član foruma

Adrain: Nevjerovatno je šta su oni planirali! Ti ljudi još uvijek neznaju koju će rasu da koriste kao „sluge“. Vjerovatno sve one koji preostanu.
Oni planiraju tako mnogo stvari. Planiraju drugi rat. Kao da su planirali i sve ostale. Oni ustvari ne samo da prave novac i pomažu jedni drugima nego oni gledaju na ubijanje kao nešto fantastično među ljudima koji imaju problema. Tako da i to rade. Oni imaju sve te spravljene droge. Spravljene viruse. Mikrotalase. Svu tehnologiju. Vi mislite da znate većinu toga, ali ne možete čak ni sanjati o onome što oni imaju! Oni žele potpun Genocid i preuređenje zemaljske ljudske rase.
Oni konstantno pokušavaju da ubrzaju kruženje Zemlje sa atomskim talasima da zamijene polove, jer je to prikladan način da se eliminiše veliki broj ljudi, i da se izdvoje po vrstama sav otpad ili „sub-ljudi“, kao što vas oni zovu. Ovdje dole sve je rasčišćeno tako da se oni mogu vratiti. To je jedan od razloga zašto su osnovali čitavu civilizaciju na Mjesecu i Marsu. Tako, da sve mogu ostaviti iza, i onda se vratiti i napraviti sve novo.

Šon: Ko će ih zaustaviti? Šta vi mislite da će se desiti?

Adrain: Oni će se ubiti na kraju svega. Zbog vibracija Nove Ere. Zbog novog Zodijačkog polja energije Vodolije.

Šon: Vladajuća Frekvencija?

Adrain: Da! To je odličan naziv za to! Oni neće biti u mogućnosti da krenu protiv nas. Jer ta energija radi na veoma interesantan način, jer povećava i kombinuje sve energije koje imamo ali savjesno i u svrsi. Takođe dolazi iz Kolektivne Savjesti... od Bića iz centra galaksije i centra univerzuma. Uglavnom iz naše galaksije. Ta energija aktivira našu DNK u svrsi počinjanja ere Vodolije, i pogodiće sve u ozbiljnom smislu kao prirodno moćna podrška. Ljudi koji su inače nebalansirani, nesigurni, će to postati još više, i ljudi koji su metafizički će postati više metafizički. Više dobrih lijepih srca i više ljubavi. Tako da se širi i povećava bilo gdje u vama. Ti momci o kojim govorimo, oni su izabrali proceduru učenja iz svojih sopstvenih duša da budu nebalansirani. Tako, ta će ih energija ubiti. Sami će sebe ubiti. Oni će da polude potpuno, ili eksplodiraju ili jednostavno umru. Mislim, to je to. Oni nemogu i neće biti u mogućnosti da zadrže tu energiju. Nemogu pobjeći od svoje sopstvene!

Šon: Je li to o čemu Projekat HAARP [Visoko Altitudni Auralni Istraživački Projekat] govori o bobmardovanju svih elektromagnetnih frekvencija i svoj zagađenosti? Oni pokušavaju da ustvari unište evouiliranu DNK ljudske rase?

Adrain: Da, oni to rade jer znaju da su ljudi postali veoma opasni. Saznali su šta se dešavalo svih ovih godina, i ili je sad ili nikad. Tako, oni su veoma nervozni, i veoma uplašeni. Zato nas oni pogađaju mikrotalasima i uništavaju kvalitet naše hrane. Oni žele da urede nešto sad. Oni su protiv zida. Znaju za energiju Uspinjanja i Zodijak. Oni znaju sve o energiji kolektivne savjesti. Oni znaju da se ljudi mijenjaju i znaju da se nešto može desiti, i zato će Alijansa doći da se umiješa. Oni to neće uraditi, ali, zato oni imaju baze na Mjesecu, vojne baze, svo oružje van orbite u slučaju napada. Slično stvarima Zvjezdanih Staza. Ali to neće biti napad od neke tuđe rase, kao što ljudi misle. Ne. To je napad od aktualne GALAKTIČKE VLADE. Kao roditelj koji silazi dole do malog djeteta koje je počelo paljbu, udarajući ga i govoreći, „to je dosta! prestanite!“ Oni su uplašeni. Oni osjećaju da je svo to naoružanje bilo za rat protiv Rusije ili Kine. Ne, ne, ne! Ono će biti korišteno protiv privilegovane Vanzemaljske Alijanse ako se umiješaju, ili protiv nas ako se umiješamo previše. Oni znaju da se nemogu izvući sa onim što su radili ovdje zauvijek.

Šon: Ko je Alijansa?

Adrain: Univerzalna Alijansa Planeta.

Šon: Koliko ih je?

Adrain: To je ono što sam zaboravio. Sve informacije su bile u mojim bilješkama.

Šon: 48 umiješana svijeta u ovom sektoru? Više od toga?

Adrain: Ne, ne. Mnogo više. To je linija koja je utvrđena u svim dimenzijama, svugdje i ima mnogo ramifikacija. Jedna konfederacija je povezana sa drugom, i to je sve uvezano sa drugom alijansom. Oni su svi međusobno povezani od strane ratničkih zbivanja i dogovora. Tako je, porodično članstvo beskonačno. Prelazi čak i u drugi univerzum. Imao sam to sve, sve brojeve, napismeno u mojim bilješkama, koje je neko uzeo. Imao sam članove Alijanse koja kontroliše ovaj dio galaksije, to je u Andromedi.

Šon: Andromeda galaksija ili sazviježđe Andromede?

Adrain: Obje. Obje su veoma visoke i obje imaju veze sa ovim iz nekog razloga.

Šon: Vraćajući se opet na budućnost. Šta je druga stvar, iznad genocida? Dobro, prva stvar je genocidni rat. Gdje i kada će početi?

Adrain: U Evropi i na Bliskom Istoku.

Šon: Ko će biti glavni učesnici u tome?

Adrain: Izrael će imati neke veze sa tim i ljudi na Mediteranu. A kasnije i Kina će se umiješati. Malo po malo svi će završiti tako što će izgubiti kontrolu i biti uvučeni u to. Ali, naravno, vođe su sve spasene i ujedinjene baš onako kako smo mi. Smišljajući i planirajući sve ovo. Niko zaista nije ničiji neprijatelj. Žao mi je. Ljudi su samo navučeni kao i uvijek... kao šape u igri sira.

Šon: Koliko dugo će trajati sledeći rat?

Adrain: Dvije ili tri godine.

Šon: To je sve? Da li znate kada počinje?

Adrain: Navodno negdje oko 1998. ili 1999. Oni su sve to isplanirali, cilj u brojevima za eliminaciju određenog broja ljudi.

Šon: Koliko?

Adrain: Imao sam sve zapisano.

Šon: Pretpostavimo...

Adrain: Nekoliko milijardi...

Šon: Da li će koristiti atomsko oružje?

Adrain: Oni su mnogo napredniji nego atomsko oružje. To je nešto mnogo čudnije. To je meteorološka kontrolna tehnologija koju su već koristili. Ako se mogu sjetiti kada sam ih vidio, oni su kreirali velike vjetrove. Možda pet uragana u isto vrijeme. Vi znate da samo jedan može da uradi mnogo.

Šon: Znači napraviće tako da izgleda kao prirodna katastrofa.

Adrain: Da. Oni koriste različito oružje. Oružje koje ljudi nikada ranije nisu vidjeli, koje čak nemogu ni zamisliti. To je nešto čak i iznad filmova naučne fantastike, iz nekog kiselinskog obaranja, ili bilo čega, to je zaista nešto čudno.

Šon: Znači kao zemljotres indukovan uređajima, uragan indukovan uređajima?

Adrain: Da, meteorološka kontrola.

nastaviće se.
www.joschua.org

Vrh

Naslov: nastavak
PostPostano: ned jun 17, 2007 6:21 am 
Član foruma

Šon: Znači, mi nećemo misliti da je rat, zar ne? Mi ćemo misliti da je to prirodna katastrofa.

Adrain: To će onda biti opravdanje da se počne koristiti regularno konvecionalno oružje jer ljudi nemaju hrane, i to je najveći problem. Nacije će možda još imati u zalihama, nešto žita, i druge nacije će doći da uzmu svu tu zemlju da prežive. Oni će narediti glupim kapetanima u nižim rangovima da to urade. Oni misle da igraju pravi rat, znate? Tako da će ustvari izaći i započeti niži rat sa konvencionalnim oružjem. Ja ću otići iz vještački indukovanih atmosferičkih i geoloških problema i plašim se da ću otići u konvencionalno naoružanje nakon tog.

Šon: Šta je sledeća stvar, druga stvar o kojoj ste govorili. Postojale su tri stvari?

Adrain: Podsjetite me...

Šon: Genocid je bio prvi od ciljeva Devet Porodica. Bila su još dva?

Adrain: Druga je: genetski inžinjering savršena posebna tijela za porobljenu rasu, i onda stvaranje savršenog tijela koje može zadržati jedinstvenu energiju za ET koji će željeti da dođu, i koji nemaju gdje da odu. Stari Tuđini smatraju ovo svojom stvarnom imovinom.Oni neće odustati sve dok ne dobiju ovaj svijet.Oni su ga već imali ali samo žele da ga okuse malo bolje nego što to mogu sad. Za njih je to kao da mirišete dobar odrezak, ali niste u sposobnosti da ga jedete. I konačno oni žele potpunu kontrolu nad Zemljom i na ovaj čitav sektor svemira.

Šon: Zašto jednostavno ne preuzmu sve još sutra? Već imaju svu moć. Šta ih sprečava?

Adrain: Postoji mnogo dobrih ljudi na ovom svijetu. Naše vibracije, u nama, je ono što ih sprječava. Mi smo poslednja linija odbrane, bez obzira znamo li to ili ne. Naše sopstveno polje moći. Postoje još uvijek mnogo dobre ljubavi, mnogo dobrih otvorenih srca, mnogo kosmičnih ratnika i benovalentnih izvanzemaljaca koji pomažu takođe. Veoma suptilno. Oni su takođe veoma uplašeni da ako oni odu predaleko izvan na otvoreno, moglo bi biti uzvraćeno.

Šon: Oni nisu u žurbi, zar ne?

Adrain: Da, da! Benovalentni izvanzemaljci su im na putu! Mi smo im na putu! Još uvijek postoje dobre stvari koje se dešavaju. Oni nemogu samo tako preuzeti sve? Njihova energija je veoma moćna, ali krhka... Lako sagori. Tako je to sa silama tame. Potrebna je samo mala svijeća da obasja čitavu sobu. Oni se samo moraju osigurati da mi ne upalimo tu svijeću.

Šon: Postoji li drugi veliki Antihrist, drugi veliki svjetski vođa koji dolazi na vlast?

Adrain: Postoji vjerovatnoća. Ali nije definitivno... Sa žigom.

Šon: Nostradamus je govorio o trećem velikom Antihristu, čovjek u plavom turbanu. Imao sam neke nesuglasice sa njim i njegovim ujakom na astralnom planu. Dolazak Arapskog vođe Islamsko-Kineske konfederacije. Da li ste vidjeli nešto od toga?

Adrain: On će doći govoreći da je jedan od inkarnacija nekog starog proročanstva iz Biblije, i da će Biblija reći da je njegov dolazak bio predskazan. On će doći kao religiozna figura. Veoma dobrog izgleda, takođe i veoma snažan. On je inkarnisan već, ali da li će uraditi sve to, još uvijek neznamo. Moglo bi se promijeniti. Postoji čovjek koji će doći do velike moći, ali je takođe i pad crkve povezan sa njim.

Šon: Pad Katoličke Crkve?

Adrain: Da, ali vidio sam to mnogo konkretnije. To je mnogo više mnogo povoljnije, mnogo snažnije, i moglo bi prisvojiti i više ali, drugi čovjek, niko čak nikad nesmije ni saznati da je on ovdje, ali on može postati i nešto drugo. Ali onda ljudi mogu reći, „oni lažu, ludaci su pogriješili!“ Ja kažem ne, stvari su samo otišle drugim pravcem.

Kraj prvog dijela.
www.joschua.org

Vrh

Naslov: Brat Alex
PostPostano: uto jun 26, 2007 7:55 pm 
Član foruma

BRAT ALEKS
(Kolijer, Aleks)
i prijateljski Andromedi
Pametnije od Martianovih i mnogo bolje od Grejsa ili Reptoida, Andromedski prijatelji Aleksa nam donose ljubav i svjetlost <svjeze pripremljene i spremne za konzumaciju>

Predstavljanje

Hvala vam sto ste izdvojili vrijeme i pored svih obaveza dosli da cujete sta imam da kazem. Kada govorim, ne volim da govorim uz podsjecanje na ono o cemu sam govorio zadnje tri ili cetiri godine. Stoga, uz vasu dozvolu, zelio bih da jednostavno nastavim tamo gdje sam se prakticno prosli put zaustavio. Ukoliko trazite informacije, naci cete ih na internetu. Dakle, ukoliko ih zaista zelite, mozete ih naci na internetu.

