theodores je napisao/la:
-Nix- je napisao/la:
DNA svinja nije najsličnija DNA ljudi , dna svinja je najsličnija DNA vepru ili nekom drugom bližem srodniku .
DNA čovjeka i majmuna se razlikuje za samo 1% . Zato ne jedemo majmune
Otkud ti to da je DNA čovjeka najbliži DNA svinje
A u vezi toga što muslimani ne jedu svinjetinu. Oni je ne jedu zbog zakona koji je bio donesen nekad davno u turskoj da kmetovi ne smiju uzgajati svinje jer je veća potrošnja na njihovo gojenje nego dobit od njihovog mesa. Tako je taj zakon postao običaj , a onda i dijelom islamske vjere.
poz

Molim? Ja bi se zakleo da ti pravo rečem da sam čuo da imaju jako sličan DNA... možda mi se čak štogoć pomiješalo? Štoviše reko bi da smo to na biologiji bili spomenuli...

Neznam onda sam se jelte zeznuo...

ne mora da se kunesh,nisi se zeznuo,dobro si chuo na biologiji,
zeznuo se Nix,jer je najverovatnije,kad se to uchilo na biologiji ,on bio u nekom obliznjem internet kafeu na nekom chetu,ofkors
i eto,
shta se dogodi kada je namera da se neshto napishe,ma bilo shta,samo da se napishe,
jacha od namere da se neshto zaista prochita,sazna,nauchi,a onda to znanje prenese i onima kojima je potrebno,bilo gde,pa i ovde na forumu
desi se ignorantnost i dezinformacije,jebiga...
meni je zao
sto zbog buke koju ovakve "sveznalice" i cheteri stvaraju, chlanovi foruma koji imaju poznavanja iz genetike i medicine odustaju od pisanja o tome,inache bi mogli dosta toga napisati o kompatibilnosti svinjskog tkiva sa ljudskim i o primeni tog tkiva i ostalih materijala iz svinje u medicini,od presadjivanja koze do slozenih transplantacija...
P.S.u nekim kulturama se jedu svinje,u nekim majmuni(specijalitet je zivi mozak majmuna koji se sluzi zajedno sa tek otvorenom lobanjom)
u nekim psi,machke,mravi,bogomoljke,i stvarno to nema nikakve veze sa DNK i temom...