Citat:
E i još ona pećina je izgleda prolaz za viši denzite, jer sam tuda poslije prolazio kad god sam išao kod nekih koji su znali kako mogu doći do tvorca da se žalim (ooo Gospode, lude glave) i na kraju je upalilo
- Pretpostavljam da je ovo nekakvo područje 5. denziteta. -
- Zanimljivo da se ulaz nalazi unutar same planete. -
- Zanimljivo je i da izlaz iz ovog "materijalnog svemira" nije i izlaz iz materijalnog svemira opčenito. -
- Sve neki programi unutar programa. -
- Dobro osmišljeno i dobra zaštita. -
- Samo treba još ubaciti virus ...
Citat:
. Puno godina poslije kad sma šetao po nekom gradu srednem jednog probuđenog. On se začudi kad sam mu se obratio. Popričali smo malo i ja sam mu sve rekao đe sam bio i što sam činio. Isto i on meni. I onda se sjeto odakle me zna. Ti si bio onaj što si jurcao kroz pećinu i što si nam srušio staklo. E tad sam i ja prepoznao njega da je bio među onim ljudima tamo. Bilo nam je milo što smo se ponovo sreli. Rekao mi je da su bili svaki put u panici kad god sam prolijetao iznad njih da im ne bih ponovo razbio kupoli. Bili su naročito srećni kad sam prestao prolaziti. Slatko smo se ismijali svemu. Imali su čak jednog osmatrača koji je vikao čuvajte se eno opet onog avetinjaka, a oni su premirali od staha da plamen iza mene ne ošteti staklo. Nijesam znao da je iza mene ostajao plameni trag, samo me interesovalo što prije da prođem.
- Ovdje mi nešto nije jasno. -
- Sreli ste se na planeti Zemlji u nekom gradu u ovom našem 3.Denzitetu kao obični ljudi ( npr kao da se ja i ti danas negdje sretnemo ) ?
- Da li je taj čovjek dok si i ti bia u 5. denzitetu također u isto vrijeme bio izvan tijela u 3.denzitetu ( npr razlog operacija ili se možda tek trebao roditi za taj život u 3.denzitetu ili je to bila njegova faza sna ili nešto tome slićno - ja ne znam nego samo ovako dajem moguče odgovore da ti možda bude lakše shvatiti šta te pitam i da ti možda olakšam odgovor - ok ) - Imaj u vidu da osoba ne može biti na dva mjesta odjednom u isto vrijeme bez obzira koliko mi prtljali da ne možemo shvatiti denzitete. Jedino što je vrijeme iluzija pa nam se može činiti da nešto što postoji "sada" u 5. denzitetu istodobno može postojati i u ovom "sada" iz 3.denziteta. A pošto ti promatraš to "sada" a ti si origigi onda je rijeć o dva različita "sada" bez obzira kako i za koga su ti denziteti uštimani.
- Pozdav i hvala na odgovoru.