Zelio bih da govorim o par stvari. Htio bih da vas upoznam sa istorijom koja mi je bila dostupna. Prilicno cesto cemo pominjati Jehovu i Nibiru, i takodje bih htio da govorim o Hopi prorocanstvu, kao i o mojim licnim razmisljanjima u vezi sa Hopi prorocanstvom. Isto tako zelio bih da vam procitam informacije od samih Morene i Viseusa.

Poceo bih tako sto cu reci da nisam cuo izlaganja svih ovdje prisutnih govornika. Siguran sam da su svi bili odlicni i da su dali odredjeni doprinos. Zapravo, svi vi ste uradili to isto. Izvrstan je osjecaj doprijeti do nekih od ovih stvari i vidjeti iste ljude. Ali, dame i gospodo, bicu brutalno iskren. Vi znate, neki od vas imaju price za ispricati, i neki od vas treba da se trgnu i pocnu da govore. Nasoj planeti su potrebne vodje, a mnogi od nas su polagali velike nade da ce nasi politicari biti ti lideri i da ce oni biti oni pravi. Stos je u nama, doslovno. Oni su zapravo samo pomogli da se sve zezne a nasa apatija je jos vise produbila problem.

Tako da ce par narednih godina biti izuzetno iskusavajuce za sve nas, pogotovo ovdje u USA, a pravo liderstvo covjecanstva ste vi. Ja vas molim da zaista ozbiljno razmislite o tome sta mozete preduzeti po tom pitanju, i da hrabro prihvatite tu ulogu vodje. To nije zbog mene. To nije ni zbog drugih govornika. Mi ovo radimo nadajuci se da cete vi preuzeti odgovornost i raditi ovo sto mi radimo. Nastavite dodavati buktinju, dakle propovjedati.

Sljedeca stvar koju zelim da kazem je da vecina ljudi samo zeli da cuje rijeci <ljubav i svjetlost>. Oni samo zele da cuju <kako do spasenja>, kako biti <spasen> i kako ce se svako postarati o svemu tako da vi ne morate da ucinite nista. Ukoliko ste i vi sad takvog misljenja, zaista bi trebalo da odete ovog trena, jer to nije poruka koju moram prenijeti. Postoje i <dobro> i <zlo>. Mi zivimo u dualitetu i vi treba da preuzmete odgovornost za dobro i za zlo, i da zivite u sredistu i jednog i drugog. Sustina je u nalazenju ravnoteze, koja je upravo u sredini. Svi mi tragamo za tim. Dok to ne nadjemo, nastavljamo da ucestvujemo.
Jedan veoma mudar covjek je rekao jednom prilikom <cinjenice ne prestaju da postoje, samo zato sto ste vi izabrali da ih ignorisete>. Vama, koji jednostavno zelite da cujete rijeci <ljubav i svjetlost>, porucujem da je to super, ali vi ste daleko od ravnoteze. Nama je potrebno liderstvo i ljudi sa idejama kako rijesiti probleme, pocevsi od vas, vase porodice, i lokalnog nivoa. Predsjednik i UN ne mogu potpisati komad papira i rijesiti sve. To pocinje odavde, na lokalnom nivou, i to pocinje u srcu. Samo vi to mozete uraditi. Ja ne mogu da izmijenim vase umove, ja vam cak ne mogu reci ni sta da mislite. Vi cete morati da zelite promjenu i da probudite vasu percepciju kako biste saznali sta se zaista desava. Ovo takodje podrazumijeva i hrabrost da se to sazna. U redu, to je moje stanoviste.

U narednih sest mjeseci, obratite paznju na sve NLO aktivnosti koje ce se zbiti na Grenlandu. Razlog tih brojnih dešavanja je jednostavno taj sto ce mnoge rase dolaziti i odlaziti sa polarnih prostora.
Zelio bih da govorim o Jehovi. Mnogo toga se moze reci o Jehovi i to je na jedan indirektan nacin u vezi sa Hopi prorocanstvima. Pre svega zelim da kazem da postoje ogromni rizici u vezi sa slamanjem sistema vjerovanja, ali da samo zato sto se u nesto vjerovalo hiljadama godina i sto je prihvatano kao takvo, ne znaci da je bazirano na cinjenicama.

Mi ne moramo da kreiramo ili ispunjavamo Knjigu Otkrovenja ili ispunjavamo Hopi prorocanstvo po kom smo svi mi na kraju unisteni. Ja zaista ne razumijem takvu vrstu sistema vjerovanja. Zasto vjerovati u nesto i priblizavati sebi nesto sto vas sve iskljucuje? Sada, poruka Andromeda je da smo mi kraljevstvo zbog nase genetike, koja ukljucuje i gene vanzemaljaca i primata. Mi smo izuzetno jedinstveni. Mnoge rase nas vide kao korisne, neke nas vide kao prijetnju.Meni nije potpuno jasno zasto predstavljamo prijetnju nekima od njih ili tu ima predrasuda i praznovjerja. Jos dok sam bio djecak, naucio sam da je predrasuda jedan vid vanzemaljske perspektive. Mi smo naucili taj oblik ponasanja i mi smo samo nastavili da ga prenosimo i propagiramo iz generacije u generaciju. To nije nikad bilo od koristi nasoj rasi. Nikad. Ne razumijem zasto to nastavlja da se propagira.

Zene koje su pričale pre mene su govorile o predrasudama. Realnost je da su predrasude veliki biznis u nasem drustvu. Sve se to vrti oko novca. Ponovo dolazim do onog sto sam istakao ranije,a to je da ste vi vođe, i da ćete morati da ustanete i preuzmete odgovornost. Ne govorim o <izlasku napolje i spasavanju svijeta>, vec govorim o porodicama. Budite heroj za vaše najbliže i za samog sebe.

Niko vas ne moze potući ili oboriti na koljena ukoliko ne dobije vas pristanak. Jel pratite sta govorim? Vi samo morate pristati i povjerovati u to smeće. Ukoliko ne pristanete, onda to nije istinski. To je tako jednostavno i prikriveno da ljudi to i ne vide. Nas svijet je sazdan od mnoštva nevidljivog. U redu, sada cu pročitati malu istoriju , a onda ćemo nastaviti dalje.

Jehova, jedan od Elohima

Bog iz Starog zavjeta je vanzemaljski. Da li je ovo pojednostavljenje dovoljno? Da li svako to shvata? I Bog iz Novog zavjeta je vanzemaljski. Ali oni nisu jedno i nisu isto. Mi cemo upravo da se bavimo jednim kog Hebreji nazivaju Jehova. Sada, Andromedi imaju ono sto bi mi mogli smatrati kamerom, a sto oni koriste dok putuju svemirom. Oni <fotografisu> mjesece, zvijezde i planete, a ta <kamera> snima stvari holografski. Zavisno od podesavanja, to ce takodje snimiti i aktuelnu istoriju onoga na sta oni usmjere <objektiv>.

Fotografisali su zaista mnogo kadrova nase planete i podijelili te holografske zapise u vremenske okvire, gdje mogu da vide i snime aktuelne dogadjaje po njihovom desavanju. Imam mnogo pitanja u vezi sa Starim i Novim zavjetom i osobom koja se zove Isus. Mnoge od nas muce ista pitanja. Naposlijetku, kako jedan bog <koji voli i prašta>želi da nas baci u ambis zbog činjenja grešaka? To je krajnje disfunkcionalno, jer vas strah od činjenja ili nečinjenja nečega baca u totalnu nepreduzimljivost. Vratimo se Jehovi. Dakle, Hebreji su ono što je preostalo od jednog plemena Kaldiana. Rijec Jehova, na izvornom jeziku, znaci <Jeste, bilo je i bice>. To nikada, ni u jednom momentu, nije znacilo <Tvorac svih stvari>. To znacenje je naknadno dodato. Zapravo razlog zbog kog je nazvan <Jeste, bio je i bice> je taj sto je zivotni vijek Jehove, poput mnogih vanzemaljskih rasa, veoma dug. Oni zive hiljadama godina. Andromedi, na primjer, zive u prosjeku 2000godina. Neki od njih zive vise od 4000 godina.

Kaldiani su bili potomci Sumerana. Mnogi dijelovi hebrejske religije i religije Sumerana su slicni. Knjige Mojsija ne govore da je Jehova jedini <Gospodar Eloha>na tom podrucju. Iz nekog razloga ljudi su samo pretpostavili kao istinito ono sto im je istorijski prenoseno od strane onih koji su imali moc. Abraham je smatrao Jehovu bogom zbog tehnologije Eloha koju je posjedovao i koristio za kontrolu primitivne mase. To je sve sto su oni koristili-tehnologiju. Ako biste danas uzeli nekoga ko ima dzu-boks, baterijsku lampu, CD plejer i kompjuter i smjestili ga u vrijeme drevnih Hebreja ili drevnog Egipta, ta osoba bi bila smatrana bozanstvom, zbog tehnologije. Razmislite o tome. Tehnologija je koristena da ulije strah u narod, i natjera ih na poslusnost kako bi izbjegli kaznu.

Mnogi<bogovi>su se sluzili istim. Marduk, Enki, En-lil su bili cuveni po tome. Ova vanzemaljska bica(manipulatori)su takodje stvorili i praznovjerje, jer je svaki od njih kontrolisao svoju grupu ljudi, i svaki o njih je izrodio populaciju na Zemlji. (Napomena Val Valeria: Od kad su ova bica postala jedna drugom rivali, i ljudi su se podijelili u grupe i okrenuli jedni protiv drugih za sva vremena). Prema Moreni i Viseusu, nase domorodacke americke rase su ono sto je preostalo od drevnih Vavilonaca koji su dovedeni ovdje od strane Enkija, bas pred <veliki Nojev potop>. Prema Andromedima, ovaj <Nojev potop>, kao sto je opste poznato, je doslovno bio rezultat pomjeranja planete Zemlje unutar suncevog sistema iz jedne rotacione orbite u drugu. Ovo pomjeranje je isto tako dodalo pet dana nasoj godini.

Megiji

Mnoga od vanzemaljskih bica koja imaju nasljednike ovdje (sinovi bogova ozenili kceri ljudske) vidjeli su svoje sinove kao meleze, tako da nasljednicima nije bilo dozvoljeno da napuste planetu. Prema Moreni i Viseusu, melezi su isprva nazvani Megi. Megiji. Zatim, mnoga tehnologija koju ti vanzemaljski roditelji nisu htjeli da ponesu sa sobom kada su odlazili je ostala u rukama tih meleza. Njima je data ova tehnologija, i mnogo toga je prenoseno iz generacije u generaciju.

Morena je rekao da trenutno jedno od mjesta na nasoj planeti koje posjeduje najbogatiju kolekciju vanzemaljske tehnologije je Nigerija, i koliko je meni poznato to je teritorija koja nije istinski istrazivana. Ova tehnologija je prvobitno bila bazirana na zvuku, boji i radiologiji.

Megi melezi su rezultirali kulturama koje su nama danas poznate kao Izraelska, Maja, Keltska i Arijska. Prema Moreni i Viseusu, <Titani> drevnog ucenja su iz Plejada sistema, i neki od njih danas zive na pojedinim planetama naseljenog suncevog sistema, a najbliza od njih je Venera.

Ropstvo: Nauceno ponasanje

Sada, Reptili. Reptili su prvobitno bili ovdje dugo vremena, mnogo prije nego se desilo genetsko eksperimentisanje od strane razlicitih vanzemaljskih grupa. Kako Sicin pominje, ovi genetski eksperimenti izvodjeni na planetarnoj populaciji su zapravo stvorili ropsku radnicku snagu(za rad u rudnicima itd), zato sto vanzemaljci sami ne bi radili teske fizicke poslove. Gdje smo culi za to ranije? Takva je i nasa sopstvena kreacija ropskog rada, koja je proistekla iz onoga sto su vanzemaljci ranije cinili nama.

Prema Moreni i Viseusu, prvo genetsko mjesanje ljudskih vrsta i primata desilo se 28.731.007god prije nove ere. Eto kako davno su oni poceli sa eksperimentisanjem i nastali su mnogi prototipi.

