Sada je: pon maj 05, 2025 10:31 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto maj 22, 2007 7:22 pm 
Član foruma

Ma ne nemaju oni ništa sličmo. Visoki su oko 1,5 do 1,7 m, glava im je jajasta (špic dolje) niojesam viđeo uši ali su mjesto njih imali rupe kao i dvije rupe na mjestu nosa anos im je ličio na kožni nabor i usta bez usana oči krupne kao od crnog stakla, mršavo tijelo i mršavi udovi sa izraženim zglobovima. Dugi nesmajni ali vješti prsti čini mi se po četiri prsta i kratki prsti na nogama. Siva smežurana koža. to je sve. nijesu mi bili puno interesantni naročito od kad su prevarili i izbušili mene i moju sestru i drugove. Poslije toga ih nijesam viđao mada sam nekoliko putra osjetio njihovo prisustvo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 22, 2007 8:15 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Ma ne nemaju oni ništa sličmo. Visoki su oko 1,5 do 1,7 m, glava im je jajasta (špic dolje) niojesam viđeo uši ali su mjesto njih imali rupe kao i dvije rupe na mjestu nosa anos im je ličio na kožni nabor i usta bez usana oči krupne kao od crnog stakla, mršavo tijelo i mršavi udovi sa izraženim zglobovima. Dugi nesmajni ali vješti prsti čini mi se po četiri prsta i kratki prsti na nogama. Siva smežurana koža. to je sve. nijesu mi bili puno interesantni naročito od kad su prevarili i izbušili mene i moju sestru i drugove. Poslije toga ih nijesam viđao mada sam nekoliko putra osjetio njihovo prisustvo.

- Hvala na ovako detaljnom opisu fizićkog tijela sivih. :D

- Evo samo da pitam još nešto da utažim znatiželju. :mrgreen:

- Imaju li bradavice i prsni koš ?

- Da li dišu ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 22, 2007 10:38 pm 
Administrator

spyro, imaš detaljan opis fizionomije Sivih u Matrix books od Val Valeriana. Čak i slike... a ima i na netu tone izvješća, čak i njihovim obdukcijama...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 22, 2007 11:13 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
spyro, imaš detaljan opis fizionomije Sivih u Matrix books od Val Valeriana. Čak i slike... a ima i na netu tone izvješća, čak i njihovim obdukcijama...

- Znam , nisam ni ja od jućer :wink: , ali ovo su podaci iz prve ruke.

- Pozzzz :D :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 24, 2007 9:42 pm 
Član foruma

spyro je napisao/la:
FORMICA je napisao/la:

- Hvala na ovako detaljnom opisu fizićkog tijela sivih. :D

- Evo samo da pitam još nešto da utažim znatiželju. :mrgreen:

- Imaju li bradavice i prsni koš ?

- Da li dišu ?

Nemaju bradavice i ne dišu. Da ti pravo kažem nijesam primjetio rebra. Imaju trup dvoje naoga i ruku i glavu i to je jedina sličnost sa ljudima, sve ostalo je drugačije. Nijesam ranije obraćao pažnju baš se puno razlikujemo. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 28, 2007 10:15 am 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:

- Samo me ovde još zanima jedan detalj i to bi bilo to šta se mene tiće i pitanja u svezi vanjskog fizičkog izgleda sivih.

- Ovi prsti na nogama : koliko ih je i da li je rijeć o obliku prstiju kao kod ljudi ili kao npr kod konja i slićno tj da li su prsti u obliku kopita ili nešto tog oblika i slićno tome ?