Svi nama poznati koncepti, ukljucujuci jezik i drustvene strukture su nam bili prezentovani od strane vanzemaljaca, kako onih <dobrih> tako i onih <losih>. Nasi preci su naucili ove strukture.

Prema Moreni i Viseusu, <Adam i Eva> uopste nisu bili prvi <muskarac i zena>. Zapravo, oni cak nisu ni bili pojedinci. Oni su bili plemenske rase.

Kontrola populacije: Kontrola snabdevanja vodom

Pitao sam Morenu kako su vanzemaljci bili u stanju da nametnu toliku kontrolu nad masama. On mi je rekao prvobitno tehnologijom, a onda dodao da je ono najvaznije za jednu primitivnu rasu kao sto je nasa, zapravo snabdevanje vodom. Morate da imate vodu.

Napomena Val Valerijana: ovo je glavni razlog sto su fluoridi, koji uticu na hipokampus u mozgu, dodati izvoristima vode-da bi se smanjio otpor prema tiraniji. Prouciti psiho-biheviorijalne funkcije hipokampusa!)

Atlantida: Porijeklo filozofije svjetlosti (prosvijetljenja)

Oduvijek, civilizacije nastaju i nestaju, unistavajuci same sebe. Civilizacija Atlantide je bila jedna od njih. <Svestenstvo> koje je prezivilo potonuce Atlantide je postalo poznato kao <Jedini od Nauge>. Prema Moreni, nasljednici ovog drevnog svestenstva Atlantide su popularno nazvani <Iluminati>(Prosvijetljeni). Nama je poznato da ti filozofski koncepti postoje i danas. Nazalost, glavni koncept je <potrebe nekolicine premasuju potrebe mase>. Po meni je to krajnje pogresno.

Kraj prvog dijela.
www.joschua.org

Vrh

Naslov: Brat Alex II dio
PostPostano: sub jun 30, 2007 4:23 pm 
Član foruma

Brat Alex II dio

Ljudski rat i odbrana orijentisani na crpljenje planete: bazirano na strahu;

Morena mi je 1991 godine rekao sljedece:

<U tvom vremenu i prostoru, izlivi straha ce biti izazov za sve vas. Svako od vas ko je obuzet strahom, ne sagledava jasno situaciju. Mi smo primijetili da je tvoj svijet dostigao tacku najvece konfuzije u cijeloj svojoj istoriji i razvoju. Mi razumijemo vas izuzetan trud i posvecenost borbi za opstanak. Mi, medjutim, ne razumijemo vasu potrebu za stvaranjem orudja smrti i ocekivanja da ce vam upravo one obezbijediti teren razumijevanja i mira. Mi uocavamo da vi gradite, stvarate i planirate u atmosferi straha,a ne u sferi svijesti o ljubavi, tako da su <odbrambene pozicije> vasih institucija koje stvaraju i odredjuju metod, uvijek u stanju podijeljenosti i dezintegracije.

To se tice i nas jer oni crpe vasu energiju i energiju vase planete, kako spiritualnu tako i materijalnu. Strah je neophodno hraniti. On ne nastaje sam od sebe. Strah o kom mi govorimo je tesko razumjeti. On preusmjerava vasu paznju sa prvobitnog dogadjaja, i veoma je tajanstvena energija. Strah prikriva ljubav. To i jeste najtuznije za vidjeti i dozivjeti. Kako mozete dijeliti razumijevanje i ljubav kada ih mnogi od vas skrivaju od sebe i drugih? Molim vas osjetite rijeci koje mi kao rasa zelimo da prenesemo vasoj rasi. Jedna od vasih prvobitnih namjera u kreiranju vase fizicke realnosti je ideja stvaranja i ucenja manipulaciji i izrazavanju sebe kroz materijalno koristeci svijest.

Upravo vasa svijest je to sto vam je Bice dalo, i u sustini svim stvarima koje imaju duh u sebi. Upravo taj poklon je pomucen i sto je najbitnije, pomucen zahvaljujuci strahu. Ova kreacija je u potpunosti iracionalna takvima kao sto ste svi vi. Shvatili smo da prikrivanje ljubavi samo dovodi do neprekidne dezintegracije. Mi smo u nasoj vlastitoj galaksiji otkrili ostatke iscezlih rasa, koje su dostigle priznanje, a potom prestale da postoje. One su same sebe unistile jednostavno zato sto su prikrivale ljubav, i tako iscrpile pokretacku snagu iz njihovih djela, i unistile sopstvenu samo-kreaciju.

Prva projekcija straha je poricanje, jedna emocija koja nevjerovatno sputava. Poricanje i strah rezultiraju potpunom suprotnoscu od onoga sto stvarnost zaista jeste. Strah je baziran, prema nasem vidjenju, na pogresnom razumijevanju vrijednosti i sigurnosti jedinke. Diskutovali smo izmedju sebe o ovome, u vezi sa vasom rasom, i nacinili smo ugao posmatranja baziran na vasoj istoriji. Mnoge vase religije su pomogle i ostetile ovaj proces. Mnoga od vjerovanja vaseg svijeta ubjedjuju da su ona <proste prirodne datosti>. Vasa nauka uci da je vasa fizicka forma < bazen ispunjen hemikalijama koje su tu dospjele slucajno>, tako da ste vi svi jedna <puka slucajnost>, i zivite slucajne zivote bez smisla…>

Napomena Val Valerijana: teorija o slucajnoj evoluciji je jedna od osnova Darvinove misli koja je dalje osnova savremene materijalisticke teorije. Ona nema stvarnu validnost.

<Vi se plasite <Boga> o kom Sveto pismo kaze da je <Bog koji voli> i koji ce vas baciti u ambis ukoliko pocinite gresku. Mnogi iz vaseg svijeta su shvatili da je u vasem svijetu strah, kao i sama ideja straha, vas neprijatelj. Svi se vi borite izmedju razumijevanja i straha, logike i straha. Ova borba nema predodredjen ishod. Nase vidjenje je da ce ova borba ili odvesti vas svijet ka miru i odgovornosti, ili ka unistenju vas kao rase. To bi nas jako rastuzilo>.

(Napomena Val Valerijana: Ponovo, koncept < zivot je borba, svako protiv svakog> je komponenta Darvinove misli, tako da je potpuno integrisana u nauku i sociologiju nase culture. To je jedan disfunkcionalan sistem vjerovanja koji nastavlja da se primjenjuje na masama.)

Zelio bih nesto drugo da podijelim sa vama. Ovo je nesto od Viseusa:

<Stvoriti drugi domen saznavanja, komuniciranja i postojanja. Drugim rijecima, domen generisanja vasih namjera mora biti jasniji. Vasa <fizika> kako je nazivate, je dobar primjer za ovo pozivanje naprijed. Postojali su ljudi na vasoj planeti koji su pozivali na nove nacine misljenja koji nikad prije nisu postojali. Oni su ih izumili, i nisu mastali u vezi sa tim. Oni se nisu pretvarali. Oni su doslovno stvorili novi kontekst za ono sto vi sada nazivate vasom<fizikom>. Vase covjecanstvo je prepuno ove vrste primjera. Nepostojanje, bilo kako bilo, pravi razliku po kojoj su oni to sto jesu.

Htio bih da vam dam jedan primjer. Vas koncept< ljudskih prava> je bio nesto sto nije postojalo. Vi Zemljani niste imali nikakva <prava>, samo su vasi <kraljevi> i vasi <svestenici> imali prava. Dakle, (koncept) ljudskih prava je nastao ni iz cega. Vi ste stvorili rijeci za to, vi ste komunicirali tim rijecima, i ta komunikacija je imala moc, jer je bila puna namjere. To je imalo moc ne samo da predstavi i pokrene, vec isto tako i da doslovno unese taj koncept u postojanje. To je ono sto vasa rasa ima za potrebu da radi kako biste jasno upoznali sebe ,i mijenjali kvalitet vasih zivota na Zemlji.

Istina, na vasoj planeti, iskustvo je filtrirano, razumljivo samo kroz vas licni sistem vjerovanja ili koncepata. Mi smo otkrili da svako u vasem svijetu ima razlicite < istine>, i postoje <kulture istine> u svakom drustvu i svakoj civilizaciji. To je odrzalo <kontinuum svjetlosti> ovdje na vasoj planeti. <Istina> nije recena svakome, jer nisu svi, imamo osjecaj, spremni da je cuju. Postoje neki od vas koji su uzeli i koji bi uzeli svoje <istine> i stavili ih u <kutiju> a zatim nastavili svoje zivote mimo njih.

Problem je u tome sto vecina pripadnika ljudske vrste shvata te <istine>kao nesto licno, umjesto da ih vidi kao <objektivnu istinu, ili realnost>. Oni bi uzeli tu istinu i ucinili je svojim vlasnistvom, kako bi velicali sebe i druge. A, kako mi to vidimo, i na osnovu naseg vlastitog iskustva, istina ni u kom slucaju nije namjenjena toj svrsi. Oni bi potom napravili religiju ili neku vrstu dogme, nesto cega se oni sami ne bi pridrzavali, ali sto bi ih velicalo u ocima drugih.

Kako vam to zvuci?

<Istina nema nikakve veze sa vasim zemaljskim religijama. Tajna, cudesna priroda duha nema nikakve veze sa vasim religijama. Vi ste svi visedimenzionalni. Razmisljajte na taj nacin! Da biste razmisljali na taj nacin vi treba da promijenite smijer vaseg nacina razumijevanja i dozivljavanja sebe, zivota, od unutra ka spolja, i ucinite vas cjelokupni sistem vjerovanja apstraktnim i nelicnim. Zbog toga sto tome dodajete licno, vi ste sebe na taj nacin otstranili iz univerzalnog znanja. Vi morate da imate realnu namjeru da doprijete do pravog znanja. Vi ste u potpunosti kultivisali stav <subjektivnog sebe>.

Napomena Val Valerijana: Kultivacija <subjektivnog sebe> je ono sto su kulturne medije, reklamiranje, tjelesno raspoznavanje, i druge karakteristike mentaliteta, zar ne?

<Bice ne zivi (jos uvijek) unutar svih vas, i ukoliko ne stvorite sebi predstavu, i ne povjerujete u nju, vasu licnu bozansku prirodu, kako cete uciniti iskorak u slijedece nivoe? Kako cete privuci iskreno bezuslovno postovanje, i ljubav vama, ako ne budete razmisljali na taj nacin? Ako ne ucestvujete, vi ste samo promatrac. Vi tako necete ucestvovati u planu za rast i razvoj u vasoj galaksiji, i sto je najvaznije, propusticete da to istinski prozivite>.

Oni su zaista mudri, i puno je slobode ovdje, na nasoj planeti. Svako je posjeduje i nije mi jasno kako to nije uceno generacijski. Zajednicko osjetilo. Sada, rijec ratnik je prvobitno znacila <onaj koji se ne boji biti to sto jeste>, a ne <onaj koji reze i sijece>, kao sto je mi danas tumacimo. Biti borben. Imamo puno problema na nasoj planeti. Kako je rekao Ajnstajn, ne mozete rijesiti probleme koristeci isti onaj nacin razmisljanja koji je i stvorio te probleme.

Tako da mi moramo da napravimo izvijesne izmjene, a niko od nas to ne moze da uradi sam. Zajedno, mozemo. Mozete to uraditi ovog momenta. Zelio bih samo da procitam jos par stvari, a zatim da postavim neka pitanja. Zelim da vam procitam o njihovom konceptu liderstva.

Izdiktirano od Morene Aleksu Kolijeru, 11. mart 1995.godine

Ono sto je vazno u vasem svijetu u sadasnjem momentu je da ste upoznati sa tim da se lideri-pioniri iz vase proslosti, a koji su snazno uticali na vas svijet, danas ne nalaze u srcima ljudi. Lideri danasnjice bi trebalo da dijele sa narodom istu vjeru, filozofiju, i nastojanja, Oni, vodje, bi trebalo stoga da podignu svakog kojim vladaju na svoj vlastiti nivo, prema principima konstantnosti od pocetka do kraja.

Sljedece greske, kako ih mi proucavamo i uocavamo, su te da su kroz cijelu vasu istoriju, pokornost heroju i slavoljubivost dizane do tacke na kojoj se misli da su lideri veliki a mase neuke i nemocne. Ovaj koncept u vasoj drzavi je u kontradiktornosti sa pravom demokratijom i pogresan je. Stoga je neophodno da se desi da se pojedinci probude, i bice probudjeni, i da se svojevoljno ujedine. Neki ce biti umjetnici, neki naucnici, i drugi sa svih drustvenih i drzavnih polozaja. Oni ce biti vodje koje ce uciti one sa kojima budu direktno radili i ucice sve muskarce i zene da budu vodje. Istovremeno, jako je vazno da oni koji ih podrzavaju, takodje postanu lideri.

U vezi sa tim da se bude vodja u vasem svijetu, mi bismo samo predlozili da zahtjevi budu jednostavni i da se postepeno razvijaju iz prave osnove ljudske vrste. Vodje bi trebale da uzivaju puno povjerenje njihovog ljudstva, uvijek javno velicajuci velicinu Bozanstva i samo-odgovornost.

Oni bi isto tako trebalo da imaju i snazan osjecaj odgovornosti prema sebi i onima koje uce. Vodja bi trebalo da uvijek voli svoj narod, da ga stiti, i toplo uliva vjeru u njihovu vlastitu snagu i ljudskost. Vodjin osjecaj odgovornosti ce produbljivati njegova strast prema njegovoj ulozi ucitelja i oca ili majke.

Ukoliko vodji nedostaje milosti ili strpljenja, oni ce biti neodgovorni i sluziti iskljucivo licnim interesima. A lider/ucitelj bi trebalo uvijek da bude i tezi tome da bude sirokouman. On bi trebalo da se trudi da uvijek bude sposoban da razumije potrebe svojih clanova, i pojedinacne slucajeve, i da se stavlja u njihov polozaj. Lider bi trebalo da vjezba njeznost i strpljivost, i da bude usresredjen da saslusa probleme i vodi i uci svakoga kako oblikovati sebe i utvrditi vjeru u sebe i srecu.

Lider takodje treba da bude neutralan. On ne sme da bude zaveden svojim vlastitim osjecajima ili razmatranjem onoga sto bi bilo njemu od koristi. Uvijek rad da saslusa razumne sugestije, ali i cvrst u odbijanju da prihvati ono sto je dobro samo po njega ili pogresne stavove cak i od strane svojih starijih.

Lideri bi trebalo da se postave oprezno prema onima koji im laskaju, kako ne bi sluzili njihovim licnim interesima. Lideri treba da razvijaju osjecaj da prepoznaju jeftine trikove, lazi i podvale. On isto tako treba da postavi prave ljude na prava mjesta i bude hrabar da to uradi. Zamisao je da se izgradi dugorocni integritet u svim vidovima zivota i liderstva. Uvijek priznavati ne lako uocljive napore drugih, jer su sve duse dijelovi i doprinose cjelini.

Vasi lideri bi isto tako trebalo da posjeduju samopouzdanje, hrabrost i odlucnost. Lideri moraju da vjeruju u svoju sposobnost da zastite svoje clanove, i pomognu im da napreduju ka samo-odgovornosti tako da bi svi mogli postati predodredjeni. One osobe koje su obavile potrebno na putu kojim koraca onaj koji je istinski covjek zasluzuju slobodu i jesu pravi lideri. Oni uvijek imaju vjere u sebe. Oni koji koracaju stazom srca ce otkriti da kroz vjeru otkrivaju slobodu. I ta ista vjera omogucava vodji da iskoristi svoju slobodu efikasno u svim situacijama.

Hrabrost je neophodna vodji. Liderstvo ne trpi kukavicluk. Uvijek teziti unapredjenju slobode i hrabrosti. Graditi jednu iskrenu i zdravu rasu ljuskih bica znaci proizvoditi svijet vodja koje ce sprovoditi istinski zakon jedinstva. Razvoj vjere, integriteta, karaktera su alfa i omega. To ce uciniti sve ljude sposobnim ljudskim bicima.

Svako dijete rodjeno u vasem svijetu je jedna prilika za gradjenje iskrenog i pravog svijeta. Lideri ne treba da kritikuju svaku gresku njihovih clanova ili osoblja. Lider treba da ih nagradi za ono sto su uradili dobro i sposobno. Drugi ljudi ce biti ti koji ce kritikovati. Biti vodja ili postajati vodjom ne znaci da imate savrsenu vjeru ili slobodu. To su dozivotni napori. Biti vodja znaci razvijati ljude, pomagati ljudima u postizanju samo-odgovornosti, spiritualne zrelosti, i slobode da se razvija svojevoljna introspekcija. Ljudska rasa se moze razviti izuzetno, cak i pod nepovoljnim okolnostima. Kad Zemlja probudi zelju za njenom misijom i priblizi se njenom velikom cilju, mi cemo imati potpunu vjeru da cete vi svi biti uspjesni, i izvor velikog ponosa svih nas>.

Sada, <zakon konzistencije> je nesto cemu oni uce svoju djecu. Ono sto oni rade je to da shvataju da sta god stvorili ostavljaju sljedecoj generaciji da usavrsava. To im takodje pomaze jer kada istupe iz svog materijalnog stanja i reinkarniraju, oni imaju svoje sjecanje i znaju ko su. Stoga, postoji kontinuitet znanja i osobenosti. Mi, iz nekog razloga to jos uvijek ne prozivljavamo. Jos uvijek.

U drustvu Andromeda, stariji i mudriji uce mlade svemu sto znaju. Djeca, kada sazriju, znaju vise od njihovih roditelja. Svi tako rade. Mi pak, ovdje na Zemlji, radimo upravo suprotno. Maturanti srednjih skola cak ne umeju ni da pisu ili citaju. Moramo nesto preduzeti.

Evo jos neceg od Morene:

<U vasem svijetu, najcesce se govori po navici (“uslovnom refleksu”). Nisu vase rijeci i misli ono sto nama otkriva vasu dusu. Kako mi to vidimo, ljudska tisina je ono kroz sta vas mozemo najbolje upoznati. Ljudska bica, u vasem svijetu, ce postati slijepa ukoliko nastave da koracaju kao sijenke svoje vlastite prosvijecenosti. Vas rasa je puna usamljenosti. Vasa usamljenost, kako mi vidimo, je rezultat nedovoljne komunikacije sa vasim okruzenjem. U svim stvarima, zakon dosljednosti stvara ravnotezu. Upamtite vasu namjeru, bila ona casna ili ne. Iskreno, vasa djela moraju da opravdaju vase aktivnosti. Nista od vaznosti ili zivotnog znacaja ne moze nastati ukoliko ne postoji namjera. Mi ovo oznacavamo kao prêt-postojanje. Ove stvari postaju stvarnost u vasem svijetu kad se stave u vremenski kontekst. Recite vasoj rasi da trazi ono casno u sebi, a ne ono pogresno u drugima. Budite jedno>.

Drugom prilikom kad sam bio tamo, dozivajuci ih, zaspao sam. Probudio sam se i Morene je stajao iznad mene.Rekao mi je ove rijeci, zatim se okrenuo i otisao.

<Postalo nam je jasno da velika vecina vasih rasa ne poznaje filozofiju i logiku, i nema pravo shvatanje i znanje o svojim sopstvenim dusama. Mi uvidjamo da ono sto mnogi Zemljani vide i osjecaju je zapravo ono sto su im drugi rekli ili govore. Da li je to vasa rasa izgubila samosvijest o vasem vlastitom otkricu?>
Kraj.
www.joschua.org

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 01, 2007 7:09 am 
Član foruma

CIVILIZACIJE UNIVERZUMA

Sredinom 90-ih, isprva se cinilo da mozda postoji vece prihvatanje ideje da < nismo sami>. Bilo kako bilo, dok je vise ljudi bilo spremno da prihvati dogadjaj, kada se susrelo sa Krop Glifom, neobicnim svjetlima na nebu ili dokazom susreta sa vanzemaljcima, gdje se pojavio tup pogled u ocima drugih. Mogli bismo to nazvati fenomenom <kocenja>. Kao da se <idejni smotuljak> te osobe razmota do kraja i onda sigurnosni mehanizmi narede zaustavljanje. Vlada i organi odbrane nastavljaju da ignorisu publicitet dogadjaja, dok vriju glasine u pogledu zvanicne interakcije sa vanzemaljcima, a brojni navodni bivsi vladini sluzbenici objavljuju knjige, dok nagovestavaju da se na njih vrsi pritisak da prestanu. Ovaj odlomak istrazuje neke od civilizacija pomenutih od strane Toma i isto tako treba upamtiti da ne treba shvatati svaku rijec doslovno. On je poznat po tome sto skrece paznju na civilizacije koristeci termine svojstvene svijesti. Molim vas citajte ovo otvorenog uma. Tom isto tako naglasava da svaka planetarna civilizacija, u svom sredistu ili oko njega, ima duhovni plan ili mnostvo duhovnih planova. Takodje često govori i to, da postoji razlika izmedju Dugovjecnih i onih koji pripadaju Duhovnim planovima…

Tom: Savjet devetorice je zamolio, da ja, Tom, kao govornik, vama priblizim malo strukturu i odnose u Univerzumu. Nas je devet, koji postojimo nezavisno i postojimo u ukupnosti svemira, na mjestu koje biste vi mogli prepoznati kao zona hladnoce. Mi nismo fizicka bica, kao sto su fizicki Altea ili Hova (naglasavam da njihov nacin postojanja nije isti kao vas, ali je isto tako fizicki). Ukoliko zatreba, mi se mozemo otelotvoriti, ali smo u sustini cista energija.

Zajedno nadziremo, i ja, Tom, govorim sve ono sto mi zelimo da prenesemo planeti Zemlji od Savjeta devetorice, od kojih sam ja jedan.

U vezi sa nama su jos i dvadeset cetiri fizicke civilizacije, u drugim dimenzijama. Svaka je potpuno kolektivna svijest koja vrsi nadziranje i iz redova ovih civilizacija fizicka bica su inkarnirala na vasu planetu Zemlju, i one se povremeno umijesaju, kada je to potrebno. Ove tjelesne civilizacije, Dvadesetcetvorka, svaka u svojoj vlastitoj dimenziji, su potpune i cjelovite jedinice jedne kolektivne svijesti koje su pristale da budu u toj kolektivnoj svijesti. One su se razvile do te forme djelovanja da mogu da nadziru, da prodju kroz informaciju od velike vaznosti, i pomazu drugim tjelesnim civilizacijama u njihovom razvojnom procesu.

Jedan primjer bila bi civilizacija Altea. Posto smo u drugom podrucju postojanja, mi zavisimo od Altee kada je u pitanju komunikacija sa vama. Oni stite tijelo naseg bica dok traje komunikacija sa vama i oni nam obezbjedjuju tehnologiju za komunikaciju sa vama. Altea je takodje bila na celu onoga sto se vama na Zemlji pokazivalo kao tjelesna civilizacija Atlantida.

Postoje druge civilizacije- i medju vama su inkarnirane duse iz tih civilizacija koje su dosle da pomognu planeti Zemlji. Jedna od tih civilizacija, Huva, bila je civilizacija koja je prvobitno <zasejala> planetu Zemlju, kao sto su to uradile i neke druge, ali je Huva to ucinila u tri navrata. Huva je civilizacija od koje poticu Hebreji; otuda znacaj hebrejskog naroda. Huva je civilizacija koja je donijela dalje Nazaren.

Djin: Ja razumijem da Devetorica nicu tjelesni entiteti, ali da li razumijem ispravno da su Huva i Altea i druge civilizacije Dvadesetcetvorke tjelesna bica?

Tom: One su tjelesne civilizacije, ali ne u istoj dimenziji kao planeta Zemlja. One takodje imaju neka fizicka ogranicenja, ali ne do granica koje postoje na Zemlji.

Endru: Mozete li to malo pojasniti i reci u kojoj dimenziji na primjer Huva egzistira?

Tom: Kada kazes dimenzije, sta mislis pod tim?

Endru: Mislim cetvrta, peta, sesta…na primjer mi u nasem fizickom svijetu zivimo u cetverodimenzionalnom sistemu (visina, sirina, dubina, vrijeme).

Tom: Mi razlikujemo, kako biste ih vi nazvali, dimenzije. Ali one zapravo nisu dimenzije.

Endru: Pa, kada mi je to ranije objasnjavano, za dimenzije je receno da se sastoje od razlicitih <pakovanja brzina>.

Tom: Da, brzina.

Endru: Tako je. I koja bi to bila brzina u Huva sistemu koja bi odgovarala brzini svjetlosti?

Tom: Konsultujem se…Altea nam daje njegove cifre. Da. Altea kaze da to nije konkretno dimenzija, ali da bi to bila brzina 65 puta veca od brzine svjetlosti, onako kako je vi racunate na Zemlji.

Djin: Hvala. A sta je sa ostatkom nase galaksije i Univerzuma? Da li neki od posjetilaca za koje nam se cini da dolaze na Zemlju dolaze odande?