- Samo mi ih malo opiši da vidim taj detaljić. Hvala. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 02, 2007 12:50 am 
Član foruma

Prsti na nogama su im slični našim, mada se ne sjećam jesu li i koliko imali članaka i ne sjećam se noktiju ni na nogama ni na rukama :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 02, 2007 2:50 am 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Prsti na nogama su im slični našim, mada se ne sjećam jesu li i koliko imali članaka i ne sjećam se noktiju ni na nogama ni na rukama :)

slika

- Možda ovako nešto ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 02, 2007 8:43 pm 
Član foruma

Gospode :shock:
Upravo tako. Nekako su nesmajni grubi a i pored svega vrlo precizno rade tim čapcima od prstiju :evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 03, 2007 3:33 pm 
Administrator

Opa, vidim da ima podosta toga iz Matrix materijala... haha, ova slika iz Knjige vol.1 ( ako se ne varam ?!? )... dobri stari Val Valerian, iliti John Grace.

Zanimljivo...

=D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 04, 2007 10:47 pm 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Na Mjesecu nema ništa samo oni sivi prevaranti nešto petljaju. Kad sam ih viđeo pitao sam pratioca ko su oni ljudi on je rekao da nei demo kod njih nego da se vratimo nazad. I oni su mahali rukama kao da na s ćeraju. Iz inata nijesam htio da bježim nego sam namjerno otišao kod njih. Pratilac se nije primicao kao da mu nijesu bili mili. Iza njih su bile neke građevine i kad sam ih pitao što to činite rekli su mi da prave nešto da nadgledaju ljude jer se treba nešto dogoditi i oni su tu da pomognu ljudima. Toliko me ta njihova ideja oduševila da sam im rekao da dođu kod nas da ih pokažem drugovima koji će isto tako biti oduševljeni tom zamišlju.

FORMICA je napisao/la:
Inače na mjeseci nema nešto naročito zanimljivo. Kamenje i prašinčina. Ako bude neko našao otiske stopala neka zna da su moji i nijesu prva ljudska stopala na Mjesecu, tamo je kao na korzou. :)

- Jesi li naletia na još šta tamo na Mjesecu osim ove baze sivih ?

- Bilo šta. Možda nešto šta je tebi tamo bilo zanimljivo. Ne znam ja , samo pitam da vidim ima li slućajno tamo još nešto što je ovako zanimljivo tj što se istiće , a da nije samo "kamenje i prašćina". :mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 05, 2007 8:32 pm 
Član foruma

Dva tri puta sam bio na Mjesecu i ništa zanimljivo nijesam vidio. Prvi put sam vidio sve što me zanimalo, drugi put sam išao da skupljam kamenje i treći put da ga vratim. Ne znam jesam li još koji put svraćao jer je potpuno nezanimljiv. :cry:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 07, 2007 1:02 am 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Dva tri puta sam bio na Mjesecu i ništa zanimljivo nijesam vidio. Prvi put sam vidio sve što me zanimalo, drugi put sam išao da skupljam kamenje i treći put da ga vratim. Ne znam jesam li još koji put svraćao jer je potpuno nezanimljiv. :cry:

- Znaći ; dosada živa. :(

- Ima li slućajno kakvih svemirskih brodova ili nešto slićno na ovom potezu Zemlja - Mjesec ?

- Pozzzz :mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 07, 2007 8:30 pm 
Član foruma

E to neznam. Ne zadržavam se u tom prostoru, kad neđe naumim idem pravo tamo i ne obrćem se okolo. sve je to prilično dosadno budući da je sve poznato i nema nekih iznenađenja. Inače su ti svemici dobri momci, ponekad sumnjičavi ali ako si iskren sa njima i oni su sa tobom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 13, 2007 7:06 pm 
Član foruma

Jesi li bio na Veneri ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 14, 2007 8:46 am 
Član foruma

Samo na Mjesecu, Marsu i Suncu. Jupiter mi se nije svidio jer je neprijatno brujao a bio je ogroman. Mars je najljepši poslije Zemlje naravno. Preletio sam i nekoliko satelita ali su i oni prazni. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 14, 2007 12:13 pm 
Početnik

FORMICA je napisao/la:
Samo na Mjesecu, Marsu i Suncu. Jupiter mi se nije svidio jer je neprijatno brujao a bio je ogroman. Mars je najljepši poslije Zemlje naravno. Preletio sam i nekoliko satelita ali su i oni prazni. :)