Tom: Postoje oni unutar vase galaksije koji nisu unutar onoga sto vi na Zemlji nazivate dimenzijama, ali one koje dolaze da pomognu vasoj planeti Zemlji dolaze iz galaksija koje nisu unutar vase galaksije. Altea, na primjer, je udaljena, prema vasem nacinu racunanja, pedeset miliona svjetlosnih godina.

Dzon: Ali iz nase perspektive na Zemlji, ove druge civilizacije poput Altee i Huva, mogle bi u nekom smislu da postoje u nama ili oko nas, a mi ih ne bi mogli percipirati…?

Tom: One su u drugoj stvarnost-frekvenciji. Zbog brzina.

Dzon: Ali, da li je uopste moguce govoriti o njima u smislu da postoje blizu ili daleko u odnosu na nas, koristeci se nasim terminima?

Tom: Ukoliko trazite da se to iskaze u uslovima fizicke planete Zemlje, i pitate o duzini ili kolicini vremena, to bi bila velika udaljenost. Oni nisu iz ove galaksije.

Dzon: I mi ne bismo mogli da ih vidimo, u nasem sadasnjem stanju, cak i kada bismo bili tamo gdje su oni, da li bismo?

Tom: U dimenziji u kojoj se vi nalazite, ne biste mogli da ih vidite vasim ocima-ukoliko biste bili u mogucnosti da se prevezete do tog podrucja. Ali oni mogu dospjeti do vas, unutar vaseg podrucja.

Dzon: Ali oni dozivljavaju sebe kao tjelesne, uprkos tome sto ih mi ne bismo dozivjeli kao takve.

Tom: U dimenziji u kojoj oni zive, oni imaju slican osjecaj fizikalnosti koji vi imate unutar ovog podrucja u kom vi zivite. Ali oni nisu tjelesni u smislu kakav vi poznajete na planeti Zemlji.

Dzon: Da li je ispravno reci da postoji nekoliko dimenzija izmedju nas i, na primjer, vas samih?

Tom: To bi bila preslaba izjava. Ima ih mnogo.

Djin: Postoje li ikakve civilizacije ili rase iz nase galaksije koje nas posjecuju ovog momenta?

Tom: Da. Ima civilizacija iz razlicitih dimenzija, razlicite inteligencije, razlicitog stepena razvoja, koje rade sa civilizacijama Dvadesetcetvorke. To su one, unutar vase galaksije, koje su u sluzbi onih koje pokusavaju da ocuvaju planetu Zemlju. Ali one nisu clanice Dvadesetcetvorke.

Djin: Ukoliko bi Altei, Huvidi, i drugi posjetili Zemlju, da li bi bili u istom fizickom tijelu kao i u svojoj vlastitoj dimenziji?

Tom: Kada se takvi kao sto su Altei pojavljuju na Zemlji, oni imaju slican pojavni oblik kao i oni koji nastanjuju planetu Zemlju. Oni imaju visi nivo vibracije, ali je oni mogu podesiti na vibraciju koja je prihvatljiva na planeti Zemlji. Postoje drugi, poput onih iz civilizacije Asan, koji ne lice na ljude sa planete Zemlje. Trebalo bi da civilizacije koje se spuste na Zemlju, one koje bi se pojavile u pocetku, imaju slican izgled kao i oni na Zemlji, ili ce imati oblik ljudi sa Zemlje, kao sto to Huva cine. Oni iz drugih civilizacija, koje ce uslijediti, bi se pojavljivali u obliku kakav inace imaju. Mi zelimo da uvjerimo vas, koji zivite na planeti Zemlji, da ce ovi posjetioci, koji nemaju ono sto vi nazivate ljepotom, imati u sebi sustinu ljepote. Bice mnogo vidova pojavljivanja. Da, raznolikost pojavljivanja.

Godinama kasnije, razmjena koja je uslijedila, iznijela je na vidjelo drugaciji pogled na fizikalnost bica civilizacija Univerzuma.

Dzon: Da li civilizacije poput Altee i drugih iz Dvadesetcetvorke zive na planetama koje su fizicke u onom smislu u kom mi razumijemo fizikalnost-mi znamo da one imaju oblik u svom sopstvenom prostorno-vremenskom sistemu, ali da li imaju fizicku planetu koji bismo mogli locirati koristeci nas nacin mjerenja prostora i vremena?

Tom: Mislite, da li to posjeduje gustinu?

Dzon: Da li to ima istu gustinu kao i mi?

Tom: Ne mozete imati istu gustinu kao i planeta Zemlja.

Dzon: Tacno. Tako da to ne bi bilo raspoznatljivo sa planete Zemjle u tom smislu.

Tom: Vi nemate dovoljono veliki teleskop. To nije nigdje blizu planete Zemlje.

Dzon: Ali cak i kada bi bilo, to ne bi bilo moguce vidjeti nasim fizickim sredstvima, to bi moglo biti detektovano nekim instrumentima koji jos ne postoje na Zemlji, jesam li u pravu?

Tom: Nije tacno. Ukoliko bi orudje bilo tako dizajnirano da moze vidjeti i najudaljenije dijelove Univerzuma, onda biste vi mogli vidjeti i razlicite nivoe gustine. Unutar svoje civilizacije, Altei su postigli savrsenstvo, cjelovitost jedinstva, potpunu pokornost Tvorcu, i oni stoga razumiju njihov fizicki svijet, i fizikalnost ih ne moze zavarati. Vi znate da ovo mjesto na kom sjedite je sazdano od biliona i triliona molekula, zar ne? Vi to ne vidite, i stoga biste mogli pomisliti da oni ne postoje, jel tako? Kada biste vidjeli civilizaciju Altea, vidjeli biste da je ona tjelesna u pokretu.

Dzon: Dakle, to ima oblik, ali vrstu oblika koju mi ne bismo mogli razumijeti, zato sto nemamo iskustvo tog oblika u nasim zivotima?

Tom: Taj oblik je fizicki. Razvijen je do tacke na kojoj su fizicko i spiritualno u harmoniji i ravnotezi, i to je ono sto vi morate dostici, da biste mogli da se pridruzite Dvadesetcetvorki.

Dzon: Sada, kada Dvadesetcetvorka dolazi u interakciju sa nasim suncevim sistemom, cini mi se da si rekao u jednom momentu da oni mogu koristiti druge fizicke planete kao nacin prilagodjavanja za stepenik nize ka nama, tako da bi u nasem suncevom sistemu mogle postojati fizicke planete koje koriste pojedinacne civilizacije…?

Tom: Ali ne od strane Dvedesetcetvorke. U pitanju su pod-civilizacije. Dvadesetcetvorka nema tu potrebu.

Djin: Ovo pitanje moram postaviti: Zasto ne pruzite cvrste i konacne znake vaseg postojanja i blizine, na vrhu priblizavanja covjecanstvu indirektnim sredstvima kao sto su ovi kanali, ili drugi nacini? Ocigledno imate svoje razloge, ali me se ovo pitanje jako tice.

Tom: Jako je vazno za vas da razumijete da su vlade vasih drzava na Zemlji odbile da vjeruju, ili saopste ljudima o nasem postojanju. Ukoliko bi postojao neki pokusaj civilizacija da se spuste na Zemlju masovno, sto ce se uistinu dogoditi nakon izvijesnog vremena, ljudi na planeti Zemlji bi bili u panici, jer ne razumiju, nisu upoznati sa tim da im mi ne bismo mislili zlo.

Upamtite ovo: Postoje isto tako izvijesne civilizacije, ne iz Dvadesetcetvorke ili onih civilizacija koje im pomazu, koje imaju veliku zelju da kontrolisu Zemlju, da drze duse u ropstvu. I te civilizacije su se svojevremeno spustile na planetu Zemlju i stvorile otezavajuce okolnosti koje su silom nametnule Zemljanima. Jako je vazno da nema panike medju onima koji zive na planeti Zemlji: da im znanje, koje im mi donosimo u miru, posluzi da shvate da ih mi iz Dvadesetcetvorke necemo povrijediti. To je jako vazno, jer ukoliko bi bilo panike, ljudska bica bi mogla da pribjegnu samoubistvu, ili ubistvu njihovih najmilijih i susjeda, a sto ne bi bilo ni od kakve koristi.

Vlade vasih drzava su odbile da prihvate da postoje drugi viseg nivoa inteligencije, i u sustini, mnogo vece duhovne inteligencije od onih koji postoje na planeti Zemlji. Mi moramo da prenesemo ljudima da postoje drugi koji im ne misle zlo, i isto tako imaju interesa u spasavanju Zemlje. Istini za volju, ako nema drugih civilizacija da pomognu planetu Zemlju, ona ce sama sebe unistiti. Mi ne dolazimo da kontrolisemo, mi ne dolazimo da vas stavimo u ropstvo, mi cemo doci s ljubavlju, strpljenjem i razumijevanjem, ali posto postoji poricanje naseg postojanja, kako onda oni koji nastanjuju planetu Zemlju mogu prihvatiti cinjenicu da civilizacije poput Altee, Huve, Asana, i ostalih iz Dvadesetcetvrorke misle dobro?

Djin: Imam jos jedno pitanje za koje mislim da ljudima treba objasniti: na proslim zapisima vase konverzacije, cuo sam kako objasnjavate da vi konstantno znate misli bilo svih nas, bilo onih koji komuniciraju sa vama. Jesam li u pravu u vezi sa ovom pretpostavkom?

Tom: Ukoliko zelimo da vam pomognemo, da. Ali mi zelimo da vi shvatite da mi ne ulazimo u misli, mi ne kontrolisemo volju, mi se ne mijesamo u vasu slobodu-mi se zapravo ne mijesamo. To ne bi bilo od koristi. Altea, Huva, Asan, i Aragon su zamolile da vam prenesem da bi one mogle da imaju sposobnosti u sebi, ali koriscenje tih sposobnosti ne bi koristilo planeti Zemlji. To bi bila invazija na dusu.

Djin: Potpuno sam zadivljen komunikacijom, izrazima i atmosferom ljubavi i mira koji okruzuju sve ljude ovdje, ali mi je tesko da razumijem zasto, ukoliko ste povremeno u umovima ljudi, i vasi predstavnici su posjetili Zemlju, i u toku ste sa desavanjima ovdje… Tesko mi je da shvatim kako imate poteskoca da pricate s nama, i razumijete nas osnovni kolokvijalni engleski? Jel mi mozete objasniti?

Tom: Objasnicemo vam. Civilizacije su zaista posjetile Zemlju, ali da li shvatate da kada komunicirate sa vasim umom, nije neophodno da koristite rijeci? Tesko je da vam to objasnimo na vama razumljiv nacin. Mi baratamo pojmovima koji se ne mogu objasniti vasim jezikom, jer vi nemate rijeci koje bi to uspjesno objasnile. Kada biste mogli da nam citate misli…kada bismo mogli da komuniciramo sa vama u sferi ciste telepatije, onda bismo mogli da vam prenesemo ono sto zapravo pokusavamo da prenesemo. Dakle, na ovaj nacin, kao i uostalom unutar vaseg uma, postoji samo izvijestan rijecnik koji mozemo koristiti.

Djin: Hvala. Pomenuli ste da bi na izvijesnom stepenu moglo da dodje do masovnog dolaska civilizacija. Mislim da bi sljedece pitanje bilo ko i gdje, kako i zasto, zapravo prije svega kako. Drugim rijecima, koji nacin bi koristili za takvo sletanje, i da li je rijec o fizickim prevoznim sredstvima?

Tom: Da. Ta prevozna sredstva bi bila fizicka u onom smislu u kom biste ih vi mogli tako nazvati. Ukoliko imate zelju da odete i dodirnete ih, kao sto to mozete uraditi sa automobilom, mogli biste da ih dodirnete.

Djin: Mozete li mi eventualno reci nesto o njihovoj velicini, obliku, ili tako necem? Da li bi nosili veliki broj ljudi, ili…

Tom: Bila bi u pitanju vozila razlicitih velicina i dizajna. Bilo bi onih sa staklenim krovom, ali to nije uistinu krov, samo ce se tako ciniti. Bice takodje i onih koja ce ostati u vasoj atmosferi, koja su veoma velika, i koja bi onda slala ona manja…vi imate na vasim okeanima nosace koji salju vozilice koje lete, zar ne?

Djin: To je tacno.

Tom: To bi bilo slicno, ali umjesto da bude na vasem okeanu, bilo bi na vasem nebu.

Djin: Vi govorite da ce manje letilice izlaziti i slijetati na Zemlju iz tih nosaca?

Tom: Da. Bice i onih koji ce liciti na ono sto vi nazivate tanjirom. Bice i onih koji su oznaceni, kao na primjer sa <V>.

Djin: Da li ce ova vozila proci kroz vremensku dimenziju ili druge dimenzije kako bi dosle na Zemlju?

Tom: Inteligencija koja zivi u tim civilizacijama ima sposobnost da dodje u vasu dimenziju- da, oni imaju tehnologiju.

Djin: Veoma uobicajeno pitanje na Zemlji bilo bi sta pokrece ove letilice? Na koji nacin?

Tom: To slići obrtanju rotirajuceg vrska.

Djin: Da li ce ta vozila ostati na Zemlji nakon tog sletenja, i da li ce ljudima biti dozvoljeno da ih ispitaju?

Tom: Ljudima ce biti dozvoljeno da posjete unutrasnjost. Letilica ce ostati izvijesno vrijeme. Ne duze vrijeme-ne godinama, na primjer.

Djin: Zbog mnogih prica koje imamo o letecim tanjirima, ljude ce zanimati da li ce im biti dozvoljeno da putuju u nekom od njih?

Tom: Bilo bi neophodno, prije nego li budu mogli putovati tim vozilom, da imaju vozilo oko sebe.

Djin: Da li to znaci da ce atmosfera unutar vaseg vozila biti drugacija, ili to da bi pritisak uslijed kretanja bio previse opasan?

Tom: Pritisak uslijed kretanja. Bilo bi se moguce kretati unutar atmosfere vase Zemlje, ali izlazak iz letilice bi zahtijevao jos jedno vozilo unutar vozila. Ali to bi se moglo izvesti.

Djin: Sletanja bi bila nesumnjivo ocjenjivana od strane ljudi i vlada na mnostvo razlicitih nacina, sto skoro stopostotno ukljucuje i to da ce neki ova sletanja vidjeti kao prijetnju. Da li imate neki metod odbrane od napada?

Tom: Zelim da znate da mi govorimo o civilizacijama, a ne o nama, Savjetu Devetorice. Mi nemamo potrebe da se pokazujemo u fizickom obliku. Postojao bi metod za zaustavljanje ljudi od pokusaja unistenja ovih civilizacija. To bi bilo sprovedeno sa ljubavlju i njeznoscu. Ove civilizacije, koje su inace u nasoj sluzbi, ne bi pokusale da uniste, ili na bilo koji nacin povrijede neko zivo bice na Zemlji. Mi bismo imali nacin sprecavanja njih od pokusaja da uniste nas. Ali mi ne bismo htjeli da dodjemo bez prethodnog pruzanja nekog znanja, jer bi u protivnom ljudi poceli da vjeruju da hocemo da ih kontolisemo. Mi nemamo ni zelju, ni potrebu za kontrolom, mi samo dolazimo da pomognemo. Kad bi se Altein pojavio na ulazu svoje letilice, on bi samo ispruzio svoju ruku drzeci je uspravno, i ne previse ispruzenu, da donese smirenost, i tako ucini da ti ljudi nemaju nikakve zelje da ozlijede njih, i da konacno odloze svoje oruzje.

Djin: Da, razumijem, i sigurno razumijem zasto ne zelite da sletite demonstrirajuci silu, jer bi to stvorilo veliki strah.

Tom: Da.

Djin: Mozete li opisati one od civilizacija koje imaju nesto poput ljudskog oblika- na primjer njihovu velicinu, boju ociju, karakteristike itd?

Tom: Alteni su vase visine. Boja njihovih ociju je plavicasta, poput one boje vaseg cistog neba. Oni imaju prozirnu pojavu, oni su veoma svijetlih boja. Uspravni su. Kada kazemo prozirni, to znaci da je njihova vibracija od te prozirnosti. Da li razumijete?

Djin: Ne, bojim se da nisam bas sasvim razumio.

Tom: Ljudi na planeti Zemlji imaju mnogo razlicitih velicina, zar ne? Altei pak imaju samo jednu velicinu. Oni sjaje i to im daje izgled prozirnosti. To je njihova vibracija. Oni imaju nekakvu srebrnastost. Vi imate automobile koji imaju prozirnu pojavu… oni kazu da koristim pogresan termin. U pitanju je puno svijetlih boja koje se prelivaju jedna u drugu.

Endru: Da li oni imaju dlake?

Tom: Ne.

Djin: Osim toga sto nemaju dlake i sto imaju te boje, da li je prostor koji fizicki zauzimaju poput onog koji mi zauzimamo?

Tom: Oni su slicne pojave kao i vi koji zive na planeti Zemlji. Da li shvatate da je sjeme fizikalnosti ljudskih bica na planeti Zemlji doslo od Altea?

Djin: Koliko ja shvatam postoje neki od nas ovdje na planeti Zemlji koji imaju altenske krvi…

Djin: Ili genetske karakteristike.

Djin: …mjesane sa nasim osnovnim zemaljskim karakteristikama…?

Kraj.

www.joschua.org

Vrh

Naslov: nastavak
PostPostano: pon jul 02, 2007 6:09 am 
Član foruma

došlo je do greške, ali sledi nastavak.

Tom: Da. Huvidi su manji. Oni se manifestuju kao mali, tamne koze, ne tako svijetli kao Alteni. Oni imaju kosu, pravu kosu. Da, i ona je tamna.

Djin: A da li su i druge karakteristike poput nosa, usta, ociju, ruku i tako dalje, “zemljoliki”?

Tom: Da. Kod Asana nisu.

Dzon: Mogu li samo reci: Da li iko od njih uopste ima glasne zice? Da li oni proizvode zvuke?

Tom: Altei ne. Huvidi imaju tu sposobnost oglasavanja, ali ne poput vaseg na planeti Zemlji.

Endru: Koliko, na primjer, jedan prosjecan Huvid zivi?

Tom: Ukoliko to prevedemo na zemaljsko vrijeme, to bi bilo izmedju petsto hiljada i million i petsto hiljada godina.

Djin: Hocete da kazete da bi oni zivjeli najmanje pola miliona godina?

Tom: To bi bilo tako mjereno vasim vremenom. Njihovo vrijeme nije isto. Vase vrijeme protice znatno sporije, zbog vase gustine.

Djin: Shvatam. Rekli ste da Huvidi imaju glasne zice-da li ce oni govoriti zemaljskim jezicima kako bismo mogli da komuniciramo sa njima?

Tom: Oni imaju sposobnost da konvertuju, Huvidi imaju metod govora koji ce se prenositi; dok ce Altei to imati u svojim “kompjuterima”, tako da ce ono sto misle dolaziti kao zvuk.

Djin: Kada govorimo o onima koji su humanoidni, hoce li oni biti muskarci i zene, na nacin na koji mi ovdje razlikujemo polove?

Tom: Altei su sastavljeni od dva polariteta koji su smjesani.Oni nemaju ono sto vi nazivate muskarac i zena. Huvidi su tripolarni.

Djin: Da, ja to povezujem sa mogucnoscu tri pola, ukoliko je to ono sto zelite da kazete, i rekao bih da opisujete Altee kao jednopolnu, uniseks rasu, jel tako?

Tom: Da. To je tacno, da.

Od znacaja je ovdje da se pomene jedan slucaj koji se desio prije nekoliko godina, kada je Filis cekala klijenta koji je imao zakazan termin za citanje propovijedi u tri sata u njenoj skoli u Orlandu. U deset do tri provjerila je kod svoje sekretarice i ona joj je rekla da je klijent zena pod imenom Meri- u principu “regularna”, uvijek stize na vrijeme. Onaj koji je sjedio u prijemnici bio je stranac, mrk covjek, visine oko pet stopa i sest inca-oko 180 cm. Nosio je tamno odijelo i izgledao kao Italijan ili Jevrej, osim sto je, prema Filisi, imao bademasti oblik ociju. Stranac joj je rekao” Hocu da te vidim u tri”. Filis je objasnila da ima jednog klijenta u to vrijeme, na sta joj je stranac odgovorio: “Ona nece doci. Filis se vratila u svoju kancelariju da saceka Meri, koja se u tri i deset još uvijek nije pojavljivala.

Filis se zapitala kako je stranac znao da je njen klijent zena. Vratila se u prijemnicu i pitala ga to, kao i kako je znao da se ona nece pojaviti. On joj je rekao da je automobil Meri ostao u kvaru u Aveniji. Zaintrigirana, Filis ga je pozvala kod sebe u kancelariju i pitala zasto je dosao, sta zeli. ” Zelim da meni date citanje propovjedi”, odgovorio je. Filis mu je dodirnula ruku i odmah shvatila da on nije sa Zemlje. Rekla mu je sta je osjetila. On je rekao: Tacno. U svakom slucaju dozvoli mi da propovijedam. Filis: “To nije razlog zbog kog si dosao, zar ne? Zasto si dosao?”. Stranac je odgovorio: “ Trazite znake od 1953.godine”. Filis je pomislila da ga testira i rekla:”Ukoliko si ti taj za kog se izdajes, uvedi onda jednog od svojih ljudi”.

Jedva da je to i izustila, kada se bice materijalizovalo pred njenim ocima. On je bio oko sest stopa i cetiri inca visok-oko dva metra, snazan, svijetle kose, plavih ociju, i odjeven u srebrno-plavi skafander. Nije govorio, ali joj je telepatski saopstio da se zove Altima, da on i drugi dolaze da pomognu planeti i da ce ga ubuduce moci pozvati u pomoc kad joj zatreba. Ostao je u kancelariji manje od pet minuta, a zatim se dematerijalizovao. Mrk covjek je izasao, a Filis ga je vidjela sa svog prozora kako ulazi u bijeli Kadilak sa tablicama Majamija i odlazi. Jednog petka poslije podne, oko dva mjeseca kasnije, bas kada je Filis htjela da ide kuci, on se iznenada ponovo pojavio, provukao glavu kroz otvorena vrata i rekao: “Cao Filis, jel sve u redu? Samo provjeravam kako si.“

Dok vam ova prica moze izgledati nevjerovatno, Filis se sjeca tog dogadjaja i zivo se kune da se upravo tako desilo…

Djin: Kako bismo mogli da objasnimo ljudima, i nasim naucnicima, to da ljudi iz razlicitih dimenzija imaju tako slican humanoidni oblik?

Tom: Covjek je od pripadnika ovih civilizacija napravio svoja bozanstva…Kada se kaze da je covjek postao po liku Boga, to se zapravo odnosi na civilizacije koje su imale takav pojavni oblik. Planeta Zemlja svakako ima nezavisnu sposobnost da razvije ljudsku vrstu bica na njoj. Altei imaju, kao sto smo objasnili ranije, pojavni oblik veoma slican vasem. Oni takodje imaju sposobnost da se pokazu i u drugom obliku, ali bi imali…Pitacu Altea kako bi odabrao da se pojavi…Altea rece da bi oni odabrali da se pojave u njihovom uobicajenom obliku, sto je ono sto biste vi nazvali humanoidni. Huvidi imaju takvu pojavu. Asani nemaju, Zenili nemaju.

Djin: Da li su se Altei i Huve, kao i drugi, razvili i evoluirali na isti nacin na koji smo se mi razvijali? Da li su bili “posijani kao sjeme”, i da li su se nekako prirodno razvijali na svojim planetama? U zavisnosti od geografije, atmosfere i svega toga?

Tom: Ne u zavisnosti od geografije i atmosphere, ali su i oni prosli kroz evolucioni proces. Ali oni su mozda imali mnogo srecniji nacin, u smislu da nisu pali u zamku-premda, kao sto znate, postojali su neki iz civilizacije Altea koji su bili od Atlantide-Zapamtite da je Zemlja planeta ravnoteze, da treba uciti uspostavljanje ravnoteze duhovnog i fizickog. To je bilo ono sto je zarobilo mnoge duse.

Kada govorite o razvoju planete Zemlje, zapamtite da je za sve duse koje postoje u Univerzumu, u jednom ili drugom momentu, bilo neophodno da se pojave na fizickoj planeti Zemlji, radi lekcija koje moraju proci. Tako da su oni koji su postojali na Altei, bar jedan od svojih zivota prozivjeli na planeti Zemlji. Jako je tesko to objasniti kada vi nemate rijeci kojima bi se objasnili koncepti Univerzuma. Oprostite, oni mi govore da ne objasnjavam ispravno…Duse sa zeljom ili neophodnoscu ucenja ravnoteze dolaze da zive na planeti Zemlji, da bi razumijeli kako da “preciste” fizicko u odnosu na spiritualno. Mnogi Altei-velika vecina-zivjela je na planeti Zemlji. Stoga oni imaju veliku zelju da pomognu planeti Zemlji.