Formice, ovo me je munjevito podsetilo na moje iskustvo sa Jupiterom koje datira od ranog detinjstva i prati me gotovo ceo život. Neću početi hronološki ali pomenuću jedan krucijalan trenutak. Sećate se devedesetih godina udarila su četiri meteora ili asteroida, tek nekih krupnih komada u Jupiter? Noć pre nego što sam tu vest doznao preko medija sanjao sam da sam gurnut sa jedne orbitalne platforme koja se nalazila nadomak Jupitera, pravo na samu planetu. Padao sam velikom brzinom zajedno sa još tri entiteta koji su imali animalne forme nalik na sledeće životinje: ajkula, orao i još nešto nalik biku. Prizor je bio veličanstven ali sam ubrzo izgubio svest. Ostala mi je u sećanju ta intenzivna, sveobuhvatna i neprijatna vibracija.

Nakon toga više nisam imao snova vezanih za Jupiter, ali imao sam iznenadne jovialne rekao bih agresije, kada se moje telo prisećalo i evociralo tu vibraciju. U perceptivnom smislu pojavu te vibracije prati jedan vizuelno-intuitivni fenomen. Reč je o pojavi nekakve spiralno-ovalne forme koja me jednostavno prikuje i kao da želi da me usisa, ali na takav način da me skroz razloži. S druge strane imam veoma jak utisak da bi to "usisavanje" bilo na neki način (uslovno rečeno) beskrajan proces. Ovo iz razloga što ta forma deluje kao da je nadohvat ruke i otprilike ima prečnik od 1m, ali istovremeno deluje kao da je beskrajno daleka, najdalja stvar na svetu, ali ogromna...

Da bi uopšte mogao da izdržim prisustvo te perspektive, ili pomerenost skupne tačke ka tome nečemu, potrebno je da zauzmem neku odredjenu pozu, naizgled skarednu, i da fokusiram mentalnu sliku na neki konkretan simbol da bih mogao da predupredim gubljenje kontrole. Tako prodje par minuta i onda THE THING nestane..... Tako nekoliko puta od tog sna. I uvek ta ista vibracija, i uvek asocijacija na Jupiter.

Jel bi imao neko da u vezi toga uputi neki konstruktivan komentar?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 18, 2007 7:53 pm 
Član foruma

Hrastislave milo mi je da je još neko imao sličan osjećaj. Kad smo došli pred Jupiter pratilac me je pitao želim li otići na njega. Osjećao sam neku neprijatnost i "čuo" sam to brujanje ili su to bile vibracije koje su me odbile od njega. Na Suncu sam "čuo" neprekidnu grmljavinu milijardu gromova ali ona nije uopšte bila neprijatna naprotiv odgovarala je fantastično velikom prizoru sunca i uskovitlanim tokovima u koje bi moglo stanuti ogromno mnoštvo Zemalja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 20, 2007 6:54 am 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
E to neznam. Ne zadržavam se u tom prostoru, kad neđe naumim idem pravo tamo i ne obrćem se okolo. sve je to prilično dosadno budući da je sve poznato i nema nekih iznenađenja. Inače su ti svemici dobri momci, ponekad sumnjičavi ali ako si iskren sa njima i oni su sa tobom.

- Svemirci ; je širok pojam. Po definiciji svemirac bi bio svatko onaj tko je stanovnik svemira. Ćak su i ljudi svemirci jer je planet Zemlja dio svemira.

- Možeš malo pobliže definirati na koje i kakve si to svemirce nalećivao , i gdje ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 20, 2007 3:48 pm 
Član foruma

FORMICE, da li si mozda isao na polove Zemlje. Mnogi veruju da je Zemlja suplja i da na polovima postoji otvor gde se ulazi u supljinu Zemlje. Postoje teorije da je i naseljena unutra. Da li znas sta o tome?
Pozdrav

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 282 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.