Civilizacije Dvadesetcetvorke su u nasoj direktnoj sluzbi. One su zapravo Dvanaestoro od dva. Civilizacije Dvadesetcetvorke su takodje tjelesne. U sadasnje vrijeme, civilizacije rade jedna sa drugom da bi se postigle ravnotezu, i da bi rijesile sve preostale teskoce. Zato sto je Dvadesetcetvorka u tjelesnom obliku, oni takodje imaju izvijesne poteskoce vezane za fizikalnost, mada ne do granica kao vi na Zemlji, ali ipak do stepena do kog ih imaju. Da su dostigli savrsenstvo, mogli bi da nam se pripoje. Medju civilizacijama Dvadesetcetvorke postoje i one koje se nisu pokazivale na fizickoj planeti Zemlji. Postoje one koje su zasadile planetu Zemlju, ali postoje i one koje nisu-poput onih koji su bile na Zemlji, ali nisu bili ukljucene u posao drugih civilizacija. Svaka od ovih civilizacija-narocito one “koje su bile upletene sa planetom Zemljom”, i one koje to nisu bile, ali su slale svoje predstavnike-moraju da se dovedu u stanje ravnoteze.

Gost: Sta je Ramta? Zasto Ramta govori tako odredjeno o septembru 1988.god?

Tom: Zasto je receno da ce kraj doci 1914. i ponovo 50-ih godina? Razlicite civilizacije imaju razlicite mjere razumijevanja. Dozvolite mi da objasnim:

Clanice Savjeta Devetorice nisu, i nikada nisu bile tjelesne. Civilizacije Dvadesetcetvorke su u tjelesnom obliku, i postoje one koje bismo mi mogli nazvati pomocnim civilizacijama koje su vise fizicke od Dvadesetcetvorke. Primjer: Altea je civilizacija Dvadesetcetvorke. Ta civilizacija ima jednu misao, jedno bice. Drugim rijecima, to je kolektivna svijest veoma velikih sposobnosti i sastoji se od miliona dusa koje podrzavaju, stvaraju i prezivljavaju jedna sa drugom. Oni znaju sve u okviru njihove lokacije i znanja kojim raspolaze civilizacija. Oni redom imaju pod sobom druge civilizacije, koje biste vi nazvali radnicima ili pomagacima…mi ne zelimo da koristimo termin pod-civilizacija ali postoje oni koji sluze kao filter.

Sada, ukoliko ljudi na planeti Zemlji imaju komunikaciju sa pomocnim ili manjim civilizacijama koje uopste ne razumiju funkcionisanje sistema, onda su oni izlozeni mogucnosti da dobiju pogresno tumacenje. Primjer: u jednoj kompaniji imamo predsjedavajuceg, imamo odbor direktora, i imamo odeljenja unutar cijele kompanije. Odjeljenje za nabavku ne razumije kako funkcionise odjeljenje prodaje, a odjeljenje za menazdment zna vise o nabavci i prodaji od oba ta odjeljenja. Tako da, ukoliko neko komunicira sa jednim od odjeljenja u okvirima nadleznosti tog odjeljenja, oni mogu govoriti na te teme, ali se oni ne razumiju u ono van tih okvira. Civilizacije mogu imati ispravne poglede samo ukoliko su unutar svojih okvira nadleznosti. Sta to zapravo znaci- mozda postoji bice koje komunicira u civilizaciji koja vidi da, ukoliko bi planeta Zemlja nastavila putem kojim sad ide, to bi moglo dovesti do destrukcije. Ono sto to bice ne vidi je sposobnost ljudi da to izmjene. Planeta Zemlja je jedinstvena u Univerzumu, jer na planeti Zemlji postoji sloboda volje.

Gost: Uglavnom je shvaceno ezotericno da cetiri glavna pod-plana Kosmickog plana mogu biti najveci moguci duhovni uticaji koji se ticu covjecanstva. Htio bih da znam da li je to tacno.

Tom: Vi ste ovu informaciju dobili od jedne od civilizacija, razumijete li?

Gost: Mislio sam da je to uglavnom ezotericno shvaceno, i da je dolazilo od strane Alis Bejli za koju sam mislio da je…

Tom: Vi razumijete da to nije bilo od nas, to je bilo od strane jedne od civilizacija. Vi razumijete da se civilizacije Dvadesetcetvorke nalaze na najvisem stepenu od svih fizickih bica, i da su odmah do nas? Ali vi isto razumijete da je informacija iz fizicke civilizacije?

Dzon: Da. Da li biste mogli reci od koje od civilizacija je to doslo?

Tom: Pitacu za dozvolu… to je partnerska civilizacija Mireksa, zvana Mora-Triomne. Nije neophodno predstaviti sve iz Dvadesetcetvorke. Najbolje je govoriti o Huva, Asan, Altei i Aragonu.

Endru: Mozemo li konacno da izjavimo ovog trenutka, da je civilizacija Huva ona koja je oznacena u Bibliji kao…?

Tom: Huva je Jehova, da.

Endru: A sto se tice Altee, mozemo li…?

Tom: To je bilo iz vremena Atlantide i prije.

Endru: Tacno. A Asan, mozete li nam dati kakve istorijske reference o ulozi Asana u proslosti?

Tom: Asan je bila pocetak velikih kompozitora, renesanse, grandioznosti umjetnosti na planeti Zemlji. To je pocelo “u malim porcijama”, u vrijeme Egipta u njegovim radovima u zlatu i njegovoj ljepoti arhitekture. Asan je jednostavno civilizacija velike kreativnosti. Ona je donijela planeti Zemlji divnu muziku, divnu umjetnost, i divnu knjizevnost. Da.

Zapamtite: Bice onih koji ce imati velikih poteskoca u prihvatanju ovoga. Nece imati poteskoca predsednici vlada ilii bezbjednosnih organa, jer ce se oni javno pretvarati da to ne postoji, dok ce tajno slati ljude da istraze. Jer oni znaju da im je potrebna komunikacija.

Endru: Sta biste predlozili za glavni razlog vaseg dolaska da pomognete ljudskoj rasi, i koji je glavni problem covjeka te treba pomoc?

Tom: Savjet je rekao da to objasnim iz dva dijela-prvi da ukoliko se nastavi trenutnim metodom, oko ili poslije vase 2000-ite godine, planeta Zemlja nece vise biti u stanju da postoji na nacin na koji postoji sad. Tako da civilizacije pokusavaju da je ociste i vrate u ravnotezu koristeci tehnologiju kojom raspolazu, ne samo radi spasavanja onih koji postoje na planeti Zemlji, vec i zato sto je Zemlja pod vodjstvom onih civilizacija koje su je ciljno kolonizovale, i to je stoga djelimicno njihova odgovornost. Onda tu je i vrbovanje i recikliranje dusa. Neophodnost dolaska u ovo vrijeme je zato sto covjek, u svojoj prevlasti nad zivotinjama, cvijecem i biljkama, sad zeli da kontrolise cijelo covjecanstvo, a mi to ne mozemo da dopustimo.

U slijedecem prenosu, Tom je objavio prisustvo drugih bica:

Tom: Sa nama su danas osobe koje posmatraju sta se desava. Oni su u nasoj sluzbi ili uce od nas. Mi ih pripremamo da idu i obavljaju posao, sluzbu koja je neophodna ovoj planeti, kako bi podigla svoj stepen vibracije, kako bi se razvila i pomogla Univerzum.

Endru: Pa, mi im zelimo dobrodoslicu, i nadam se da mozemo biti od neke koristi u njihovom obrazovanju…

Tom: Oni su bica iz civilizacija razlicitih od vase.

Dzon: Mozete li razjasniti sta zelite reci u ovom slucaju?

Tom: Kada govorimo o civilizacijama, govorimo o nivoima svijesti. Da bismo podigli nivo svijesti kakav postoji trenutno na planeti Zemlji, cime bi se istovremeno podigao i nivo citavog Univerzuma, tu je mnogo razlicitih bica i civilizacija koje moraju da nauce da rade zajedno u miru i harmoniji. Kao sto vi imate milione biljaka na vasoj planeti i milione razlicitih vrsta zivotinja , isto tako i u Univerzumu postoje mnogi. Oni koji nas posmatraju na danasnji dan posmatraju nacin na koji radimo, i u isto vrijeme mi im pokusavamo pokazati nacin na koji ce generisati ljubav, mir i harmoniju. Oni posmatraju vibraciju ljubavi.

Dzon: Mozete li mozda objasniti sta se desilo kada su ovi ljudi usli?

Tom: Ova bica iz svemira, iz drugih razlicitih sistema, postala su radoznala. Nasa prvobitna briga je Zemlja, jer je vazno podici njen nivo, stoga sto ona zadrzava evoluciju cijelog Univerzuma. Ali, kao sto znate i u vasem svijetu, ljubopitljiva bica povremeno mogu da naprave probleme. Bolje je povremeno im reci malo, i mi upravo to i radimo, premda smo imali konferenciju sastavljenu od mnogih iz glavnih grupa i civilizacija. To nas plasi. Nas je zadatak da pomognemo podici one iz razlicitih civilizacija, razlicitih nivoa, takodje.

Dzon: Da li je ijedno od tih ljubopitljivih bica sada ovdje sa vama?

Tom: Ne, ovi su njihove vodje.

Endru: Mozemo li uci u jednu vjezbu sa vama da im pokazemo proces budjenja ljubavi?

Tom: Oni to vide, jer kada vam donesemo mir i ljubav mi “stavimo obruc oko vas”, i povezemo taj “obruc” sa nama. U pitanju je vibracija koja je poput elektricne zice. To je jedini nacin na koji bi vam to mogao objasniti. To su veoma mali atomi koji vas vezuju za nas. Nisu molekuli, vec atomi. Receno mi je da to razjasnim.

Endru: To je jako zanimljivo. Nismo to znali.

Dzon: Zanima me moze li to postojati kao osjecaj na nekim nivoima.

Tom: Stolica na kojoj sjedite je opipljiva. Ovo nije opipljiv proizvod, to je vibracija. Zamislicemo to kao emociju.

Dzon: Mi se uvijek osjecamo dobro na ovim sjednicama sa vama i zamisljam da je to nase iskustvo…

Tom: To je vasa emocija. Mi ovo ne mozemo objasniti lako, jer to ne postoji u vasem svijetu. Ali ono sto to stvara u vama su ljubav i mir. Te dvije rijeci, “ljubav i mir”, znace isto i u nasem svijetu, ali vibracija (osjecanje) se dozivljava drugacije. To vam daje mir, a kada imate mir, onda mozete da volite, a ljubav je neophodna za evoluciju svih zivih bica na ovoj planeti. Takodje je i neophodna za podizanje nivoa svijesti i kolektivne svijesti ovog Univerzuma. Kada ste mirni i stalozeni, i znate u kom pravcu morate ici, i kada ste cvrsti u svojim ubjedjenjima, to pomaze bicima koja vas posmatraju. Ta druga bica posmatraju vibraciju vase predanosti. To zaista stvara vibraciju, i buduci da oni to vide, onda redom govore o tim ljudima sa kojima rade, da li su iskreni i potpuni u svojim ubjedjenjima i predanostima, ili je u pitanju samo zelja ili ego.

Jan: Ugrubo gledano, koji procenat naseg drustva je otvoren prema ideji moguceg postojanja inteligentnih bica iz svemira?

Tom: Krece se izmedju-u vasem razvijenom svijetu-68% i 71%.

Dzon: Sada, postoji promjena zapoceta 1991.godine. Ima li izgleda za direktnim kontaktom sa civilizacijama?

Tom: Kada se obavi preobracanje, ne bi bilo razloga da ne dodje do toga, zar ne?

Dzon: Tacno.

Tom: Dio tog preobracanja bice pozdravljanje jednih od drugih.

Dzon: To bi bilo lijepo.

Tom: U svakom slucaju, kao i uvjeriti se da ima i drugacijih od nas.

Endru: Da li nam mozete dati neke podatke odakle dolaze Altei- u smislu udaljenosti, velicine njihove planete, atmosfere, sa kakvim se posebnim problemima srecu kada ulaze u nasu atmosferu,… samo da steknemo osnovnu predstavu o njihovim karakteristikama?

Tom: Kao sto znate, mi dolazimo iz Zone hladnoce. Podrucje Altea je na rubu Zone hladnoce. Tamo nema sunca kao sto ga vi imate…Kada govorimo o velicinama…

Endru: Da, da li je u pitanju velika ili mala planeta? Na primjer, receno mi je da je Huva 16 000 puta veca od Zemlje. Koja je velicina planete Altea u odnosu na velicinu Zemlje?

Tom: 52 puta veca od velicine Zemlje. Da.

Endru: Sad, razlog zbog kog postavljam ova pitanja je sljedeci: Razmisljamo o tome kako ce se Huvidi i Altei adaptirati na nasu zemaljsku atmosferu ako slete ovdje, i cini mi se da ce i jedni i drugi morati da se podvrgnu izvijesnim transformacijama da bi usli u nasu atmosferu. Onda, iz istog razloga, Filis nam je rekla da ima osjecaj da bi odredjeni ljudi mogli biti fizicki transportovani, jednog dana, na bilo koju od ovih planeta da bi komunicirali, i tako to.

Tom: Prenos ne bi bio do planete, vec do letilice.

Endru: Aha, dakle mi cemo biti u svojoj vlastitoj atmosferi u letilici?

Endru: Shvatam, i mi ne bismo morali da se podvrgavamo vaznoj transformaciji kako bismo usli u njihovu zonu?

Tom: Ne.

Dzon: Ne znamo jel bi civilizaciju moglo ciniti svega desetak dusa, ili bi to moglo biti par miliona. Mozete li nam dati neki okvir u vezi sa tim?

Tom: Sto se tice Altee, kako je izjavljeno u vasoj Bibliji, u pitanju je cifra od 144 000 dusa. Huva bi brojila do pet miliona.

Dzon: A te civilizacije, jesu li one ono sto zovemo vjecne? Hocu reci da li traju neograniceno, racunato zemaljskim vremenom?

Tom: Kada biste zivjeli million zemaljskih godina, imali biste osjecaj da ste vjecni, zar ne?

Dzon: (kroz smijeh) Da.

Tom: Onda bismo mogli reci da je vjecna.

Dzon: (kroz smijeh) Da, u redu, razumijem.

Tom: Altea, reci cemo, je vjecna. Huvidi bi zivjeli otprilike million vasih godina. Civilizacija Huva je ona koja je stvorila naciju Hebreja. Oni su zbog toga dosli na planetu Zemlju u vrijeme Sumera (odakle je dosao Abraham), i u to vrijeme, kako je receno u vasim knjigama, “ sinovi bozji se spajaju sa kcerima zemaljskim” ; a bili su i jos par puta. Kako su bili civilizacija koja je imala veliku energiju i bila odlucna da prezivi, oni su izabrali da igraju centralnu istorijsku ulogu na planeti Zemlji. Njihovi potomci predstavljaju mikrokosmos na Zemlji.

Asani komuniciraju kroz umjetnost. Vi shvatate da oni poput Asana nisu uvijek spremni na disciplinu? Dovoljno vam je samo reci da na milion Huvida dolazi svega nekolicina Asana. Oni se probijaju vlastitim sredstvima. Oni su kreativni-ako zavirite u kulturu Kineza, naci cete njihov uticaj. Asani su tvorci muzike, oni su tvorci ljepote na Zemlji, to je civilizacija koja stvara muze. Skandinavci su od Asana, kao sto su bili i Fenicani.

Dzon: Oni su bili veoma umjetnicki “uz casicu”, shvatam.

Tom: Da, oni su bili boemi Asani su gibkog tijela, lagani poput vjetra, i zvuce poput kristala, razumijete li?

Dzon: Da, to je veoma slikovito.

Tom: Oni su u Univerzumu ono sto biste vi nazvali sanjarima. U posebnoj vezi sa Zemljom su Huva, Asan i Altea.

Dzon: Da. Huva radi sa fizickim?

Dzon: A zvjezdana, kreativna, emocionalna je Asan?

Tom: Da. A Altea rade sa umom. To je mjesanje tri primarne, Altea, Huva i Asan, sto zajedno stvara vezu i povezanost planete Zemlje sa Univerzumom.
Svi koji imaju veze sa Aragonom (na primjer Hose Arigo, brazilski iscjelitelj), imaju veze sa lijecenjem. To je razlicito od Ankore, Ankora radi pod Aragonom. Oni rade u sprezi na usavrsavanju zdravlja ljudske vrste. Oni rade zajedno, kao sto Spektra radi za Huvu. Zenili predstavljaju slican princip kompjuteru, ali ne bas kao kompjuter…ne znamo kako da to izrazimo…Zenili rade sa interakcijama, razmjenama. Zimedi i Zendorpi su civilizacije koje rade za Zenile. Oni daju specijalisticku strukturu razumijevanja i sposobnosti za stvaranje energije Zenila. Zenili su vedri i zabavni i vole red. Kada kazemo “ vole red”, mislimo na stvaranje reda u “bojenju” energije. Zenili su alhemisti civilizacija.
Ovaj odlomak se zavrsava jednom razmjenom izmedju Irene i Toma a tice se civilizacija na ovoj planeti:

Irena: Htjela bih da pitam o Kinezima i budistickim Tibetancima. Koliko daleko u proslost seže ova nevesela veza? Sta treba razumjeti u vezi sa tim i cega tu ima, a da nije poznato u ljudskoj istoriji?

Tom: U pocetku Kina je bila sjeme, a Tibetanci su bili direktni potomci druge civilizacije, koja je bila dusa Kineza. Vi znate vaznost stvaranja materijalnog “u kooperaciji” sa duhovnim!? Kinezi predstavljaju materijalno…

Irena: Simbolicno.

Tom: Da, a Tibetanci predstavljuju duhovno.

Irena: I negjde u istoriji Kine i Tibeta, oni su koristili tibetanske Lame(ucitelje) za ucenje kineskih imperatora svojim spiritualnim ucenjima-ali je jos ranije postojao neki disbalans koji se jos uvijek ispoljava…?

Tom: Vi znate da su svestenici Tibeta u direktnoj vezi sa onim sto je nazvano u naciji Izraela “sinovi bogova se spajaju sa kcerima ljudskim”.

Jan: Dakle, na kom stupnju evolucije covjeka su se pojavili Tibetanci i poceli mjesanje?

Tom: Oni su bili ucitelji. Kako su loane izasle iz mora da uce ove iz Ur-oni su bili ucitelji da uce Kineze, razumijete li? Sad Kina zeli da konzumira Tibet, jer misle da je tako najbolje.

Irena: Dakle, Kinezi su nesvjesno osjetili da bi trebalo da imaju “bozansku prirodu” koju Tibetanci imaju.

Tom: Tacno. Ali oni nemaju sposobnost.

Irena: Dakle, znajuci da im nedostaje sposobnost, oni su trazili nacin da “sklone” Tibetance? U mnogo mirnija vremena ucinili su ih svojim uciteljima, razmisljajuci na taj nacin, da ukoliko budu ucili bolje od svojih ucitelja, mogli bi preuzeti tu “bozansku prirodu”.

Tom: Upravo tako. Kao sto su u drevna vremena Beduini jeli delfine vjerujući da bi tako mogli ovladati njihovim znanjem.

Irena: U redu, i kada su Kinezi vidjeli da se taj prenos nije desio, pribjegli su nasilju.

Tom: I ropstvu. Jer, ukoliko bi mogli da zarobe ovo duhovno znanje, onda bi mogli da ga posjeduju, razumijete li? Isti je slucaj i sa Jevrejima, koji su zauzimali priznato mjesto u sistemu, koje ce im drugi oduzeti.

Jan: Dakle, iz koje civilizacije su dosli Tibetanci?

Tom: Iz jedne iz Dvadesetcetvorke.

Jen: Ali koje tacno iz Dvadesetcetvorke?

Tom: Pitacu za dozvolu da vam kazem ime…Oni su narod koji u Univerzumu predstavlja princip skromnosti i poniznosti. Oni su iz civilizacije koja je, u potpunom zajednistvu, u principima duhovnog znanja- nisu za “velicanje sebe”, vec za sluzenje…Sad, u ovo vrijeme, oni su jedini narod, na stranu Huvida, koji nose u sebi znanje o svrsi “drzanja zajedno”. Stoga se oni drze zajedno, i zato sad, u vrijeme kada Dvadesetcetvorka “dolazi na vidjelo”, oni izrazavaju sebe kroz njihovu čovječnost. Jer shvataju da oni mogu “stati u kraj” eliminaciji zaplasenih ljudskih grupa.

Dzon: Mozete li nam dati ime civilizacije?

Tom:…Hm…

Irena: Razumijem vasu zebnju. Znam da je budistima i lamama(uciteljima) trebalo mnogo, mnogo godina ucenja i transformacije da bi mogli da ovladaju svojim znanjem, ali mislim da je vazno da znamo o kojoj civilizaciji je rijec.

Tom: Doveli ste Savjet Devetorice u nedoumicu!

Irena: Razumijem da Savjet moze smatrati da je to precica do posvecenosti naroda vjeri i spiritualnosti.

Tom: Tacno tako. Biramo da ne kazemo ovaj put. Izvinjavamo se.

Kraj sesije

www.joschua.org

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 22, 2007 5:53 pm 
Član foruma

rekoh u onoj susednoj temi da ih vishe ne slikam,ali shta da im radim kad ulecu u kadar...odesh na izlet u prirodu,slikash se sa drushtvancetom kad ono "ptichica" :mrgreen:
slika
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 26, 2007 1:50 pm 
Član foruma

aamon je napisao/la:
Nesto slicno ali narandzaste boje gledao sam na Hvaru prije skoro dva mjeseca oko 11 sati navecer, samo sto se ta svjetlosna kugla kretala pravocrtno, potpuno besumno...
Odma sam znao da je balon! ( mos mislit! ) :lol:

ti si video meteor, ili mozda neki od satelita, verovatno iz familije Iridium ako je bilo bas bljestavo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 27, 2007 8:35 am 
Član foruma

chobanadze je napisao/la:
ti si video meteor, ili mozda neki od satelita, verovatno iz familije Iridium ako je bilo bas bljestavo.

Ne, nije bio meteor, jer je putanja svjetlećeg objekta bila paralelna s morem, na visini cca. 100 m, a svjetlo se naizmjenice palilo, slično današnjih svjetionicima ( znaš ono: polagano se pali i polagano gasi...).

Uostalom, da si bio sa mnom znao bi da nije meteor osobito kada uzmeš u obzir da kamenja iz svemira padaju, a ne lete 100 metara iznad površine. O satelitima da ne pričam...!

p.s. nije mi to bilo prvi puta da viđam NLO, ali takav nisam vidio uživo nikad; najviše me podsjeća na onaj okrugli pulsirajući NLO koji je snimila NASA; samo što sam ga ja vidio u boji! :D
http://youtube.com/watch?v=Ox6BtwDmm3c

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 29, 2007 5:25 pm 
Početnik

Da li je neko možda čuo za onog slikara mislim da je iz Srbije, koji je pričao o svojim kontaktima sa vanzemaljcima. Još pre par godina dok se još davala emisija "Oko ogledala" on je bio čini mi se gost i njegova priča mi je od svih koje sam čuo bila nekako najrealnija. Ako neko ima link ili nešto zna o tome, voleo bih da čujem, mislim da njegova iskustva mogu dosta da doprinesu boljem razumevanju.

Zadnja izmjena: Astrum; sri aug 29, 2007 6:52 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 29, 2007 6:37 pm 
Član foruma

Imam to u nekom časopisu 'Tajne'. Ako iskopam skeniraću. Dotle ovde imaš mnogo jaču priču.

http://www.ivantic.net/Bilimejer.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 29, 2007 6:47 pm 
Početnik

To bi bilo super ako uspeš da nadješ, i još ako imaju slike koje je on crtao time će doživljaj biti potpuniji :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 30, 2007 6:51 am 
Član foruma

U Hrvatskoj je također jedan slikar imao kontakte sa vanzemaljcima, barem on tako tvrdi. Čovjek se duže vrijeme skrivao od policije na jednoj planini kraj Sinja (poslije su ga čini mi se oslobodili optužbi). Za vrijeme njegovog boravka na planini posjetila su ga bića koja su imala konjsku glavu a ostatak tijela je bio sličan ljudskom. Rekli su da potječu sa planete koja je davno uništena u nuklearnom ratu te su se doselili na Zemlju. Pošto već dugo vremena žive na Zemlji smatraju se Zemljanima. Imaju samo jedan spol. Boje se ljudi, pogotovo lovaca te se zbog toga skrivaju u zabačenim predjelima. Očito se znaju dobro skrivati jer ih još nitko nije otkrio a kod slikara su sami došli jer su valjda shvatili da im ne predstavlja opasnost.

Tekst je objavljen u "Slobodnoj Dalmaciji", mislim oko nove godine.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 30, 2007 7:29 am 
Član foruma

Da ti sa konjskom glavom nisu možda bili Zagorci koji se skrivaju u Dalmaciji? :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.